ikwilvanmijnmotoraf.be Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Zalig om met deze mensen samen te werken. Motor was snel verkocht en de afhandeling en betaling liep eerlijk en vlot

Oceniono na 5 z 5

"Geweldige service! Alles is naar volle tevredenheid en zeer soepel verlopen. Een speciale dank aan Christian voor zijn uitstekende begeleiding en vriendelijkheid. Hij heeft me geweldig geholpen om... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Reactief, nog geen kwartier na 't verzenden van mijn aanvraag kreeg ik van Martijn een telefoontje en tijdens ons gesprek nam hij contact met een potentiële koper. Wij hebben dan ff onderhandeld over... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Super vlot mijn moto aangemeld via de website. Kort nadien kreeg ik al een vriendelijke medewerker aan de lijn die alles in het werk heeft gesteld om een goede overnameprijs voor mijn moto te onderhan... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dealer pojazdów mechanicznych
  2. Giełda samochodowa
  3. Sprzedawca motocykli
  4. Sprzedaż używanych motocykli

O ikwilvanmijnmotoraf.be

Napisane przez firmę

Uw motor verkopen kan onnodig lang duren en veel gedoe opleveren. Ikwilvanmijnmotoraf helpt u bij de verkoop zodat u uw kostbare tijd kunt gebruiken voor leuke dingen zoals uw favoriete hobby, een welverdiende vakantie, vrienden of familie. Een gemakkelijke en betrouwbare verkoop van uw motor waar u tevreden op terugkijkt. Dat is onze missie.

Ons aanmeldproces is kort, enkele vragen rondom de staat van uw motor, een paar foto’s bijvoegen en klaar!

Wij nemen vervolgens contact met u op, zoeken binnen no-time een geschikt bedrijf die uw motor wil kopen en informeren u over de mogelijke verkoopprijs.

Tevreden met de verkoopprijs? Dan is uw motor verkocht. Wij helpen u met een veilige levering.

Snel, veilig en gratis uw motor verkopen

Napisane przez firmę

VEILIG
Veilig uw motor verkopen? We werken uitsluitend samen met gecontroleerde motorbedrijven. Hierdoor kunnen we een veilige en betrouwbare dienstverlening waarborgen.
GOED BEREIKBAAR
U kan ons van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 20.30 uur bereiken. Op zaterdag en zondag zijn we er tot 18.00 uur. Wij helpen u graag.
SNEL
Doordat we elke dag nieuwe occasies in de online motorveiling plaatsen kunnen we snel een bod voor uw motor garanderen. Binnen 1 dag weten we al waarvoor u uw motor kunt verkopen! De motor staat maximaal 3 dagen in de veiling, daarna ontvangt u automatisch het bod per e-mail.
KOSTELOOS
U kan kosteloos gebruik maken van onze dienstverlening. Bij ons betalen uitsluitend de aangesloten motorhandelaren een vergoeding om moto's aan te mogen kopen. Op die manier kunnen we ook garant staan voor een veilige verkoop.

Uw motor snel en veilig verkopen

We brengen uw motor onder de aandacht van 800 gecontroleerde motorhandelaren en motorinkopers

Door onze jarenlange ervaring, ons uitgebreide netwerk en onze eenvoudige website, zijn we in staat uw motor snel en veilig te verkopen. En dat zonder kosten voor u als verkopende partij! Ga vandaag nog naar https://www.ikwilvanmijnmotoraf.be om uw motor aan te melden. Het aanmelden is simpel, gratis en vrijblijvend.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 73

Napisz recenzję

Snel en professioneel

Snelle en prof. behandeling en afhandeling van de administratie,betaling en levering.

28 września 2025

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Bedankt voor deze review Stefan! Super dat alles snel en professioneel is verlopen.

Heel snel geregeld

Heel snel geregeld, een betere prijs dan verwacht

15 września 2025

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Bedankt voor deze mooie review Davy.

Top ervaring

5 minuten na het invullen van de gegevens werd ik al opgebeld. Er werd nog van alles besproken en 10 minuten later was de motor verkocht. Na afloop kreeg ik een mail waar het verkoopcontract inzat.
3 dagen later na afspraak met de koper werd deze netjes opgehaald. Zelfs na de verkoop kreeg ik nog mails om te vragen of de motor opgehaald was en alles goed verlopen was en of er nog vragen waren.

25 września 2025

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Wat een mooie review, bedankt voor het delen!
Fijn om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen en dat u zich goed begeleid voelde, ook ná de verkoop. Dat laatste vinden we minstens zo belangrijk.

Oceniono na 5 z 5

Prima ervaring en goede verkoop gehad.

Heel duidelijke goede communicatie met het bedrijf gehad. Best nog een prima prijs voor mijn motorfiets gekregen en alle beloftes werden nagekomen. Kortom, heel tevreden klant.

24 września 2025

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Hallo Carl, bedankt voor uw mooie woorden en deze uitgebreide feedback.

Oceniono na 3 z 5

Vlotte service voor snelle verkoop door…

Vlotte service voor snelle verkoop door ikwilvanmijnmotoraf . Geboden prijs door koper is niet volledig betaald door bijkomende kosten voor reparatie die ze moesten maken. Terwijl de motor wel iets meer dan 4 keer meer kost dan de betaalde prijs op hun website en volgens mij geen enkele aanpassing werd gedaan.

17 września 2025

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Bedankt voor uw feedback. Fijn dat u onze service als vlot heeft ervaren, en we begrijpen dat het teleurstellend is wanneer de uiteindelijke uitbetaling lager uitvalt door bijkomende kosten van de koper. Dat is niet de ervaring die wij onze klanten willen geven.

We willen dit graag verder onderzoeken en bespreken met de koper. Mogelijk nemen wij hiervoor ook nog contact me u op.

Oceniono na 4 z 5

duidelijke communicatie en snelle…

duidelijke communicatie en snelle afhandeling

3 września 2025

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Dank u wel voor uw review, Sandra! Fijn dat u de duidelijke communicatie en snelle afhandeling zo hebt ervaren. Dat is precies waar we ons voor inzetten. 🙌

Duidelijk en goede afspraken

Duidelijk en goede afspraken, goede opvolging en afhandeling.

4 września 2025

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Bedankt voor uw mooie beoordeling, Ankie. Goed om te horen dat u tevreden bent over de duidelijke afspraken, de opvolging en de afhandeling. Daar doen we het voor!

Snel

Snel, eerlijk directe betaling

21 sierpnia 2025

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Hoi Rudi. Heel fijn dat we u konden helpen. Hartelijk bedankt voor uw mooie reactie.

Heel vlugge responstijd

Heel vlugge responstijd. Vlotte communicatie en stipte afhaling van de motor. Correcte betaling

28 lipca 2025

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Top om te lezen dat alles zo soepel en stipt is verlopen. Dank voor uw vertrouwen!

Oceniono na 5 z 5

Sehr hilfreich bei allen Fragen und…

Sehr hilfreich bei allen Fragen und immer erreichbar 👍vom Angebot bis zum Verkauf beste Beratung. Ich kann euch zu 100% weiterempfehlen. Vielen Dank

21 sierpnia 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Vielen Dank! Wir freuen uns sehr, dass Sie unsere Beratung so schätzen und uns weiterempfehlen würden.

De motor was na 1 dag verkocht

De motor was na 1 dag verkocht. Houdt er alleen rekening mee, dat als de koper de motor ophaalt, deze nog steeds een nieuw bod kan voorstellen.

13 sierpnia 2025

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Bedankt voor je beoordeling Marijke. We zijn blij je te hebben mogen helpen met de verkoop.

Snel geregeld

Snel geregeld, geen gedoe, zo hoort het!!

31 lipca 2025

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Hallo Johan, bedankt voor uw vertrouwen en deze mooie beoordeling.

Oceniono na 5 z 5

Eerlijke communicatie en aangename samenwerking.

Eerlijke communicatie, kennis van zaken, zeer gestructureerde aanpak, en vooral ook snelle opvolging van de aanvraag.
Bovendien blijkbaar ook een uitstekend netwerk van de passende overnemers, die op hun beurt ook heel betrouwbaar te werk gaan.
Heel aangename samenwerking!

24 lipca 2025

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Hallo Eric. Ontzettend bedankt voor uw uitgebreide review. Super goed om te horen dat u zo tevreden bent over zowel onze dienstverlening als de koper. We zijn trots u te hebben mogen helpen met de verkoop van uw motor!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej