Rigtig god oplevelse. Utrolig behagelig telefonisk samtale, hvor der blev taget tid til gennemgang af nytegning af mine forsikringer. En meget serviceminded og venlig Karina der også brugte tid... Zobacz więcej
Min oplevelse er jyske forsikring har været helt igennem professionel tålmodig og hjælpsomme, de har været meget omhyggelig i forhold til at finde den forsikring der passer mig bedst og min familie... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Jyske Forsikring leveres af Købstædernes Forsikring, som har mere end 260 års erfaring med at forsikre danskerne. Vi tilbyder et bredt udvalg af privat- og erhvervsforsikringer til kunder i Jyske Bank koncernen og udvikler løbende nye produkter og services, der kan bidrage til din økonomiske tryghed.
Strandgade 27A, 1401, København K, Dania
- 33 45 75 75
- infoforsikring@jyske.dk
- jyske.dk
Behagelig samtale med Niclas og god…
Behagelig samtale med Niclas og god rådgivning.

Odpowiedź od Jyske Forsikring
I forbindelse med mit skifte til Jyske…
I forbindelse med mit skifte til Jyske Bank fik jeg et møde med Forsikringsrådgiver Søren. Super god service og rådgivning kan varmt anbefale ham og selskabet !

Effektiv og seriøs
seriøs og effektiv gennemgang og forbedringer af vore samlede forsikringer

Odpowiedź od Jyske Forsikring
Gert fra Jyske Forsikring gav os…
Gert fra Jyske Forsikring gav os relevant og fornuftig rådgivning, så vi er vel forsikret, når vi vender tilbage til Danmark.

Kæledyrsforsikring,
Kæledyrsforsikring,
Jyske forsikring er hurtig til at først hæve prisen på forsikringen hvis loftet rammes. Sker dette igen (var vores tilfælde) opsiges forsikring fra deres side.
Vi havde virkelig følelsen af, at er der den mindste chance for at det er en dårlig forretning fra deres side, så er man ude. Personligt vil jeg gerne ha’ lidt tiltro til mit forsikringsselskab, skulle uheldet være ude (hus,personligt etc) men med chance for at blive sparket ud, når man har mest brug for forsikring, så er min tiltro til jyske, Nul.

Utrygt
Opdatering 17. Marts 2026. Det er direkte forkert, at du skriver telefonen ikke blev taget på grund af krig, nummeret virkede IKKE. Vi har af jer selv fået oplyst at telefonnummeret IKKE virkede. Det er upassende og uetisk at skrive sådan og bruge det, som undskyldning, stå dog ved at jeres telefon ikke virkede.
1. marts 2026 akut døgntelefon der ikke bliver taget. Sad på sygehuset/sygeklinik i Thailand og havde brug for vejledning, tog derfor kontakt til jyske forsikrings døgntelefon på nr. +45 73831760 et nummer vi havde fået oplyst inden rejsen af forsikringen og det nummer de oplyser på nettet og i netbanken. Ingen svar - lagde på efter 58 minutter, da lægen kom ind på stuen.

Odpowiedź od Jyske Forsikring
God samtale med rådgiver og en god pris.

Odpowiedź od Jyske Forsikring
Han gider ikke engang se på mine…
Han gider ikke engang se på mine forsikringer
Dårlig medarbejder

Odpowiedź od Jyske Forsikring
Fin gennemgang af indhold og dækningsforhold.
Fin gennemgang af indhold og forskel af dækning i bestående forsikringer samt i de nye forsikringer.

Odpowiedź od Jyske Forsikring
God og informativ rådgivning af…
God og informativ rådgivning af Kristian, som guidede os igennem skiftet fra andet selskab. Hjalp os også igennem alle dækninger, så vi sikrede at få alle med.

Odpowiedź od Jyske Forsikring
Utrolig kompetent og personlig…
Utrolig kompetent og personlig rådgivning.

God oplevelse
Efter en skilsmisse og flytning havde jeg behov for et helt nyt setup på mine forsikringer. Jeg havde flere gode møder med rådgiver Malene A. Pedersen, som fik fjernet alt “det unødvendige” ift min nye situation. Resultatet blev super gode dækninger på det jeg havde behov for - og til fair priser.

Manglende kommunikation
Jeg kan desværre ikke få fat på forsikringsselskabet, nu jeg har behov for det. De skal endda blot vurdere skaderne og inddrive pengene - ikke selv punge ud. Da jeg havde ventet som nr. 1 i køen i 20 minutter blev forbindelsen afbrudt.
Da jeg forleden fik fat på en ansat, fortalte han mig at der ikke var nogen på kontoret i den afdeling (indbo) jeg skulle snakke med og han mente ikke at kunne hjælpe mig. Efter flere forsøg fik jeg endelig mulighed for at fortælle til ende, og her kunne ham jeg havde i telefonen alligevel godt besvare mit spørgsmål.
Jeg håber selvfølgelig på at dette ændrer sig fremover, så jeg med god samvittighed kan ændre denne anmeldelse til det bedre.

Odpowiedź od Jyske Forsikring
Var forbi jyske forsikring i Køge
Super behagelig og effektiv forsikrings tjek.
Fandt ud af at vi ved at skifte, kunne sikre vores børn bedre, og så var det nemt for os at beslutte os.

Odpowiedź od Jyske Forsikring
Vi har lige haft en god forsikrings oplevelse
Vi har lige haft en forsikrings gennemgang med Gert fra Jyske forsikrig, som var meget kompetent, erfaren og ikke oversolgte. En virkelig god oplevelse, hvor vi efter forsikringsgennemgangen kom frem til at de var penge at spare for os. Vi skifter ermed til Jyske Forsikring, en super god oplevelse

Odpowiedź od Jyske Forsikring
Niclas yder en fantastisk service og…
Niclas yder en fantastisk service og lytter til mit behov. Fandt den perfekte pakkeløsning. Kan kun anbefale Jysk forsikring.

Odpowiedź od Jyske Forsikring
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.