Yumeko - het allerzachtste luxe eco bedgoed & badgoed Recenzje 199

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,0

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ik heb een maand geleden 8 handdoeken terry en 8 washandjes terry besteld in de kleur warm taupe. Het bestelproces verliep voorspoedig en mijn bestelling was netjes verpakt. De kwaliteit van de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

The duvet is lovely to sleep under and the Yumeko team quickly sent another duvet when the first got caught in the post system and returned. Would absolutely buy from them again

Oceniono na 5 z 5

Ich bin sehr glücklich hier bestellt zu haben :) Ich finde das Material und die Passform sehr angenehm. Außerdem sieht die Schlafmaske auch einfach schön aus. Das Produkt kam ansprechend verpackt. Vie... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z meblami do sypialni
  2. Sklep ze strojami kąpielowymi

Napisane przez firmę

Yumeko staat voor eco slapen en baden. We zijn de groene keuze in kussens, dekbedden, beddengoed en badgoed. We gebruiken alleen de mooiste, zachtste, ecologische materialen. Met eco- en fairtrade certificaat.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Happy!

Ich bin sehr glücklich hier bestellt zu haben :) Ich finde das Material und die Passform sehr angenehm. Außerdem sieht die Schlafmaske auch einfach schön aus. Das Produkt kam ansprechend verpackt. Vielen Dank!

2 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Eén grote ergernis door het pluizen

De kwaliteit van de producten laat echter sterk te wensen over gezien de aanschafprijs. Na de eerste wasbeurt was bij één handdoek het label al volledig los gescheurd. Daarnaast laten de handdoeken zoveel pluis los dat het gebruik van de handdoeken een enorme ergernis is geworden. Het is normaal dat handdoeken enigszins pluizen, maar bij deze handdoeken is het belachelijk! De wasmachine zit onder de pluizen en een trommelreiniging is nodig voordat ik andere kleding kan wassen. Na elke douche beurt zit de hele badkamer onder de pluizen. Ik kan dagelijks stofzuigen en afstoffen. Bij afdrogen blijft het pluis aan het lichaam plakken. Het gaat in je haar zitten, in je neusgaten, ooghoeken. Na een aantal wasbeurten zou het pluizen wel gedaan moeten zijn, maar het lijkt steeds erger te worden bij deze handdoeken. Geen wasverzachter gebruikt, alleen wasmiddel. Wat een miskoop. €13,99 per handdoek. Ik stap over op de handdoeken van de blauwe A voor slechts €2,49.

Voor €143,80 aan ergernis in huis gehaald.

16 kwietnia 2026

Wauw - wat een aanrader!

Wauw! Yumeko brengt een hele nieuwe dimensie aan slapen. Wat een weelde om onder hun beddengoed te liggen (en trouwens ook af te drogen met heerlijke handdoeken). Elke keer weer een feestje. Echt een absolute aanrader! Heel blij mee.

4 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Ich hab noch nie so tolle Handtücher…

Ich hab noch nie so tolle Handtücher gehabt! Super dick, weich & flauschig und dann auch noch fairtrade aus Bio Baumwolle! Die Lieferung kam auch sehr schnell und alles war sehr sorgfältig verpackt mit einem kleinen Lavendelsäckchen. Ich bin mega zufrieden!

21 marca 2026

Bestellung und Lieferung tadellos

Bestellung und Lieferung tadellos. Die Qualität ist ohne jeden Zweifel sehr gut, genau wie beschrieben. Ich vertraue auf nachhaltige und faire Produktion und Lieferkette. Neu entdeckt (Ergebnis von chatGPT) und jetzt gerne immer wieder.

12 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Duur geintje. Slechte kwaliteit en nog nep ook.

Ik had via bol.com een dekbed besteld van dons en alleen het dekbed wat ze me stuurden was totaal niet van dons. Ik heb het daarom retour gestuurd en daarna kreeg ik het weer terug naar mij gestuurd en ben ik mijn geld kwijt. Lekker dan. Dat is bijna mijn hele inkomen en dan verwacht je toch een beetje goed kwaliteit dekbed.

De pluspunten die goed gingen zijn; 1. de levering was snel. 2. Een dekbed is wel beter dan helemaal géén. 3. Een derde kan ik niet bedenken.

30 stycznia 2026

Hi Guala,

Dank voor je berichtje. We willen dit graag correct voor je oplossen, maar er lijkt iets misgegaan te zijn bij het retourneren. Tijdens controle van het pakket dat je naar ons hebt teruggestuurd, is gebleken dat dit niet het Yumeko-dekbed is dat wij aan jou hebben geleverd, maar een dekbed van een ander merk. Om die reden hebben wij het pakket weer naar je teruggezonden; wij kunnen enkel een terugbetaling doen voor een artikel dat daadwerkelijk bij ons is besteld.

Zodra wij het originele Yumeko-dekbed in goede orde retour hebben ontvangen, zullen wij de terugbetaling uiteraard direct in gang zetten. Neem gerust contact op met onze klantenservice zodat we dit samen kunnen afhandelen.

Vriendelijke groeten,
Yumeko

Oceniono na 5 z 5

Aanrader heerlijk warm en toch luchtig

Onze aandacht werd getrokken door een artikel in de Unive nieuwsbrief We kenden het merk niet en ook niemand die een Yumeko dekbed had Het klonk allemaal goed en gifvrij Belangrijk want je slaapt en ademt er heel wat uurtjes onder Dekbed wol all seasons 240x220 besteld want ons 35 jaar (!)oude dekbed was ook wol Wat een heerlijk dekbed! Is wel redelijk zwaar met opmaken (we slapen nu onder de 2 delen aan elkaar) Maar verder een groot succes Fantastisch warm maar absoluut niet zweterig Voelt niet zwaar maar een heerlijk geborgen gevoel Het is jammer om uit bed te gaan...

10 lutego 2026

Niets dan lof

Al het beddengoed in ons gezin komt van yumeko, we zijn sinds 2021 klant en zijn er nog steeds ontzettend blij mee. De kwaliteit blijft even goed, ook na herhaaldelijk wassen en lijn drogen. Ook de kleuren blijven goed. De wollen kruik zakken zijn een lifesaver voor mij want ik kan in de winter niet zonder slapen en ze blijven warm tot sochtends. Recent had ik ook de klantendienst nodig en deze was enorm vriendelijk en behulpzaam. Voor mij een 10/10

6 lutego 2026

Odpowiedź od Yumeko - het allerzachtste luxe eco bedgoed & badgoed

Hartelijk dank voor je lieve complimenten. Wat goed om te lezen dat je zo een fan bent van Yumeko en je fijn door ons bent geholpen. Ik wens je nog enorm veel plezier van je items.

Vriendelijke groeten,

Yumkeo

Oceniono na 5 z 5

Vandaag contact gehad per whatsapp en…

Vandaag contact gehad per whatsapp en mail met de klantenservice. Super vriendelijk en snel te woord gestaan, er werd fijn meegedacht en gezocht naar een passende oplossing. Tegenwoordig is dat uniek, en daardoor een verademing. En extra blij: De bestelling die 1 minuut voor 17.00 geplaatst is dezelfde avond nog verstuurd. Kijk uit naar mijn nieuwe beddengoed.

4 lutego 2026
Oceniono na 3 z 5

Shedding is a headache

I ordered 2 shower towels this summer, mainly because I really enjoyed the color. The color indeed is beautiful yet the shedding is a nightmare. I was hopeing the issue will fade after a few washes yet 6 months later no changes. My entire bathroom is covered in orangey dust it`s ridiculous. The shipping took quite a while if I recall which I am not too mad about as new towels aren`t usually an urgent matter. The pilling however is so annoying that I degraded them to gym towels. Pitty and not something I experienced with organic cotton towels before.

28 stycznia 2026

Hi Katharina,

Thank you so much for your feedback and order, we’re really glad to hear that you love the color of our towels!
However what you describe about the shedding does indeed sound like a nightmare — as beautiful as the color is, it should of course stay on the towels and not end up decorating the rest of your bathroom.
Our bath textiles are extra soft thanks to their long loops. Unfortunately, this also means that in some cases they can shed a bit more fibers than a lighter, less plush towel.

Of course, it’s not our intention for you to be dissatisfied, so please don’t hesitate to reach out to us through one of our channels, we’ll be more than happy to look for a solution together.

Yumeko

Oceniono na 3 z 5

Handtücher fusseln leider extrem

Habe Handtücher der Linie Dots vor fast einem Jahr gekauft und diese fusseln leider auch nach mehrmaligem Waschen extrem. Das ganze Badezimmer ist dauerhaft staubig, es ist furchtbar. Ich habe über 260€ ausgegeben und will die Handtücher am liebsten wegschmeißen, ich hab keine Lust mein Badezimmer dauernd staubsaugen zu müssen. Kauft besser woanders.

Edit: Nach Kontaktaufnahme mit dem Unternehmen wurde mir der Kaufpreis rückerstattet. Daher ändere ich meine Bewertung auf 3 Sterne, das Produkt ist nach wie vor nicht empfehlenswert aber zumindest hat das Kundenservice reagiert.

17 stycznia 2026

Odpowiedź od Yumeko - het allerzachtste luxe eco bedgoed & badgoed

Liebe Marlene, es tut mir leid, dass Ihre Handtücher so flauschig sind! Das sollte nicht sein. Bitte kontaktieren Sie uns unter kundenservice@yumeko.de mit Ihrer Bestellnummer, wir helfen Ihnen gerne weiter!

Oceniono na 5 z 5

Tolle Produkte und toller…

Tolle Produkte und toller Kundenservice. Hatte bei meinem Bestellvorgang leider die falsche Adresse eingegeben; der Kundensupport wirkte ehrlich daran interessiert, mir zu helfen. Vielen Dank! Produktseitig bin auch auch extrem zufrieden - wirklich tadellos.

15 stycznia 2026

Favoriete Flanellen dekens én Service

Naast dat de flanellen hoeslakens (die wil je echt) én dekbedovertrek goddelijk zacht, warm, prachtig en van uitstekende kwaliteit zijn… is de service net zo warm en betrokken. En dan ook nog eens met betrokkenheid met onze planeet. Ook verliefd op de heerlijke geurzakjes die bij de sets zitten, die worden erg gewaardeerd. De sets van Yumeko zijn mijn favoriet!

5 stycznia 2026

Kussens kunnen niet geruild

Review aangepast omdat we uiteindelijk ontzettend goed zijn geholpen door Jolanda & team. Bedankt hiervoor. Tot snel in de winkel.

29 grudnia 2025

Hi Lara,

Dank voor je eerlijke feedback. Wat vervelend om te lezen dat de kussens niet aan jullie verwachtingen voldoen, zeker omdat het ook nog eens een cadeau was.

Het klopt dat we vanuit hygiënische overwegingen eenmaal gebruikte artikelen niet meer retour kunnen nemen. Tegelijkertijd begrijp ik heel goed dat het voor jou niet fijn is om nu met twee producten te zitten waar je niet helemaal happy mee bent.

Ik neem daarom via e-mail contact met je op om te kijken of we toch nog tot een passende oplossing kunnen komen.

Hartelijke groet,
Yumeko Customer Care

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej