Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

De bestelde kachel was waarschijnlijk een retourartikel.Er was duidelijk al eens geprobeerd om het onderstel ervan te monteren en de kachel heeft een lichte beschadiging.Ik had beter moeten opletten b... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik heb een schommelbank gekocht en toen ik het pakket opende, zat er geen handleiding in. Ik kon dus niet de bank met zoveel onderdelen en bouten en moeren in elkaar zetten. Al bel ik ze 10 keer , hoo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heuts Sittard Geweldig team zeer deskundig met name Dion die mij, bij de aanschaf van een fietsdrager, een ongekende service bood toen hij in de stromende regen zijn vakmanschap etaleerde. Zijn aan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had een probleem met de bestelde sneeuwkettingen. Klantenservice gebeld en er werd meteen erkend dat dit soms voorkomt. Ze wisten direct te vertellen wat de fabrikant als oplossing voorstelde, fijn... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep

Napisane przez firmę

De consument kan bij Heuts.nl terecht voor een breed assortiment; van aanhangwagens t/m zwembaden en van fietsen t/m barbecues, Heuts verkoopt het allemaal. Dit assortiment kunt u vinden in een van onze vestigingen of in onze webshop. Veilig betalen - Concurrerende prijzen - Keuze uit bezorging of gratis ophalen in één van onze vele filialen - Retourneren binnen 14 dagen - 5% sparen op het aankoopbedrag middels de klantenkaart - Uitstekende klantenservice.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 2 z 5

Termijn retourneren

Opzich ging alles wel goed, prima prijs, relatief snelle verzending, alleen een termijn van 14 dagen om producten te retourneren is niet echt van deze tijd.

20 czerwca 2024

Beste Klant,

Bedankt voor uw positieve review. Wij zullen uw aandacht voor de retourtermijn meenemen in onze overleggen voor verbetering klantenservice. Bedankt voor uw bericht.

Oceniono na 4 z 5

Klantenservice lost het goed op

Op website kinderzitje gezien voor € 65,-- MET isofix bevestiging.
Daar we zitje zelf wilde zien naar de lokale Heuts gereden, echter daar stond zitje ZONDER isofix voor € 65,--
Her verhaal van de verkoopster was dat je daar losse isofix aan kon monteren wat de reinste onzin is en ook volgens ons niet mogelijk gezien het zitje.
Ook volgens collega verkoper is dat onzin.
Het zitje MET isofix konden we krijgen voor € 75,00 in de aanbieding.
Voor tweeling hebben we 2 zitjes nodig en scheelt dus € 20,-- daar is nog overheen te komen maar ondanks hun FOUTE info op de site geen coulance mogelijk bij deze verkoopster.
We waren het hier uiteraard niet mee eens en contact opgenomen met klantenservice

UPDATE.
Klantenservice heeft het snel opgepakt en het netjes correct afgehandeld. En de foute info op de site aangepast

17 czerwca 2024

Beste Klant,

Wat vervelend dat er verkeerde informatie is afgegeven en bedankt dat u ons hierop attendeert. Kunt u ons benaderen via klantenservice@heuts.nl? U mag hierin het probleem aangeven en om welk kinderzitje het gaat, zodat wij de informatie kunnen aanpassen en kijken voor een oplossing voor u.

Heb een spa gekocht

Heb een spa gekocht. Bij het vullen van het bad liep er direct water onderuit de pomp. Direct gebeld maar kreeg te horen dat we het online moesten regelen via formulier. ( op hun site staat duidelijk dat ze genoeg medewerkers hebben zitten die telefonisch hulp kunnen bieden) dit is zeker niet waar. Dus formulier ingevuld plus foto en film. Kreeg een mail terug dat het verkeerd aangesloten was en dat ik het opnieuw moest doen. Maar aan de hand van de foto en film konden ze niet zeggen waar het nu aan lag. Heb Direct weer gebelt dat ik dat een raar antwoord vind daar deze dubbel is. Kreeg te horen dat ze hier niets mee doen via tel. En dat ik maar weer via online formulier moest reageren. Dit weer gedaan. En Kreeg mail terug dat we het moeten regelen met intex zelf?? Daar zitten we nu al een paar dagen op antwoord te wachten. Vind deze gang van zaken doen behoorlijk laag.

10 czerwca 2024

Beste Klant,

Op het moment dat er iets mis is met uw Intex product, wil de leverancier dit zelf oplossen met de klant, in dit geval Intex. Dit geldt voor alle winkels waar u Intex aankoopt, uiteindelijk loopt de klachtenprocedure/garantie via Intex zelf.

Intex zal u contacteren en samen met u het probleem oplossen.

Hopende op uw begrip.

Das Gute daran: Es gibt Verbesserungspotenzial

Bestellung in diesem Shop erfolgte, wegen der
''.de''-Endung der Website. Leider habe ich vorher nicht in das Impressum geschaut. Nachdem ich eine Bestätigung von Paypal über die Zahlung an
''Fource Automotive BV'' bekam, wusste ich erst mal nicht, bei wem ich da was gekauft habe. Also noch mal auf die Heuts.de Seite und ins Impressum geschaut und da ging mir dann ein Licht auf, daß Heuts.de offenbar nur für Kunden wie mich eingerichtet wurde, um auch jene zu bekommen, die lieber gerne bei einem deutschen Shop kaufen und den Versand über das Ausland scheuen.
Kurz und knapp: Ich habe trotz .de Adresse in den Niederlande bestellt. Noch mal Glück gehabt, hätte ja auch auf der anderen Seite des Erdballs gewesen sein können.
Es gab jedoch erst eine Rechnung und eine Bestätigung des Eingangs meiner Zahlung auf Anfrage und der Artikel wurde auch erst versendet, nachdem ich unter Hinweis auf die Dringlichkeit eine weitere Anfrage sendete. Beide Anfragen wurden zwar beantwortet, aber in einer allgemeinen, nicht Bezug auf meine Anfragen nehmenden, Art und Weise. Eine dritte Anfrage musste ich dann stellen, nachdem das Paket laut Verfolgung zwar ausgeliefert war, aber bei mir nichts angekommen ist, da zum Zeitpunkt der angeblichen Lieferung niemand zuhause war. Meine Anfrage enthielt die Bitte, beim Paketunternehmen nachzufragen, ob es eventuell an Nachbarn ausgeliefert wurde und wenn, an welchen (unser Haus liegt zentral und drumherum stehen insgesamt 9 Häuser mit 13 potenziellen Annehmern, die ich sicher nicht alle einzeln anlaufe und befrage). Es wurde keinerlei übliche Benachrichtigung durch DPD hinterlassen. Der Heuts Kundendienst reagierte zwar darauf, wie zuvor, recht schnell, aber leider auch in der gleichen Art wie zuvor. Allgemein und nicht auf den Inhalt meiner Anfrage eingehend (ist da etwa ein Bot am Werk, der Emails an den Kundendienst beantwortet?).
Als Antwort kam nur eine knappe Antwort, dass das Paket ausgeliefert sei, mit einer Kopie einer Bestätigung von DPD im Anhang.
Durch Zufall entdeckte ich erst am Abend des nächsten Tages, daß mein Paket unter dem Carport des Nachbarn, der im gleichen Haus wohnt, deponiert wurde. Es lag also 1,5 Tage im Freien, wo es jeder einfach mitnehmen hätte können. Dafür kann Heuts nichts, das ist DPD Sache, deren Personal mit fortschreitender Zeit immer mehr zu wünschen übrig lässt.
Jedoch hat Heuts noch viel Raum für Verbesserungen,
z.B das Versenden von Empfangsbestätigungen für die Zahlung des Betrags, ohne dass ich als Kunde erst danach fragen muss (so meine Erfahrung, das kann bei anderen Kunden anders gewesen sein) ... und auf der .de Website klarer kommunizieren, daß man nicht in einem deutschen Shop mit deutschem Lager bestellt (die Ware kommt wohl IMMER aus NL).
Desweiteren sollten im Kundendienst Menschen sitzen, die Fragen verstehen und kundenspezifisch beantworten können und nicht mit allgemeinen Floskeln beantworten, die keine hilfreiche Antwort darstellen. Es gibt keine Entschuldigungen für Unannehmlichkeiten. Als Beispiel:
Die Anfrage nach der Bestätigung des Eingangs meiner Zahlung wurde lapidar mit dem Senden einer Solchen im Anhang, ohne Kommentar beantwortet.
Üblicherweise steht dann dort etwas in der Art:
''Es tut uns leid für die Unannehmlichkeiten, Ihre Zahlung ist bei uns eingetroffen. Sie finden die Bestätigung Ihrer Zahlung im Anhang''
Darauf darf man offenbar nicht hoffen, die Mail, die da versendet wurde, wirkte etwas wie ''Da hast Du's''...
Ich will damit nicht sagen, daß alles schlecht lief, es ist nur alles etwas lieblos. Es wird zwar reagiert auf Anfragen, aber in einer Art, als würde dort eine KI oder ein Bot automatisiert antworten. Der Kundendienst antwortet relativ schnell, am nächsten Tag hatte ich meist eine Mail. Das spricht dafür, daß dort Menschen arbeiten, ein Bot würde sofort antworten, denn: Der Bot wird nie müde, schläft nie ein, ist immer vor der Chef im Geschäft und antwortet schweissfrei

31 maja 2024

Waardeloos bedrijf

Waardeloos. Tuintafel besteld, met DPD verstuurd maar vanwege gebrekkig verpakking beschadigd aangekomen. Ik werd verzocht het via PostNL terug te sturen. Wat blijkt? Pakket net te groot om als pakket terug te sturen bij alle post bedrijven (blijkbaar kan een zakelijke klant wel grotere pakketten sturen, vandaar dat het vanuit hun kant wel lukt). PostNL winkel weigert pakket, 2 verschillende Post medewerkers bevestigen: pakket te groot. Heuts weigert eerst mij te geloven dat het pakket niet als pakket verstuurd kan worden en daarna een andere oplossing te vinden. Eventueel een condoleance gekregen maar dat maakt de ongelooflijke slechte ervaring niet goed.

15 maja 2024

Beste Klant,

Zodra een pakket met de Post verstuurd wordt, kan dit ook via de Post geretourneerd worden. Het is dus inderdaad vreemd dat de Post punten waar u bent gekomen deze weigeren. Dit heeft niets te maken met een bedrijf of klant die ze verstuurd, maar met de grootte en gewicht van een pakket. Wij hebben u aangeboden om te ruilen, maar aangezien u aangaf dat alleen ophaling van een pakket een optie is, kunnen wij hier niet mee akkoord gaan. Of u moet al bereid zijn om te kosten van ophaling te dragen. U heeft een vergoeding aangeboden gekregen, omdat wij wel altijd dit samen met de klant willen oplossen.

Oceniono na 1 z 5

PAS OP !! Na retourzending geen aankoop bedrag terug.

Je vraagt Heuts om advies en ze sturen een totaal verkeerd product. Als je ze aanspreekt op consumentenrecht mag je het product retour sturen. Bevestiging ontvangen dat het artikel goed retour is ontvangen ........ alleen het aankoop bedrag na 3 weken nog niet terug. Kortom geen artikel en geen geld ... wees gewaarschuwd !!

28 maja 2024

Beste klant,

Wij hebben in ons systeem hard gezocht naar uw gegevens, maar helaas niets gevonden. Daarbij hebben wij u om meer informatie gevraagd, maar tot op heden helaas niets mogen ontvangen. Wij willen u graag verder helpen, maar hebben hiervoor wel een bestelnummer, mailadres of naam nodig waarop de bestelling is geplaatst.

Slechte service

Zondagavond een fietsendrager tweekans besteld en betaald. Dinsdagmorgen een mail dat het product niet meer te leveren is. Kan gebeuren. Contact gehad met de klantenservice en deze wilde na aandringen mij wel tegemoet komen door een zelfde product nieuw te sturen en dan samen het verschil van prijs te delen. Goede oplossing toch. Alleen mocht ik wel even het volledige bedrag betalen en kon dit niet verrekend worden met het reeds betaalde bedrag. Daar moest ik 3 tot 5 werkdagen op wachten. Een service van niks dus. De dame bedankt maar ik koop mijn spullen wel ergens anders voortaan.

21 maja 2024

Beste Klant,

Onze excuses voor het ongemak! Dit had inderdaad niet zo mogen lopen. Wij willen dit intern dan ook bespreekbaar maken. Mogen wij hiervoor uw gegevens, zodat wij dit intern bespreekbaar kunnen maken. Graag deze review en uw gegevens naar ons versturen per mail: klantenservice@heuts.nl

Alvast bedankt voor de moeite.

Oceniono na 5 z 5

Compliment aan de service afdeling

Mijn elektrische fiets was binnen de garantietermijn kapot gegaan, het elektrische gedeelte deed helemaal niets meer. Na een telefoontje met Heuts service afdeling werd de fiets opgehaald, gerepareerd en weer teruggestuurd. Prima service geleverd.

10 kwietnia 2024

Beste Klant,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat u zo snel geholpen bent en weer lekker op weg kunt met uw fiets.
Wij wensen u een fijn weekend toe!

Oceniono na 1 z 5

Etende klantenservice bot en onbeschoft

Gebeld met vraag of airco van 400.00 euro leverbaar was. En wat de levertijd is. Klantenservice zat te eten en dat klonk onsmakelijk. Gevraagd zal ik na uw lunch terugbellen en kreeg toen te horen ,'ik hoor u niet meer ik hang nu op'. Ben blij dat ik eerst gebeld heb als dit de klantenservice werkwijze is. Bestel wel ergens anders

23 kwietnia 2024

Beste Ronald,

Onze excuses voor deze telefonische ervaring, dit is absoluut niet de bedoeling uiteraard! Om onze collega hierop te kunnen aanspreken en te zien met wie u toen gebeld heeft, ontvangen wij graag uw telefoonnummer en datum/tijd van dit gesprek. U mag dit sturen, samen met deze opmerking, naar klantenservice@heuts.nl Wij zullen dit dan met de betreffende collega oppakken en meenemen als punt van kritiek naar onze service toe.

Frustratie

In het begin ging er van alles mis had per ongeluk 2 tuinbanken besteld (mijn fout ) Moest daar achteraan bellen waar mijn geld bleef dat waren ze vergeten vervolgens wordt de tuinbank op de afgesproken dag niet geleverd dus hele dag thuis voor Jan met de korte achternaam ! Een belletje naar de klant zou veel frustratie weg nemen .

PS De tuinbank met koffietafel is prachtig dat dan weer wel

25 marca 2024

Bestel ergens anders

20 seconden na 'vandaag verzonden' tijd bevestiging binnen gekregen van bestelling, daardoor tijdens vakantie pas het pakket geleverd. Uiteraard niet thuis dus toen na een tijd retour gezonden naar Heuts. Twee keer gemaild, geen enkele vorm van terugkoppeling. Daarna slechts een deel van het aankoopbedrag terug gestort gekregen, ook over gemaild, ook geen antwoord, waardeloze partij.

9 lutego 2024

Beste Mike,

Wat vervelend dat de bestelling niet naar wens is verlopen. Wij willen u graag verder helpen om samen te kijken voor een oplossing. U mag zich melden bij onze Klantenservice: klantenservice@heuts.nl

Oceniono na 1 z 5

Ik was met papa bij heuts en hebbem…

Ik was met papa bij heuts en hebbem 2 dingen gekocht en gezicht aleen al van de kassa medewerker stond zo of dat die er geen zin in had en ik vind ze klant onvriendelijk heuts werk daar aan groetjes angela

19 lutego 2024

Beste Angela,

Wij vinden het zeer vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Wij zouden hier graag de medewerker op willen aanspreken, maar hebben hiervoor wel het juiste filiaal nodig. Bij welk filiaal heeft u dit zo ervaren? U mag zich melden bij klantenservice@heuts.nl

Oceniono na 1 z 5

Misleidend foto wijkt af van geleverd product

2 bloembakken besteld op de site.
Kleur zeer donker grijs op de foto is mooi antraciet grijs.
Geleverd heel licht grijs bijna beige.
Product wijkt af van foto dus retourneren.
Kosten voor retour zijn voor mijn rekening terwijl het bestelde produckt zeer afwijkend is van wat aangeboden wordt. Erg teleurstellend slechte service
omdat het geleverde produckt totaal niet overeenkomt met het aangeboden product op de site .Ga ook een klacht omtrent indienen bij Klarna
UPDATE zie antwoord van Heuts.
11 dagen geleden de gevraagde mail gestuurd naar de klantenservice niks meer gehoord heb inmiddels wel aankoop bedrag terug en toch maar de retourkosten betaald want dat loopt via Klarna en wil geen wanbetaler zijn bij hun. Niks klantenservice niks opgelost laten gewoon niets meer horen NOOIT MEER HEUTS zij sturen verkeerd produckt en klant is daar schijnbaar verantwoordelijk voor.

15 lutego 2024

Beste Bert,

Wij vinden het zeer vervelend dat de levering niet naar wens is. Om dit samen met u op te lossen, adviseren wij u om contact met ons op te nemen via klantenservice@heuts.nl Wij gaan dan samen met u kijken voor een oplossing.

Oceniono na 1 z 5

Een vervalste handtekening over het ontvangen van het pakketje en een maand lang liegen, meerdere telefoontjes en tientallen berichten waarin werd gevochten om het grote geld.

Helaas heb ik het bed, ondanks dat ik het bed ruim een ​​maand geleden heb besteld, nog niet ontvangen. Ik heb ruim 30 berichten uitgewisseld met de klantenservice, waaruit ik heb geleerd dat zij belangrijker zijn dan ik. Hetzelfde tijdens onze 3 telefoontjes. Ze handelen en praten tegen mij op een ongelooflijk arrogante en verwaande manier. Ze hebben me onlangs een week geleden een terugbetaling aangeboden in ruil voor het verwijderen van alle slechte recensies en het vervangen ervan door goede. Dat deed ik, maar ik zag het geld niet, en ze bleven tegen me liegen dat ik een paar dagen of een maand moest wachten voordat de overschrijving werd gepost, en toen ik het naar hen stuurde, hadden ze het onmiddellijk op hun rekening omdat ik met de Ideal-methode heb betaald vanaf een Nederlandse rekening, die overboekingen altijd direct boekt, of de volgende ochtend als het na 18.00 uur is gedaan en vanaf een andere bank. Oh, en ik moest ze duidelijk vertellen dat het een korte bal was, ze geven hem terug of ik ga naar de politie. Ik zal er ook aan toevoegen dat ze samen met DPD mijn handtekening hebben vervalst ter bevestiging van de ontvangst van het pakket. Dit is een grap

12 stycznia 2024

Beste Angelika,

Wij hebben bovenstaande al netjes met u opgelost en u heeft het aankoopbedrag ook vanuit ons weer retour ontvangen. Wij zouden het op prijs stellen als u hiermee ook uw review kunt aanpassen, zoals u had aangegeven bij ons.

Alvast bedankt voor de moeite.

Oceniono na 1 z 5

Bedenk je maar goed om bij Heuts te bestellen ze stuurde mij twee keer een kapotte kachel

Alles !!!! ik had een keramische kachel besteld die bleek bij ontvangst het helemaal niet te doen, de tweede kachel deed het display het niet gaf niks aan alleen error daar kan je niks mee het bleken beide kachels waren door andere mensen retour gestuurd . Dus beide kachel retour gestuurd. Daarna heb ik twee weken op mijn geld kunnen wachten en er in een paar mails om moeten bedelen en een sorry zat er nog niet eens aan Dus bedenk je maar eer je bij de firma Heuts iets gaat bestellen!!!!! Ik in elk geval NIET !!!!!

8 stycznia 2024

Odpowiedź od Heuts.nl

Beste klant, het spijt me te vernemen dat alles niet naar verwachting is verlopen. Ik begrijp dat je de producten retour hebt gestuurd en ondertussen het geld terug hebt ontvangen. Onze excuses voor het ongemak

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, scherpe prijs en eenvoudige retourzending en snelle terugbetaling.
Ook de herlevering (ik had eerts verkeerd besteld) ging supersnel.

17 stycznia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej