Bij het kuisen brak een klein plastic houdertje van de socket af, waardoor de lamp niet meer gemonteerd kan worden. Herstelling of vervanging van dit onderdeel blijkt niet mogelijk. Enige oplossi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Prima service! Wij hebben zelf twee foutjes gemaakt bij de bestelling, maar dit is zonder problemen direct omgeruild. Heel tevreden over de afhandeling. Heel vriendelijke mensen die je probleem willen... Zobacz więcej
Had een buitendeur gekocht. Een aantal productiefouten in en zeer slechte kwaliteit. Ook de deur zelf hing na een aantal dagen al helemaal af. In overleg geweest met Ninove, maar weinig gehoor. Ook m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super goede ervaring gehad bij zelfbouwmarkt Ninove. We kochten een deur aan, maar achteraf gezien met de verkeerde maat. We hadden de verpakking reeds geopend, maar ze namen de deur toch terug, herve... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
- Sklep dla majsterkowiczów
- Sklep z drzwiami
- Sklep z meblami kuchennymi
- Dostawca farb
- Sklep z glazurą
- Dostawca okien
Napisane przez firmę
Bedankt voor uw interesse in Zelfbouwmarkt op Trustpilot. Wij stimuleren onze klanten om reviews te plaatsen op Google en moedigen u daarom zeker ook aan om daar onze reviews te bekijken. Wij hebben er op Google meer als 500 met een gemiddelde score van 4,3/5. Je kan ze lezen via deze link: https://t.ly/J0rWi.
Dane kontaktowe
Ring-West, 9400, Ninove, Belgia
- 054 31 07 91
- webshop@zelfbouwmarkt.be
- zelfbouwmarkt.be
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Meranti poorten aangekocht als zijnde…
Meranti poorten aangekocht als zijnde massieve meranti, 1 jaar later blijkt dat de poort beplakt is met meranti en komen de stukken los. oplossing gevraagd maar ze verwijzen naar hun leverancier en geven aan dat de poort mss niet behandeld is wat wel degelijk is gebeurd! Ik heb een koop-verkoop met zelfbouwmarkt en heb niets te maken met hun leverancier en wens een oplossing van hun; Tenslotte hebben zij de advertentie op de webshop gepubliceerd en werden de poorten te koop aangeboden als zijnde massief.
Goede kwaliteit en klantvriendelijkheid
Heb er me een verwarmingstoestel gekocht en die werkt perfect. In de winkel hebben ze me goed geholpen en het product aangeboden waar ik nood aan had. Ze zijn er zeer klantvriendelijk.
Heel tevreden over mijn aankoop bij…
Heel tevreden over mijn aankoop bij Zelfbouwmarkt. Levering ging vlot. Ook het contact met klantenservice was aangenaam.
ne respecte pas les délais de livraison…
ne respecte pas les délais de livraison font des promesses bidon
Aluminium poort kopen bij Zelfbouwmarkt
Heb hier een Alu poort Salamanca gekocht, komt volgens hen uit Portugal maar men wil niet zeggen vanwaar, kan evengoed dus chinees zijn, blijkt van absoluut geen goede kwaliteit te zijn. Materiaal is bros.
Bij installatie van Avidsen automatisatie bleek dit redelijk snel. De klinknietmoeren er los uitgetrokken.
Poort is dus beschadigd en eigenlijk niet voor automatisatie geschikt / zij hangen een ander verhaal op natuurlijk / Dit bedrijf heeft een verder voorstel gedaan om een externe aannemer dit te komen laten herstellen, mits betaling....
Sorry, we zoeken nog steeds hulp hiervoor, als we eerlijkheidshalve zeggen dat we het in de Zelfbouwmarkt / Ex-Geel kot , gekocht hebben, wil niemand ons nog helpen. Ook dat zegt veel natuurlijk.
Wij zullen in de toekomst vermijden van hier nog iets aan te kopen. Intussen heb ik dit zelf kunnen oplossen, werkt nu dus wel, maar puur en alleen omdat ik dit niet wou opgeven. De verkoopsmensen bij Geel Kot kan ik moeilijk stenen gooien, hebben er onlangs een nieuwe brievenbus gekocht....tja.....
Intussen zijn we Maart 2025, terug problemen (nog weinig anders geweest) met de motorisatie Avidsen, 1 van de pompen, actuators is een stukje afgebroken, wij hebben dus een vervanging nodig, evt nog onder garantie, of niet, whatever. Ik heb hierover Zelfbouwmarkt gebeld en gemailed met foto's in bijlage en hem om hulp gevraagd. Ik weet nu intussen door hun retourantwoord, dat dit van hen helemaal niet moet verwacht worden, ik zal weer eens mijn plan moeten trekken, en zal dit ook doen. Er een proces over inspannen is het sop de kool niet waard noch de energie. Ik kan alleen , jammerlijk genoeg , besluiten dat we bij Zelfbouwmarkt geen euro meer zullen spenderen, gezien deze mensen wel kunnen verkopen maar geen degelijk advies noch service achteraf kunnen bieden.
Deur trekt krom
Wou minder dan 1 ster geven maar ging niet
Buitendeur gekocht na een jaar zo krom dat ze niet meer sluit ja breek ze uit en kom u een andere halen. Die mannen denken dat het maar een schilderij van de muur te halen is. Alle bijkomende kosten trekken we ons niet aan dat alles intussen afgewerkt is en je veel schade zal maken interesseert hun niet.
Als je ze uitbreekt krijgt he een nieuwe mee en dan zien we wel met andere woorden we sturen u dan nog een factuur op als we zien dat ze niet “ goed onderhouden geweest is “ of van dienen uitleg
Goede raad laat die mannen links liggen zoals ons grootmoeder altijd zei goedkoop is duurkoop
Slechte Kwaliteit
Ik ben namelijk een aannemer en had dringend een douchecabine nodig. Maar achteraf gezien was het niet slim om het bij deze winkel te gaan halen. Slechtste van het slechtste kwaliteit ooit. Nog nooit eerder gezien tijdens mijn ervaring.
Payé pour du carrelage 1er choix et…
Payé pour du carrelage 1er choix et reçu un fond de carrelage de différentes couleurs, bombés, usés, tachés et de différentes mesures ... et impossible de faire entendre raison au vendeur donc c'est une perte sèche pour moi ... un sentiment de se faire avoir par de belles photos et par une belle expo au magasin ... mais lors de la réception de la marchandise c'est scandaleux ... à éviter
Marchandise vendue abîmée
Marchandise vendue abîmée et aucun retour du service après vente.
Doświadczenie Trustpilot