ikwilvanmijnmotoraf.be Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Zalig om met deze mensen samen te werken. Motor was snel verkocht en de afhandeling en betaling liep eerlijk en vlot

Oceniono na 5 z 5

"Geweldige service! Alles is naar volle tevredenheid en zeer soepel verlopen. Een speciale dank aan Christian voor zijn uitstekende begeleiding en vriendelijkheid. Hij heeft me geweldig geholpen om... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Reactief, nog geen kwartier na 't verzenden van mijn aanvraag kreeg ik van Martijn een telefoontje en tijdens ons gesprek nam hij contact met een potentiële koper. Wij hebben dan ff onderhandeld over... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Super vlot mijn moto aangemeld via de website. Kort nadien kreeg ik al een vriendelijke medewerker aan de lijn die alles in het werk heeft gesteld om een goede overnameprijs voor mijn moto te onderhan... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dealer pojazdów mechanicznych
  2. Giełda samochodowa
  3. Sprzedawca motocykli
  4. Sprzedaż używanych motocykli

O ikwilvanmijnmotoraf.be

Napisane przez firmę

Uw motor verkopen kan onnodig lang duren en veel gedoe opleveren. Ikwilvanmijnmotoraf helpt u bij de verkoop zodat u uw kostbare tijd kunt gebruiken voor leuke dingen zoals uw favoriete hobby, een welverdiende vakantie, vrienden of familie. Een gemakkelijke en betrouwbare verkoop van uw motor waar u tevreden op terugkijkt. Dat is onze missie.

Ons aanmeldproces is kort, enkele vragen rondom de staat van uw motor, een paar foto’s bijvoegen en klaar!

Wij nemen vervolgens contact met u op, zoeken binnen no-time een geschikt bedrijf die uw motor wil kopen en informeren u over de mogelijke verkoopprijs.

Tevreden met de verkoopprijs? Dan is uw motor verkocht. Wij helpen u met een veilige levering.

Snel, veilig en gratis uw motor verkopen

Napisane przez firmę

VEILIG
Veilig uw motor verkopen? We werken uitsluitend samen met gecontroleerde motorbedrijven. Hierdoor kunnen we een veilige en betrouwbare dienstverlening waarborgen.
GOED BEREIKBAAR
U kan ons van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 20.30 uur bereiken. Op zaterdag en zondag zijn we er tot 18.00 uur. Wij helpen u graag.
SNEL
Doordat we elke dag nieuwe occasies in de online motorveiling plaatsen kunnen we snel een bod voor uw motor garanderen. Binnen 1 dag weten we al waarvoor u uw motor kunt verkopen! De motor staat maximaal 3 dagen in de veiling, daarna ontvangt u automatisch het bod per e-mail.
KOSTELOOS
U kan kosteloos gebruik maken van onze dienstverlening. Bij ons betalen uitsluitend de aangesloten motorhandelaren een vergoeding om moto's aan te mogen kopen. Op die manier kunnen we ook garant staan voor een veilige verkoop.

Uw motor snel en veilig verkopen

We brengen uw motor onder de aandacht van 800 gecontroleerde motorhandelaren en motorinkopers

Door onze jarenlange ervaring, ons uitgebreide netwerk en onze eenvoudige website, zijn we in staat uw motor snel en veilig te verkopen. En dat zonder kosten voor u als verkopende partij! Ga vandaag nog naar https://www.ikwilvanmijnmotoraf.be om uw motor aan te melden. Het aanmelden is simpel, gratis en vrijblijvend.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Snel en direct geholpen

Snel en direct geholpen

6 marca 2026

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Bedankt voor uw review, Ronny! Fijn om te horen dat u snel en direct geholpen bent, zo hoort het ook. 🏍️

Oceniono na 5 z 5

Alles zeer snel en vlot geregeld.

Alles zeer snel en vlot geregeld.
Prijs die ik voor de motor kreeg was zeker ok.
Ook vriendelijke man die de ophaling deed.
Motor was op 1uur verkocht en 2 dagen later opgehaald en betaald. Kortom, alles dik in orde !

13 marca 2026

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Bedankt voor uw mooie review, Jean-Luc!

Fijn om te horen dat alles zo snel en vlot is verlopen en dat u tevreden bent met de prijs en de afhandeling. Daar doen we het voor! We geven uw compliment ook graag door aan de chauffeur.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen 🙌

Ik ben zeker tevreden.

Snel resultaat en vlotte en correcte afhandeling.
Ergens zit er helaas een fout in de afhandeling van de betaling voor de tussenkomst. Een probleem dat ik ook heb gehad met Wijnvoordeel. Niet met andere sites.

12 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Nog nooit zo gemakkelijk een motorfiets…

Nog nooit zo gemakkelijk een motorfiets verkocht . Alles werd vriendelijk en vlot geregeld . Bij overdracht geen discussie over de afgesproken prijs en direct overgemaakt op mijn rek . !! Topservice !!

9 marca 2026

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Bedankt voor het delen deze mooie woorden Rik! Fijn dat onze service u zo goed is bevallen. We helpen u de volgende keer graag weer.

Duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken, vlotte dienstverlening. Alles is verlopen zoals afgesproken.

3 marca 2026

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Bedankt voor het delen van deze mooie review Marnic. We helpen u de volgende keer graag weer.

Prima service

Fantastische mensen prima service.Dank aan Elias en Sander

24 lutego 2026

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Wat een mooie woorden, dank u wel!

Geweldig om te horen dat u onze service als fantastisch heeft ervaren. We geven uw complimenten zeker door aan Elias en Sander.

Bedankt voor uw vertrouwen!

Snel en correct

19 lutego 2026

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Bedankt voor het delen van deze mooie woorden Bruno. We helpen u de volgende keer graag weer.

Correct behandeld.

Goede opvolging. Snelle actie en correcte mails. Snelle oplossing en prijs voor één eventuele aankoop. Goede communicatie ,Snelle en correcte afhandeling tot en met de afhaalafspraak met de aankoper.

11 lutego 2026

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Bedankt voor het delen van deze mooie review Christine. We helpen u de volgende keer graag weer.

Oceniono na 5 z 5

Makkelijke manier om je motor te verkopen.

Alles heel duidelijk uitgelegd op de website, je komt niet voor verrassingen te staan. Ik werd nog dezelfde dag gebeld om alle details te bespreken.
Een bod dat voor mij aanvaardbaar was,kwam er al snel.
Goede site om zonder veel gedoe van je motor/auto af te geraken.

21 stycznia 2026

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Dank je wel voor je mooie review, Gunter! Fijn om te horen dat alles duidelijk was en dat je niet voor verrassingen bent komen te staan. Goed dat het bod snel rond was en naar wens. Bedankt voor je aanbeveling!

Oceniono na 5 z 5

Snelle en correcte afhandeling.

Snelle en correcte afhandeling.
Gevraagde prijs is verkoopprijs geworden. Alles op een week geregeld. Aanrader.

5 lutego 2026

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Dank je wel voor je review, Rony! Mooi dat alles snel en correct is afgehandeld en dat de gevraagde prijs ook daadwerkelijk de verkoopprijs is geworden. Fijn dat alles binnen een week geregeld was. Bedankt voor de aanrader!

Kort

Kort, krachting en snel. Zo een tussenkomst heb ik zelden meegemaakt.

26 stycznia 2026

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Bedankt voor uw mooie review, René! Fijn om te horen dat u onze werkwijze als kort, krachtig en snel hebt ervaren. Precies waar we het voor doen. Bedankt voor het vertrouwen!

Oceniono na 5 z 5

Snelle afhandeling en geluisterd naar…

Snelle afhandeling en geluisterd naar mij als verkoper

27 stycznia 2026

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Bedankt voor het achterlaten van deze review, Karel. Goed om te horen dat u zich gehoord voelde als verkoper en dat de afhandeling vlot is verlopen. Dat vinden we erg belangrijk. Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Mijn motor was op een week verkocht

Mijn motor was op een week verkocht
Afhaling was zoals afgesproken
Geen gedoe met keuring
Afspraken werden nagekomen

22 stycznia 2026

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Dank u wel voor uw review, Filip! Fijn om te horen dat uw motor snel verkocht was en dat alles volgens afspraak is verlopen. Daar doen we het voor.

CF Moto 650MT

Ik dacht dat we €50 meer hadden afgesproken als verkoopprijs. Verder uitstekende service.

18 grudnia 2025

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Bedankt voor uw feedback, Bart. Fijn dat u onze service als uitstekend heeft ervaren. Jammer om te lezen dat er onduidelijkheid was over het afgesproken bedrag.

Duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken, snelle afhandeling

18 grudnia 2025

Odpowiedź od ikwilvanmijnmotoraf.be

Bedankt Christophe, voor uw vertrouwen en deze mooie beoordeling.

Beste Dirk,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles volgens plan is verlopen. Daar doen we het voor 😊
Bedankt voor het vertrouwen.

Team ikwilvanmijnmotoraf.be

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej