Hoi, Na heel veel zoeken naar vacatures en afwijzingen vanaf november tot en met augustus is intro personeel met een vacature gekomen bij een bedrijf waar ik me echt thuis voel en mijn kwaliteiten ka... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Gesolliciteerd op een functie, wordt benaderd via whatsapp door een chatbot. Helaas wordt bij het begin van het gesprek niet aangegeven dat ik met een computer communiceer. Direct afgewezen om e... Zobacz więcej
Ruime opties en een vlotte manier om je voet in verschillende bedrijven neer te zetten want ze hebben inderdaad wel ruim aanbod aan werkgevers. Weinig koppijn en snel geregeld
Ontzettend fijn werken met deze gasten! Johan Scheurwater heeft zich maximaal ingezet om mijn profiel zo krachtig mogelijk in kaart te brengen bij verschillende bedrijven. Het eerste bedrijf werd hem... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Hoe fijn is het als je niet merkt dat je werkt? Dat je het zo naar je zin hebt, dat je de tijd gewoon vergeet? Werk waar jij gelukkig van wordt, daar gaan wij voor. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen, want ook dan wil je met plezier aan het werk zijn. Wij kijken graag vooruit en helpen je om je talenten te ontwikkelen en te blijven groeien. Zo kun je er zeker van zijn dat je op elk moment jouw kansen kunt pakken. Wij kennen de regio als geen ander en willen ook jou zo goed mogelijk leren kennen. Met alle aandacht die je verdient. Dát werkt zeker. Dus sluit je aan bij ons uitgebreide netwerk door te solliciteren op een mooie vacature of neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt!
Dane kontaktowe
Kleine Beer 20, 2952 AS, Alblasserdam, Holandia
- 078-692 0620
- info@intropersoneel.nl
- intropersoneel.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zeer vriendelijk uitzendbureau
Zeer vriendelijk uitzendbureau, heeft mij snel aan een baan geholpen en had binnen no time een geprek bij de werkgever waar ik nu werkzaam ben. Tonen ook veel interresse in het personeel zelf d.m.v. berichten over hoe de eerste werkdaag was, hoe de gesprekken gingen e.d.
Intro vond voor mij een baan
Intro vond voor mij een baan. Ik ben 64 jaar oud. Ik had 46 keer nee gehoord sinds March.
Goed geholpen met veel plezier nog…
Goed geholpen met veel plezier nog steeds elke dag naar werk
Betrokken personeel
Fijn contact. Goed bereikbaar en goed op de hoogte gehouden tijdens het sollicitatieproces. Betrokken personeel dat je een baan echt gunt. Top!
Altijd goed te woord gestaan en geholpen
Goed en open contact
Goed en open contact. En altijd weer snel aan het werk.
Ben goed geholpen en ze luisteren ook…
Ben goed geholpen en ze luisteren ook goed
Ik kon gewoon doorwerken in de corona…
Ik kon gewoon doorwerken in de corona tijd heb er nauwelijks wat van gemerkt bedankt 👍🏼
Erg fijne samenwerking ervaren
Erg fijne samenwerking ervaren. Alles goed geregeld en het personeel heeft echt het beste met je voor. Dit uitzendbureau is een aanrader
Super geholpen bedankt .
Ik heb maar 1 woord... Super!!!
Vanaf het eerste gesprek bij binnenkomst tot zelfs nadat je een baan hebt, blijft de belangstelling. Er word goed naar je geluisterd. Wat je wel wilt, maar ook wat je niet wilt. Ook word er actief naar een baan voor je gezocht, zodat ik snel aan een baan geholpen ben. Super tevreden over het contact.
încredere
Oameni de încredere care se implica total în ceea ce fac. M-au ajutat de fiecare dată când am apelat la ei.

Odpowiedź od Intro Personeel
Snel en betrouwbaar
Ik werd snel aan werk geholpen en ze luisteren echt naar je wat je zoekt en overleggen met je wat je in de toekomst nog zou willen.
Ook als je je contactpersoon belt word je altijd netjes en snel geholpen.
Aanrader!
Contact met Intro is erg prettig, snel een baan gevonden met elkaar!
ik heb een mooie job dankbaar voor…
ik heb een mooie job dankbaar voor intro personeel
Goede ervaring!
Vanaf het eerste moment een goede ervaring! Er wordt naar je geluisterd, goed gekeken naar wat bij je past. Vriendelijk personeel! Top!!!
Prima uitzendbureau
Prima uitzendbureau, leuke mensen. Ze doen echt hun best om een baan voor je te vinden.
Doświadczenie Trustpilot