Vanwege problemen met de hybride van de Ford Kuga was sprake van een terugroepactie die door Ford vergoed zou worden. Ik ben bij de dichtstbijzijnde garage geweest en werd daar keurig te woord gestaan... Zobacz więcej
Zwaardslootseweg 3, 2717 PE Zoetermeer, NL
Reakcja na opinię
Auto voor de APK en grote beurt naar Hedin Zoetermeer. Alles naar wens uitgevoerd alleen een heel klein dingetje was vergeten. Daarvoor de andere dag nog even terug geweest. De medewerkers zijn heel v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na een heel slechte ervaring bij een andere Ford-garage was Ford Hedin Zoetermeer een verademing. Prettig ontvangen. Geen glamour-gedoe en gladde praatjes; ik hou ervan. Ruim tijd gekregen voor een pr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bedrijf komt afspraken na. Stemt vooraf af over de eventuele extra kosten, je komt achteraf niet voor verassingen te staan. Communicatie via worklow in sms, je bent dus constant op de hoogte. Bovendie... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Zwaardslootseweg 3, 2717 PE, Zoetermeer, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Ik ben goed geholpen.
Vriendelijk personeel en kon wachten op de reparatie.

Odpowiedź od Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
De voorzieningen die zijn aangebracht zijn keurig en netjes uitgevoerd.

Odpowiedź od Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Reparatie en beurt waren perfect.
Alleen het maken van een werkplaatsafspraak
is een drama, waar zijn de echte mensen gebleven.
Zelf een bevestiging heb ik niet gehad. dit was een
drama

Odpowiedź od Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Werdt goed op de hoogte gebracht met filmpje wat er ging gebeuren. Vriendelijke mensen.

Odpowiedź od Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Vriendelijk personeel, duidelijke tijdslijnen en uiteindelijk meer gedaan dan gevraagd. In 1 beurt helemaal klaar voor de komende 2 jaar.

Odpowiedź od Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Ik was geopereerd en had ruimte nodig om uit en in te stappen
Er was weinig plek maar gewoon naast de garage was geen probleem
Boven relax gezeten en gelopen en t eea gevraagd over de Fiesta
Met wat lezen en wat drinken kom je de tijd wel door
Na de service werd de auto boven afgeleverd en kon ik ruim instappen en rustig wegrijden
T is n hele fijne garage kundig en zeer vriendelijk personeel

Odpowiedź od Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
De economy onderhoudsbeurt is goed uitgevoerd en de onderdelen zoals distributieriem en waterpomp zijn op tijd vervangen.

Odpowiedź od Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Makkelijk afspraak maken, bedrijf is voorbereid op mijn komst, alles is geregeld, alles is in de afgesproken tijd verwerkt.

Odpowiedź od Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Ik heb geen zin om bij ieder bezoek een enquete in te vullen

Odpowiedź od Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
The only thing that made me laugh was the customer service representative's comment: "Again," which made me feel very frustrated, but I have my own manners, so I didn't say much. It's like it was my fault the software crashed and the rearview camera broke. It's not my fault that car parts are Chinese and only last a short time. Car leasing costs a lot of money, so it would be nice to work on the relationship between the salesperson and the customer. It's impossible to cooperate when someone shows up to work, perhaps unintentionally.

Odpowiedź od Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Duurde veel te lang. Bandenwissel 2 uur. In het verleden bij Kwikfit 30 minuten. Bandenspanning niet gecontroleerd. Nu konstant signaal. Over gebeld. Kom even langs!

Odpowiedź od Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Vlotte service! en snel geholpen! ook het filmpje van de auto op de brug is erg fijn! Zodat je weet waar je aan toe bent. Fijne garage !

Odpowiedź od Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Een nieuwe Ford Focus gekocht, geholpen door Xander. Xander is echt een hele aardige verkoper en heeft ons goed geïnformeerd en geholpen bij de verkoop. Heldere communicatie en duidelijke afspraken gemaakt. Een echte vakman! Waarom dan 4 sterren? Er waren na de verkoop wel wat kleine minpuntjes vooral als het gaat om de manier waarop de garage werkte, bij de verkoop stond duidelijk dat er een APK gedaan moest worden, dit was vergeten, ook was er een remlicht al direct kapot, deze is gemaakt maar vervolgens is toen heel de lamp kapot gegaan bij het monteren. Hierdoor heb ik nogmaals een afspraak in moeten plannen en met de benzine prijzen van dit moment en de tijd die dat weer kost is dat erg jammer. Kortom tussen de verkoop en het afleveren kan nog wel wat verbeterd worden. Maar verder heb ik nu een hele mooie auto en ben ik nogmaals erg blij hoe Xander mij geholpen heeft!

Odpowiedź od Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Er zat een spijker in band van de auto. Ik kon gelijk terecht. Het bleek dat er een nieuwe band onder moest omdat de spijker aan de zijkant zat en de band niet kon worden gerepareerd. De banden waren niet op voorraad maar zijn elders gelijk opgehaald. Ik kon er op wachten. Na anderhalf uur kon ik alweer weg. Wederom een geweldige service van Hedin Zoetermeer.