Banner for Het Groene Paradijs

Het Groene Paradijs Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

De planten werden geleverd door postNL in volledig afgesloten dozen op het einde van de dag. Gelukkig was ik thuis of velen hadden de trip niet overleefd. Ik heb ze direct overvloedig water gegeven e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De plantjes waren goed verpakt en zijn goed geleverd ,ze groeide als kolen met vele bloempjes,ik was zeer tevreden .

Oceniono na 4 z 5

Ik ontving mijn plantjes bijna 3 weken na besteldatum. De planten waren wel van heel mooie kwaliteit. Ik vermoed dat de zoveelste hittegolf de levering dan ook heeft uitgesteld, waarvoor alle begri... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb een grote hoeveelheid verschillende planten besteld. Alles werd snel geleverd, goed verpakt en zoals verwacht. Ik ben erg blij met mijn aankoop. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe de planten gro... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ogrodniczy
  2. również w kategorii:
  3. Hurtowa szkółka roślin
  4. Ogród

Napisane przez firmę

Wij zijn een gespecialiseerde webshop voor tuinplanten, actief in zowel Nederland als België. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles voor uw tuin: van bodembedekkers en siergrassen tot haagplanten, klimplanten en sierheesters. Bij ons kunt u eenvoudig en betrouwbaar planten online kopen en zeker zijn van de beste kwaliteit. Bij Het Groene Paradijs profiteert u altijd van groeigarantie op alle geleverde planten. Zo bent u verzekerd dat uw nieuwe aanwinsten goed zullen aanslaan in de tuin. Bestellingen worden snel verzonden, meestal binnen vier werkdagen. U kunt uw bestelling laten thuisbezorgen of ophalen bij een PostNL-afhaalpunt in uw buurt. Ook is het mogelijk om uw planten gratis af te halen bij Het Groene Paradijs in Gilze (Noord-Brabant). Onze klantenservice staat klaar om u persoonlijk te adviseren, zowel telefonisch als via chat, e-mail en Facebook. Of u nu vragen heeft over plantenverzorging, levertijden of het bestellen van de juiste producten, ons team helpt u snel en vriendelijk verder. Dankzij onze lage verzendkosten van slechts € 6,95 per bestelling binnen Nederland en België en de mogelijkheid tot veilige betaling met AfterPay, PayPal, iDEAL of bankoverschrijving, maakt Het Groene Paradijs het online tuinplanten bestellen eenvoudig, betrouwbaar en voordelig. Met een breed aanbod, snelle levering, uitstekende service en scherpe prijzen zijn wij uw betrouwbare partner en online tuincentrum voor alle tuinprojecten.

Uw Tuinplantenspecialist!

Napisane przez firmę

Snelle levering, Groeigarantie, Scherpe prijzen
Al 10 jaar staan wij garant voor kwaliteit en snelle service!

Groeigarantie

30 dagen Groeigarantie

Op alle geleverde planten geven wij 30 dagen groeigarantie!

Dane kontaktowe

Promotion box for Het Groene Paradijs

Snelle levering voor uw groene planten

Vers van de kweker, snel bij u thuis.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 571

Napisz recenzję

Super paradijs

Prijs kwaliteit top,vlotte service en zeer goede klantendienst

15 lipca 2026

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw fantastische review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijs-kwaliteitverhouding, vlotte service en klantendienst.

Uw mooie woorden worden enorm gewaardeerd. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Het Groene Paradijs!

Oceniono na 1 z 5

mijn levering zou eind augustus…

mijn levering zou eind augustus gebeuren ; vandaag 9/9 nog niets ontvangen ???

1 lipca 2026

Goedendag,

Vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is ontvangen, terwijl de levering voor eind augustus werd verwacht. Onze excuses voor de vertraging.

We willen graag voor u nakijken wat de actuele status van uw bestelling is. Wilt u hiervoor uw ordernummer en de naam waarop de bestelling is geplaatst aan ons doorgeven? Dan kunnen wij dit verder voor u uitzoeken.

Oceniono na 1 z 5

Geen communicatie, en geen levering.

Bestelling geplaatst op 17 augustus 2026, en nog steeds geen plantjes ontvangen. Er is geen trackingnummer te vinden. Volgens Het Groene Paradijs is de levering gebeurt op 8 augustus, leveringen gebeuren dus 10 dagen vóór de bestelling. Op 9 september terug contact proberen op te nemen, maar lukt niet meer :Uw account is opgeschort en het klantenportaal is niet toegankelijk.

7 września 2026
Opinia niezależna

Beste klant,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan rondom uw bestelling en levering. Wij willen dit graag voor u uitzoeken en nagaan wat er precies is gebeurd.

Op basis van de gegevens in deze review kunnen wij uw bestelling helaas niet terugvinden. Zou u daarom uw ordernummer en de naam waarop de bestelling is geplaatst met ons willen delen? Zodra wij deze gegevens hebben, kunnen wij dit verder voor u nakijken. U kunt dit mailen naar info@groeneparadijs.nl.

Oceniono na 5 z 5

Levering en qualiteit komen overeen met wat er verkocht wordt..

Alles verlopen zoals beloofd. Op tijd geleverd in 2 keer. Planten leefden allemaal nog hoewel ik zo slim was de bestelling te doen tijdens een hittegolf en dan nog een weekend heb laten staan voordat ik ze geplant heb.

Beste Sarah,

hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn dat alles volgens afspraak is verlopen en de planten ondanks de hittegolf en het extra weekend allemaal goed zijn aangekomen. 😊

We wensen u veel plezier met uw nieuwe planten en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Uw team

Doordacht verpakt

Doordacht verpakt, gezonde plantjes bevochtigd vóór verzending en correct geleverd voor een eerlijke prijs.

22 lipca 2026

Beste Carl,

hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de zorgvuldige verpakking, de gezonde planten en de correcte levering. Ook uw waardering voor onze prijs-kwaliteitverhouding doet ons veel plezier.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe planten!

Oceniono na 1 z 5

Slechte communicatie en mij in het zak…

Slechte communicatie en mij in het zak aan het zetten

21 lipca 2026

Odpowiedź od Het Groene Paradijs

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u onze communicatie als slecht heeft ervaren en het gevoel heeft dat u niet correct bent behandeld.

Het is momenteel erg druk bij onze klantenservice. We doen ons uiterste best om alle berichten zo snel mogelijk te beantwoorden. Onze excuses als u daardoor langer op een reactie heeft moeten wachten dan u van ons mag verwachten.

Wilt u uw situatie wat verder toelichten via info@groeneparadijs.nl? Dan kijken we graag met u mee.

Oceniono na 4 z 5

Prachtige planten die in goede staat…

Prachtige planten die in goede staat worden geleverd

Beste Ronny,

hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de prachtige planten en dat ze in goede staat bij u zijn aangekomen. We wensen u er veel plezier mee!

Duidelijke afspraak.

Duidelijke afspraak.
Vlugge levering.
Vriendelijke bode.

Beste Theo,

hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn dat u tevreden bent over de duidelijke afspraken, de snelle levering en de vriendelijke bezorger. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Oceniono na 4 z 5

Gezien de weersomstandigheden waren het…

Gezien de weersomstandigheden waren het super planten op enkele na!

Beste Kris,

hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn dat de planten, ondanks de weersomstandigheden, over het algemeen goed zijn aangekomen. Jammer dat enkele exemplaren minder goed waren. Mocht u daar nog hulp bij nodig hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

We wensen u veel plezier met uw planten!

Mooie planten!

Mooie, stevige planten die goed verpakt toekwamen!

17 lipca 2026

Beste Steven,

hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de stevige planten en dat ze goed verpakt bij u zijn aangekomen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe planten!

Oceniono na 1 z 5

Geen communicatie, niet bereikbaar en ondertussen heb ik slechte planten

Ik kreeg 18 plantjes waarvan er 3 niet uitzagen. Ik heb de groeigarantie documenten ingevuld en krijg er eentje terugbetaald en de rest moet ik het geel maar afsnijden. Ondertussen is er van deze 3 niks meer te zien. Ik heb weken moeten wachten op deze bestelling. Een 2de was al besteld. Toen deze toekwam lag de helft van een plantje los in de doos. 1 clematis afgeknakt tot aan de wortel en weerom enkele gele verdorde stukken in andere plantjes. Ik heb onmiddellijk foto’s gestuurd waar je duidelijk ziet dat ik ze voorzichtig eruit haal. Tot op vandaag weer enkele weken later nog steeds geen antwoord. Als je belt krijg je te horen dat het te druk is en ze dus telefonisch niet bereikbaar zijn. Ik heb ook planten elders besteld die snel in huis waren en helemaal intact. Dat er iets kan fout lopen begrijp ik maar geen antwoorden in weken begrijp ik niet. Jammer… ik wilde ze de tijd geven te reageren vooraleer de review te plaatsen maar ik krijg de ene herinnering na de andere en een antwoord op mijn mail blijft uit. Wat kan er dus verbeteren? Een minimum aan bereikbaarheid en een vlottere communicatie….

EXACT 1 MAAND LATER NOG NIKS GEHOORD. IK KAN MIJ NIET VAN DE INDRUK ONTDOEN DAT HET ANTWOORD HIERONDER ENKEL GEGEVEN WERD OMDAT HET NU VOOR IEDEREEN TE LEZEN IS.

6 lipca 2026

Odpowiedź od Het Groene Paradijs

Bedankt voor uw uitgebreide review. We begrijpen dat het erg vervelend is wanneer planten beschadigd aankomen of niet goed aanslaan en u vervolgens lang op een reactie moet wachten.

Het is momenteel erg druk bij onze klantenservice. We doen ons uiterste best om alle e-mails zo snel mogelijk te beantwoorden en begrijpen dat de huidige wachttijd frustrerend kan zijn. Onze excuses hiervoor.

Uw melding en de door u toegestuurde foto’s worden zo snel mogelijk bekeken, zodat we kunnen beoordelen wat we voor u kunnen betekenen.

Oceniono na 5 z 5

Daar de bestelde planten niet voorradig…

Daar de bestelde planten niet voorradig waren iets langer erop moeten wachten, doch in perfecte staat geleverd. Een plabt jiet meer te verkrijgen en asap een rembours ontvangen. Dit schept vertrouwen om zeker nog aankopen te doen

6 lipca 2026

Beste Betty,

hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling en uw geduld! Wat fijn dat de beschikbare planten in perfecte staat zijn aangekomen en dat de terugbetaling voor de ontbrekende plant snel is afgehandeld. Uw vertrouwen en de intentie om opnieuw bij ons te bestellen waarderen we enorm.

Plantjes waarden goed en mooi verpakt

Plantjes waarden goed en mooi verpakt

Beste Kris,

hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat de plantjes goed en zorgvuldig verpakt bij u zijn aangekomen. We wensen u er veel plezier mee!

Prima naservice

Fantastische naservice.
3 van de 6 plantjes hadden het niet gehaald. Ik heb het gemeld, en het groene paradijs heeft 3 nieuwe plantjes nagestuurd.
Deze 3 nageleverde plantjes waren zeer verzorgd geleverd en zien er ook gezond uit. Oh ja, de 3 overgebleven plantjes van de eerste bestelling doen het heel goed.

Odpowiedź od Het Groene Paradijs

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de plantjes bij levering in zo’n slechte staat verkeerden. Fijn dat vier planten zich inmiddels goed hebben herpakt, maar uiteraard is het niet de bedoeling dat twee planten het niet redden.

Wilt u enkele duidelijke foto’s van de betreffende planten sturen naar info@groeneparadijs.nl? Dan kijkt onze klantenservice graag met u mee naar een passende oplossing.

Oceniono na 5 z 5

Mijn bestelling is heel goed…

Mijn bestelling is heel goed verlopen.Zoi het zeker opnieuw doen

Beste Kim,

hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn dat uw bestelling zo goed is verlopen en dat u opnieuw bij ons zou bestellen. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen!

Mooie planten

Beste Dirk,

hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn dat u tevreden bent met uw mooie planten. We wensen u er veel plezier mee!

Oceniono na 2 z 5

De planten zijn van zeer goede…

De planten zijn van zeer goede kwaliteit. Voor een 2de maal doen we een bestelling. En met goed hoop, want bij de eerste bestelling ging het ook mis. Je bestelt een plant, duurt het 4 weken voor een reactie. Plant niet meer voorradig. Kies je een nieuwe. 3 weken later. Die plant ook niet meer voorradig... Lijkt me dat hun webshop geen rekening houd met bestelling die gedaan zijn, maar nog niet verwerkt. De planten zijn van zeer goede kwaliteit.

Odpowiedź od Het Groene Paradijs

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze planten.

We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een gekozen plant na het bestellen toch niet meer voorradig blijkt te zijn en dit vervolgens opnieuw gebeurt bij een vervangend artikel. Ook de lange reactietijd is uiteraard niet zoals het hoort.

Onze excuses voor het ongemak en de onduidelijkheid rondom uw bestelling. Mocht uw bestelling nog niet volledig zijn afgehandeld, neem dan gerust contact met ons op via info@groeneparadijs.nl. We kijken graag met u mee.

Oceniono na 5 z 5

Al 2 keer planten gekocht bij Het…

Al 2 keer planten gekocht bij Het Groene Paradijs, al 2 keer super tevreden! Heel mooie kwaliteit!

30 czerwca 2026

Beste Muriel,

hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenbeoordeling en uw vertrouwen in Het Groene Paradijs! Wat fijn dat u bij beide bestellingen zo tevreden bent over de kwaliteit van onze planten. We hopen u nog vaak te mogen verwelkomen!

Oceniono na 4 z 5

Zeer goede website correct beschrijving…

Zeer goede website correct beschrijving en correcte prijzen. Ik heb een herinnering’s mail moeten sturen om mijn levering op tijd te krijgen, maar voor de rest was alles prima. Ik ben tevreden.

29 czerwca 2026

Beste Castling,

hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn dat u tevreden bent over onze website, de duidelijke productbeschrijvingen en onze prijzen. Onze excuses dat u eerst een herinnering moest sturen om uw bestelling op tijd te ontvangen. Uw feedback helpt ons om onze communicatie en opvolging verder te verbeteren.

We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Ik heb 10 lavendel plantjes gekocht

Ik heb 10 lavendel plantjes gekocht. Levering is goed gegaan. We hebben ze direct gepland en alle dagen water gegeven. 3 zijn direct grijs geworden. Ondertussen zijn we nog verder en zijn er 6 grijs geworden. Bij de eerste 3 heb ik gevraagd wat ik nog kon doen. Antwoord via email om een formulier in te vullen om zo een vergoeding of terug plantjes te verkrijgen. Formulier ingevuld. Maar kreeg een foutmelding waardoor formulier niet werd verstuurd. Terug via mail dit uitgelegd. Geen feedback meer. Ik wilde gewoon weten of ik ze nog kon redden en wat ik beste kan doen. Geen antwoord.

29 czerwca 2026

Odpowiedź od Het Groene Paradijs

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u na uw melding nog geen verdere reactie heeft ontvangen.

Het is momenteel erg druk bij onze klantenservice. We doen ons uiterste best om alle e-mails en meldingen zo snel mogelijk te behandelen. Onze excuses dat u hierdoor langer op een antwoord moet wachten dan u van ons mag verwachten.

Uw bericht wordt zo snel mogelijk opgepakt, zodat we met u kunnen meekijken naar de lavendelplanten en een passende oplossing kunnen bieden.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej