IWannaGo Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vi var fire familier, til sammen 20 personer. Vi var innom barnehjemmet Tumaini Home i Arusha. Haydom sykehus og noen avslappende dager på Zanzibar. Vi hadde fire faste sjåfører som kjørte oss rundt i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Me hadde ein kjempefin tur til Kenya, med safari i Masai Mara og badeferie på Diani beach. IWannago satte saman eit supert program som fungerte veldig bra både for meg og for dotter mi på 11. Alle hot... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi var i Oman med Iwannago og kan ikke skryte nok. Programmet var spekket av spektakulære opplevelser. Vi var med beduinene i ørkenen. Vandret på flere fjellturer. Svømte i kulper i fjellet. Opp... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tusen takk, David og Kristin! Vi har hatt en alle tiders tur til Tanzania og det er takket være deres skreddersydde program. Dere satte sammen en nydelig ferie basert på våre ønsker — takk for at vi f... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Organizator turystyki

Napisane przez firmę

IWANNAGO er spesialister på skreddersydde reiser til Kenya, Tanzania, Zanzibar, Sør Afrika og Oman. Kundeservice og individuell skreddersøm er viktig for oss. Ingen safarier er like og når du skal på tur så skal reisen være tilpasset dine ønsker, behov og budsjett. Vi har reist mye i Afrika og bodd 13 år i utlandet for blant annet å lære oss produktene vi selger. Kvalitet er viktig for oss. Ikke vær i tvil, det skal lønne seg å reise med IWANNAGO!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Vi hadde en fantastisk tur til Afrika

Vi hadde en fantastisk tur til Afrika, en uke på safari i Tanzania og to uker strandferie på Zanzibar! Hele opplegget var super bra, fine overnattingssteder, vennlige guider og ikke minst David i iwannago som satt hele turen vår sammen. En opplevelse vi vil huske resten av livet og som absolutt er å anbefale!

25 listopada 2022

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Anniken:) Tusen takk for gode ord og takk for at dere valgte å reise med oss! Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Profesjonelt OG personlig

Nå nærmer vi oss slutten på 5 uker i Afrika, og vi kan ikke skryte nok av agenten vår, David Lilleheim og selskapet «I Wanna Go». På tross av MYE reiseerfaring, så var Afrika et relativt nytt og ukjent sted for oss, og vi skjønte at vi trengte litt hjelp. Vi kontaktet flere reiseselskaper, og David skilte seg raskt ut både med sin Afrika-ekspertise og sin evne til å skreddersy den reisen VI ønsket oss. Oppfølgingen under selve reisen var også superb! Da vi støtte på en uventet utfordring med en bosituasjon så løste David dette raskt, profesjonelt og med fullt kundefokus. Han gikk «above and beyond”, og ord kan ikke uttrykke hvor fornøyde vi er! Vi har møtt lokale guider, vært på safari, bodd ved de mest fantastiske strendene, og rett og slett storkost oss! Drømmer du om Afrika, så er «I Wanna Go» vår absolutte anbefaling!

29 grudnia 2022

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Gry! Tusen takk for kjempe kjekk tilbakemelding! Tusen takk for at dere valgte IWannaGO, og takk for at dere tok kontakt når det oppstod problemer. Vi klarer å løse det aller meste når det oppstår.

Takk for gode tilbakemeldinger underveis mens dere var på tur.

Fantastisk tur til Tanzania og Zanzibar

Vi tok de voksne guttene våre med på en 13 dager tur til Tanzania og Zanzibar .
Turen inneholdt Tarangire nasjonalpark 2 dgr og Ngorongoro-krateret 1 dag.
Vi fløy til Zanzibar og var 2 drg i Stone Town med guidet tur, krydderfarm og 5 netter på bad/sol ferie i Jambiani på Mwezi boutique resort, for en plass og nydelig billig mat.
Hadde også en tur med snorkling i koraller og besøkte en sandbank der vi hadde sjømat barbeque, en utrolig opplevelse , guttene er så fornøyde og vi sitter igjen med mange gode minner og inntrykk.
Guide på Safari, og guide i Stone Town er så nydelige omgjengelige mennesker og flinke å formidle det er vi alle enige om, ellers så er sjåfører og andre overnattinger helt topp .
Dette kunne ikke blitt bedre og vi vil anbefale IWannaGo.
Hilse familien Høyvik fra Haugesund

17 listopada 2022

Odpowiedź od IWannaGo

Hei familien Høyvik! Tusen takk for kjempe kjekk tilbakemelding! Våre folk i Tanzania og på Zanzibar gjør en utmerket jobb! Da blir det enkelt for oss som sitter på kontoret i Norge å være stolt over produktet vi leverer. Tusen takk for at dere valgte oss! Mvh Kristin og David

Oceniono na 5 z 5

Kenya Safari og livet bak turistfasaden

Fantastisk tur hvor alt var detaljert planlagt og tilrettelagt. Unik kombinasjon av safari i nasjonalparker, livet blant fattige i Nairobi og badeferie.

20 października 2022

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Andreas! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Ut fra bildene jeg har sett så ser det ut som om dere har hatt det helt strålende i Kenya! Velkommen tilbake ved en senere anlending!

Fantastisk tur til Kenya

Vi var fire venninner på tur til Kenya. Først hadde vi 5 dager i Masai Mara, før vi fløy til Mombasa. Denne turen var helt fantastisk, takket være David og IWannaGo! Etter forespørsel fikk vi et skreddersydd program med alt vi ønsket oss. Vi fikk masse god informasjon i forkant og alt var tilrettelagt for en fantastisk tur! På flyplassen i Nairobi ble vi møtt av en hyggelig sjåfør som kjørte oss til første hotell. Neste dag kom safariguiden/sjåføren og hentet oss. Veldig hyggelig, serviceinnstilt og kunnskapsrik guide. Bilen var også helt topp! Plassene vi bodde på var helt fantastiske! Her syntes vi alle at det var finere i virkeligheten enn på bildene vi hadde sett på forhånd. Også Mombasa var helt nydelig! Vi følte vi fikk masse for pengene. Vi vil anbefale IWannaGo på det sterkeste til andre eventyrlystne personer!

3 października 2022

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Kjersti! Tusen takk for kjempehygge ord og tilbakemelding. Tusen takk for at dere valgte IWannaGo, det setter jeg stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har vært så heldig å få være med på…

Jeg har vært så heldig å få være med på en 12 dagers gruppereise til Sør-Afrika med IWannaGo: det ble et minne for livet! Vi fikk oppleve utrolig mye på disse dagene, bl a safarier, der vi så alle de 5 store + flere andre, tur til Kapp det gode håp, besøk i både botanisk hage og nasjonalparker, der vi så vakker vårblomstring. Vi møtte mange pingviner på Boulders Beach, tok kabelbanen opp til Tabel Mountain og hadde en kveldstur til Khayelistha, en township i Cape Town, der vi nøt en 6 retters middag tilbredt av en av Sør-Afrikas beste kokker, Abigail Mbalo, og hennes medarbeidere. Den opplevelsen som nok satte dypest spor var omvisningen på Robben Island og møte med Christo Brand. Vi overnatta på flotte hotell med gode senger, nøt deilige måltider, og fikk masse god info om Sør-Afrika, både histrorisk og annen underveis. Vi hadde meget dyktige og trivelige guider og reiseleder, som, til tross for et tettpakka program, klarte være fleksible, slik at hver opplevelse ble best mulig for reisefølget.
Tusen takk for en fantastisk tur!

Jeg anbefaler IWanneGo på det varmeste!

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Ragnhild! Tusen takk for at du ble med til Sør Afrika og jeg er glad for at det gav mersmak! Gleder meg til å se bildene dine når du har fått redigert!

Oceniono na 5 z 5

Vi var 9 voksne og 2 barn som reist på…

Vi var 9 voksne og 2 barn som reist på et skredder sydd opplegg til Tanzania og Zanzibar. IWannaGo var et meget bra selskap og reise med. Flinke guider gode sjåfører og veldig bra Lodger/Apartments. Alt til meget konkurranse dyktige priser

15 października 2022

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Steinar. Tusen takk for veldig kjekk tilbakemelding! Takk for at dere valgte oss som leverandør av deres reise til Tanzania og Zanzibar!

Safari i Tanzania og strand på Zanzibar

Vi reiste hele familien på en perfekt tur, hele opplegget fungerte uten problemer. Alle guider vi hadde møtte med godt humør og var seriøse. overnattingsstedene var varierte og av høy standard.
Vi er på alle måter svært fornøyde og vil anbefale IWannaGo på det sterkeste

30 września 2022

Odpowiedź od IWannaGo

Tusen takk for gode ord Anders! Kjekt at dere valgte oss som leverandør av deres reise til Tanzania!

Opplevelsesreise til Sør-Afrika

Vi reiste på gruppetur med IWannaGo til Sør-Afrika og det ble en fantastisk ferie! Veldig førnøyd med et tettpakket program med unike opplevelser og flinke guider bidro med god informasjon om Sør-Afrikas historie og kultur. Følte oss trygge og godt ivaretatt under hele reisen.

Utrolig mange flotte opplevelser og vil spesielt trekke frem safari, Robben Island, Kapp det gode håp, Table Mountain og ikke minst møte med Christo Brand. Avslutningskvelden på GOLD Restaurant var bare helt magisk!

Tusen takk for en opplevelsesrik og minneverdig reise til Sør-Afrika. Et minne for livet! Kan virkelig anbefale IWannaGo!!

26 września 2022

Odpowiedź od IWannaGo

Tusen takk for gode ord Lisa! Takk for at dere ble med på denne opplevelsen i Sør Afrika!

En opplevelse for livet

En opplevelse for livet!
Jeg reiste med IWANNAGO i 12 dager til Sør-Afrika. Turen var timet og tilrettelagt med opplevelser av høy kvalitet som jeg aldri ville klart å finne på egenhånd. David har et kontaktnettverk som strekker seg langt utenfor den vanlige turist-opplevelsen. Eksklusive møter med mennesker, kultur og dyreliv! Følte meg trygg og ivaretatt hele reisen.

26 września 2022

Odpowiedź od IWannaGo

Tusen takk for mange gode ord Tom! Velkommen tilbake på neste tur! Kilimanjaro?

Oceniono na 5 z 5

Vår første gruppetur ble en reise til…

Vår første gruppetur ble en reise til Sør-Afrika med IWannaGo.Fra avreise Gardermoen til vi var tilbake i Norge klaffet hele opplegget. Fantastisk tilrettelegging, flotte opplevelser, gode hotell, strålende bespisning, og ikke minst kunnskapsrike og flinke guider. En utrolig fin tur som kan anbefales på det varmeste, og med et selskap som virkelig leverte👍

Odpowiedź od IWannaGo

Tusen takk for hyggelige ord Trond! Veldig kjekt at dere ble med på tur til Sør Afrika og var med på å gjøre reisen unik!

Opplevelsestur

Gruppereise og opplevelsestur til Sør-Afrika, der sto opplevelsene i kø. Flott opplegg, gode reiseledere, flotte hoteller, god mat. Takk for fantastisk tur. Anbefaler reise med IWannaGo! Kommer hjem rikere.

Odpowiedź od IWannaGo

Takk for gode ord Anette :) Kjekt du ville være med til Sør Afrika og oppleve dette flotte landet!

Tanzania og Zanzibar

Vi ønsker å takke deg så utrolig mye for at du satte sammen en fantastisk reise for oss. Dette er virkelig en reise og opplevelse vi alltid kommer til å huske og ta med oss videre.

Hele turen gikk virkelig sømløst og vi måtte som du sa bare møte opp på Gardermoen.

Så må jeg benytte meg av anledningen til å skryte så ekstremt mye av vår safariguide Miraji. Han var imøtekommende, kunnskapsrik og ga oss ekstrem trygghet de dagene vi fikk være med han. Følte oss rett og slett heldige som fikk nettopp han som guide.

Zanzibar var også helt nydelig og Fatima var en dyktig guide rundt i Stone Town og krydderfarmen. Det var også veldig deilig å avslutte ferien på stranda. Alt i alt er veldig bra tur med et helt perfekt opplegg.

Anbefaler dere sterkt videre.

8 sierpnia 2022

Odpowiedź od IWannaGo

Tusen takk for kjempekjekk tilbakemelding og tusen takk for at dere anbefaler oss videre :)

Kjempetur!

Vi dro på safari til vakre Selous i Tanzania. David ordnet alt for oss, vi ble plukka opp på hotellet på Zanzibar, flydd til Selous og ankom en fantastisk fin camp midt i bushen. På safarien så vi giraffer, antiloper, impala, villsvin, krokodille, flodhest, elefant, løve, villhunder, aper, bavian, gribb, zebra, gnu, bøffel, skilpadde, varan og mye fugler. En utrolig innholdsrik safari. Anbefaler iwannago til enhver, David er full i erfaring og en ordentlig kjernekar

11 czerwca 2022

Odpowiedź od IWannaGo

Heisann! Tusen takk for gode ord og veldig kjekk tilbakemelding! Selous (Julius Nyerere nasjonalpark) er en fantastisk park hvor man kommer litt unna de store turistmassene! En ekte bushopplevelse og gode sjanser for å se godt dyreliv. Utrolig kjekt at dere anbefaler oss videre!

Mvh

Tanzania rundt

Vi har hatt en eventyrlig reise rundt i TAnzania takket være enestående tilrettelegging av David Lilleheim og hans sammarbeidspartnere i Haydom og Dorobo Safari. Alt fra første overnatting i Nagare Mountain Lodge gjennom besøk med Mobil Mor og Barn klinikk ute i landsbyer fra Haydom Lutheran Hospital, Dr. Olsens Secondary School, jakt og lærdom fra Hadzabe folket, Safari i Ngorongoro og Serengeti og så videre og så videre. David og hans folk er alltid responsive til våre behov for informasjon og refleksjon. Og når vi nærmer oss Gepard moren med 2 uker gamle unger holder guiden respektfull avstand (ikke alle guider/biler gjorde det). En ting til slutt - varmt vaskevann før kl. 06.00 om morgenen klart utenfor teltet - før Impalajakten - magisk.Vil dere oppleve ekte Afrika - ta kontakt med David og hans folk.

20 marca 2022

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Aage! Tusen takk for god tilbakemelding! Endelig kom dere dere til Tanzania etter flere års utsettelse pga pandemien.
Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Nyskjerrig på Afrika, reis med David

Jeg har hatt gleden av å overlate planlegging og gjennomføring av mine Afrika turer til David Lilleheim gjennom Tanzania, Kenya, Masai Mara, Zanzibar, Zimbabwe med alle flotte fossefall, Sør Afrika og Kapp det gode håp.

Reisene har vært meget bra og uten noen som helst problemer. Det er trygt å vite at David har lang Afrika erfaring, har et godt etablert og velfungerende langtids samarbeid med den lokale leverandørkjeden, og i tillegg er det en stor fordel av de snakker Swahili.

Når det heller ikke er mye tidsforskjell så er de bare en telefon unna dersom det skulle være noe.

Nøl ikke, vi hadde en fantastisk tur, og vil snart tilbake.

Mvh Vidar Eiken, Stavanger
Ring meg gjerne dersom du har utfyllende spørsmål.

29 stycznia 2022

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Vidar! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
To turer kan fort bli til flere! Vi får håpe du får oppfylt drømmen om å stå på toppen av Kilimanjaro en dag!

Igjen, tusen takk for at du anbefaler meg!

Mvh

Oceniono na 5 z 5

Jeg og min svoger fikk anledning til å…

Jeg og min svoger fikk anledning til å besøke Kenya oktober 2021. Vi hadde en drøm om å komme på safari og oppleve ville dyr , der dyrene hører hjemme. Opplevelse i Masaimara var enestående. The Big Five første dag og ytterligere 4 dager med manfge utrolige opplevelser. Vi valgte å ha noen dager før hjemreise i Malindi på en flott resort. Kanskje det viktigste med turen var å føle seg ivaretatt. I WANNAGO sine representanter i Kenya gjorde turen til en stor opplevelse for oss begge to. Anbefales på det varmeste.

Hei Rune!
Tusen takk for kjekk tilbakemelding! Å kjøre blant ville dyr på safari er en helt fantastisk opplevelse. Det er ingen safarier som er like og nye opplevelser venter rundt neste sving:)

Safarihilsen fra David

Magiske Kenya

Jeg og samboeren min har vært på en magisk tur til Kenya. I 10 dager fikk vi oppleve SÅ mye. Vi var på safari, luftballongtur (absolutt en favoritt), båttur og mye mye mer. Vi tok toget ut til kysten og avsluttet ferien med avslappende dager på en nydelig resort i Mombasa.
Vi ble godt ivaretatt ifra vi landet i Kenya, til vi lettet på veien hjemover igjen. Og vi fikk oppfyllt alle våre ønsker og mere til.
Vi skal absolutt ut å reise med Iwannago igjen !

Heisann!
Tusen takk for 5*!
Neste tur er barna med på safari og bading i Det indiske Hav:)

Oceniono na 5 z 5

To 20 åringer alene på tur til Afrika!

Jeg og venninna mi ville på en tur til Afrika, men visste ikke hvor vi skulle starte å planlegge, så vi søkte på forskjellige nettsider som kunne hjelpe oss. Da fant vi Iwannego og er super fornøyd med turen vi fikk! Ikke bare er det mye å huske på av papirer når det kommer til å dra til Afrika, men vi dro under covid også. Men det var null problem med at vi fikk veldig bra oppfølging og oppdateringer underveis når ting forandra seg.

Anbefaler veldig å dra med IWanneGo!

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Solveig! Tusen takk for gode tilbakemeldinger og flott film du sendte oss etter turen! Vårt team i Nairobi, guiden og hotellet på kysten er kjempeglade for gjester og gjør sitt for at alt skal gå uten problemer, selv nå under pandemien....som vi håper snart skal ta slutt:)

Velkommen tilbake neste gang dere skal ut å reise, vi kjenner mange i reiselivet rundt i hele verden så vi skal nok klare å lage gode program flere steder enn bare Afrika:)

Safarihilsen fra David

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej