Zalig om met deze mensen samen te werken. Motor was snel verkocht en de afhandeling en betaling liep eerlijk en vlot
Reakcja na opinię
"Geweldige service! Alles is naar volle tevredenheid en zeer soepel verlopen. Een speciale dank aan Christian voor zijn uitstekende begeleiding en vriendelijkheid. Hij heeft me geweldig geholpen om... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reactief, nog geen kwartier na 't verzenden van mijn aanvraag kreeg ik van Martijn een telefoontje en tijdens ons gesprek nam hij contact met een potentiële koper. Wij hebben dan ff onderhandeld over... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super vlot mijn moto aangemeld via de website. Kort nadien kreeg ik al een vriendelijke medewerker aan de lijn die alles in het werk heeft gesteld om een goede overnameprijs voor mijn moto te onderhan... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę

We brengen uw motor onder de aandacht van 800 gecontroleerde motorhandelaren en motorinkopers

Kolonel Begaultlaan 1A/51, 3012, Leuven, Belgia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Snelle en prof. behandeling en afhandeling van de administratie,betaling en levering.

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Alles is correct verlopen , opvolging en betaling zonder een probleem.

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
5 minuten na het invullen van de gegevens werd ik al opgebeld. Er werd nog van alles besproken en 10 minuten later was de motor verkocht. Na afloop kreeg ik een mail waar het verkoopcontract inzat.
3 dagen later na afspraak met de koper werd deze netjes opgehaald. Zelfs na de verkoop kreeg ik nog mails om te vragen of de motor opgehaald was en alles goed verlopen was en of er nog vragen waren.

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Heel duidelijke goede communicatie met het bedrijf gehad. Best nog een prima prijs voor mijn motorfiets gekregen en alle beloftes werden nagekomen. Kortom, heel tevreden klant.

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Vlotte service voor snelle verkoop door ikwilvanmijnmotoraf . Geboden prijs door koper is niet volledig betaald door bijkomende kosten voor reparatie die ze moesten maken. Terwijl de motor wel iets meer dan 4 keer meer kost dan de betaalde prijs op hun website en volgens mij geen enkele aanpassing werd gedaan.

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Duidelijk en goede afspraken, goede opvolging en afhandeling.

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Heel vlugge responstijd. Vlotte communicatie en stipte afhaling van de motor. Correcte betaling

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Sehr hilfreich bei allen Fragen und immer erreichbar 👍vom Angebot bis zum Verkauf beste Beratung. Ich kann euch zu 100% weiterempfehlen. Vielen Dank

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
De motor was na 1 dag verkocht. Houdt er alleen rekening mee, dat als de koper de motor ophaalt, deze nog steeds een nieuw bod kan voorstellen.

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be
Eerlijke communicatie, kennis van zaken, zeer gestructureerde aanpak, en vooral ook snelle opvolging van de aanvraag.
Bovendien blijkbaar ook een uitstekend netwerk van de passende overnemers, die op hun beurt ook heel betrouwbaar te werk gaan.
Heel aangename samenwerking!