Junique fashion Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Verschrikkelijk!!! Don't buy on their website!!!! Klantenservice bestaat niet. Wachttijd is meer dan 2 maanden!! Je krijgt jouw bestelling enkel als je rapporteert dit bedrijf aan meerdere instanties.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte service. Na zes weken heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Telefonisch is het bedrijf volledig onbereikbaar; communicatie verloopt uitsluitend via e-mail, waarbij je t... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Ik heb meer dan een maand moeten wachten op 1 item. Het item was gelijk verstuurd 2 dagen na mijn bestelling, stuurde ze me toch. Na 2 weken toch contact opgenomen en zeiden ze het wordt deze week nog... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

I love the clothes en the store! BUT the two times I bought something online, it took 2-3 weeks to deliver. I would not get any answers on my e-mails about this. One order was last summer (2025). The... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z odzieżą dziecięcą
  3. Sklep z odzieżą męską
  4. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Junique Fashion is een Belgische kledingzaak die moderne en betaalbare damesmode verkoopt via onze webshop en fysieke winkels.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 77

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Bestelling gedaan waarop ik een maand…

Bestelling gedaan waarop ik een maand heb moeten wachten. Moeilijk en weinig wederkerig contact via email. Uiteindelijk waren de bestellingen niet volledig terwijl 1 item wel nog te koop was in de webshop, weliswaar niet meer afgeprijsd. Verschillende mails met de vraag om het alsnog op te zenden werden genegereerd. Opnieuw bestellen tegen volle prijs én terig verzendkosten betalen ga in niet doen. Nu hopen dzt het geld van de niet geleverde items wordt teruggestort!

28 lutego 2026

Valse beloftes

Zogezegd organiseren ze een grote online stocksale. Ik bestel meteen via hun website zodra de sale begint. Drie weken later heb ik nog steeds geen pakket ontvangen en krijg ik plots een e-mail dat de producten die ik besteld had niet meer op voorraad zijn en dat ik mijn geld teruggestort krijg.
Ik heb letterlijk binnen de vijf minuten na de start van de sale besteld. Ondertussen zie ik dat andere mensen hun bestelling al veel eerder hebben ontvangen, terwijl ik zelfs het product dat ik zo snel besteld heb niet eens krijg.
Dit trekt echt op niets. Hier koop ik nooit meer iets.

24 lutego 2026

Bestel hier niet!

De 4e keer dat ik hier bestel, de 4e keer de foute bestelling ontvangen. Artikels zijn ondertussen allemaal uitverkocht. Mail gestuurd, DM’s gestuurd op Instagram en ook op TikTok gereageerd maar geen reactie. Bestel hier niet!

26 lutego 2026

pas op

Ik heb mijn bestelling echt enorm laat ontvangen en dan nog een verkeerde bestelling. Ten slotte reageren ze niet op mijn mails. Ik zou hier niets kopen! De kwaliteit is zoals op shein. Het stinkt naar plastic.

2 marca 2026

niet bij bestellen!

Het duurde al lang voordat mijn dochter de spullen ontving. Het was kleding uit de stocksale dus mag je niet retourneren! Kleding is raar van model, slechte stoffen, ruikt en is niet wat je ervan hoopt. ...eerlijk deze truien komen van temu/ shein of iets dergelijks en zij verkopen het gewoon duurder. Bij die verkopers weet je dat je andere kwaliteit krijgt, bij zo'n winkel als junique verwacht je wat anders. Advies: Niet bij bestellen!

28 lutego 2026

Enorm slecht

Enorm slecht, heb in december besteld heb het pakketje terug gestuurd volgens het retourbeleid. Heb verschillende E- mails gestuurd, waarop ze telkens hetzelfde stuurden “ we zullen het spoedig nakijken” . Maar wacht nog steeds op mijn terugbetaling.

12 grudnia 2025

Stank

Leveringstermijn was inorde.
Maar dan open je het pakje en stinkt de top naar azijn?! Walgelijk gewoon. En inderdaad dat kan ik wassen maar waarom in de eerste plek stinkt het?

28 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Zo ver mogelijk weg blijven van deze shop.

Zeer amateuristisch bedrijf. Bestelling geplaatst. Er werden een aantal stukken geleverd die nooit besteld waren en met de foute kleur. Retour aangemeld. Link ontvangen om retourformulier te downloaden = link werkt niet. Dit gemeld maar geen reactie. Uit noodzaak via Instagram bericht gestuurd. Pas enkele dagen later antwoord dat ze een nieuwe link gingen sturen. Nieuwe link werkt ook niet. Opnieuw melding gemaakt. Nieuwe link ontvangen, zogezegd van PostNL, maar in werkelijkheid was dit een B-post formulier. Aanmelden bij PostNL ging dus niet. Naar B-post punt, daarin staat het pakket reeds al verzonden gemarkeerd. We hebben het pakket dus niet verstuurd. Opnieuw contact opgenomen met de winkel. Ze vragen of we het pakket niet in een winkel kunnen afgeven. Zo gezegd, zo gedaan. Met pakket naar winkel. Daar hoorden ze het donderen in Keulen en wist men niet hoe dit aan te pakken. De juffrouw in de winkel begint dan te Whatsappen met de baas hoe dit aan te pakken. Ze wil het pakket in ontvangst nemen en noteert het bestelnummer en zegt dat we binnen de week zullen terugbetaald worden. Ter plaatste terugbetalen was blijkbaar te makkelijk. We vragen een bewijs dat ze ons pakket in ontvangst heeft genomen. Daar had men ook niet aan gedacht dus werd er maar op wit papiertje een tekstje gezet dat het pakket werd afgegeven. Geen stempel, geen handtekening. Een week later geen terugbetaling ontvangen. Twee weken later idem. Contact opgenomen. Men ging het doorgeven aan de boekhouding. We gingen asap terugbetaald worden. Een week later nog steeds niets. Dit ping pong spelletje heeft een kleine twee maand geduurd totdat we op het punt stonden klacht in te dienen bij FOV Economie (en dit ook expliciet hebben gezegd in onze communicatie naar hen) en plots kregen we ons geld terugbetaald. Amateurisme ten top. Pure kafka.
Gouden tip: blijf van deze winkel zo ver mogelijk weg en bestel al zeker niets via de webshop. Je wordt aan het lijntje gehouden en de communicatie verloopt zeer moeilijk. 0/10

16 grudnia 2025

Retourneren lastig

Pakket wel ontvangen, maar terugsturen vanuit Nederland kost bijna 10 euro en je moet alles zelf regelen. Gewoon ronduit slechte service

26 października 2025

Nooit een pakketje gehad

Ik heb 26 augustus wat besteld, en wacht nog steeds op mijn pakketje of antwoord van junique zelf. Nog nooit zulke slechte klantenservice meegemaakt. Nooit bestellen hier!!

26 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

BESTEL HIER NOOIT IETS!!!!Ruim op tijd…

BESTEL HIER NOOIT IETS!!!!Ruim op tijd besteld voor verjaardagscadeau,tot nu toe niets ontvangen,mails worden niet beantwoord,telefoon kom je bij ander bedrijf uit.Als je naar een winkel gaat,kijken ze u aan en halen ze hun schouders op.Klantvriendelijkheid is hier 0,0.Ik vrees dat ik gewoon mijn geld kwijt ben.

26 września 2025

Ondermaatse klantenservice

Op 11/09 een bestelling geplaatst van 2 stuks - 3 weken later nog steeds niets ontvangen, na 3 mails en een bericht op Facebook en Instagram eindelijk reactie gekregen dat de verantwoordelijke dit ging opnemen. 4 dagen later melding gekregen van PostNL dat mijn pakketje terug retour is gegaan naar de winkel omdat ze mijn adres verkeerd hebben doorgegeven, ongeacht ik dit correct heb ingegeven bij bestelling. Uiteindelijk een maand na het plaatsen van de bestelling geld teruggevraagd en daar moet je ook niet alles van verwachten, verzendkosten (€7) moet je nog altijd betalen en krijg je niet terug. Ik hoop dat er in de winkel een betere klantenservice is dan online, want dit is ondermaats.

2 października 2025

Heel teleurstellend

ik heb meer dan andere halve maand geleden een bestelling geplaatst die een week later verstuurd zou zijn. Maar heb het nog niet ontvangen.

Ik heb contact gehad met postNL die mij toen vertelde dat ze Track-&-Trace codes kochten in grote aantallen om te kunnen zeggen dat het verzonden was. maar dat hun het pakje niet verzenden. Dit is gwn een scam.

Ook is de klantenservice van Junique echt super slecht. Ze zeggen dat ze u gaan helpen maar daarna hoor je niks meer.

Heel spijtig dat zoveel influencers dit scamwinkeltje posten op hun sociale media.

22 września 2025

Slechte service

We hebben een bestelling geplaatst zeer lang op moeten wachten om dan te vernemen dat alles op was en wij ons geld terug kregen. Ze hebben niet al het geld terug gestort! €6,95 te weinig! Als ik mail krijg ik als antwoord dat ik geduld moet hebben. We wachten al weken…. Zeer slechte service!

10 sierpnia 2025

don‘t order!!

Don‘t recommend! I paid 12 € for my return, only to not get a refund for my returned items and also had to pay such high return shipping costs! To date, no one has responded to my support requests.

19 września 2025

Slechte service alles Super slecht

Super slecht! Geen levering na een maand, alleen een mailtje dat alles wordt terug betaald. Terwijl een dag ervoor nog was gezegd het is verstuurd. Daarna gemaild, maar geen reactie. Super super slecht

22 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Bij de online stocksale een bestelling…

Bij de online stocksale een bestelling geplaatst op 23 augustus. Zou normaal 8 september geleverd worden, krijg geen updates meer van PostNL. Ik bel naar hun blijkt dat ze een verkeerd label hebben geprint en mijn pakketje nu in een automaat ligt, waar postnl niet aan kan. Heb een mail gestuurd maar nog geen antwoord.

15 września 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej