IWannaGo Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vi var fire familier, til sammen 20 personer. Vi var innom barnehjemmet Tumaini Home i Arusha. Haydom sykehus og noen avslappende dager på Zanzibar. Vi hadde fire faste sjåfører som kjørte oss rundt i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Me hadde ein kjempefin tur til Kenya, med safari i Masai Mara og badeferie på Diani beach. IWannago satte saman eit supert program som fungerte veldig bra både for meg og for dotter mi på 11. Alle hot... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi var i Oman med Iwannago og kan ikke skryte nok. Programmet var spekket av spektakulære opplevelser. Vi var med beduinene i ørkenen. Vandret på flere fjellturer. Svømte i kulper i fjellet. Opp... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Organizator turystyki

Napisane przez firmę

IWANNAGO er spesialister på skreddersydde reiser til Kenya, Tanzania, Zanzibar, Sør Afrika og Oman. Kundeservice og individuell skreddersøm er viktig for oss. Ingen safarier er like og når du skal på tur så skal reisen være tilpasset dine ønsker, behov og budsjett. Vi har reist mye i Afrika og bodd 13 år i utlandet for blant annet å lære oss produktene vi selger. Kvalitet er viktig for oss. Ikke vær i tvil, det skal lønne seg å reise med IWANNAGO!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Strålende fornøyd med iWannago!

iWannago satte sammen en strålende tur for oss til Ngorongoro, Serengeti og Zanaibar. Fra vi først tok kontakt opplevde vi at David og iWannago var opptatt av å skreddersy en pakke som passet for oss, og av gi god og presis informasjon i forkant av reisen. I tillegg var de veldig responsive og service-innstilte da vi trengte hjelp underveis et par ganger. Når det gjelder selve turen, valgte iWannago overnattingssteder og guider som hele tiden leverte over foventning og som ga oss en fantastisk og uforglemmelig opplevelse. Vi reiser definitivt med iWannago igjen ved en annen anledning!

8 kwietnia 2023

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Egil og familien. Tusen takk for kjekk tilbakemelding! Veldig kjekt å lese at dere har hatt en flott tur til Tanzania og Zanzibar og at alt svarte til forventingene.
Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Hilsen fra
Kristin og David

Familiesafari Kenya og badeferie Zanzibar

Veldig fint organisert tur for vår familie med flinke og hyggelige folk som hjalp oss med alt vi trengte før avreise og underveis, både i Kenya/Tanzania og Norge.

11 kwietnia 2023

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Anders og familie. Tusen takk for hyggelige ord og takk for at dere valgte å reise med IWannaGo.
Hilsen Kristin og David

Fantastisk tilrettelagt Afrika ferie

Hele opplegget fungerte som avtalt etter programmet. En variert og godt tilrettelagt opplevelses reise. Veldig godt fornøyd.

10 kwietnia 2023

Hei Jan Gunnar.
Tusen takk for veldig kjekk tilbakemelding! Takk for at dere valgte oss som arrangør.
Hilsen Kristin og David

Livets ferie til Tanzania og Zanzibar

Det er en grunn til at iwannago, David og Kristin hanker inn fem stjerner av alle som reiser med dem!!! To barn, foreldre og mormor hadde litt ulike ønsker for Afrika-turen, men David sydde sammen et opplegg med 16 magiske dager i Tanzania og Zanzibar. Svært hyggelige samtaler med David på telefonen i forkant av bookingen, der vi fikk gode råd og anbefalinger basert på våre ønsker. Stor suksess med badebasseng på alle bosteder når man reiser med barn! Vi startet med noen dager ved foten av Kilimanjaro, med fottur, besøk på økologisk kaffefarm og innblikk i lokalbefolkningens hverdag. Deretter gikk turen til storbyliv i Arsuha med markeder, street food, masse liv og røre. Videre til Ngorongoro og Tarangire hvor vi hadde en helt FANTASTISK safari, mengder med dyr og eventyrlige naturopplevelser. Heldige oss som hadde Miragi som guide, han kan absolutt ALT om flora og fauna. I tillegg er han en utrolig hyggelig, morsom og lun type som virkelig gjorde alt for at vi skulle føle oss trygge og ha det bra. Siste uka ble tilbrakt på Zanzibar med sol, strand, snorkling, krydderfarm, Stone Town og kjempeskilpadder. Alt gikk etter planen, stedene vi bodde var helt supre, og vi ble møtt med smil, velvillighet og god service over alt. Alltid godt ivaretatt. Denne turen lever vi lenge på. Og til dere som planlegger Afrika-tur: Det er bare å starte hos iwannago! Anbefales på det aller aller varmeste.

20 grudnia 2022

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Kari! Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om turen deres her på Trustpilot. Utrolig kjekt å lese din tilbakemelding.
Vi har gode guide, venner og bekjente i Afrika som er med på å gjøre hver reise unik.

Takk for at dere valte å reise med oss i IWannaGo!

Safarihilsen fra Kristin og David

Familiesafari i Kenya og Mombasa

Reiseselskapet satt sammen en skreddersydd reise som tilfredstilte alle våre ønsker. Vi hadde en flott ferie som var tilpasset både store og små. Godt gjennomført reise fra A til Å. Alt fungerte og vi følte oss godt ivaretatt. De få spørsmål vi hadde ble raskt besvart på telefon. Stedlige representanter inkludert vår guide/sjåfør var meget behagelig og faglig flink. Vi gir David og teamet våre beste anbefalinger og reiser gjerne på tur med dere igjen :)

7 marca 2023

Odpowiedź od IWannaGo

Hei! Tusen takk for veldig kjekk tilbakemelding fra deg og familien din. Veldig kjekt å lese at reisen innfridde til forventingene og jeg håper det gav mersmak for hele gjengen å reise tilbake til Kenya i fremtiden:)
Hilsen David

Tarangire, Ngorongoro og Zanzibar

Vi hadde en fantastisk 19-dagers tur til Tanzania og Zanzibar lagt opp av IWannago. Alle hoteller og lodger var meget bra. Vi ble møtt med smil og en utrolig serviceinnstilling overalt!
Også meget fornøyd med vår sjåfør og guide under safari - Rodger, alltid punktlig, hjelpsom, blid og kunnskapsrik. Vår guide, Jerry som fulgte oss på fottur - var blid, observant og hjelpsom. Guidet tur i Stone Town og egen sjåfør til krydderfarm og strandhotell.
IWannago var tilgjengelig om det var noe, svarte kjapt på mail.
En trygg ferie proppfull av gode og spennende opplevelser. Ønsker nok etterhvert å se mer av Afrika etter dette, og da vil Iwannago være vårt førstevalg for opplegg av ny tur.
Mvh Iren og Tove

6 lutego 2023

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Tove. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Veldig kjekt å høre dere var veldig fornøyd med guidene og kommunikasjonen med oss. Ønsker dere en strålende vår i Norge!
Mvh David

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk ferie med safari i Tanzania og sol og bad på Zanzibar.

Vi var 5 venninner som reiste på tur til Tanzania og Zanzibar. Vi fikk fantastisk god hjelp og oppfølging av David. Alt var ordnet klart til oss da vi kom frem og vi hadde en fantastisk ferie. Jeg har bare positive opplevelser og kan anbefale disse på det varmeste. Skal jeg på safari igjen kommer jeg garantert til å bruke dette reisebyrået en gang til.

7 marca 2023

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Ingelin! Tusen takk for gode tilbakemeldinger fra deg! Det er slike opplevelser vi ønsker dere skal sitte igjen med. Det er dette som gjør jobben vår så gøy! Hilsen Kristin og David

Fantastisk tur til Tarangire og Zanzibar 😊

Kjempebra opplegg, vi ble godt ivaretatt fra start til slutt! Tusen takk for god organisering, IWannaGo anbefales på det varmeste!

3 marca 2023

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Silje! Kjekt at dere følte dere godt ivaretatt på turen! Og tusen takk for anbefalingen! Det varmer :) Hilsen Kristin og David

Oceniono na 5 z 5

Utrolig huglige folk og medarbeidere

Tur til Tanzania ,Kilimanjaro hel og halv Maraton . Safari og andre utflukter .Utrolig huglige folk og medarbeidere , Gode opplevelser og fine plasser å bo , God service . Med andre ord , helt topp kan anbefales

3 marca 2023

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Martin! Tusen takk for anbefalingen! Dere er jammen spreke som reiser til Tanzania for å springe maraton! Kjekt resten av turen også gav gode opplevelser! Hilsen Kristin og David

Oceniono na 5 z 5

Kenya (Masai Mara och Diani Beach)

Kenya (Masai Mara och Diani Beach)

Från början till slut var denna resa helt perfekt, allt som hade med bokningen att göra, alla frågor under tiden, boendet och all personal man hade med att göra. Tack för en upplevelse jag aldrig kommer glömma.

18 lutego 2023

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Marie! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding ang turen din til Kenya! Veldig kjekt at du sitter igjen med opplevelser du aldri kommer til å glemme! Velkommen tilbake neste gang, da skal vi fikse mange neshorn til deg!!
Safarihilsen fra Kristin og David

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk tur og opplevelse i Uganda…

Vi hadde en helt fantastisk skreddersydd tur til Uganda der vi fikk oppleve Gorillaene i Bwindi nasjonalpark, raftet på the White Nile og så flotte fossefall i Sipi Falls. Lærte utrolig mye om Uganda på denne turen, møtte kunnskapsrike og dyktige guider og bodde på fine guesthuse og fantastiske lodger. Sjåføren vår Dave som ble vår gode følgesvenn på turen kommer jeg aldri til å glemme. En nydelig, herlig fyr som ordnet, fikset og ivaretok oss på beste måte!😊 Tusen takk David for en uforglemmelig tur og opplevelse!

6 lutego 2023

Odpowiedź od IWannaGo

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Sylwia. Setter stor pris på at du tar deg tid til å skrive her på TrustPilot! Takk for at dere valgte å reise med IWannaGo!
Hilsen David

Fjellgorillaer og mer i Uganda

Vi hadde en fantastisk bra tur med 9 dager i Uganda, som inkluderte fjellgorillaer i Bwindi (har vært på vår "bucket-list" i 10 år), rafting fra Nilens kilde ved Jinja og vandring i området rundt Sipi Falls. Vi hadde transport fra vi ankom flyplassen og til vi forlot Uganda, med 100% dyktige sjåfører i komfortable Toyota Landcruisere. En sjåfør i Bwindi, og en for resten av turen. Deilig at alt av måltider, utflukter og overnattinger var ferdig betalt, kun utgifter til tips og drikkevarer. Vi overnattet på trivelige små hoteller og gjennom kunnskapsrike sjåfører og kjøreturer fikk vi følelsen av å få et autentisk inntrykk av Uganda med alt det innebærer. På et tidspunkt var det en "feil" i programmet, det viste seg å være den lokale operatøren som hadde misforstått, og ikke David sin feil. David svarte kjapt på mail, og den lokale operatøren ringte og ba om unnskyldning (og spanderte en flaske vin).

17 lutego 2023

Odpowiedź od IWannaGo

Tusen takk for en god og hyggelig tilbakemelding Petter! Veldig kjekt å lese og høre at dere har hatt en opplevelse for livet! Takk for gode ord om sjåfører og guider.
Velkommen tilbake ved en senere anledning,
Mvh David

Ngorongoro, Tarangire og Zanzibar

Tusen takk, David og Kristin! Vi har hatt en alle tiders tur til Tanzania og det er takket være deres skreddersydde program. Dere satte sammen en nydelig ferie basert på våre ønsker — takk for at vi fikk dra nytte av deres ekspertise og kompetanse. Vi har blitt trygt og godt tatt imot av sjåfører, guider og hotell/lodge-ansatte hele veien, og vi har hatt absolutt magiske naturopplevelser. Anbefales på det sterkeste!

16 lutego 2023

Hei Therese og Gaute!
Tusen takk for veldig hyggelig melding! Takk for at vi og teamet vårt i Tanzania fikk være med å gi dere denne flotte opplevelsen!
Ta vare på, og nyt minnene i mange år fremover! Mvh Kristin og David

Gruppereise Kilimanjaro, Safari og Zanzibar

Kilimanjaro, Safari og Zanzibar. Vi har opplevd mye. Det har vært magisk, fantastisk, lærerikt, mange inntrykk og nye kjekke relasjoner. Hele oppholdet og opplegget har vært trygt og godt gjennomført, som var godt for oss som ikke er så reisevant. God service og informasjon i god tid før avreise- alltid på tilbudssiden- David og hans crew har laget gode rammer hele tiden for at vi skulle ha en flott ferie/tur. Samarbeid, høflighet, glede, service, entusiasme er noen nøkkelord. Det ble virkelig lagt tilrette etter våre ønsker, og mere til. Ingen tvil om at Iwannago vet hva de holder på med - mye kunnskap-.. Vi som kunder sitter igjen med en godfølelse. Anbefales på det sterkeste. IWannaGo kan Afrika!! mvh Ragnhild og Binge

18 stycznia 2023

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Ragnhild og Binge! Tusen takk for kjekk tilbakemelding og takk for at dere valgte å være med oss til Tanzania! Takk for at dere anbefaler oss videre!

Gruppereise Kilimanjaro og safari

Vi takker for en fantastisk tur med flotte opplevelser fra start til slutt. Alt var veldig godt tilrettelagt, og David har full kontroll på alt!
Chris, August og resten av teamet la alt tilrette for at turen vår opp til Kilimanjaro ble en fantastisk opplevelse. Vi opplevde at crewet her ble godt ivaretatt av Iwannago.
Veldig flott overnattingssted på safari, og selve safarien i Ngorongoro krateret var og en opplevelse vi aldri vil glemme.
Så topp score fra oss, tar vi turen ned til Afrika igjen - så vet vi at det blir gjennom Iwannago.
-Bente og stein erik-

18 stycznia 2023

Hei Bente og Stein Erik
Tusen takk for kjekk tilbakemelding! Jeg setter stor pris på at dere valgte å bli med oss på et eventyr til Tanzania! Dere var virkelig med på å motivere de andre deltakerne og sammen var vi "One Team - One Dream!
Velkommen tilbake ved en senere anleding!

Amazing trip

Vi hadde en kjempe tur og vi sitter igjen med mange gode minner😊
Opplegget var kjempe bra, og vi ble godt tatt vare på.

24 grudnia 2022

Odpowiedź od IWannaGo

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding:) Veldig kjekt å høre fra dere!

Tusen takk til David og IwannaGo

Tusen takk til David og IwannaGo. Vi hadde en fantastisk reise til Kenya. Alt var meget godt planlagt med god oppfølging. Litt utfordringer ved avreise som David ordnet raskt. Vår safari sjåfør var hyggelig, trygg og hadde god kunnskap. Vi kan anbefale IWanneGo.

2 stycznia 2023

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Bente:) Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Ble litt kluss med kanselleringer av fly før avreise men dere var sporty og løsnings orienterte så det løste seg godt. Takk for at dere valgte å reise med IWannaGo! Mvh David

Oceniono na 5 z 5

Jeg var på tur med I Wanna Go til…

Jeg var på tur med I Wanna Go til Sør-Afrika i høst, og hadde en fantastisk tur. Opplevelsene sto i kø, og vi følte oss trygge og godt ivaretatt hele veien. David har et enormt kontaktnett, og vi fikk oppleve mye som vi aldri hadde fått til på egenhånd. Bl.a fikk vi møte Christo Brand; Nelson Mandelas fangevokter og nære venn gjennom 30 år og høre mange historier. Da kom historien nærme, og det var en magisk opplevelse!
Jeg anbefaler David og I Wanna Go på det varmeste😊
Sigrun Werner

18 września 2022

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Sigrun! Takk for gode ord! Veldig kjekt å få slike tilbakemeldinger! Vi hadde en fantastisk gruppetur til Sør Afrika i høst! Mvh David

Oceniono na 5 z 5

Vi har hatt noen fantastiske dager med…

Vi har hatt noen fantastiske dager med mange opplevelser på Zanzibar og safari i Tanzania. For oss var det fint å starte på Zanzibar. For de av oss som kom rett fra jobb, skole og barnehage var det fint med noen avslappende dager først. Samtidig var det greit å ha safariene til slutt slik at minnene fra de ligger fremst i minneboka. Vi fikk bl.a. se alle dyrene i det såkalte «The Big Five», selv om vi bare så vidt så hodet til leoparden.
Da vi ankom Diamonds Mapenzi Beach var det som å komme til en oase i det flotte landskapet. Bungalowene og alle øvrige fasiliteter var flotte. Meget hyggelig personale. Barna koste seg i bassenget. Vi fikk feiret julen der med julenisse, julebuffet og julemusikk. Julenissen hadde skiftet ut reinsdyrene med en diger okse til stor glede for barna.
Etter oppholdet på Mapenzi ble vi fraktet med båt til Dar es Saalam med overnatting på Hotel Slipway. Det ble litt lite tid i Dar es Saalam, og vi kunne med fordel ha lagt inn minst to netter i denne storbyen.
Etter Dar es Saalam gikk turen med fly til Arusha hvor vi ble tatt imot av vår svært hyggelige sjåfør, guide og følgesvenn Amani, som fraktet oss videre til Karatu og Farm of Dreams Lodge. Flotte luksuriøse lodger og fasiliteter for øvrig. Vi opplevde underholdning med afrikansk dans og fantastisk akrobatikk. Anlegget var utgangspunkt for safari i Ngorongoro-krateret hvor vi fikk opplevde et rikt dyreliv med løver, elefanter, sebraer, neshorn, flodhester og mange flere. En minnerik opplevelse, men tydeligvis et populært sted å besøke for mange turister.
Turen gikk videre på safari i Tarangire nasjonalpark med påfølgende opphold i Sangaiwe Tented Lodge. Også her flotte lodger og fasiliteter med utsikt over det afrikanske landskapet. To bursdager ble feiret, og bursdagsbarna (8 og 74 år) fikk oppmerksomhet av personalet med kaker, sang og marsj rundt bordene i restauranten.
Vi opplevde Tarangire som litt mer autentisk enn Ngorongoro. Den tredje dagen med safari i Tarangire med pluss åtte timer i bil ble litt for mye, spesielt for barna. Vi hadde en veldig hyggelig sjåfør og guide i Amani som for øvrig ble god kompis med vår yngste deltaker på 4,5 år. Veldig bra at det var samme person som fulgte oss alle dagene.
Vi takker David for god respons på våre ønsker og et fantastisk skreddersydd opphold og opplegg. Dette kan anbefales!
Til slutt noen tips fra oss: Det kan være lurt å gi de reisende generell info om hva som er greit å gi i tips til koffertbærere, sjåfører osv. Man bør ta ut dollar før avreise, helst i en-dollar sedler. Hvor mye er det vanlig å gi?

23 grudnia 2022

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Per Åge! Tusen takk for en flott tilbakemelding, reiseskildring og gode råd! Tusen takk for at dere lot oss a oss av deres familereise til Tanzania. Jeg liker også tanken på å ta safarien til slutt og la det være det siste minnet fra reisen.
Ønsker deg og famlien et godt år! Mvh David

Takk til IWannaGo og David

Takk til IWannaGo og David for en flott ferie. Vi besøkte Masai Mara og Lake Naivasha i løpet av en uke, før vi avsluttet med 5 soldager ved Diani Beach. Alle deler av ferien var fine, med en veldig dyktig og hyggelig guide på safarien. Mye læring, store opplevelser og gode overnattingssteder. Turen ble avsluttet med dykking med skilpadder og fiske med Dorado, sailfish og blue Marlin som fangst på en ettermiddag. God service, gode råd og fin oppfølging fra IWannaGo både før, under og etter reise. Anbefales!

5 stycznia 2023

Odpowiedź od IWannaGo

Hei Tor Morten! Så kjekt å lese deres tilbakemelding fra deres reise til Kenya. Kjekt å høre dere har fiskelykke i Mombasa!
Håper dere husker turen i mange år fremover ! Velkommen tilbake ved en senere anledning. Mvh David

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej