Bij het kuisen brak een klein plastic houdertje van de socket af, waardoor de lamp niet meer gemonteerd kan worden. Herstelling of vervanging van dit onderdeel blijkt niet mogelijk. Enige oplossi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
- Sklep dla majsterkowiczów
- Sklep z drzwiami
- Sklep z meblami kuchennymi
- Dostawca farb
- Sklep z glazurą
- Dostawca okien
Napisane przez firmę
Bedankt voor uw interesse in Zelfbouwmarkt op Trustpilot. Wij stimuleren onze klanten om reviews te plaatsen op Google en moedigen u daarom zeker ook aan om daar onze reviews te bekijken. Wij hebben er op Google meer als 500 met een gemiddelde score van 4,3/5. Je kan ze lezen via deze link: https://t.ly/J0rWi.
Dane kontaktowe
Ring-West, 9400, Ninove, Belgia
- 054 31 07 91
- webshop@zelfbouwmarkt.be
- zelfbouwmarkt.be
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zeer teleurgesteld in kwaliteit en service
Enige oplossing van de winkel/leverancier: 10% korting op een volledig nieuwe armatuur.
Voor deze prijsklasse absoluut onbegrijpelijk. Zeer slechte prijs-kwaliteit en service.
Prima service
Prima service! Wij hebben zelf twee foutjes gemaakt bij de bestelling, maar dit is zonder problemen direct omgeruild. Heel tevreden over de afhandeling. Heel vriendelijke mensen die je probleem willen oplossen zonder gezever. Heel tevreden!
slechte kwaliteit
Had een buitendeur gekocht. Een aantal productiefouten in en zeer slechte kwaliteit. Ook de deur zelf hing na een aantal dagen al helemaal af. In overleg geweest met Ninove, maar weinig gehoor. Ook meranti ramen besteld, povere kwaliteit, niet goed afgewerkt, en is geen meranti hout. Hiervoor krijg ik wel een nieuw raam, aangezien de foto's er echt niet om logen. Ik heb nog 3 binnendeuren hier verpakt staan, hopelijk zijn die wel ok... . Dus nooit nog ZBLM voor mij, is eigenlijk gewoon bedrog

Top service zelfbouwmarkt Ninove
Super goede ervaring gehad bij zelfbouwmarkt Ninove. We kochten een deur aan, maar achteraf gezien met de verkeerde maat. We hadden de verpakking reeds geopend, maar ze namen de deur toch terug, herverpakten de deur, en kregen een nieuwe met het juiste formaat. Super vriendelijke service en zeer behulpzaam. Als het goed is, mag het ook gezegd worden. Goed bezig daar in Ninove 👌

Hiro beige
Wij hebben enkele jaren geleden de tegel “Hiro beige” aangekocht voor onze volledige gelijkvloerse verdieping. Aanvankelijk waren we tevreden over het uitzicht, maar na ongeveer vier jaar stellen we vast dat de tegels op verschillende plaatsen hun kleur en tekening verliezen. Dit is bijzonder teleurstellend voor een vloer die toch een duurzame investering hoort te zijn.
Wat het nog erger maakt, is de ervaring met de dienst na verkoop. In plaats van een degelijke opvolging of oplossing, werden we geconfronteerd met een gebrek aan verantwoordelijkheid en ondersteuning. Dit geeft weinig vertrouwen in het bedrijf en hun producten.
Op basis van onze ervaring kunnen we dit product en de service helaas niet aanbevelen.

Ruime mooie winkel
Ruime mooie winkel. Extra zeer goeie uitleg. Heel vriendelijk en alle vragen beantwoord. Een echte aanrader.
Goede producten
Goede producten, maar duurt erg lang voor producten worden geleverd. Heel vriendelijk ook, maar er worden soms foutjes gemaakt. Uiteindelijke product is heel goed.
Plakband Lijmresten op ons nieuwe voordeur
Beste,
Bedankt voor jullie opvolging.
Bij de levering van onze nieuwe voordeur merkten we hardnekkige lijmresten op na het verwijderen van het plakband. We hebben zelf verschillende producten geprobeerd, maar helaas zonder blijvend resultaat. Daarom namen we opnieuw contact op in de hoop op een passende oplossing.
Ondertussen hebben we jullie antwoord ontvangen en vernomen dat er een nieuw paneel besteld is. Wij appreciëren deze service enorm en willen jullie alvast bedanken voor de genomen stappen.
We kijken uit naar de verdere afhandeling.
Met vriendelijke groeten
Goede na service
Goede na service, had vanuit Genk binnendeuren besteld,er waren een paar beschadigd, nieuwe 1deur gekregen en voor een andere deur met krassen een waardebon gekregen om iets online te komen, kan deze winkel aanbevelen als webwinkel of ter plaatse te gaan want ze hebben grote mooie showroom
Via webshop deuren besteld
Via webshop deuren besteld. Op dat moment bleek alles leverbaar en stond er niets op bestelling. Na een bestelling te plaatsen voor afhaling, kreeg ik niets meer te horen. Na 9dagen toch gebeld, bleek dat er deuren niet direct leverbaar waren. Als zelfstandige kan je hier niet op bouwen. De leverstatus van de webshop loopt dus ook niet gelijk met de werkelijke stock.
ANTWOORD OP REVIEW: op moment van bestelling was alles leverbaar, heb hier nadrukkelijk op gekeken.

Odpowiedź od Zelfbouwmarkt
Trage communicatie en weinig bereidwilligheid om snel een probleem te verhelpen
Geen fijne ervaring. Trage communicatie en weinig bereidwilligheid om snel een probleem te verhelpen. Zeker als Nederlandse klant, zou ik je aanraden dichter bij huis te bestellen.
Op 13 december een kozijnloze deur bij Zelfbouwmarkt besteld. Nadat het bezorgmoment werd gecommuniceerd, blijkt op de dag van de bezorging de bestelling toch niet onderweg te zijn en wordt niet geleverd. Op 19 december wordt de deur alsnog geleverd; met open verpakking, ontbrekend onderdeel en beschadigd.
Dit meld ik direct per mail en telefonisch, waarna de 'casus' eerst bijna 3 werkdagen intern besproken moet worden voordat er een oplossing geboden kan worden (medewerkers van de klantenservice zijn blijkbaar niet in staat voorraad in te zien en/ of bevoegd om beslissingen te nemen).
Vanaf 6 januari zou de deur met veel moeite omgewisseld kunnen worden, waardoor onze werkzaamheden en planning in de knoop zouden komen. Gelukkig hadden we een capabele aannemer, die de het kozijn met extra tijd zonder de ontbrekende hoekverbinder van het kozijn wist te plaatsen en zou kunnen herstellen.
Ter compensatie van de beschadigde deur en de ontbrekende hoekverbinder biedt Zelfbouwmarkt een korting van 50,- aan (op de bestelling van 700,-). Helaas waren de kosten en moeite voor ons meer, maar konden we niet anders. Een afrader.

Purchase is broken
Purchase is broken
We ordered a sliding pvc door from them, everything went fine in terms of delivery but we were busy and did not look at the door at all until couple of weeks we opened it to set it up. We found out that one side of it had a crack from one end to the other and you couldn’t see it before setting up, because there was no sign of cracking, usually a broken glass from external force will have a point of fracture and the cracks will begin from that point but its obvious with this crack that it is a defect of the product.
Bram from customer service told us there is nothing he could do because we should have reported the problem within 48 hours, and they will not do anything to fix it or replace the broken glass.
The problem here is that this is not something that insurance would fix either and bringing a local glass person to fix it would cost around €800 if not more, the sliding door itself is worth € 850. Its better to not purchase from them and just pay to get something properly and professionally done rather having to fix things.
We do understand that it was our fault that we didn’t check the product when it arrived and we were very chill about it thinking” oh they are a big company and of course they will replace their broken products” but no, that was not the case.
Vlotte, vriendelijke service en kwalitatief materiaal
Super vriendelijke medewerker van de webshop. Kwalitatief materiaal. Onze doucheruimte is ondertussen helemaal afgewerkt en reeds enkele maanden in gebruik en we zijn heel tevreden.Luxueuze uitstraling voor een kleine prijs: exact wat we zochten!
Weinig klantvriendelijk
Weinig klantvriendelijk, slechte service
De bestelde goederen werden niet geleverd binnen een afgesproken termijn, wat mogelijk is maar er werd uitdrukkelijk beloofd dat het materiaal aanwezig zou zijn binnen de vooropgestelde datum. De communicatie van de medewerker was niet helder.
Bij annulering van materiaal krijg je je voorschot enkel terug in aankoopbedrag
Zeer teleurstellend qua klantvriendelijkheid vooral wat betreft het telefonisch contact waar je als klant afgewimpeld werd.

dubbel zero
dubbel zero , beschadigde toestellen, tot 3 x toe. loze beloftes. ze gaan je terugbellen, iets regelen , compenseren... er gebeurt niks ...

Odpowiedź od Zelfbouwmarkt
Vandaag bij zelfbouwmarkt ninove clips…
Vandaag bij zelfbouwmarkt ninove clips om planchetten omhoog te hangen gekocht omdat ik er dringend nodig had wegens een tekort,kon niet meer verder doen,de vorige had ik gekocht in brico planit.
Hier identiek dezelfde,merk,aantal zomaar eventjes bijna dubbele prijs toc concurrentie.
In brico planit 14,50€,zelfs zonder de aktie di er geregeld is
In zelfbouw ninove 24,65€
Dit vind ik er echt over,en het zal dus de laatste keer zijn dat ik daar nog iets gekocht heb,hun reclame van groot geldgewin zal ik dan ook zeker niet nalaten om dit voor te vertellen.
Schandalig gewoon,voel me dus echt opgelicht.
Rap rijk werkt dus averechts bij mij.
Nadat ze via mail me gecontacteerd hebben is dit geschil opgelost met terugbetaling van het verschil.

Odpowiedź od Zelfbouwmarkt
als je geluk hebt dat hetgeen je koopt…
als je geluk hebt dat hetgeen je koopt ook degelijk functioneert is er geen probleem. Maar owee als je iets terug brengt na 1maand waar je trouwens 2jaar garantie op hebt, dan beginnen pas de problemen. Elke uitleg van zelfbouwmarkt is goed genoeg om je wandelen te sturen en het resultaat is dat het geld wat je daar uitgeeft aan iets dat niet functioneert verloren geld is, garantie of niet, je krijgt er geen service en hun garantie van 2jaar???Dat slaat nergens op! Blijf daar weg en ga naar een zaak waar ze wel correct zijn als je iets koopt en waar ze ook klantvriendelijk zijn. 1ster is er 1 teveel die ik gaf maar dat was de minimumscore die ik kon geven, anders was het een 0
Goede en snelle service
Enkele weken geleden binnendeuren gekocht. En eerlijk gezegd met een bang hartje met het lezen van deze reviews.
Maar toch de deuren gekocht omdat ze hier aan een voordeligere prijs waren.
Wat begonnen is met een bang hartje, draaide uit tot een zeer goede en snelle service!
Alles in goede staat ontvangen en de chauffeur was zo vriendelijk om te helpen.
Binnendeuren staan ondertussen en wij zijn enorm tevreden!
Fantastische koopjes gedaan op hun stockverkoop
We waren nieuwsgierig naar hun 4-daagse stockverkoop en gingen op 1 mei daarheen. We kochten een douchecabine, een binnendeur en een opblaasbare jaccuzzi. De prijzen waren eerlijk en echte stockverkoop prijzen. Wij zijn fan van deze interieurzaak en we zijn ook goed geholpen daar door de professionele adviseurs!! We komen zeker nog eens terug voor de rest van onze renovaties.
Invisible flat binnendeuren gekocht van…
Invisible flat binnendeuren gekocht van het merk Thys. Deuren laten plaatsen door vakman. Na enkele weken zakken de deuren naar beneden door de scharnieren die krom buigen. Contact opgenomen met Zelfbouwmarkt, daar verwijzen ze me door naar de leverancier van de deuren. Uiteindelijk gingen ze nieuwe scharnieren leveren. De geleverde scharnieren waren exact dezelfde als voordien, dus had er geen vertrouwen in. Toch heb ik deze scharnieren terug layen plaatsen door een vakman, dat me wel extra kosten heeft meegebracht, met als resultaat dat deze scharnieren ook na enkele weken krom gingen buigen. Terug contact opgenomen met Zelfbouwmarkt, maar daar konden ze me niet meer verder helpen. Volgens hun zouden de scharnieren sterk genoeg moeten zijn. Ondertussen zie ik dat deze deuren uit hun gamma genomen zijn en vervangen door andere deuren met andere scharnieren. Ik viend de service van Zelfbouwmarkt ondermaats, ze hadden de deuren kunnen terugnemen en me de nieuwe modellen kunnen geven of geld terug geven. Ze praten hun er gewoon altijd uit en de schuld op de leverancier leggen. Ik raad Zelfbouwmarkt aan niemand aan!
Edwin
Doświadczenie Trustpilot