Zalig om met deze mensen samen te werken. Motor was snel verkocht en de afhandeling en betaling liep eerlijk en vlot
Reakcja na opinię
"Geweldige service! Alles is naar volle tevredenheid en zeer soepel verlopen. Een speciale dank aan Christian voor zijn uitstekende begeleiding en vriendelijkheid. Hij heeft me geweldig geholpen om... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reactief, nog geen kwartier na 't verzenden van mijn aanvraag kreeg ik van Martijn een telefoontje en tijdens ons gesprek nam hij contact met een potentiële koper. Wij hebben dan ff onderhandeld over... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super vlot mijn moto aangemeld via de website. Kort nadien kreeg ik al een vriendelijke medewerker aan de lijn die alles in het werk heeft gesteld om een goede overnameprijs voor mijn moto te onderhan... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę

We brengen uw motor onder de aandacht van 800 gecontroleerde motorhandelaren en motorinkopers

Kolonel Begaultlaan 1A/51, 3012, Leuven, Belgia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Alles is perfect verlopen. Afgesproken prijs is correct betaald. Personeel van ik wil van mijn motor af was vriendelijk en behulpzaam.

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Correcte service zoals beloofd.
Motor snel verkocht aan een correcte prijs.

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Super tevreden van de verkoop een echte aanrader top top !!!

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
snelle , correcte afhandeling volgens afspraak. Geen discussie, ophalen , betaling en klaar.

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Ik was aangenaam verrast met de vlotheid waarmee ik mijn motor heb kunnen verkopen.
Via de website en de pagina die ik moest invullen kreeg ik al snel reactie. Een persoonlijke telefoon om te luisteren in wat voor staat de motor was en of er te onderhandelen viel. Binnen de 2 weken had ik al een bod die met graagte aanvaarde.
Mijn motor was een CBR600F4i die toch al wat schrammen had, waarmee ik toch al 2 maal een val mee heb gehad.
Dus supertevreden !

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
de hele verkoop is prima verlopen volgens de afspraken die er gemaakt waren .

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
De communicatie was vriendelijk en ik had vrij vlot een heel redelijk resultaat. En het hele proces was tamelijk moeiteloos voor mij en natuurlijk altijd vrijblijvend.
Ik had een indruk van betrouwbaarheid, ook over de voorgestelde tegenpartij (=koper).

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Snelle verkoop van motor die 5 jaar stilstaat.
Afwikkeling perfect, zeer vriendelijke koper.Een aanrader.

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Alles heel vlot geregeld van het eerste contact tot en met de ophaling.

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Vlotte verkoop. Enig minpunt dat bij ophaling toch weer lagere prijs wordt gevraagd dan eerst was afgesproken.

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
De communicatie was correct en snel. Alle vragen werden goed beantwoord.

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Een vlotte correspondentie en opvolging van de verkoop van mijn motor.
Ik werd nog dezelfde dag in contact gebracht met de koper en overeenkomst aankoop werd mij direct doorgestuurd. Alles werd vlot en correct afgehandeld.
Uitstekende service! Ik werd voor de verkoop van mijn motorfiets heel snel, vriendelijk, vlot, duidelijk en correct geholpen door Luc. Ik kreeg bovendien een mooi bod en op 2 dagen tijd was mijn motorfiets verkocht en de week nadien netjes aan huis opgehaald. Dankbaar voor deze fijne samenwerking!
Motor afgehaald en betaald zoals afgesproken. Top
De gemaakte afspraken en de opvolging ervan liepen vlot. Het ophalen en de betaling zijn correct.
Bedankt