Rigtig god oplevelse. Utrolig behagelig telefonisk samtale, hvor der blev taget tid til gennemgang af nytegning af mine forsikringer. En meget serviceminded og venlig Karina der også brugte tid... Zobacz więcej
Min oplevelse er jyske forsikring har været helt igennem professionel tålmodig og hjælpsomme, de har været meget omhyggelig i forhold til at finde den forsikring der passer mig bedst og min familie... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Efter en skilsmisse og flytning havde jeg behov for et helt nyt setup på mine forsikringer. Jeg havde flere gode møder med rådgiver Malene A. Pedersen, som fik fjernet alt “det unødvendige” ift min ny... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Opdatering 17. Marts 2026. Det er direkte forkert, at du skriver telefonen ikke blev taget på grund af krig, nummeret virkede IKKE. Vi har af jer selv fået oplyst at telefonnummeret IKKE virkede. De... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Jyske Forsikring leveres af Købstædernes Forsikring, som har mere end 260 års erfaring med at forsikre danskerne. Vi tilbyder et bredt udvalg af privat- og erhvervsforsikringer til kunder i Jyske Bank koncernen og udvikler løbende nye produkter og services, der kan bidrage til din økonomiske tryghed.
Strandgade 27A, 1401, København K, Dania
- 33 45 75 75
- infoforsikring@jyske.dk
- jyske.dk
Anbefaling!!!
Blev kontaktet af forsikringen, da de kunne se, der var sket ændringer. Og hurtigt fandt rådgiver ud af, at jeg manglede to vigtige forsikringer, så kæmpestor ros til Jyske Forsikring.

Odpowiedź od Jyske Forsikring
Hurtige svar og og faglig god snak om…
Hurtige svar og og faglig god snak om andre produkter.

Odpowiedź od Jyske Forsikring
Hurtig nemt og kompetent vejledning
Hurtig nemt og kompetent vejledning. Tak.

Odpowiedź od Jyske Forsikring
Meget frustrerende oplevelse og manglende forståelse for situationen
Jeg kontaktede jer i forbindelse med en vaskemaskine, der stod af midt i en ferie, hvor vi er en familie på fire med et akut behov for at kunne vaske tøj. Maskinen er under 4 år gammel og har haft gentagne problemer, som vi selv har fået repareret flere gange.
Jeg oplyste rådgiveren om, at maskinen meldte fejl 3, og at alt tydede på, at pumpen var defekt (dræn fungerede). Jeg gjorde samtidig opmærksom på, at en yderligere vurdering efter min opfattelse ville være spild af både tid og ressourcer, da fejlen har været svær at diagnosticere tidligere, og problemerne forventeligt vil fortsætte – også efter endnu en reparation.
Dialogen udviklede sig desværre negativt. Der blev gentagne gange spurgt efter dokumentation, som jeg selvfølgelig har, men som ikke entydigt beskriver fejlen netop fordi den har været vanskelig at fastslå – også for fagfolk. Jeg oplevede ingen reel forståelse for den situation, vi stod i som forbrugere.
Da jeg udtrykte min frustration og nævnte, at denne sag kunne få mig til at overveje at skifte forsikring, blev jeg mødt med, at vi “talte forbi hinanden”. Rådgiveren sagde, at en kollega ville ringe mig op. Jeg sagde tydeligt nej til dette – hvorefter han alligevel afsluttede samtalen ved at lægge røret på.
Samlet set en meget utilfredsstillende oplevelse. Manglende fleksibilitet, manglende empati og en afslutning på samtalen, som ikke er acceptabel over for en betalende kunde. Det lever ikke op til mine forventninger til kundeservice.

Meget behageligt personale
Meget behageligt personale, der kender deres job

Supernemt!
Det var en supernem, hurtig og behagelig proces at få samlet mine forsikringer et sted - jeg har sparet 4000 kr om året!

Odpowiedź od Jyske Forsikring
Havde en rigtig god oplevelse med…
Havde en rigtig god oplevelse med Malene, som gennemgik vores forsikringer.
Alt i alt har jeg ikke tidligere oplevet en så nærværende rådgiver som forstår at lytte til vores behov og lave noget derefter.
Vi er rigtig godt tilfredse

Dygtig forsikringsrådgiver
Dygtig forsikringsrådgiver, Anders - vi kom hele vejen rundt, i godt selskab og kompetent rådgivning - tak😊

Manglende rådgivning
Det har været en ærgerlig oplevelse 2 gange. Samt en gang i forbindelse med erhvervsforsikring.
Jeg har haft spurgt meget specifikt til dækning af værdifulde genstande og hvordan jeg er dækket ind. Alt i orden - indtil jeg har haft skulle bruge forsikringen.
Mæglerne kan sælge og det er de sørme gode til. De undlader at fortælle hvad man skal være opmærksom på. Fx at man ikke er dækket under det forsikringsverdenen kalder simpel tyveri - men det kan man hos andre forsikringsselskaber godt blive dækket for. Det synes jeg skulle være italesat når jeg spurgte til dækning af nye af mine dyre ting.
Generelt er min oplevelse at det er rigtig dårlig rådgivning der gives. Til min erhvervsforsikring måtte Jyske eftergive mine forsikringer til andet selskab grundet dårlig rådgivning. Samme dårlige rådgivning kommer til udtryk ved brug af min private forsikring.
Alle forsikringer er opsagt og jeg anbefaler ikke Jyske Forsikring til hverken privat eller erhvervskunder, hvis man ønsker en forsikring der dækker dig.

Odpowiedź od Jyske Forsikring
Fik en meget god oplevelse
Fik en meget god oplevelse. Prisniveau god.

Odpowiedź od Jyske Forsikring
God og grundig gennemgang af vores…
God og grundig gennemgang af vores forsikringer af Nicklas i et sprog som var til at forstå.

Odpowiedź od Jyske Forsikring
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.