Zobacz, co mówią recenzenci
Wat een schande!! Begin april bestelling gedaan tot op vandaag nog altijd niets ontvangen! Telefonisch onbereikbaar enkel per mail een standaard antwoord met de belofte dat het onderweg is en weldra... Zobacz więcej
Super leuke kledij, super lieve klantenservice, en duidelijke communicatie. ik zag veel negatieve reviews, maar ik begrijp er eigenlijk helemaal niks van. ik bestel al sinds 2025, en 1 keer een pr... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Junique Fashion is een Belgische kledingzaak die moderne en betaalbare damesmode verkoopt via onze webshop en fysieke winkels.
Dane kontaktowe
Belgia
- juniquefashion.be
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Lange verzending, nog niets ontvangen
Helaas wacht ik ook al 3 weken op mijn bestelling. Krijg steeds dezelfde haast geautomatiseerde berichten. Ik vind het jammer, want hun Instagram ziet er zo leuk uit. Als het moeilijk wordt om te verzenden, waarom dan een webshop. Zonde. Hopelijk komt het nog aan.
Ondertussen al 4 maanden aan het…
Ondertussen al 4 maanden aan het wachten op mijn bestelling. Na 10 mails te sturen, heb ik één mail terug gehad dat ze het druk hebben. Schandalig! Dan maar fysiek naar de winkel gaan en hen verplichten om het meteen te geven…
Pure oplichterij
Bestelling geplaatst op 22 maart. Maanden later had ik nog steeds niets ontvangen. Wanneer ik contact opnam, kreeg ik telkens nieuwe excuses en loze beloftes. Eerst zou het pakket "morgen" verzonden worden, daarna zou het "volgende week" geleverd worden. Geen enkele afspraak werd nagekomen.
Na maanden wachten heb ik de bestelling geannuleerd en een terugbetaling gevraagd. Ook dat bleek een eindeloze lijdensweg. Ik moest meermaals zelf contact opnemen, dezelfde informatie opnieuw doorsturen en voortdurend achter mijn eigen geld aanjagen.
Uiteindelijk kreeg ik de bevestiging dat de terugbetaling verwerkt zou zijn. We zijn ondertussen opnieuw weken verder en nog steeds heb ik geen cent ontvangen. Op mijn laatste e-mails wordt zelfs niet meer gereageerd.
Dit bedrijf heeft mijn geld ontvangen, heeft nooit geleverd wat beloofd werd en slaagt er zelfs niet in om een geannuleerde bestelling terug te betalen. De communicatie bestaat uit uitvluchten, valse beloftes en het voortdurend aan het lijntje houden van klanten.
Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een webshop. Bespaar jezelf de frustratie, tijd en het risico om je geld kwijt te zijn en bestel hier absoluut niets.
0 sterren was een eerlijkere score geweest.
Wat een schande!
Wat een schande!!
Begin april bestelling gedaan tot op vandaag nog altijd niets ontvangen! Telefonisch onbereikbaar enkel per mail een standaard antwoord met de belofte dat het onderweg is en weldra aankomt! Niets van waar, wij wachten nog altijd… Heel frustrerend! Score 1 ster is nog teveel!!
Al 3 weken iets besteld nog steeds niet…
Al 3 weken iets besteld nog steeds niet ontvangen. Jammer dat wordt nooit meer iets kopen daar
Wacht al bijna 2 maanden op mijn bestelling!!! GEEN AANRADER!!!
Wacht al bijna 2 maanden op een bestelling (sinds 4 april besteld). Als ik een mail stuur met de vraag waar het is zeggen ze telkens dat het over twee weken zal komen, dit gebeurt niet!!! Als ik bel naar het telefoonnummer, dan gaat deze gewoon over zonder antwoord en belt niemand terug (telefoonnummer werkt niet). De communicatie zit niet top, want als je vragen stelt reageren ze zeer vaag en kort. Kreeg ook bij mijn bestelling een link naar een PostNL trackingscode, terwijl de mail die ik kreeg zei dat Bpost het ging brengen? Ik kan mijn bestelling niet meer volgen sinds 6 april, want sinds dan staat het op onderweg? Bestelling is dan ook nog eens verwijderd uit de app waar je de trackingslink van PostNL kan zien. Er komen geen updates uit het team zelf, dus geen aanrader om via de webshop te bestellen!! Dit is pure diefstal als je het mij vraagt en hier laten wij het niet bij!!!
Nooit meer bestellen
Op 1 april bestelde ik 3 truien. Na drie weken was mijn bestelling nog steeds niet verzonden, dus nam ik contact op met de klantendienst. Ik kreeg als antwoord dat het zou worden doorgegeven aan de verantwoordelijke en dat het zo snel mogelijk in orde zou komen.
Ondertussen zijn we meer dan 2 maanden verder en mijn bestelling is nog steeds niet verzonden. Via Instagram heb ik gevraagd om mijn bestelling te annuleren. Ze vroegen naar mijn ordernummer, maar daarna kreeg ik opnieuw geen reactie meer.
Ik koos voor achteraf betalen via Klarna, maar ondanks dat ik nooit iets heb ontvangen, blijf ik de melding krijgen dat ik nog moet betalen. De communicatie is enorm slecht en er wordt totaal geen oplossing geboden. Erg teleurstellende ervaring en zonder twijfel de slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Voor mij nooit meer Junique.
Bestelling wordt niet geleverd
We zijn 2 maanden verder en nog steeds geen bestelling ontvangen. Af en toe wordt mijn mail beantwoord met de melding dat ze verwachten dat het komende week wordt bezorgd. Maar helaas nog steeds niet.
Wacht al 3 weken op me…
Wacht al 3 weken op me bestelling(bestelling geplaats op 1 mei het is nu 21 mei). Meerdere mails gestuurd pas een week later een antwoord gekregen. Het antwoord was dat het deze week bezorgd werd, heb niks veder gekregen dat het verzonden is of iets. Op TikTok dm gestuurd kreeg antwoord met de website is gwn open alleen dat was niet mijn vraag ik vroeg wanneer het verzonden/bezorgd werd. Wil wel graag me bestelling binnen krijgen van 40 euro die ik al betaald heb.
bezorgdienst en klantcommunicatie enorm slecht
Ik bestelde een blouse, deze kwam maar niet aan. Bij iedere mail/online berichtje die ik verzond kwam telkens hetzelfde antwoord: 'volgende week komt die normaal toe'. Toch werd deze telkens niet eens verzonden, hoewel bij de bestelling stond dat de levering 5-7 dagen zou duren. Uiteindelijk dit drie weken aan een stuk. Bezorging en klantcommunicatie zijn echt erbarmelijk slecht. Ik merk geen enkele incentive om maar iets van moeite te doen om de bestelling te verzenden. Ik heb dan maar mijn bestelling geannuleerd.
VERSCHRIKKELIJKE SERVICE
VERSCHRIKKELIJKE SERVICE, BESTEL HIER NIET!!!!!
Helemaal Toppie
Super leuke kledij, super lieve klantenservice, en duidelijke communicatie.
ik zag veel negatieve reviews, maar ik begrijp er eigenlijk helemaal niks van. ik bestel al sinds 2025, en 1 keer een probleem gehad. Die werd gelijk opgeslost.
TOP webshop, ik houd er van.
Verschrikkelijke ervaring
15 april bestelling geplaatst. Nog steeds niet ontvangen. Geen of slechts vage reacties op mails. Ik zie dat ik niet de enige ben die dit heeft meegemaakt. Dit is echt niet oke!
Bestelling nooit binnngekregen en geen reactie
Bestelling nooit binnngekregen. Ik zit al 2 maanden te wachten en heb al 3 mails gestuurd. Word nergens op gereageerd. Belachelijk!! Als je geen klantenservice aankan sluit dan lekker je bedrijf!
Op 18 april bestelt betaald en geen levering ontvangen
Op 18 april bestelt , enkele dagen nog geen nieuws een mail gestuurd en kreeg antwoord dat ze het direct gingen bekijken en sindsdien hebben ze nergens meer op gereageerd .
En geld weg en ook geen kleding ontvangen!!
Bestel hier niet !!
Bestel hier niet !!! Nooit bestelling ontvangen geen antwoord op emails echt bedrog
1 ster is 1 teveel.
1 ster is 1 teveel.
Online aankoop, anderhalve maand geleden.
Na 3-4 weken melding gemaakt, het zou verzonden zijn. Maar uit alle mogelijke tracking-info blijkt dat het pakket nog niet overhandigd werd aan de vervoerder.
Herroepingsrecht ingeroepen met deadline, ook daar wordt helemaal geen gevolg aan gegeven.
Melding gemaakt aan Consumerconnect.
Ongelooflijk eigenlijk...om op dergelijke manier behandeld te worden als klant.
Mijn ervaring
Ik kreeg een bericht voor een samenwerking met dit bedrijf. Ik mocht 3 gratis items uitzoeken uit hun nieuwe collectie. Ik kreeg meteen een bevestiging, maar inmiddels zijn we een maand verder en nog steeds niks. Ik heb ze een aantal keer benaderd en elke keer word er mij verteld dat het deze of volgende week binnen zou komen. Ben zwaar teleurgesteld.
Zeer slechte ervaring met deze webshop.
Zeer slechte ervaring met deze webshop.
Ik heb meer dan een maand geleden een bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen. Na tientallen mails krijg je ofwel geen antwoord, of zeer vage reacties.
Op een bepaald moment kreeg ik een melding dat mijn pakket verzonden was via PostNL, maar daarna kreeg ik plots te zien dat het pakket “retour afzender” gaat wegens een zogenaamd fout adres. Dit is compleet onjuist, aangezien mijn adres correct is en ik regelmatig bestellingen ontvang zonder problemen.
Dit lijkt eerder een probleem bij de verkoper zelf dan bij de levering.
De communicatie is bijzonder slecht en er wordt geen enkele concrete oplossing aangeboden (geen herverzending, geen terugbetaling).
Ik raad deze webshop absoluut af.
NOOIT MEER!!!
15/03 had mijn dochter een bestelling gedaan van 4 truien. Zelfde model maar andere kleuren. 2 dagen na onze bestelling stond de status bij hen al als "verzonden" maar postnl had nog niks ontvangen. Op hun website staat 5-7 werkdagen. Dus ik wacht netjes af. 10 dagen later nog steeds niks. Ben beginnen mailen maar vager antwoorden dan wat zij deden kan niet. In totaal zeker 4 mails gestuurd, telkens opnieuw met het vaagste antwoord ever.
In mijn laatste mail ben ik beginnen dreigen om verdere stappen te ondernemen. Ineens kreeg ik mail terug dat mijn ganse pakket morgen (13/04!!! ) zou verzonden worden en ik het dinsdag of woensdag mocht verwachten. 13/04 krijg ik ineens zonder verwittiging een terugbetaling voor de helft van mijn aankoopbedrag. Ik viel compleet uit de lucht. Dus ik ga het nakijken en wat blijkt? 2 van de 4 kleuren waren niet meer in voorraad dus hebben ze een terugbetaling gedaan. Klein detail: 1 trui was inderdaad uitverkocht, maar de andere waarvoor ik een terugbetaling kreeg was wel nog voorradig. Terwijl nog een andere trui uitverkocht was maar die hebben we wel gekregen.
Hadden ze mijn bestelling meteen verzonden, dan had mijn dochter haar 4 truien gehad en zat ik nu niet met een teleurgesteld kind.
Over de kwaliteit mogen we niet klagen.
Maar klantenservice, betrouwbaarheid, verzending, communicatie,... 0,0!!!
We zijn dan vandaag in 1 van hun winkels geweest. Ook daar 0,0!!
De medewerkster zat liever op haar gsm dan dat ze haar klanten goeiedag zei.
Dit was 1 keer maar echt NOOIT meer!!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.