goede kwaliteit Ik heb inmiddels al 4 bedovertrekken en hoeslakens Ik vind de 100 % katoen het fijnst Toen 1 van mijn pakketten kwijt was heb ik contact opgenomen met klantenservice die snel r... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
In eerste instantie een van de producten met een gat en een losse naad. Nadat ik contact opnam, werd er snel gereageerd en de volgende dag een vervangend product gestuurd. Zelf hoefde ik verder niets... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Klein gaatje door productiefout in hoeslaken werd meteen opgelost en de volgende dag al een nieuw hoeslaken in huis. Al jaren hebben wij hoeslakens van Kayori. Wij willen nooit geen andere meer.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na een probleem met 3 van de 10 dekbedhoezen die ik bij Kayori had besteld voor mijn kleine B&B, hebben ze deze zonder enige aarzeling vervangen. Daar was ik erg blij mee. Deze lakens zijn overigens... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een duurzame wereld waarin mens, dier en natuur naast elkaar staan: dat is de toekomst waar wij in geloven. Voor ons is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Met die insteek maakt Kayori duurzame, verantwoorde producten die gezien mogen worden én toegankelijk zijn. In 2018 zijn we begonnen met deze uitdaging, ondertussen zijn Kayori producten te koop in 9 landen in Europa bij meer dan 800 dealers én uiteraard online in Nederland, België, Duitsland en Zweden. Van bed- & badgoed tot interieurgeuren en verzorgingsproducten. Kayori heeft een breed aanbod artikelen om het huis geheel duurzaam in te richten. Producten die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam zijn geproduceerd én van hoge kwaliteit. Zacht voor de planeet & zacht voor jou: in onze producten tref je namelijk geen onnodige chemicaliën of agressieve ingrediënten. Of het nu gaat om dekbedovertrekken of verzorging. Sinds 2020 zijn we daarnaast plastic-vrij: geen plastic zakjes om producten, geen plastic verpakkingen. Alles zit verpakt in duurzame materialen zoals karton en glas. Deze materialen zijn oneindig recyclebaar. Op deze manier proberen wij van te voren na te denken over de impact van het product als het 'op' is en maken we de productcyclus rond.
Sippenbroek 4, 7207BZ, Zutphen, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Prachtig flanellen overtrek ontvangen met bijpassende topperhoes.
Het overtrek is heerlijk zacht en warm en de hoes past zowaar eens. Zelfs na een keer wassen en drogen in de droger.
En dat alles met het idee dat het duurzaam gemaakt is, zorgt voor een zeer goede nachtrust.

Odpowiedź od Kayori
Dit bedrijf met (h)eerlijk beddengoed is een verademing, nadat er iets fout was gegaan met de bezorging, heb ik ze telefonisch benaderd en tot mijn verbazing en opluchting, zonder wachttijd met muziek, snel een medewerker aan de lijn. Het "probleem" is door kayori snel en zeer klantvriendelijk opgelost. Ik kan kayori warm aanbevelen!! De kussenslopen zijn prachtig en slapen heerlijk.

Odpowiedź od Kayori
Onlangs een nieuwe dekbedhoes met 2 slopen besteld. Na eerste wasbeurt ontdekte ik bij het strijken dat er de naad van een sloop niet goed was gelocked waardoor er een gat is ontstaan. Na een mail hierover gestuurd, kreeg ik meteen antwoord met de mededeling dat ze al een hele nieuwe set hadden verzonden. Dat werd diezelfde dag nog in de avond bezorgd. Dat is een hele goede service, zeer snelle reactie en boven verwachting opgelost. Vervanging van enkel de sloop was voor mij ook goed geweest.

Odpowiedź od Kayori
Super service. Heerlijk dekbed en met respect voor de natuur. Erg blij mee!

Odpowiedź od Kayori
Wij mochten het Umou dekbed van Kayoriworld testen en wat een prettige ervaring! Het dekbed wordt geleverd in een katoenen tas en dus volledig duurzaam. De ganzendons in het dekbed maakt het een luchtig, fris maar alsnog warm dekbed. Zelfs onze kat geniet ervan, ze ligt nu vaker op bed bij ons!

Odpowiedź od Kayori
Ik heb het herfst/lente dekbed van Kayori sinds kort. Het type Juhi in 1 persoons variant.
Wat meteen opvalt bij het uitpakken is dat het erg glanzend en glad is. Dit geeft een uitstraling van een sprei en is het zonde om er een dekbedovertrek omheen te doen. Door de gladheid van het satijn is het gemakkelijk om er een overtrek omheen te schuiven. Dus positief 👍.Wel uitkijken met scherpe nagels of sieraden. Het satijnen tijk lijkt kwetsbaar materiaal. Ik ben het ook niet gewend, heb altijd katoen of bamboe.
Wat meteen opvalt is dat het niet statisch is en niet kraakt of knispert. Dat is een pluspunt.
Qua formaat is het ruim voor een 90x220 maat. Een overtrek in deze maat van een ander merk gaat net aan. Met een dekbedovertrek van hetzelfde merkt is dit geen probleem. Ik ben zo vrij geweest om er 1 aan te schaffen, maar daar gaat deze review niet over.
Het gewicht is prima. Niet te zwaar en ook niet te licht. Het is prettig wel te voelen dat er een dekbed over je heen ligt. Door de gladheid van het satijn schuift het overtrek wel sneller dan een andere tijk.
De warmte is prima voor de constante temperatuur in ons huis. Dat is 20 graden. Voor een koude kamer is deze wellicht niet warm genoeg. In de winter en zomer zou het wel een prima keuze kunnen zijn bij een klimaat beheersbaar systeem in huis. Een zomer dekbed zou voor mij te licht aanvoelen en een winter variant te warm in ons huis. Dit is precies goed. Al met al een prima dekbed dat met zorg is gemaakt, dat is te zien aan de mooie stiksels en de satijnen tijk en goed gelijkmatige vulling die niet schuift. Voor mij persoonlijk had het niet zo glad gehoeven, dat zie je niet meer met een overtrek. Misschien moet ik er aan wennen, omdat ik nooit satijn heb op bed. Te veel luxe hoeft ook weer niet. Je kunt het wel zelf reinigen, maar dat heb ik nog niet gedaan. Ik geef 4 en geen 5 sterren, omdat ik het te glad en glanzend vind voor een dekbed. Te veel satijn is voor mij niet nodig. Zo heeft iedereen zijn voorkeur. Ik heb liever een stroevere tijk zoals katoen, of bamboe of soort gelijk. Daarin heeft Kayori ook een ruime keuze !

Odpowiedź od Kayori
Zeer tevreden over de service, levering en kwaliteit van ons nieuwe dekbed. Ik had niet verwacht dat onze slaapkwaliteit zou verbeteren door een fijn ganzen donzen dekbed, maar het is het gebeurd! Echt een zeer goede kwaliteit en ultiem comfort. Een groot pluspunt vind ik ook het duurzame aspect. Geproduceerd met respect voor mens, milieu en dier! Ik raad Kayori iedereen aan!

Odpowiedź od Kayori
Ik ben onlangs verhuisd naar een nieuwbouw appartement. Temperatuur, luchtvochtigheid etc. is totaal anders als mijn vorige huis. Mijn dekbed Was gewoonweg te warm en sliep daardoor minder. Vooral het wakker worden van de de klammigheid nam toe.
Bij toeval contact gehad met Kayori over een dekbed. Kayori adviseerde mij het Juhi lente/herfst dekbed, Dit dekbed is gemaakt van 100% Tencel en dat ik herken van sommige dekbedovertrekken die ik van Kayori heb. Een zeer fijne lichte stof.
Het dekbed is net zo zacht als de dekbedovertrekken van Tencel en vormt zich daarom naar je lichaam.
Totaal anders als mijn vorige dekbed dat over mijn lichaam heen ligt.
Daarbij werd ik heel vaak van de warmte wakker en nat of klam van het transpireren. Niet fijn. Maar nadat ik het Kayori Juhi dekbed in gebruik heb genomen heb ik hier geen last van. ALS ik al wakker wordt van wat warmte dan voel ik geen klammigheid.
Bijzonder en bijzonder fijn. Ik ben al niet zo'n goede slaper en dit ism klammigheid is zeer vervelend.
Ik heb hier oprecht geen last meer van gehad nadat ik onder het Kayori Juhi dekbed ben gaan slapen. Een aanrader... Dankjewel Kayori!:)

Odpowiedź od Kayori
Dekbed Umou is een luxe dekbed. Wat opviel is de mooie afwerking. Ik voelde me een prinses bij het uitpakken. Het dekbed is erg licht en het dons houdt je warm, een beetje als een thermosfles. Toch ventileert het ook uitstekend, want het wordt helemaal niet broeierig. Ik geniet van een ontspannende warmte in bed. Mijn nachtrust is erop vooruitgegaan, en dat zegt wat!

Odpowiedź od Kayori
Wat een geweldig bedrijf is dit. Goede, mooie kwaliteit dekbedovertrekken met prachtige prints. De levering was supersnel( zelfde dag). Het overtrek zat in een zakje met dezelfde print en foto. ( hoe leuk is dat!). Omdat ik een vlek op het product zag nam ik contact op met de klantenservice die uitmuntend te werk ging en mij een heel nieuw dekbedovertrek toestuurde die ook dezelfde dag aankwam. De bevlekte mocht ik houden als reserve. Ik heb nu nog maar 1 probleem, mijn man wil niet uit bed komen want het ligt zo lekker.

Odpowiedź od Kayori
De kwaliteit van de stof en de kleuren van het dekbedovertrek zijn zeer goed! Toen bleek dat er een foutje in het patroon zat kreeg ik kosteloos een nieuw dekbedovertrek opgestuurd. En mocht ik het andere houden. Snelle en goede oplossing!

Odpowiedź od Kayori
Mooie beddengoed ging iets mis dacht dat met dhl ging masr ging met ander bedrijf gelijk gebeld zelfde dag netjes opgelost en toch met dhl verstuurd goede klanten service en mooie producten!!

Odpowiedź od Kayori
Na een uitgestelde levering heeft Kayori een passende oplossing gevonden. Dank!

Mooie producten.
Goede klantenservice toen bij het bestellen wat mis was gegaan.
Na melden werd het dekbedovertrek direct verstuurd en toen deze per abuis 2x werd bezorgd hele coulante oplossing

Odpowiedź od Kayori
Super service. Aangegeven dat er wat ontbrak en direct kreeg ik een nieuwe opgestuurd. Erg fijn en snelle communicatie.

Odpowiedź od Kayori
Allereerst heeft Kayori fijne produkten. En toen ik een keer een opmerking maakte mbt één van hun produkten hebben ze mij heel l;antvriendelijk en effectief geholpen. Dit was een hele positieve ervaring. Ik kan Kayori aanbevelen.

Odpowiedź od Kayori
Dit is voor het eerst dat we hebben besloten onder Epytisch katoen te gaan slapen, en het is niet voor niets dat mensen hier zo enthousiast over zijn. Wat een heerlijkheid! Iedere avond is het weer een extra genot om in bed te stappen.

Odpowiedź od Kayori
Fantastische service, na een snelle levering die niet helemaal goed was gegaan.

Odpowiedź od Kayori
De klantenservice krijgt van mij een dikke 10. Ik had een dekbedovertrek gekocht die ik meteen heb uitgewassen. Toen ik deze wilde ophangen bleek hij helemaal scheef te zijn. Ik heb meteen contact gezocht met de klantenservice. Ik kreeg al snel reactie en na overleg van de foto's van het dekbedovertrek werd mij verteld dat er een nieuwe opgestuurd zou worden. Deze ontving ik meteen de dag erop. Er werd aan mij gevraagd om deze voor gebruik goed te checken en mocht deze ook niet goed zijn, dan moest ik dit laten weten. Maar deze was perfect. Dus Kayori, super bedankt!!

Waarschuwing!!!!!
Dit merk verkoopt met mooie marketing dure ondeugdelijk producten. Nieuwe Shizu molton valt na 1x op normaal 40 graden wasprogramma in duizenden kleine bolletjes uit elkaar.
Wasmachine zit er vol mee. De volgende was ook. Echt ellendig!
Hoe krijg je dit goed schoon?
Klantenservice wil niets doen. Kayori schaamt zich niet eens dat ze zulke troep verkopen en ze klanten met deze ellende opschepen. Waardeloos!!!
Koop niets van dit merk!
Update: kijk die reactie, met een smile erbij alsof het om een grote grap gaat.
Of er nu wel of geen bonnetje, factuur, winkel etc. is, zou er niet toe moeten doen met alle beloftes op hun website.
Ik heb een label/prijskaartje en verpakking. Plus de molton zelf.
Ze willen niet eens onderzoeken of de klacht terecht is. En daar wat mee doen.
Als je belofte maakt op je website om iedereen in het proces een positieve ervaring te laten maken met het merk Kayori, dan kom je die belofte na.
Ook zonder “traceren” van een aankoop. Ik heb geen baat om te liegen met zoveel ellende!
Update 2: Kayori stelt telefonisch de manier waarop ik mijn review geef ter discussie. Er wordt uiteindelijk een nieuwe molton aangeboden (met vraag of ik wat met mijn review doe). Daar heb ik niets aan als Kayori producten niet gewassen kunnen worden. Zie meerdere reviews van anderen, waar duur bedtextiel direct vaal wordt of scheurt met wassen (binnen3 maanden).
Eens maar nooit meer. Wij hebben ons les geleerd.

Odpowiedź od Kayori
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.