De planten werden geleverd door postNL in volledig afgesloten dozen op het einde van de dag. Gelukkig was ik thuis of velen hadden de trip niet overleefd. Ik heb ze direct overvloedig water gegeven e... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Ik ontving mijn plantjes bijna 3 weken na besteldatum. De planten waren wel van heel mooie kwaliteit. Ik vermoed dat de zoveelste hittegolf de levering dan ook heeft uitgesteld, waarvoor alle begri... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Daar de bestelde planten niet voorradig waren iets langer erop moeten wachten, doch in perfecte staat geleverd. Een plabt jiet meer te verkrijgen en asap een rembours ontvangen. Dit schept vertrouwen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij zijn een gespecialiseerde webshop voor tuinplanten, actief in zowel Nederland als België. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles voor uw tuin: van bodembedekkers en siergrassen tot haagplanten, klimplanten en sierheesters. Bij ons kunt u eenvoudig en betrouwbaar planten online kopen en zeker zijn van de beste kwaliteit. Bij Het Groene Paradijs profiteert u altijd van groeigarantie op alle geleverde planten. Zo bent u verzekerd dat uw nieuwe aanwinsten goed zullen aanslaan in de tuin. Bestellingen worden snel verzonden, meestal binnen vier werkdagen. U kunt uw bestelling laten thuisbezorgen of ophalen bij een PostNL-afhaalpunt in uw buurt. Ook is het mogelijk om uw planten gratis af te halen bij Het Groene Paradijs in Gilze (Noord-Brabant). Onze klantenservice staat klaar om u persoonlijk te adviseren, zowel telefonisch als via chat, e-mail en Facebook. Of u nu vragen heeft over plantenverzorging, levertijden of het bestellen van de juiste producten, ons team helpt u snel en vriendelijk verder. Dankzij onze lage verzendkosten van slechts € 6,95 per bestelling binnen Nederland en België en de mogelijkheid tot veilige betaling met AfterPay, PayPal, iDEAL of bankoverschrijving, maakt Het Groene Paradijs het online tuinplanten bestellen eenvoudig, betrouwbaar en voordelig. Met een breed aanbod, snelle levering, uitstekende service en scherpe prijzen zijn wij uw betrouwbare partner en online tuincentrum voor alle tuinprojecten.
Napisane przez firmę
30 dagen Groeigarantie
Oranjestraat 128, 5126BR, Gilze, Holandia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od Het Groene Paradijs
Excellent service. The plants are delivered rapidly and have a good quality.

Odpowiedź od Het Groene Paradijs
Goed verpakt en zeer verse planten.
Prijs/kwaliteit is top!

Odpowiedź od Het Groene Paradijs
Het waren zalige plantjes en snelle levering.
Een aanrader.

Odpowiedź od Het Groene Paradijs
Planten van zeer slechte kwaliteit. Bij levering reeds gemeld dat de planten verschrompeld (verbrand door de zon) geleverd zijn. Dit zou te wijten zijn aan het niet opgroeien in een serre maar op een open veld. Na een maand kon ik beroep doen op terugbetaling indien ik het formulier zou invullen. Toen waren 2 planten, na heel veel zorg, er niet doorgekomen. De andere planten zagen er toen ook nog steeds verschrompeld uit, maar misschien zouden die nog overleven. Vandaar enkel de aanvraag voor 2 planten. Het bedrag voor deze twee planten zou meteen terugbetaald zijn, maar het kon 1 tot 3 dagen duren voor het op mijn rekening staat. Na enkele weken is dit echter nog steeds niet het geval. Ondertussen gaat hier plant naar plant kappot. De verschroeiing van het open veld zijn mijn schaduwplanten dus niet te boven gekomen. Zoals via mail ook gemeld, hoort het niet dat klanten planten een herstelbeurt moet geven. De planten zouden moeten met de nodige zorg opgekweekt moeten zijn zodat een goeie start mogelijk is. Deze bestelling bij jullie heeft mij veel centen en frustratie bezorgd. Ik ben dus een zeer teleurgestelde klant!!!

Odpowiedź od Het Groene Paradijs
Ik heb een grote hoeveelheid verschillende planten besteld. Alles werd snel geleverd, goed verpakt en zoals verwacht. Ik ben erg blij met mijn aankoop. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe de planten groeien nu ze in de grond staan.

Odpowiedź od Het Groene Paradijs
De leveringstermijn was heel lang en 1 van de twee slaapboompjes is dood toegekomen.
Dus echt niet tevreden !

Odpowiedź od Het Groene Paradijs
Ik heb ze direct overvloedig water gegeven en de dag nadien geplant. Afwachten of ze overleven.

Odpowiedź od Het Groene Paradijs
Goede service maar helaas hebben een aantal lavendelplanten het niet overleefd (3), na het planten

Odpowiedź od Het Groene Paradijs
Le délais de livraison énorme! les plantes sont abîmées et jaunies, aucune communication et aucun service après vente.
Quelle déception !!!

Odpowiedź od Het Groene Paradijs
De levering was perfect, al de plantjes goed ingepakt. De plantjes zelf zijn allemaal mooi in de groei. Wij zijn heel tevreden klanten. Het Groene Paradijs is een echte aanrader.

Odpowiedź od Het Groene Paradijs
Nice and healty plants packed with care. I recommend this shop.

Odpowiedź od Het Groene Paradijs
De kwaliteit van de planten is zeer goed en ze worden op een verzorgde manier geleverd.
Het tijdstip van levering wordt nauwgezet gerapporteerd.

Odpowiedź od Het Groene Paradijs
mijn levering zou eind augustus gebeuren ; vandaag 9/9 nog niets ontvangen ???

Odpowiedź od Het Groene Paradijs
Bestelling geplaatst op 17 augustus 2026, en nog steeds geen plantjes ontvangen. Er is geen trackingnummer te vinden. Volgens Het Groene Paradijs is de levering gebeurt op 8 augustus, leveringen gebeuren dus 10 dagen vóór de bestelling. Op 9 september terug contact proberen op te nemen, maar lukt niet meer :Uw account is opgeschort en het klantenportaal is niet toegankelijk.