Op 26 april 2026 heb ik de Eloise Tweed blazer besteld en vrij snel ontvangen. Helaas verloor ik overal vezels bij de 1e keer dragen, de binnenzijde van mijn auto zat zelfs helemaal onder. Na meerdere... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer tevreden, had een blazer ontvangen met haaltjes in de buitenkant kraag.Snelle reactie via mail, flinke korting gekregen dus nu hou ik de blazer. Bedankt voor de service en de vlotte terugbeta... Zobacz więcej
Ich habe 2025 einen Blazer bestellt und bezahlt, aber nie erhalten. Meine 1. Kontaktaufnahme wurde noch beantwortet mit: "wir klären es mit unserem Lieferanten", danach nie wieder eine Antwort auf mei... Zobacz więcej
Super mooie jurk besteld voor hele leuke prijs, zeer goede kwaliteit, 1 dag later al ontvangen, top service😃
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Since april 2009 - Elke week nieuwe collectie - Trends van dit moment - gespecialiseerd in travel wear - Achteraf betalen mogelijk via Riverty of Mastercard - Niet goed is geld terug - Snelle levering - Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.
Dane kontaktowe
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Leuke kleding
Leuke kleding, vaak aanbiedingen, snel verzonden en hele fijne klantenservice
Na een onduidelijke situatie vanuit…
Na een onduidelijke situatie vanuit mijn kant wat ik niet goed heb begrepen, ben ik alsnog zeer goed en prettig geholpen door de lady’s van Jaimy mode.
Zeer fijn dat ze een oplossing hebben kunnen bieden.
Bedankt hiervoor !!
Leuke kleding
Leuke kleding, leuke koopjes en een hele snelle levering, iemand die haar werk serieus neemt.
Super!
Product paste niet maar ik had via de verkeerde weg contact gezocht waardoor het termijn was verstreken. Toch hielp de klantenservice me heel goed en mocht ik het product alsnog retourneren. Super blij mee en heel fijn geholpen door de meedenkende werknemers!
Geweldige webwinkel
Geweldige webwinkel, met continue leuke kleding!
Uitstekende service en altijd snel binnen.
Echt een aanrader.
Michelle.
Leuke kleding, goede service!
Een aantal te gekke outfits besteld maar niet alles paste.
Door ziekte kon ik de artikelen niet optijd terugzenden maar na wat mailcontact is dit alsnog fijn en top opgelost.
Fijne winkel, leuke kleding en een fijne klantenservice die meedenkt!
Bedankt meiden!
Leuke kleding en goede klantenservice
Super leuke kleding waar ik al vaak wat gekocht heb. Helaas had ik een pakketje te laat geretourneerd maar is de klantenservice wel met een goede oplossing gekomen en ben ik zeer tevreden. Zeker een aanrader om wat te kopen!
Snelle communicatie
Hey,
Ik had een jas besteld, door omstandigheden is de jas verloren gekomen door post.nl
Door hele snelle communicatie en een oplossing is dit heel snel opgelost.
Ik zal opnieuw door de snelle oplossing bij hun in de toekomst zeker opnieuw bestellen.
Hele fijne klantenservice
Hele fijne klantenservice, alles snel geregeld en goed opgepakt! Hier hoef je je eigen dus geen zorgen te maken mocht er iets zijn omtrent je bestelling.
Geen kwaliteit, totaal niet klantvriendelijk.
Geen kwaliteit, niet klantvriendelijk
Hallo,
Ik ga hier nooit meer iets kopen. Shein kwaliteit en je betaald 75 euro voor een jurkje. Helaas door prive omstandigheden was ik 5 dagen te laat met inleveren. In de eerste 2 mails gaven ze alleen aan dat werken volgens de wet.. 14 dagen retour. En ze vroegen of ik verzendkosten wilde overmaken zodat het jurkje terug gestuurd kan worden. Maar ik hoef geen kleding wat shein kwaliteit heeft voor 75 euro. En het paste niet eens. Ze zeggen alleen maar waar ze recht op hebben maar klant vriendelijk zijn ze totaal niet. Ja achteraf praten na een review. Maar de eerste 2 mails was totaal niet klantvriendelijk. Vreselijke zaak. Eigenlijk bijna oplichting, dat ze zulk slechte kwaliteit voor zoveel euro verkopen. Inclusief alle verzendkosten ben ik wel 90 euro kwijt. Bedankt Jaimymode. Geniet er maar van.

Odpowiedź od jaimymode.nl
Hele mooie kleding en goede kwaliteit
Hele mooie kleding en goede kwaliteit. Zeker een aanrader!
Super service
Ondanks dat ik wegens familieomstandigheden te laat was met retourzending. Hebben het netjes opgelost.
Super leuke kleding alleen het stond mij niet. Ik blijf zeker regelmatig kijken voor nieuwe items.
Groetjes Natalie
Leuke winkel
Leuke winkel, voorraad klopt altijd wat erg fijn is! Daarnaast hebben zij een erg groot aanbod en kan je voor elke gelegenheid wel wat shoppen bij Jaimy Mode!
Bestellingen hebben een snelle levering en zijn altijd op tijd!
Ik had zelf wat vragen n.a.v. een bestelling en het team stond mij vriendelijke en snel te woord. Contact is makkelijk te maken en te vinden wat je tegenwoordig niet veel meer ziet bij webshops!
Fijne oplossing na contact met klantenservice
Helaas was mijn kledingstuk te groot en kon ik dit niet ruilen in een andere maat..na contact met de klantenservice is mij beloofd dit op te lossen met een terugbetaling van de kosten.
Ik heb het pakketje zoals afgesproken terug gestuurd en het is nu wachten op de terugbetaling
Fijne webwinkel
Fijne webwinkel, leuke kleding.
Wat gedoe met retourzending, maar uitstekend telefonisch geholpen.
Love it!
Ik koop al jaren allerlei leuke kleding bij Jaimymode. Vooral in glitter/partykleding zijn ze echt super, er zijn zoveel leuke jurkjes/pakjes in allerlei kleuren, love it! Vind altijd wel iets in de webshop, welke ook erg overzichtelijk is en retouren gaat ook gemakkelijk. En als er een keer iets is, stuur je een mailtje en heb je snel reactie/oplossing. Echt een leuke shop!👌
Slechte klantenservice wat betreft…
Slechte klantenservice wat betreft retouren ivm de feestdagen.
Medewerkers werken totaal niet mee, retour optijd aangemeld, daarna gemaild maar geen reactie met oplossing en dan een mailtje ontvangen dat het is afgewezen?

Odpowiedź od jaimymode.nl
Geweldige winkel en webshop!
Superleuke winkel!
De service is ook echt top. Zowel webshop en winkel vind ik de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid ben ik erg over te spreken, daarbij ben ik ook enorm gek op hun kleding en webshop biedt snelle levering ❤️😍 De kleding is niet alleen supermooi maar ook is de kwaliteit heel goed en met prijsverhouding in één woord fantastisch!
Super fijne en vriendelijke service
Super fijne en vriendelijke service! Had een pakketje vanwege vakantie niet optijd kunnen retourneren maar met een mailtje werd dit snel opgelost en mocht ik het pakketje wat over de retour datum was alsnog retour sturen!! Heel erg bedankt!! Ik shop graag snel weer bij jullie!!
Slechte Klantenservice met weinig begrip
Voor Kerst heb ik een aantal artikelen besteld en waarvan ik er een aantal heb gehouden en de rest heb geretourneerd. Omdat Kerst en Oud & Nieuw er tussen zaten heb ik het welgeteld 1 dag te laat retour gestuurd. Of de klantenservice hier begrip voor heeft. Zeker niet! Ze gaan het retour sturen en ik kan de artikelen zelf betalen.
Prima webshop, maar als je de klantenservice nodig hebt hoef je geen begrip of meelevendheid te verwachten. Ik hoop dat ze ooit nog een keer op hun zelf reflecteren en de klantenservice gaan verbeteren.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.