Jyske Forsikring Recenzje 281

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse. Utrolig behagelig telefonisk samtale, hvor der blev taget tid til gennemgang af nytegning af mine forsikringer. En meget serviceminded og venlig Karina der også brugte tid... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter en skilsmisse og flytning havde jeg behov for et helt nyt setup på mine forsikringer. Jeg havde flere gode møder med rådgiver Malene A. Pedersen, som fik fjernet alt “det unødvendige” ift min ny... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Opdatering 17. Marts 2026. Det er direkte forkert, at du skriver telefonen ikke blev taget på grund af krig, nummeret virkede IKKE. Vi har af jer selv fået oplyst at telefonnummeret IKKE virkede. De... Zobacz więcej

1. Firma ubezpieczeniowa

Napisane przez firmę

Jyske Forsikring leveres af Købstædernes Forsikring, som har mere end 260 års erfaring med at forsikre danskerne. Vi tilbyder et bredt udvalg af privat- og erhvervsforsikringer til kunder i Jyske Bank koncernen og udvikler løbende nye produkter og services, der kan bidrage til din økonomiske tryghed.

4,5

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.

En meget serviceminded og venlig Karina der også brugte tiden for at gå i dybden med de enkelte forsikringer, tak.
Tilfreds med prisen.

8 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Ingen lånebil eller hjælp at hente

Jeg har en bil, der er kommet på værksted for godt 10 dage siden. Ringer og snakker med Jyske forsikring, omkring en lånebil. I telefonen oplyse de, at jeg kun kan får en lånebil, hvis det er en fabriksfejl, der er på bilen. Jeg får min mand til at ringe dagen efter til forsikringen, for at være helt sikker på, at det er det der er sagt. Det bliver igen bekræftet.
De oplyser mig, at de ikke kan give mig en lånebil, før de ved hvad der er galt med bilen og om det er en fabriksfejl.
Jeg får et af Jyske forsikrings fordelsværksteder til at kigge på den, og de oplyser, at det er batteriet der er en isoleringsfejl på.
Jeg bliver rigtig glad for dette, trods det er en alvorlig fejl på en elbil, da det så betyder, at jeg kan få en lånebil gennem forsikringen.

Men nu bliver jeg så oplyst, at de ikke dækker udgiften til en lånebil, når der er tale om en fabriksfejl. Jeg er lige ved at falde ned af stolen.

Jeg føler mig totalt ladt i stikken, især fordi jeg har fået en besked fra Jyske, da jeg igår efter fejlen var fundet på bilen, anmeldte skaden. I beskeden står der, at jeg kan aftale med værkstedet om en lånebil. Jeg skal dog være opmærksom på, at de IKKE dækker lånebil, hvis det handler om at bilen er blevet totalt skadet eller en glasskade. Og nej, min bil er hverken totalt skadet eller har en glasskade.

Men hvis jeg havde kørt ind i nogen og smadret modpartens bil og min egen, så kunne jeg godt låne en bil. Det giver jo ikke mening.

7 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Fik en rigtig fin og kompetent gennengang

Fik en rigtig fin og kompetent gennemgang af alle forsikringer

22 kwietnia 2026

Hej Mariann

Mange tak for din positive tilbagemelding. Det er rigtig godt at høre, at du havde en god oplevelse med forsikringsgennemgangen.

Oceniono na 1 z 5

Værdiløs rejseforsikring, dækker ikke ved flyaflysning

Jeg har haft en yderst skuffende oplevelse med Jyske Forsikring i forbindelse med en rejseforsikring, som jeg ellers havde en klar forventning om ville dække i netop en situation som denne.

Mit fly til Sverige den 6. februar 2026 blev aflyst på grund af snevejr, efter jeg var mødt op i lufthavnen og havde checket ind. Den alternative afgang gjorde det umuligt at deltage i det arrangement, som var hele formålet med rejsen. Rejsen var dermed reelt værdiløs.

Jeg gjorde opmærksom på, at der var tale om en udefrakommende og uforudsigelig hændelse, som jeg naturligvis ikke selv havde nogen indflydelse på. Samtidig stod jeg tilbage med et konkret økonomisk tab i form af ikke-refunderbart hotel og arrangement.

Alligevel vælger Jyske Forsikring at afvise sagen med henvisning til, at rejsen var “påbegyndt”, og at ingen af deres specifikke dækninger passer på situationen. De anerkender endda selv, at mine betragtninger ikke er forkerte – men fastholder alligevel afslaget, fordi det ikke passer ind i deres snævre fortolkning af vilkårene.

Jeg finder det stærkt problematisk, at en rejseforsikring ikke dækker, når rejsens formål falder bort som direkte følge af en flyaflysning. Det er svært at se, hvad man som kunde reelt er dækket for, hvis ikke denne type situation er omfattet.

Kundeservice og sagsbehandling har desuden været langsommelig, og jeg har selv måttet rykke for svar.

Samlet set sidder jeg tilbage med en oplevelse af, at Jyske Forsikring gemmer sig bag teknikaliteter frem for at levere den tryghed, man betaler for. Jeg kan derfor ikke anbefale dem på baggrund af denne oplevelse.

6 lutego 2026

Hej Niels

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med os, og at vi ikke har levet op til dine forventninger. På grund af GDPR-reglerne kan jeg desværre ikke kommentere på konkrete sager her på Trustpilot. Helt generelt dækker en rejseforsikring merudgifter ved transportforsinkelser, mens afbestillingsforsikringen dækker tiden fra du køber rejsen, til du forlader dit hjem for at tage afsted.

Oceniono na 5 z 5

fik en god og kompetent gennemgang af…

fik en god og kompetent gennemgang af mine forsikringer.

23 marca 2026

Hej Jette

Jeg er glad for at høre, at du fik en god og kompetent gennemgang af dine forsikringer hos os. Tak for din positive tilbagemelding.

Oceniono na 5 z 5

Min oplevelse er jyske forsikring har…

Min oplevelse er jyske forsikring har været helt igennem professionel tålmodig og hjælpsomme, de har været meget omhyggelig i forhold til at finde den forsikring der passer mig bedst og min familie. Jeg oplever jyske forsikring stærk på prisen i forhold til det generelle marked.
Jeg kunne ikke opnå en bedre samlet pakke tilbud hos de konkurrerende forsikringer (også de såkaldte billigst på markedet).
Og til bonusinfo så vil du være ekstra heldig hvis du får fat i den afdelingen, jyske forsikring som holder til i Risskov. tak Casper.

16 kwietnia 2026

Hej Jens

Jeg er meget glad for at høre om din positive oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores omhyggelighed med at finde den bedste forsikringsløsning for dig og din familie - og vores konkurrencedygtige priser.

Oceniono na 4 z 5

blev guidet godt igennem…

blev guidet godt igennem forsikringerne, og sparer ~6000 kr. årligt for stort set samme forsikring

15 kwietnia 2026

Hej Kurt

Mange tak for din positive tilbagemelding. Jeg er rigtig glad for, at du har haft en god oplevelse - og ovenikøbet kan spare penge.

Hvis der er noget, vi kunne have gjort bedre, må du endelig dele det med os. Så kan vi forhåbentlig gøre os fortjent til den sidste stjerne i fremtiden.

God information

30 marca 2026

Hej Kirsten

Tak for din tilbagemelding. Jeg er rigtig glad for, at du har haft en god oplevelse med os.

Hurtig og god betjening

Hurtig og god betjening
Blev godt informeret med dækning og godt tilbud..

27 marca 2026

Hej Pia Hanne

Jeger glad for at høre, at du oplevede hurtig og god betjening og føler dig godt informeret. Tak for din positive tilbagemelding!

Godt overblik over forsikringer

Godt overblik over forsikringer - også i forhold til nuværende forsikringer. Hurtig og effektiv fremsendelse af tilbud.

5 marca 2026

Hej Niels Erik

Mange tak for din positive feedback. Jeg er glad for at høre, at du havde en positiv oplevelse med os ifm. forsikringsgennemgang og tilbud.

😎 God rådgivning

17 marca 2026

Hej Søren

Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse med os. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Super rådgivning

Super rådgivning. Meget personlig og skræddersyet. Først analyse, så sammenligning og så tilbuddet. Ingen snik snak og vi blev ikke prakket noget på. Kan 100% anbefales
Vivi Jensen

24 lutego 2026

Hej Vivi

Jeg er rigtig glad for at høre, at du oplevede vores rådgivning som personlig og skræddersyet. Tak for din anbefaling og for at fremhæve vores tilbudsproces. Vi sætter pris på din positive feedback!

Hurtig og god

11 marca 2026

Hej Ole

Mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med os.

Super god service

Super god service , stor tak til Asger.

10 marca 2026

Hej Kim

Mange tak for din positive tilbagemelding. Jeg er rigtig glad for, at du havde en god oplevelse med min kollega.

Elisabeth

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej