1. Usługi rekrutacyjne
  2. Zarządzanie personelem
  3. Rekrutacja
  4. Biuro pośrednictwa pracy tymczasowej

Want 2 Work verbindt arbeidskrachten en opdrachtgevers in de logistieke sector. Met een ambitieuze, transparante en persoonlijke aanpak bouwen we aan duurzame werkrelaties en creëren we kansen voor werkzoekenden wereldwijd​.

2,0

Słaba

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Witam want 2 work to najgorsza agencja…

Witam want 2 work to najgorsza agencja pracy w jakiej . Agencja stara się oszukiwać na wszystkim na czym się da jeśli co tydzień nie sprawdza się swoich pasków wypłat robią z nami co chcą . Lokacje tej agencji nie spełniają żadnych standardów. Zakwaterowania są w miejscach w którym wcześniej były trzymane konie i krowy. W pokojach jest zimno . Mieszkałem na zakwaterowaniu w Stompetoren . W domu są pluskwy ale agencja obraca to w urojenia mieszkańców. Wiele razy zostałem pogryziony przez pluskwy i wiele razy wysyłałem to do agencji aby zrobili dezynfekcję jednak nikt nigdy nic z tym nie zrobił. Serdecznie Nie polecam najgorsza agencja jaką w życiu spotkałem a pracowałem chyba w różnych ośmiu w Holandii. 1/10 trzymajcie się z daleka od want 2 work

16 lutego 2026

Klamstwo i wyzysk

Spotkałem się z różnymi agencjami i tej radze unikać jeżeli ktoś ma inny wybór. koordynator straszył mnie wylaniem z pracy, ponieważ nie mogłem stawić się w pracy co wcześniej przekazałem, bo lekarz zakładał mi szwy na dłoń tego samego dnia. Pierwszego dnia w biurze gdy sie zjawiłem, okazało się że kilka osób przyjechało i nie mieli dla nich pracy. Ludzie musieli wracać do Polski. Braki w solarisie były na porządku dziennym. Po kilku tygodniach zwalniają ludzi bez powodu (przepraszam ale nie mamy dla Pana pracy) i biorą na te samo stanowisko 2 kolejne osoby. Nie polecam tej agencji osobom zdrowym na umyśle i w pełni sprawnym. Nie zmarnujcie waszego czasu.
*Edit: Pisze ten komentarz, poniewaz na google firma zglasza na biezaco i nie da sie go zobaczyc.

1 sierpnia 2025

Nie polecam pracy w tym biurze ze wzgledu na koordynatorke

Nie polecam pracy w tym biurze. Panuje tam duży bałagan, a wszelkie problemy są tłumaczone „awarią systemu.” Bardzo trudno jest się z kimkolwiek dogadać w jakiejkolwiek sprawie, a pracownicy często mają poczucie, że nikt nie posiada pełnej wiedzy na temat sytuacji. Plan pracy bywa zmieniany bez wcześniejszej informacji, co prowadzi do zamieszania.

Pojawiły się również niepokojące sygnały dotyczące nowej koordynatorki na lokacji. Według opinii pracowników, osoba ta miała sugerować, że może zapewnić lepsze warunki zakwaterowania lub nawet dostęp do pracy w zamian za gotówkę. Uważam, że takie działania budzą wątpliwości i nie powinny mieć miejsca.

Po powrocie do Polski czuję się rozczarowana i zestresowana.

1 sierpnia 2024
Logo Want2work

Odpowiedź od Want2work

Thank you for sharing your feedback. We are very sorry that your experience with our company did not meet your expectations. We take all feedback very seriously and are committed to providing our employees with clear and fair working conditions.

Your comments regarding communication, work organization, and the concerning signals about accommodation are extremely important to us. We would like to take a closer look at this matter and clarify any misunderstandings. Please contact us at feedback@want2work.nl so we can better understand the situation and, if possible, find an appropriate solution.

We are committed to continuously improving our services and ensuring comfortable working conditions for all employees. We appreciate your honesty and hope that we can better meet the needs of our employees in the future.

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (11 recenzji)