Vi var fire familier, til sammen 20 personer. Vi var innom barnehjemmet Tumaini Home i Arusha. Haydom sykehus og noen avslappende dager på Zanzibar. Vi hadde fire faste sjåfører som kjørte oss rundt i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Me hadde ein kjempefin tur til Kenya, med safari i Masai Mara og badeferie på Diani beach. IWannago satte saman eit supert program som fungerte veldig bra både for meg og for dotter mi på 11. Alle hot... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi var i Oman med Iwannago og kan ikke skryte nok. Programmet var spekket av spektakulære opplevelser. Vi var med beduinene i ørkenen. Vandret på flere fjellturer. Svømte i kulper i fjellet. Opp... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tusen takk, David og Kristin! Vi har hatt en alle tiders tur til Tanzania og det er takket være deres skreddersydde program. Dere satte sammen en nydelig ferie basert på våre ønsker — takk for at vi f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
IWANNAGO er spesialister på skreddersydde reiser til Kenya, Tanzania, Zanzibar, Sør Afrika og Oman. Kundeservice og individuell skreddersøm er viktig for oss. Ingen safarier er like og når du skal på tur så skal reisen være tilpasset dine ønsker, behov og budsjett. Vi har reist mye i Afrika og bodd 13 år i utlandet for blant annet å lære oss produktene vi selger. Kvalitet er viktig for oss. Ikke vær i tvil, det skal lønne seg å reise med IWANNAGO!
Smidalen 11, 4150, Rennesøy, Norwegia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Vi var med beduinene i ørkenen. Vandret på flere fjellturer. Svømte i kulper i fjellet. Opplevde gjeitemarked og souq.
Moske, opera, båtbyggeri mm
Opplevelsen stod i kø.
Et ærlig og høflig folkeslag. Et rent og pent land. God mat. Flott arkitektur.
Dette må oppleves for å forstås.

Odpowiedź od IWannaGo
Vi har vært på et 14 dagers opphold i Sør Afrika, og vi har hatt et fantastisk opphold på alle måter. Absolutt alt har klaffet, alt fra safari opphold i Krugerparken, guidede turer i Johannesburg og Cape Town, henting og levering til flyplasser og utflukter. programmet gikk knirkefritt, alt var helt perfekt. Vi kan anbefale Iwannago på det sterkeste.

Safari i Sør Afrika
Er akkurat kommet hjem etter 14 fantastiske dager i Sør Afrika hvor Safari i Montabeni Camp nok var høydepunktet. Der fikk vi også underholdning av elefanter ved bassenget med på kjøpet. En super camp med veldig hyggelig og kunnskapsrik stab. Vi var også i Johannesburg og Cape Town hvor vi også der ble møtt av hyggelige og kunnskapsrike sjåfører og guider. Vi er imponert over logistikken da vi var på kryss og tvers. Det sto alltid noen å ventet på oss. Valg av hoteller var også bra. Jeg kan anbefale IWannaGo på det sterkeste. Flott program, ryddig og gode til å følge opp. Vi reiser gjerne med dem igjen.

Odpowiedź od IWannaGo
Vi er en familie på 5 som akkurat har kommet hjem fra ferie i Kenya. Vi hadde fantastiske dager på safari i Tsavo. Sjåføren var dyktig og kunnskapsrik og kjekk å reise på tur med. Overnattingene inni parken var spektakulære! Maten var fantastisk! Turen gikk videre til Mombasa og Diani beach, der vi også hadde fantastiske dager. Da vi har tre barn i barneskolealder, var det ekstra viktig for oss å planlegge turen slik at den ble bra for både store og små. Her var I wanna go helt fantastiske å samarbeide med! Vi fikk et skreddersydd opplegg, tilpasset våre behov. De tok seg også av praktiske ting som å kjøpe togbilletter til oss, transport til/fra togstasjon o.l. Vi følte oss trygge og ivaretatt, og kunne bare nyte turen! Anbefales på det varmeste!

Odpowiedź od IWannaGo
Fantastisk reise med utrolig bra opplegg og planlegging. Vi ble tatt i mot i det vi ankom flyplassen og følte oss ivaretatt helt til avreise. Alt var tilrettelagt og vi trengte ikke tenke på noe praktisk. Anbefales på det sterkeste.

Odpowiedź od IWannaGo
Lite selskap hvor det var lett å ta kontakt. God oppfølging. God guide og flott inkvartering. Lengden på dagsturene kunne avtales med guiden. Fint når men reiser med barn

Odpowiedź od IWannaGo
3 stk, derav 2 hobbyfotografer på 74 år på fotosafari i Kenya. Turen var planlagt av IWannaGo i sammen med Stavanger Foto. Fantastisk tur. Vi ble tatt hånd om fra vi gik av flyet i Nairobi til vi gikk ombord 9 dager senere. Lodgene ved Lake Navaisha og i Masai Mara var topp klasse og personale var smilende og høflige. Vår guide, sjafør og altmuligmann var unik, kjørte sikkert med Landcruiseren og hadde god kunnskap om hva som var verdt å fotografere av dyr og landskap både ved Lake Navaisha og i Masai Mara. I sistnevnte startet dagene kl 0730 og endte ved 1800 tiden, med lunch ute på savannen. Et eldorado for hobby (entusiast) fotografer og selv om vi bare fikk 4 av de 5 store så var det nok av motiver. I det hele en topp vellykket tur som sterkt kan anbefales.

Odpowiedź od IWannaGo
Alt var ordnet for oss slik at vi fikk den best mulige turen! Vi hadde verdens beste Safari guide!

Odpowiedź od IWannaGo
Iwannago har gitt oss en uforglemmelig opplevelse, fantastisk oppfølging og en pakkeløsning som passet oss perfekt. De er lett å komme i kontakt med både før og underveis på turen med Safari i Tanzania og badeferie på Zanzibar.

Odpowiedź od IWannaGo
Vi kom hjem for en uke siden etter to uker på reise til Kenya. Har hatt veldig god hjelp av David og Kristin til å planlegge en tur etter våre ønsker, og det var det som avgjorde valget av reisearrangør for oss. Hentet inn to andre tilbud også, men opplevde at reiseforslaget fra IWannaGo som best for oss.
Allerede ved ankomst i Nairobi ble vi mektig imponert: Hadde regnet med å bli møtt av sjåførene som skulle ta oss med til hotellet, men allerede ved ankomstgaten stod en "velkomstkomitee" fra IWannaGo på tre personer klar og guidet oss igjennom sjekk av vaksinasjonsbevis, passkontrollen og henting av bagasje. Sjåførene som også var våre (fantastiske) guider den første uken stod utenfor og ventet, og tok oss til Eka hotell i Nairobi 15 miutter unna der vi hvilte en natt og fikk en liten briefing om de neste dagene.
Dro videre på zafari i Masai Mara med tre overnattinger i Mara Simba Lodge, så en dag og natt ved Lake Naivasha på Lake Naivasha Sopa Resort, og så fløy vi fra Nairobi til kysten og hadde 6 dager og netter med all inclusive på Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa på Diani Beach.
Bortsett fra på Eka hotel var det reservert bord til oss 8 på de tre neste stedene, slik at vi alltid hadde et møtepunkt og kunne sitte sammen og spise måltidene! På Mare Simba Lodge fikk vi til og med en dedikert kelner som tok godt vare på oss til alle måltider de dagene vi var der. Ganske så fantastisk!
Anbefaler gjerne IWannaGo til andre som skal ut på tur!

Odpowiedź od IWannaGo
Vi har akkurat kommet tilbake fra 10 dager i Kenya, og er utrolig fornøyd!
12 personer i alle aldre, og ALLE storkoste seg hele tiden. IwannaGO hadde sydd sammen en perfekt pakke, som gjorde at vi alle virkelig hadde en fantastisk reise. Hoteller og camp'er var helt nydelig, med god mat og flotte sol/bademuligheter. Guidene våre var helt unike og ga oss store mengder med opplevelser og kunnskap. Det at vi hadde egne safaribiler med faste guider gjorde reisen enda mer spesiell og personlig tilrettelagt.
Turen overgikk våre (høye) forventninger på alle måter, og vi anbefaler IwannaGO på det varmeste.

Odpowiedź od IWannaGo
Vi er en "storfamilie" på 12 personer (11-75 år) som planla safari til Kenya, med badeferie ved kysten. Vi ba om tilbud og turforslag fra to store turoperatører og fra "lille" IwannaGo.
Både turforslag, planleggings-kvalitet og oppfølgning var bedre hos David og Kristin enn hos de to langt større operatører. Og turen ble helt fantastisk: To dager i Naivasha Sopa lodge (med vandretur blant dyrene på Crescent Island), tre dager i Masai Mara (eventyrlige, luksuriøse Loyk Mara Camp med flodhester utenfor "teltet" om natta!) og tre dager på vakre Neptun Palm Beach ved Det indiske hav. Ingen ting sviktet, og alle deltakere var bare super-fornøyde.
Meget hyggelige og dyktige guider/sjåfører, som møtte oss ved ankomst Nairobi og fulgte oss helt til avreise med propellfly fra Masai Mara til kysten. Flyturen var en opplevelse i seg selv, selv om noen syntes det var litt skummelt med et fly som ikke hadde plass til flere passasjerer enn oss!
Guidene hadde forøvrig et utrolig fin samarbeid seg imellom.
Vi kunne ikke gjort et bedre valg enn IwannaGo. Dette er min sjette safaritur med diverse operatører, så jeg har et visst sammenlikningsgrunnlag. Anbefales på det varmeste!

Odpowiedź od IWannaGo
Fantastiske flotte dager sammen med barn,svigerbarn og barnebarn. Aldersspredning fra 7-73. Flott komponert opplegg - med Stonetown, Superengasjert og kunnskapsrik kvinneliguide gledet en gammel rødstrømpe .😉
Så småfly til Selous- rett ut i bushen……2 biler.Plutselig var vi der- midt i opplevelsene. Flotte guider. Flott!
Skulle også til Hot springs,- men det var ikke tilgjengelig på denne tiden. Det burde man kanskje visst tidligere? En liten skuffelse.
At safarihotellet rotet litt med program og returreise kan vi vel ikke laste IWannaGo for. Men oppfordrer til bedre kontroll med hotellet.
Retur til Zanzibar med litefly, og kjørt til et supert hotell som tok i mot oss på en fantastisk måte. Vi var der i 6 dager.
Sjåførene knyttet til planlagt program var meget dyktige og hyggelige.
En av dagene var vi på Spicetur. Flott,- men følte ikke her at guiden var spesielt engasjert ?
Da var egentlig opplegget til IWG over. Vi valgte å bli i Zanzibar og på faslandet litt lenger . I Wanna Go flyttet returbillettene ifh til våre ønsker,- uten at dette ble et problem..Takk for all hjelp og tips i planlegginga .

Odpowiedź od IWannaGo
Vi reiste hele storfamilien på 18 stk på 16 dagers tur til Tanzania. Var to dager i Arusha med blant annet masaimarked, bading i Chemka Maji (varm kilde med frisk vann fra Kilimanjaro) og besøk på Cultural Heritage Center. Bodde på to flotte lodger. Reiste videre på Safari i Ngorongoro og Tarangire hvor et av høydepunktene var Simba lodge hvor blant annet elefanter kom og drakk av bassenget på ettermiddagen.
Var to dager i Stone Town på Zanzibar. hvor vi sov på Jafferi House, et flott hotell midt i byen, anbefales. Avsluttet med en uke med sol og bading på en kjekk resort på Zanzibar.
Hele turen var planlagt av David i Iwannago. Turen var perfekt planlagt og gjennomføringen av turen gikk knirkefritt. Kan absolutt anbefale Iwannago om noen skal reise til Tanzania.

Odpowiedź od IWannaGo
Vi hadde gledet oss til denne turen i årevis! Forventningene var skyhøye. Gleden var derfor tett på eufori da leveransen til I Wanna Go OVERGIKK forventningene!
Vi fløy til Nairobi med mellomlanding Istanbul, ble hentet på flyplassen, og hadde 1 1/2 døgn på hotell i Nairobi. Veldig fornuftig, så fikk vi gått rett i feriemodus etter en lang reise. I fra Nairobi ble vi skysset til togstasjonen, og tok tog til Voi.
Vi var en storfamile med 17 stk på tur!! Veldig deilig da- at alt er nøye planlagt, at samtlige sjåfører har vært presise, at sjåfører og guidet var hyggelige og tok vare på oss…
Vi hadde tre dager Safari i Tsavo East og Tsavo West, både morgen Safari ved soloppgang og ettermiddagssafari til solnedgang. Totalt ca 6 timer hver dag. I wanna go benyttet guider fra firma Explore, og de var rett og slett fantastiske!!! Viste stor forståelse for og respekt for dyrene. Inngående kjennskap til hvor dyrene holdt til, hvem som var i tospann og hvilken løve-bror som måtte holde seg på avstand inntil parringstid var over.
Det var overraskende mange dyr å se- og det på kloss hold. Helt magisk bra. Da vi, etter å ha vært med guidene i 3-4 dager, følte jeg at jeg visste mye mer både om dyrelivet og om hvordan situasjonen er for kenyanere i dag. Den økonomiske situasjonen er - i likhet med i mange andre land - også blitt påvirket av krigen i Ukraina.
Levekostnadene har økt veldig, og arbeidsledigheten er stor. Det var vondt å se, men samtidig nødvendig. Da vi bodde på Neptun Palm i Diani Beach, var selve området skjermet fra slummen, og det var veldig trygt for barna.
Alle vi møtte var meget vennlige. Nøden er stor, og det var naturlig nok mange som ønsket å tilby både Safari, båttur, en kokosnøtt eller ett skjell i bytte med penger til livets opphold. De ukentlige demonstrasjonene krevde menneskeliv. Da var det godt å ha gode reiseleder i David og Kristin. De forutså trøbbel, og booket om turen. Dermed slapp vi å havne midt i uroen. Vi kunne se sort røyk fra brennende bildekk, og leste om skuddvekslinger, men vi var aldri utrygge pga endret reisetidspunkt. Jeg vil anbefale I wanna Go til alle - og kommer til å snakke varmt om denne turen i lang tid❤️🙏Takk for all omtanke og nitidig planlegging, også takk til min far Dagfin, som har hatt mange runder med dere. Og takk til Erna (Gangås) Ulland, som i flere tiår har hatt denne planen om å invitere med oss alle på tur. Når reisen har vært ønsket så lenge, er det veldig veldig bra at den faktisk blir så fantastisk!

Odpowiedź od IWannaGo
Vi dro på familietur med 9 barn og 8 voksne til Kenya. Planlegging med David og Kristin var enestående. Turen ble gjennomført helt etter planen. Fra Nairobi tok vi tog til Voi hvor tre hyggelige sjåfører tok oss med på safari i Tsavo øst og vest nasjonalpark. Vi kom tett på løver, elefanter, gepard og en masse andre dyr. Overnattingen på Salt Lick var meget spesiell og vi ankom akkurat da elefantene kom for å drikke ved vannhullet. Tre dagers safari var helt passende for barnefamiliene og vi besteforeldre hadde en fantastisk opplevelse. Etter safarien kjørte de samme bilene oss til Diani Beach. Hotellet var helt fantastisk og det løste seg med god plassering av dobbeltrom og trippelrom - noe som var viktig for barnefamiliene. Maten var variert og god. Personalet var hyggelig og hjelpsom. Vi anbefaler gjerne hotellet-Neptun Palm Beach Boutique Resort & Spa. Det eneste vi vil gjøre oppmerksom på er at hotellet anbefalte å bruke Marco Polo turoperatør for en båttur med snorkling, delfiner, lunsj etc. Dette var et dårlig tilbud og en båttur som ikke holdt mål med hensyn til sikkerhet.
Turen hjem gikk med fly fra Mombasa til Nairobi og derfra via Istanbul til Oslo.
Dagen før avreise kom David med en viktig beskjed: Det var varslet store demonstrasjoner i landet avreisedagen og veier kunne bli blokkert. Vi måtte reise tidligere, unngikk køer og rakk flyet. Flere steder var det kaos på veiene, men vår tur gikk som planlagt. Iwannago var hele tiden på og vi hadde løpende kontakt med David. Alt i alt er vi strålende fornøyd med selskapet og vi anbefaler gjerne Iwannago for andre som planlegger familietur og andre turer!
Erna og Dagfin Ulland

Odpowiedź od IWannaGo
Har nettopp kommet hjem fra en fantastisk fin tur med storfamilien til Tanzania 🇸🇧😍
Alt har fungert knirkefritt med planlegging og tilpasning til vår gruppe. Så også gjennomføringen! Opplevelsene har stått i kø, og vi har utrolig mange flotte minner å se tilbake på.
Vi var 11 personer, fra 10-74 år på tur i 16 dager. Ble hentet på flyplassen av flinke sjåfører og trygt transportert til flotte hoteller. Logistikken har gått knirkefritt, noe som ikke er en selvfølge i dette landet. Vi er flere i reisefølget som har vært i Tanzania før, både for ferie og jobb. Vi var på safari i Ngorongoro før transport til Haydom lutheran hospital (hadde eget program der i 3 dager hvor sjåførene var med oss) og så ny safari i Tarangire. Tarangire leverte på dyrefronten, og kan anbefales sammen med Simba lodge. Eksotisk lodge hvor ville dyr kom tett på. Hadde så 8 netter på Zanzibar hvor 1 var i Stone Town.
Veldig fornøyde med planlegging, kommunikasjon, flyruter, sjåfører, hoteller/lodger og muligheten til å tilpasse programmet til vår gruppe.
Vi har hatt en uforglemmelig reise, og anbefaler gjerne I wanna go som operatør til andre som vil oppleve en eksotisk reise med storfamilien😊

Odpowiedź od IWannaGo
Vi hadde aldri vært her før og ba dem lage en pakke for oss. Vi var 8 stk fra 12 år til 70 år. Vi bodde 2 steder på zanzibar og 2 steder på fastlandet i Tanzania. Vi fikk med oss veldig mye på de 13 dagene. . Vi forholdt oss til programmet som var lagt opp til oss og det stemte helt!
Så vil det alltid være noe man ville justert på i ettertid. F.eks maten var helt ok da vi hadde de fleste måltider med. Ikke noen gastronomisk opplevelse der. Men den iwanna go anbefalte i stonetown, lukmanns var bra.
Hotellet vi ventet på siste dagen burde hatt et rom man kunne slappe av på da vi måtte vente helt til kl 1 før vi dro til flyplassen. De hadde en sofa i resepsjonen og en 2 seter inne i restauranten. Men siden det var en venteplass for fly kunne de hatt et eget rom med flere sofa eller liggestoler.
Men totalt sett veldig fornøyd!
Kunne selvfølgelig skrevet om alt som var bra men det ville bli så mye. Vi sitter igjen med masse bilder og film som må sorteres og lages en egen film av for å få bearbeidet alle inntrykkene.
Kan lett anbefale iwannago👍
Mvh
Hans

Odpowiedź od IWannaGo
Alt fungerte helt knirkefritt på turen! Det var fine hoteller, flinke guider og flotte hoteller med god service og hyggelige ansatte. I samråd med oss var det lagt opp til spennende aktiviteter i tillegg til selve safarien, som ga oss bedre kjennskap til landet og folket, som fks besøk hjemme hos familie/kaffeprodusent, tur i regnskogen, besøk på kryddeplantasje etc. Vi fikk gode og raske svar på våre spørsmål både før turen og underveis, og vi hadde en flott tur der alt var over vår forventning. Jeg reiser gjerne med Iwannago igjen, og anbefaler mer enn gjerne til andre!

Odpowiedź od IWannaGo
14 enestående dager for oss 9 personer. Gjensyn med Scripture Mission i Nairobi. Gode og lukseriøse overnattingsteder. Trygge og kunnskapsrike sjåfører/guider. Vi måtte improvisere noe i Nairobi pga politiske demonstrasjoner. Guidene våre improviserte godt. Nettverket i Masai Mara fungerte slik at vi fikk se alle dyrene! Høydepunkt ved Naivashasjøen, med vandretur på Crescent Island, sykling inn i Hells Gate, og vandring mot varme kilder og svoveldamp. De siste dagene på Leopard Hotel ved kysten. God beliggenhet med mange mulige utflukter og avslapning. Noen vanskeligheter å få den spesielle dietten noen hadde bestilt og var avhengig av. Noen av endringene i planene kunne vært kommunisert og gjort bedre.

Odpowiedź od IWannaGo
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.