Zeer tevreden, Niels heeft mij goed geholpen met het vinden van een baan binnen mijn regio. Sterke communicatie, duidelijkheid en openheid. Hier staan ze voor langdurig relaties en investeringen in... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ontzettend fijn werken met deze gasten! Johan Scheurwater heeft zich maximaal ingezet om mijn profiel zo krachtig mogelijk in kaart te brengen bij verschillende bedrijven. Het eerste bedrijf werd hem... Zobacz więcej
Vanaf het eerste gesprek krijg je het gevoel dat je serieus genomen wordt en het resultaat spreekt daarna voor zich!! Ik ben zeer tevreden en ben super blij dat ik bij Intro Personeel terecht ben geko... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hoe fijn is het als je niet merkt dat je werkt? Dat je het zo naar je zin hebt, dat je de tijd gewoon vergeet? Werk waar jij gelukkig van wordt, daar gaan wij voor. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen, want ook dan wil je met plezier aan het werk zijn. Wij kijken graag vooruit en helpen je om je talenten te ontwikkelen en te blijven groeien. Zo kun je er zeker van zijn dat je op elk moment jouw kansen kunt pakken. Wij kennen de regio als geen ander en willen ook jou zo goed mogelijk leren kennen. Met alle aandacht die je verdient. Dát werkt zeker. Dus sluit je aan bij ons uitgebreide netwerk door te solliciteren op een mooie vacature of neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt!
Dane kontaktowe
West Kinderdijk 122v, 2953 XW, Alblasserdam, Holandia
- 078-692 0620
- info@intropersoneel.nl
- intropersoneel.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Ze blijven maar spam mails sturen
Ze blijven maar spam mails sturen, het maakt niet uit hoe vaak je op afmelding klikt.
Zeer tevreden
Sterke communicatie, duidelijkheid en openheid.
Hier staan ze voor langdurig relaties en investeringen in jou toekomst.
Tijdens intake gesprek in Barendrecht…
Tijdens intake gesprek in Barendrecht bla bla bla bla. Mooie verhalen wat zij doen enz. enz. Eindstand, we gaan je CV doorsturen, en zullen na het weekend contact met je opnemen. Want die persoon (hij) benadrukte, geen update is ook een update. Wat hij bedoelde, ook al wordt het niets, we nemen sws contact op. Nu een maand later, werk gevonden, via een uitzendbureau, die geen woorden maar daden hanteert. NOG STEEDS NIETS VAN DEZE INTRO GEHOORD.
Top uitzendbureau goed contact mee te…
Top uitzendbureau goed contact mee te krijgen, behulpzaam en vriendelijk.
Betalingen altijd op tijd.👍🏽
Na een fijn gesprek met Marco (die niet…
Na een fijn gesprek met Marco (die niet alleen kijkt naar je cv maar meer kijkt naar de persoon en de ambitie) zeer snel in contact gekomen met een bedrijf waar ik nu met veel plezier aan het werk ben.
Zeker aan te raden!
Heel erg vriendelijk, denken altijd met je mee en super behulpzaam. Zeker aan te raden!!
Ik ben netjes behandeld en netjes alles…
Ik ben netjes behandeld en netjes alles geregeld
Via Facebook in aanmerking gekomen bij…
Via Facebook in aanmerking gekomen bij Intro (Joël) heel aardig ontvangst en heel behulpzaam heeft hij mij aan een baan geholpen. Goed contact 👌
Goed geregeld allemaal 👍🏻
De bemiddeling van vacature tot sollicitatiegesprek én aangenomen voor de job, binnen korte tijd gerealiseerd.
Ik ben blij verrast 😀
Goed en behulpzaam uitzendbureau
Alles was goed geregeld en georganiseerd. Daarnaast heel netjes en behulpzaam.
Jaco knikker de topper
Ik ben naar intro personeel gegaan om een baan te vinden eerst had ik wat anders in gedachten omdat ik snel een vaste baan wou maar Jaco naam echt de tijd om te kijken wat echt bij mij past en duwde mij een heel ander kant op wat eindelijk echt bij mij paste dat waardeer ik heel erg en heb nu een top baan fulltime!
Top Marjolein 💪
niet aan beginnen, Beunhazen
Beloven je alles, komen niks na. pure zakkenvullers hun. Pas op voor je met hun in zee gaat. Ze komen afspraken niet na en sturen nog geen eens je CV door, Als je dat bedrijf zelf benadert krijg je te horen dat ze nog geen eens mijn CV hadden ontvangen tsss. Zonde van je tijd en geld deze organisaties.
Salaris niet op tijd !
Alweer geen salaris op de eerste en is nog wel een werkdag !
Normaal uitbetalen lijkt erg moeilijk hier..
Hallo
Hallo! Als je uit een ander land komt, zoals Nederland, ga dan niet via de intromedewerke op zoek naar een baan, Idioten bellen en stellen vragen, maar geven geen details. Wat een stel idioten werken daar.
Wat een waardeloos uitzendbureau zonder…
Wat een waardeloos uitzendbureau zonder van je tijd je gaat daar voor sollicitatie gesprek je krijg tegenover je iemand die zelf net komt kijken zelf geen werkervaring heeft die je gaat interviewen en vragen gaat stellen die totaal niet relevant zijn ik was gelijk afgehaakt dacht ik ga niet voor deze waardeloos uitzendbureau werken ik raad je aan om niet gaan zonder voor je tijd stelletje rasisten ook
Wat een bagger vacatures
Wat een bagger vacatures, misleidende lokkertjes, gesolliciteerd in het groen!!! Komen mensen tekort gaan ze misleidende toelichting geven. Wordt gebeld om 9:30 uur. Krijg steeds appjes om 10 minuten dat ik gebeld werd op afgesproken tijd, 17 minuten gewacht toen hun gebeld, zou met collega's op pad gaan stond er, en telefonisch was de werkelijkheid anders en moest alleen op pad, geen probleem mee ofzo, ervaring maakte niet uit stond op werkzoeken. En kon er doorgroeien etcetera. Vragen ze 10 jaar werkervaring bij 1 sector en bij voorkeur dezelfde werkgever, wens ze veel plezier met iemand vinden. Intro personeel is een uitzendorganisatie waar je geen bal aan hebt. Dom kantoor pikkies!!!
Zoals ik al op deze review site las
Zoals ik al op deze review site las, inderdaad. Ze laten je komen voor een bepaalde vacature en die blijkt er niet of niet meer te zijn vervolgens bieden ze je van alles aan waar je niet voor kwam . Koste me weer tijd en brandstof voor Jan l.l . Dus mijn besluit ik zoek wel verder . De hoofdvestiging is daarentegen voor klachten niet bereikbaar.
Intro verpest alles!!
Intro verpest alles!!! zoek een ander uitzendbureau!!! ze pikken je veel geld en er staan neppe vacatures online!!! ze willen je niet helpen aan een leuke baan en toekomst maar alleen hun eigen zakken vullen!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.