Banner for Het Groene Paradijs

Het Groene Paradijs Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

De planten werden geleverd door postNL in volledig afgesloten dozen op het einde van de dag. Gelukkig was ik thuis of velen hadden de trip niet overleefd. Ik heb ze direct overvloedig water gegeven e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb een grote hoeveelheid verschillende planten besteld. Alles werd snel geleverd, goed verpakt en zoals verwacht. Ik ben erg blij met mijn aankoop. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe de planten gro... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Daar de bestelde planten niet voorradig waren iets langer erop moeten wachten, doch in perfecte staat geleverd. Een plabt jiet meer te verkrijgen en asap een rembours ontvangen. Dit schept vertrouwen... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ogrodniczy
  2. również w kategorii:
  3. Hurtowa szkółka roślin
  4. Ogród

Napisane przez firmę

Wij zijn een gespecialiseerde webshop voor tuinplanten, actief in zowel Nederland als België. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles voor uw tuin: van bodembedekkers en siergrassen tot haagplanten, klimplanten en sierheesters. Bij ons kunt u eenvoudig en betrouwbaar planten online kopen en zeker zijn van de beste kwaliteit. Bij Het Groene Paradijs profiteert u altijd van groeigarantie op alle geleverde planten. Zo bent u verzekerd dat uw nieuwe aanwinsten goed zullen aanslaan in de tuin. Bestellingen worden snel verzonden, meestal binnen vier werkdagen. U kunt uw bestelling laten thuisbezorgen of ophalen bij een PostNL-afhaalpunt in uw buurt. Ook is het mogelijk om uw planten gratis af te halen bij Het Groene Paradijs in Gilze (Noord-Brabant). Onze klantenservice staat klaar om u persoonlijk te adviseren, zowel telefonisch als via chat, e-mail en Facebook. Of u nu vragen heeft over plantenverzorging, levertijden of het bestellen van de juiste producten, ons team helpt u snel en vriendelijk verder. Dankzij onze lage verzendkosten van slechts € 6,95 per bestelling binnen Nederland en België en de mogelijkheid tot veilige betaling met AfterPay, PayPal, iDEAL of bankoverschrijving, maakt Het Groene Paradijs het online tuinplanten bestellen eenvoudig, betrouwbaar en voordelig. Met een breed aanbod, snelle levering, uitstekende service en scherpe prijzen zijn wij uw betrouwbare partner en online tuincentrum voor alle tuinprojecten.

Uw Tuinplantenspecialist!

Napisane przez firmę

Snelle levering, Groeigarantie, Scherpe prijzen
Al 10 jaar staan wij garant voor kwaliteit en snelle service!

Groeigarantie

30 dagen Groeigarantie

Op alle geleverde planten geven wij 30 dagen groeigarantie!

Dane kontaktowe

Promotion box for Het Groene Paradijs

Snelle levering voor uw groene planten

Vers van de kweker, snel bij u thuis.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 570

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Bad quality bad packaging and long waiting time

Not well packed, plants in bad shape, partly destroyed, not good quality, yellowish leaves. Doesn't look like on the website. Waiting time for the package excessively long

Odpowiedź od Het Groene Paradijs

hank you for your review. We’re sorry to hear that the plants arrived in poor condition and that you were disappointed with the packaging and delivery time. This is not the quality or service we aim to provide.

Please send us a few clear photos of the plants at info@groeneparadijs.nl, so our customer service team can review the situation and look for a suitable solution.

Our apologies for the inconvenience.

Kind regards,
Team Het Groene Paradijs

Odpowiedź od Het Groene Paradijs

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat een deel van de plantjes verbrand bij u is aangekomen. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Wilt u enkele duidelijke foto’s van de plantjes sturen naar info@groeneparadijs.nl? Dan kijkt onze klantenservice graag met u mee en zoeken we naar een passende oplossing.

Team Het Groene Paradijs

Oceniono na 4 z 5

Mooie kwaliteit van planten maar lange levertijd

Ik ontving mijn plantjes bijna 3 weken na besteldatum. De planten waren wel van heel mooie kwaliteit. Ik vermoed dat de zoveelste hittegolf de levering dan ook heeft uitgesteld, waarvoor alle begrip. Mijn tip is wel: graag wat communicatie over het uitblijven van de levering, dat voorkomt heel wat kopzorgen :-). Toch heel tevreden met mijn aankoop.

Beste klant,

hartelijk dank voor uw begrip en uw waardevolle feedback. Wat fijn dat de planten uiteindelijk in mooie kwaliteit bij u zijn aangekomen. Onze excuses voor de lange levertijd en het gebrek aan tussentijdse communicatie. We begrijpen heel goed dat bijna drie weken wachten zonder duidelijke update voor ongerustheid zorgt.

Uw tip nemen we zeker ter harte. We wensen u veel plezier met uw nieuwe planten!

Met vriendelijke groet
Het Groene Paradijs-team

Mooi verpakt

Mooi verpakt, correct geleverd, tijdje moeten wachten omdat niet alles voorradig was

Beste Lode,

hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn dat uw bestelling zorgvuldig verpakt en correct bij u is aangekomen. Bedankt ook voor uw geduld toen niet alle planten direct voorradig waren. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Met vriendelijke groet
Het Groene Paradijs-team

Dwergvlinderstruiken

Het was wat geduld oefenen maar het moet gezegd dat dat ook eerlijk wordt meegegeven bij het begin en dat er tussentijds updates worden gestuurd, en uiteindelijk is het wachten dubbel en dik de moeite waard. Heel mooie planten voor een scherpe prijs die in uitstekende staat en goed verpakt arriveren. Ook een pluim voor klantvriendelijkheid, ik bestel hier zeker nog!

15 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Zeer lange levertijd zonder bericht

Zeggen 1 tot max 10 werkdagen levertijd, uiteindelijk werden het 23 werkdagen, telefonisch niet bereikbaar ivm drukte?? Reageren niet op mail , dus laten klanten gewoon in onzekerheid omtrent de bestelling. Zal hier nooit meer iets kopen zonder duidelijkheid over de levertijd.

2 lipca 2026

Odpowiedź od Het Groene Paradijs

Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat de levering aanzienlijk langer heeft geduurd dan verwacht en dat u onvoldoende duidelijkheid heeft ervaren.

Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de actuele levertijd en eventuele vertragingen.

Oceniono na 2 z 5

lang moeten wachten waardoor levering…

lang moeten wachten waardoor levering toekwam als ik met vakantie was

1 lipca 2026

Odpowiedź od Het Groene Paradijs

Het spijt ons dat u lang op uw bestelling heeft moeten wachten en dat de levering daardoor tijdens uw vakantie is aangekomen. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is.

Wij proberen de verwachte levertijd zo goed mogelijk te communiceren, maar kunnen helaas geen specifieke bezorgdatum garanderen.

Oceniono na 1 z 5

Plantjes zijn volledig verbrand en…

Plantjes zijn volledig verbrand en uitgedroogd verstuurd geweest. Ik begrijp niet hoe ze die zo hebben durven opsturen. Ik heb mijn geld terug gevraagd maar daar nog geen reactie op gekregen

Odpowiedź od Het Groene Paradijs

Het spijt ons dat de planten in deze staat bij u zijn aangekomen. Wilt u duidelijke foto’s van de planten per e-mail naar ons sturen? Dan kunnen wij de situatie beoordelen en uw verzoek zo snel mogelijk verder behandelen.

Heel ontevreden

Na een maand nog niks ontvangen. Annulering werd niet geaccepteerd. Waardeloos

26 lipca 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od Het Groene Paradijs

Bedankt voor uw review. Wij begrijpen dat de lange wachttijd voor veel frustratie heeft gezorgd. De situatie is inmiddels per e-mail met u besproken en afgehandeld.

Zeer empathische contacten

Tijdig open communicatie omtrent de levering die omwille van de hittegolf uitgesteld werd ten behoeve van het welzijn van de medewerkers en het plantgoed. De verpakking was topkwaliteit!

Oceniono na 2 z 5

De bestelling liet bijna een volledige…

De bestelling liet bijna een volledige maand op zich wachten, de mail die ik schreef daar kwam geen reactie op.
Planten zien er redelijk uit maar maak geen reclame met levering binnen 2 a 10 dagen als het 29 dagen duurt alvorens ze geleverd worden.

Odpowiedź od Het Groene Paradijs

Bij uw bestelling was één van de gekozen producten pas op een later moment leverbaar. Dit stond ook vermeld op onze website en heeft de totale levertijd verlengd. Fijn om te horen dat de planten uiteindelijk in redelijke staat zijn aangekomen.

Slechte service

Besteld in april; het was géén probleem dat levering vertraagd was. We hebben laten weten dat we begin juli met vakantie waren, dus dan mocht niet geleverd worden, en net op de eerste dag dat we weg waren wordt er uitgeleverd...

15 czerwca 2026

Odpowiedź od Het Groene Paradijs

Bedankt voor uw review. Volgens onze gegevens is de bestelling in juni geplaatst en binnen de aangegeven levertijd verzonden.

Oceniono na 5 z 5

Altijd mooie en gezonde planten !!

Altijd mooie en gezonde planten !!! De verpakking ttz stevige doos en strovulling , is ook zeer goed en milieuvriendelijk . Ook goede communicatie mbt je bestelling .Kortom 100% tevreden !!! 🥇

25 czerwca 2026

Zeer tevreden

Mooie plantjes
Zeer goed ingepakt
Geen enkel plantje was stuk
Vervoerd tijdens minder hete periode en dit ook aan mij verwittigd wat getuigt van klantvriendelijkheid en van een hart voor het product

16 lipca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej