Op 26 april 2026 heb ik de Eloise Tweed blazer besteld en vrij snel ontvangen. Helaas verloor ik overal vezels bij de 1e keer dragen, de binnenzijde van mijn auto zat zelfs helemaal onder. Na meerdere... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer tevreden, had een blazer ontvangen met haaltjes in de buitenkant kraag.Snelle reactie via mail, flinke korting gekregen dus nu hou ik de blazer. Bedankt voor de service en de vlotte terugbeta... Zobacz więcej
Ich habe 2025 einen Blazer bestellt und bezahlt, aber nie erhalten. Meine 1. Kontaktaufnahme wurde noch beantwortet mit: "wir klären es mit unserem Lieferanten", danach nie wieder eine Antwort auf mei... Zobacz więcej
Super mooie jurk besteld voor hele leuke prijs, zeer goede kwaliteit, 1 dag later al ontvangen, top service😃
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Since april 2009 - Elke week nieuwe collectie - Trends van dit moment - gespecialiseerd in travel wear - Achteraf betalen mogelijk via Riverty of Mastercard - Niet goed is geld terug - Snelle levering - Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.
Dane kontaktowe
Golf van Biskaje 4-A17, 3446cp, Woerden , Holandia
- 088 - 3749674
- klantenservice@jaimymode.nl
- jaimymode.nl
Odpowiada na 63% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Top service & super snelle levering tijdens drukke dagen
Ik wil jullie echt super hard bedanken voor snelle service tijdens deze drukke dagen! Ik bestelde vrijdag 22/12 en ontving het pakje op 23/12 , ik bestelde uit Oostende (België) de kleedjes passen perfect. 1 kleedje was niet meer in voorraad maar ik kreeg direct een e mail en geld terug.
Groetjes Charlot
Goede service goede producten
Goede kwaliteit jas . Tijdens het bestellen de kortingscode vergeten in te vullen, hierover contact gehad en de medewerker heeft deze na levering nog verrekend . Super service !
Snelle levering van mijn jurk prijs en…
Snelle levering van mijn jurk prijs en kwaliteit super . 👌
Minder dan 1 ster kan helaas niet
Minder dan 1 ster kan helaas niet, anders had ik deze zeker gegeven.
Bestelling was niet compleet, en dan toch zeggen dat het ingepakt is! Schandalig!
Ga gewoon even op onderzoek uit, en handel dit netjes af!
Wat een prettig bedrijf!
Wat een prettig bedrijf!
Ik bestel al jaren bij Jaimy Mode voor mijn vriendin en ik vind het echt een heel fijn bedrijf. Ze denken met me mee, adviseren me en op vragen of opmerkingen krijg ik altijd snel en netjes een reactie.
Zelfs in hele drukke dagen zoals deze laat het team van Jaimy Mode mij niet in de steek. Dankjewel Mariska!
Echt een aanrader!
Nadat er uit onmacht een probleempje…
Nadat er uit onmacht een probleempje was met mijn order, werd dit meteen netjes opgelost. Dank hiervoor!
Jeetje wat een slechte service
Jeetje wat een slechte service. Antwoord op een email naar de klantenservice wordt je direct afgesnauwd. Een bestelling konden ze niet annuleren en als antwoord ' je hebt daar dan toch goed over nagedacht'. Wat onprofessioneel. Een jas gekocht waarbij de rits al na 3 weken stuk was. Zat ook geen garantie op. Heeft me €30 gekost om dit te laten repareren.

Odpowiedź od jaimymode.nl
Slechte service!! Ik had 3 jumpsuit besteld en alledrie…
Ik had 3 jumpsuit besteld en alledrie waren ze niet naar wens. Door een plotselinge verhuizing en echtscheiding heb ik de kleding 1 week te laat geretourneerd. Alles uitgelegd, maar er was totaal geen begrip. Ik kreeg het pakket gewoon weer in huis en kon alles betalen.
Ik vind dit nogal onnodig hard en zakelijk. Erg teleurstellend. Nu ben ik 130,- armer en zit ik met 3 jumpsuit die ik niet wil.
Slechte zaak.

Odpowiedź od jaimymode.nl
Goede webshop en klantenservice…
Goede webshop en klantenservice reageert erg snel!
Goede service!
Als je ergens mee zit en je stuurt ze een mailtje, krijg je dezelfde dag nog een reactie erop terug. Wordt goed geholpen en denken graag met je mee in oplossingen. Door prive omstandigheden heb ik mijn retour niet optijd kunnen doen en heb ze hier netjes voor benaderd, hierop dus snel reactie terug gekregen en gaan meteen kijken naar een goede oplossing hiervoor. top klantenservice en erg klantvriendelijk!
Product qualiteit is gewoon super, al een aantal keer bij hun besteld. En blijf ik zeker doen!!
Afsnauwen
Nou ik snap de negatieve reacties wel. Contact met klantenservice gehad, je stelt een normale vraag en je wordt zo afgesnauwd. Alleen hierom ga ik er dus niet bestellen, kijk mooi verder naar een andere webshop.
Hele mooie jas!
Eerst een jas besteld, helaas te groot,
Teruggestuurd en gelijk een nieuwe jas besteld en die zit echt top!
allebei snel binnen ondanks de blackfriday!
Geld van de retour jas liet eventjes opzich wachten dus een mailtje gestuurd en gelijk opgelost en na t lezen van de mail stond het geld er al op!
Dus ik vind ze juist super vriendelijk en ben heel blij met de jas😁
Goede service!
Ik ben zeer te spreken over de snelle en goede service. Het contact met de klantenservice na mijn bestelling was zeer prettig!
Ik bestel hier zeker vaker.
Laat je niet misleiden...Bestel hier…
Laat je niet misleiden...Bestel hier nooit iets..... je besteld iets wat een maat te groot is.. Dan koop je een maar kleiner want omruilen gaat niet... Dan stuur je de te grote maat retour en dan begint het... Wij hebben het kaartje van de jas afgehaald zodat hun geen retour hoeven te betalen... Na 1 x passen is het kaartje er niet af... Dat doen ze zelf om ons als klant op te lichten... Dus bestel hier nooit wat gewoon een scam

Goede klantenservice
Hele leuke webshop en goede klantenservice (vind ik altijd heel belangrijk). Ik heb fijn contact gehad met de klantenservice na een retourprobleem. Dit is super netjes opgelost!
Tevreden
Een aantal jurken besteld voor de bruiloft van mijn vriendin. Ik was getuige dus moest er pico bello uit zien. Ik koos er 1 uit die perfect stond. Helaas was ik door omstandigheden niet in staat om de andere jurken op tijd retour te sturen. Dankzij hun begrip accepteerden zij alsnog mijn retour en krijg ik netjes mijn centjes terug. Ben heel blij met de service en klantvriendelijkheid. Lieve Jamie mode hartstikke bedankt voor de jurk en begrip voor mijn situatie!
Fijne service online & store
Fijne service online. Maar onlangs ook in hun winkeltje langs geweest.. erg leuk winkeltje aanrader.. leuke service 👌🏻
Bedankt voor de fijne ervaring en…
Bedankt voor de fijne ervaring en klanten contact. Wij zullen zeker vaker bestellen!
Pakket snel ontvangen.
Pakket snel ontvangen.
Mooie kleding van goede kwaliteit.
Helaas 2 van de 6 stuks te groot voor mij. Doordat ik niet goed had gelezen was ik te laat met de 2 stuks retour te sturen.
Gelukkig na een mailtje toch opgelost.
Snelle reactie op de e-mail
Snelle reactie op de e-mail, goed geholpen en meedenkend. Vriendelijke dame, zeker aan te raden als shop adres!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.