Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Good products for a fair price. Recently I purchased two e14 bulbs, zigbee, for use with the Fibaro HC3. One of the bulbs would not reset / reinstall after some time. On my mail to Customer Servi... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Ben tevreden met de lampjes maar klantenservice is niet te bereiken. Begin deze week een e-mail gestuurd aangezien ik geen telefoon nummer kan vinden op de website. Er wordt geadverteerd met een bridg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ein wirklich super Support. Erstzteil wurde nach technischen Rückfragen seitens INNR schnell angeboten. Ein weiteres kleineres Ersatzteil, welches später zusätzlich nötig war, wurde sogar kostenlos z... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wir sind von innr überzeugt. In meiner alten Wohnung habe ich einige HUE Produkte gehabt, aber beim Umzug in ein neues Haus wollte ich nicht so viel Geld ausgeben und bin so auf Innr gestoßen. Alle vo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z oświetleniem

Napisane przez firmę

Innr gelooft in een wereld waarin alle verlichting duurzaam en smart wordt. Wil jij over stappen op slimme verlichting? Goed idee! Want dat is veel zuiniger en veelzijdiger dan gewone verlichting. En helemaal van nu! Je bedient het met een app, met je stem of laat alle verlichting automatisch meelopen op jouw ritme. Duur? Of moeilijk? Maak je geen zorgen! Innr maakt Smart Lighting die je makkelijk zelf installeert en ook nog eens heel betaalbaar is. Zodat jij sfeervol, veilig en duurzaam kan wonen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

4,5

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 71

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Toller Service nach einem Defekt trotz…

Toller Service nach einem Defekt trotz Ablauf Garantie. Ersatzteil sehr schnell zugeschickt. Alles wieder in bester Ordnung. Outdoor Lightstrip funktioniert jetzt wieder einwandfrei. Vielen Dank.

29 kwietnia 2024

Odpowiedź od Innr

Wir freuen uns zu hören, dass das Problem gelöst wurde! Genießen Sie Ihre Innr-Leuchten!

Odpowiedź od Innr

We vinden het altijd fijn als we de ervaring met onze lampen kunnen verbeteren. Als er dus een keer iets defect is, dan helpen wij graag bij het oplossen van het probleem!

Oceniono na 5 z 5

Fijne en persoonlijke service van Innr…

Fijne en persoonlijke service van Innr nadat mij lampen buiten de garantieperiode kapot gingen. Zonder gedoe of lastige vragen werden de lampen gerepareerd en kan ik inmiddels weer genieten van fijne verlichting in mijn tuin!

22 marca 2024

Odpowiedź od Innr

Dankjewel voor je review! En geniet van je mooie tuinverlichting deze lente!

Oceniono na 5 z 5

Great product at the best price!

Ordered four smart plugs direct from inner because it was the best price available anywhere, and with free delivery. Received them within a couple of days. great product and service!

10 marca 2024

Odpowiedź od Innr

Thank you for your kind review!
And good to hear that you like our products! Enjoy your smart Innr products!

Oceniono na 5 z 5

Super Service und Support!!!

Super Service und Support!!!

Meine Lampe hatte leider einen Defekt.
Ich habe mich per Mail an den Support gewendet,
der meldete sich auch sofort am nächsten Tag.
Da es meine Lampe nicht mehr gab, habe ich kostenlos das nachfolge Modell erhalten. Ich bin rundum zufrieden mit Innr. Da können sich andere Firmen eine Scheibe von abschneiden. Danke und weiter so.

19 lutego 2024

Odpowiedź od Innr

Vielen Dank für Ihre Bewertung! Und wir freuen uns, dass Ihnen die Lösung gefällt!

Genießen Sie Ihre Innr-Leuchten!

Odpowiedź od Innr

Heel fijn om te horen dat je Innr producten goed en snel zijn aangekomen! Geniet van je slimme verlichting!

Super Kundenfreundlich

Super schneller Support und schnelle Lösung des Problems. Versand auch einwandfrei. Jederzeit gerne wieder

14 lutego 2024

Odpowiedź od Innr

Vielen Dank für Ihre freundliche Bewertung! Genießen Sie Ihre Innr-Leuchten!

Oceniono na 5 z 5

Zonder aarzelen erg goed geholpen

Buitenlamp was binnen twee jaar defect geraakt. Na raadplegen Innr klantenservice meteen goed geholpen. Bij een door Innr gevraagde test beschadigde ikzelf de kabel. Ook dat is door Innr zonder aarzelen opgelost door hiervoor óók, net als een vervangende spot, nieuwe kabels en spot voor op te sturen.
Dit is pas service waar andere bedrijven nog wat van kunnen leren.

10 lutego 2024

Dankjewel voor je review!
Het is altijd jammer als er iets kapotgaat, dus als dit gebeurt willen wij de ervaring zo positief mogelijk maken, zodat de klant met een blij gevoel weer van zijn slimme verlichting kan genieten!

Oceniono na 5 z 5

Zeer goede service van de klantenservice

Zeer goede service van de klantenservice. Een van mijn lampen deed het niet meer binnen de garantie periode en deze werd kosteloos vervangen.
De service was vriendelijk en snel.

8 lutego 2024

Dankjewel voor je review!
Het is altijd jammer als iets kapot gaat, maar wij helpen daar graag bij!

Erg goede serviceafdeling

Na 1,5 jaar deed mijn Inner Outdoor Smart Buitenverlichting het niet meer, omdat de stekker kapot was. Via de serviceafdeling kreeg ik direct en kosteloos een vervangende stekker toegestuurd. Dat is pas service.

29 stycznia 2024

Odpowiedź od Innr

Dankjewel voor je mooie review! Altijd fijn om te lezen dat we iemand goed hebben kunnen helpen!

Prima klantenservice

Prima klantenservice. Beter, een stuk beter dan die van Hue. To-the-point.

1 lutego 2024

Odpowiedź od Innr

Dankjewel voor je positieve review! Geniet van je slimme verlichting!

Top Service met verantwoordelijkheid

Kijk, zo wil je dat een euvel opgelost wordt. Ondanks de verlopen garantietermijn van mijn INNR buitenspots de verantwoordelijkheid nemen en zorgen dat het probleem kosteloos opgelost wordt. Dat is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend want ook nu nam het verkooppunt (Beaumotica) niet direct de verantwoordelijkheid en verwees mij door naar INNR Klantenservice. Zo gaat dat kennelijk tegenwoordig. INNR stuurde echter snel en kosteloos het defecte onderdeel toe. Klasse meegedacht en opgelost dus. 1 ster van de 5 minder want ook kwaliteit van het product is hier van belang. Buitenverlichting moet toch minimaal 3-5 jaar (om langer ;-)) probleemloos werken. Verder TOP SERVICE en communicatie.

22 stycznia 2024

Odpowiedź od Innr

Dankjewel voor je positieve review en complimenten! Het is altijd vervelend als er iets aan een product defect raakt, maar gelukkig kunnen wij daar goed bij helpen!

Uiteraard nemen we alle feedback mee bij het maken van nieuwe producten, dus als het goed is zijn onze nieuwere buiten-lampen van nóg betere kwaliteit!

Goed product

De website zou wat responsiever mogen maar voor de rest prima.
Bestelling binnen gestelde tijd ontvangen en product voldoet goed !

17 stycznia 2024

Odpowiedź od Innr

Dankjewel voor je positieve review! We zijn aan onze website aan het werken, dus in de toekomst zal je hier zeker verbetering in de snelheid bij zien!

Oceniono na 4 z 5

Snel geleverd en goede producten.

Snel geleverd en goede producten.
Website zou wat vlotter mogen zijn

13 stycznia 2024

Odpowiedź od Innr

Dankjewel voor je review! We zijn hard bezig om onze website te verbeteren dus in de toekomst zal het beter moeten werken.

Oceniono na 4 z 5

Werkt (deels) goed, en redelijke support.

Diverse lampen en smart plugs besteld. Kreeg alles helaas niet meteen werkend omdat de bridge niet goed werkte. Na contact met support (Florian), de volgende dag een nieuwe bridge toegestuurd gekregen. Daarna alles binnen een half uur geïnstalleerd, werkt perfect! En prima support. Ga de rest van mijn verlichting nu ook voorzien van innr lampen.
Aanvulling:
Inderdaad nogmaals een setje lampen gekocht, E27, Fillament, gekleurd, etc.
Toen begon de ellende opnieuw.
De lampen wilden met geen mogelijkheid op de eerste bridge gekoppeld worden.
Wel aan de tweede bridge die in het tweede start pakket zat.
Maar nu had ik twee bridges in gebruik in mijn woonkamer die elkaar blijkbaar stoorden, want als ik het licht in of uitschakelde reageerde niet elke keer alle lampen. Super irritant, want soms moest je een lamp fysiek uit doen om hem weer contact te laten maken.
Support kon hier ook niets mee.
Uiteindelijk een Philips Hue bridge gekocht, en die werkt prima.
Helaas kon ik de nutteloze bridges niet naar Innr retourneren omdat ze uit een startpakket kwamen.
Conclusie de lampen zijn prima, de bridges waardeloos.

5 stycznia 2024

Dankjewel voor je review!
En fijn om te horen dat we de minder goede ervaring toch ondersteboven hebben kunnen zetten!
-Florian, Innr

Snel geleverd

2 indoor LED strippen besteld en volgende dag al geleverd. De LED Strippen zijn eenvoudig op maat te knippen en werken goed. Ook zeer makkelijk te koppelen aan mijn Philips HUE systeem. Nu afwachten of de plakstrip blijft plakken..

11 stycznia 2024

Odpowiedź od Innr

Dankjewel voor je review! En fijn om te horen dat de installatie van de strippen goed is verlopen.

Mocht de strip niet blijven plakken, dan kan je ons altijd een berichtje sturen via Service@innr.com .

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej