Reactief, nog geen kwartier na 't verzenden van mijn aanvraag kreeg ik van Martijn een telefoontje en tijdens ons gesprek nam hij contact met een potentiële koper. Wij hebben dan ff onderhandeld over... Zobacz więcej
Zeer fijne ervaring! Via deze website vonden wij zeer makkelijk een koper voor onze motorfiets. Wat foto's uploaden, een korte vragenlijst invullen... Vervolgens hebben we telefonisch alle informatie... Zobacz więcej
De verkoop is vlot verlopen. Vanaf het eerste gesprek tot de onderhandelingen met de koper.

We brengen uw motor onder de aandacht van 800 gecontroleerde motorhandelaren en motorinkopers

Kolonel Begaultlaan 1A/51, 3012, Leuven, Belgia
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Snelle respons en ik had een prijs gezegd en die ook gehad.
En nee .geen onreele prijs die duizenden onder de prijs was.

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Ideaal als je snel en zonder nare verrassingen van je motor af wil. Zelfde avond al verkocht en alles prima geregeld.

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Hebben mij zeer goed geholpen en de communicatie was tip top.

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Nog nooit zo snel mijn motor verkocht en dit voor een eerlijke prijs. Motor werd opgehaald en afgehandeld thuis.

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Super vlot mijn moto aangemeld via de website. Kort nadien kreeg ik al een vriendelijke medewerker aan de lijn die alles in het werk heeft gesteld om een goede overnameprijs voor mijn moto te onderhandelen. Ook de opkoper was zeer vriendelijk en kwam de afspraken goed na. Goede ervaring!

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Correcte afhandeling bij de verkoop van mijn motor.

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Mijn motor was snel verkocht, de prijs was correct en een pak meer dan wat de merkgarage kon bieden. Snelle afspraak voor ophaling met een nederlandse motorhandelaar, de ophaling verliep goed en het geld stond onmiddellijk op mijn rekening. Top service!

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Heel snel en goed geholpen.
Moto binnen de 10 minuten verkocht voor een faire prijs.
Zeer tevreden

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Snelle en vlotte service, uiteraard zeer laag bod maar wel er snel vanaf.