Jeg havde en skade på taget, som - af flere omgange - har givet lidt vand indenfor, når det regnede kraftigt og blæste. Inden vi gik igang med en stor renovering, ville vi gerne prøve nogle ting af,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hej Jeg synes Købstædernes forsikring skal have 5 stjerner ærgerligt jeg flyttede til tryg forsikring og jeg ikke kan komme tilbage igen fordi det er det bedste forsikringsselskab for handicapped... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Generelt tilfreds med selskabet, som helhed, hvordan skal man være andet når man ikke benytter dem. Men når man nu har brug for dem, så synes jeg at den eneste personlige kontakt jeg har haft,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Napisane przez firmę

Strandgade 27A, 1401, København K, Dania
hurtig og effektiv behandling. - resultat som forventet
Lever på ingen måde op til deres forpligtelser og skider på kunder med gebyr og udgifter

Odpowiedź od Købstædernes Forsikring
Jeg har været kunde hos KF i 8 år med min virksomhed. Jeg haft 2 skader og begge har ikke givet nogen form for kompensation, selv om de begge blev eskaleret flere gange. De finder blot grunde til at ikke betale ud.
Den første var den værste. Da havde jeg en total oversvømmelse af mit lager lokale. Det stod 60 cm med vand i de 100 m2 lokale. Bilder blev sendt til KF med det samme. KF henvendte sig ikke for at få bestigelse af lokale, men bad om at jeg skulle finde en årsag til vandet. Jeg fandt ud at grunden var at udlejer havde slukket for strømmen til pumpen da de slukket for strømmen til noget andet udendørslys.
Da udlejer ikke ville indrømme dette når KF kontaktet dem, så var meldingen fra KF:
"Vi kan desværre ikke vurdere, om skaden er dækket, når vi ikke kan få oplyst skadeårsagen, og vi ikke
fik mulighed for besigtigelse, da skaden opstod."
Det tog mig flere uger at rydde lokalet og det var utrolig meget inventar som blev totalt ødelagt.
Jeg bliver helt sur og irriteret igen nu når jeg skriver dette.
Jeg var naiv nok til at give KF en chance mere og når næste skade skede, så fandt de også en undskyldning til at ikke udbetale kompensation.
Jeg rykker over til et andet forsikringsselskab nu og det vil jeg også anbefale andre at gøre!
I min verden, så skal et forsikringselskab være der når skaden sker. Det er derfor jeg har betalt over 20K hvert år i forsikringer.
KF er og var der ikke for mig, når jeg havde brug for dem.

Hej
Jeg synes Købstædernes forsikring skal have 5 stjerner ærgerligt jeg flyttede til tryg forsikring og jeg ikke kan komme tilbage igen fordi det er det bedste forsikringsselskab for handicappede
Hilsen en frustreret Dorthe Holm

Odpowiedź od Købstædernes Forsikring
KF er nok ikke det billigste forsikringsselskab. Men jeg har alligevel været kunde hos dem i over 20 år. Det skyldes nok, at de ikke hænger sig i detaljerne i det med småt, når der sker noget. For mig har det været et pålideligt forsikringsselskab. Det er noget, jeg virkelig sætter pris på.

Odpowiedź od Købstædernes Forsikring
Det var god og fair behandling samt hurtig ekspedition.

Odpowiedź od Købstædernes Forsikring
Inden vi gik igang med en stor renovering, ville vi gerne prøve nogle ting af, som var afhængig af vejret. KF har været meget forstående over for et meget langt forløb (8 måneder), inden de indvendige skader - som de skulle udbedre - kunne påbegyndes.

Odpowiedź od Købstædernes Forsikring
Et godt forsikringsselskab aldrig problemer og kan altid give et godt svar på de spørgsmål man kan have

Odpowiedź od Købstædernes Forsikring
Egentlig et godt selskab. Har været kunde ca 10 år. Men bruger en underleverandører. Skagen forsikingshus. V. Peter Købstædernes. Der skal man holde sig langt væk fra. Så køb jeres forsikringer direkte hos Købstædernes.

Odpowiedź od Købstædernes Forsikring
Jeres hurtige arbejde med sagen og den fantastiske samtale med Tilde
Finn Lautrup

Odpowiedź od Købstædernes Forsikring
Lockt neue Kunden mit günstigen Angeboten, verlangt dann aber das 5- bis 6-Fache
Reine Abzocke und Wucher Preise

Odpowiedź od Købstædernes Forsikring
Købstædernes forsikring er det bedste,god service og gode erstatninger,mvh Lars Zelnicek

Odpowiedź od Købstædernes Forsikring
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.