Intro Personeel Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hoi, Na heel veel zoeken naar vacatures en afwijzingen vanaf november tot en met augustus is intro personeel met een vacature gekomen bij een bedrijf waar ik me echt thuis voel en mijn kwaliteiten ka... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Gesolliciteerd op een functie, wordt benaderd via whatsapp door een chatbot. Helaas wordt bij het begin van het gesprek niet aangegeven dat ik met een computer communiceer. Direct afgewezen om e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ruime opties en een vlotte manier om je voet in verschillende bedrijven neer te zetten want ze hebben inderdaad wel ruim aanbod aan werkgevers. Weinig koppijn en snel geregeld

Informacje dotyczące firmy

1. Rekrutacja

Napisane przez firmę

Hoe fijn is het als je niet merkt dat je werkt? Dat je het zo naar je zin hebt, dat je de tijd gewoon vergeet? Werk waar jij gelukkig van wordt, daar gaan wij voor. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen, want ook dan wil je met plezier aan het werk zijn. Wij kijken graag vooruit en helpen je om je talenten te ontwikkelen en te blijven groeien. Zo kun je er zeker van zijn dat je op elk moment jouw kansen kunt pakken. Wij kennen de regio als geen ander en willen ook jou zo goed mogelijk leren kennen. Met alle aandacht die je verdient. Dát werkt zeker. Dus sluit je aan bij ons uitgebreide netwerk door te solliciteren op een mooie vacature of neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 24

Napisz recenzję

Intro

Sinds 2 maanden zit ik bij Intro. Ik ben super tevreden. Ze zijn vriendelijk, snel en houden regelmatig contact met je. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit een TOP bedrijf vind.

27 marca 2022

Intro

Intro, super ervaring werk nu bij een heel leuk, als was zo geregeld. Ik hebt bijna niet door dat je voor een detacheringbureau werk.
Leuk bedrijf. En echte aanrader.

8 grudnia 2021
Oceniono na 4 z 5

Het is een goede uitzendbureau

Het is een goede uitzendbureau hun hadden snel werk gevonden waar het meteen klikte met alles hun zijn duidelijk als er wat is ken je ze goed bereiken bedankt Jan brak

1 lutego 2021
Oceniono na 5 z 5

Heel snel een nieuwe baan gevonden

Heel snel een nieuwe baan gevonden. Vorige week ingeschreven. En Arie dacht al wat voor me te hebben. Zo paar dagen voorbij en vandaag een gesprek gehad bij het bedrijf. En mag maandag gelijk beginnen. Echt super blij mee en heel goed behandeld. Zal intro zeker bij meer mensen aanprijzen.

18 listopada 2020
Oceniono na 5 z 5

Ik heb online een sollicitatie gedaan…

Ik heb online een sollicitatie gedaan bij intro personeel en kreeg binnen 24 uur reactie en een uitnodiging om op intake gesprek te komen dat gesprek was met Johan dat gesprek verliet heel vlot vanuit dat gesprek zou er worden gezocht naar een baan voor mij en binnen 2 dagen was die er echt super snel en fantastisch echt een super uitzendbureau naar mijn mening Johan hield ook super goed contact met mij en bereidde mij ook goed voor op het sollicitatie gesprek ik ben intro personeel heel erg dankbaar echt een aanrader!!

3 listopada 2020
Oceniono na 5 z 5

Intro heeft me snel aan een nieuwe baan…

Intro heeft me snel aan een nieuwe baan geholpen. Na eerst wat communicatie via de email hebben we een introductie gesprek ingepland. Aan de hand van dit Introductie gesprek wisten ze gelijk mijn voorkeuren en interesses te omschrijven en hadden ze direct een aantal vacatures die bij mijn interesses paste.

31 października 2020

Goed geholpen.

Uitzendbureau heeft mij goed geholpen, met name Johan scheurwater. Dankzij hem snel een leuke baan gekregen. Baan hiervoor geen werk meer, hele korte tijd thuis gezeten, binnen no time had ik snel wat anders. Luisterend oor en meedenkend ook. Heel erg bedankt Johan en heel Intro. Top!

31 października 2020
Oceniono na 5 z 5

Persoonlijk en snel aan een baan

Jaco Knikker heeft mij dusdanig goed geholpen. Ik kreeg meteen een goed gevoel bij Intro,waardoor de drempel laag is. Na een introductiegesprek kwam Jaco als snel met een vacature. Binnen 2 dagen kon ik al op gesprek en na 1 week op 2de gesprek. Intro is een bedrijf die denkt aan het welzijn van de klanten. En dat is waarom ik Intro graag aanbeveel aan mensen.

Bedankt voor de goede verzorging.

22 października 2020
Oceniono na 5 z 5

Ontzettend fijn werken met deze gasten

Ontzettend fijn werken met deze gasten! Johan Scheurwater heeft zich maximaal ingezet om mijn profiel zo krachtig mogelijk in kaart te brengen bij verschillende bedrijven. Het eerste bedrijf werd hem niet, en even enthousiast zijn we verder gaan zoeken en hebben we snel een nieuw bedrijf gevonden, waar ik binnenkort van start ga. Dus ja! Fijne workflow bij Intropersoneel!

30 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Mijn mening over intro is dat ik een…

Mijn mening over intro is dat ik een goede spreek punt heb en dat het tot nu toe prima verloop.... maar een verhoging op salaris is altijd goed! Omdat het werk word met de dag meer. Dus een verhoging zal goed van pas zijn!

24 lipca 2020
Oceniono na 5 z 5

Mijn contactpersonen waren Johan en…

Mijn contactpersonen waren Johan en Walter en ze hebben mij uitstekend geholpen! Ik kon diezelfde week nog op gesprek komen en in een week tijd heb ik een nieuwe baan via hun in deze rare tijden. Ze houden goed contact met je en tonen interesse wat heel erg fijn is.

17 czerwca 2020

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej