Det var hurtigt og nemt at bestille. Kvaliteten svarede til beskrivelsen på hjemmesiden, og leveringen forløb uden problemer. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Købte en big bag mørtel,den blev bestilt onsdag aften allerede fredag havde jeg den super hurtigt syntes jeg, desuden fik jeg op til flere mail med opdateringer omkring forsendelsen rigtigt fint.Ki... Zobacz więcej
Jeg bestilte belægning og grus, men ved første levering manglede en del af gruset. Jeg gjorde virksomheden opmærksom på fejlen samme dag. Herefter gik der over en uge, før jeg modtog det resteren... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte en bigbag med pyntegrus. God kommunikation og levering til tiden. Næsten da. Ordren blev faktisk leveret dagen før lovet. Når I skriver at I vil kontakte os dagen inden levering, skal I (elle... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
På grat.dk finder du alt i granit, have og anlægsprojekter. Vi leverer til hele Danmark. Se mere på GRAT.DK eller ring på 50 30 20 87
Damhaven 3B, 7100, Vejle, Dania
- 50302087
- info@grat.dk
- grat.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Flisen er grå..bestilte sort
Nemt og leveret på stedet
Nemt og leveret på stedet. Kan kun anbefales. VH Besættelsesmuseum Fyn
Det var hurtigt og nemt at bestille
På trods af gentagne lovninger på…
På trods af gentagne lovninger på levering venter jeg stadig på min leverance.
Firmaets (formodede) AI-bot kundeservice angiver forventet leverance i fortiden (!)
God service fra fragtmanden placerede…
God service fra fragtmanden placerede jorden lige hvor jeg ville have den.
Sandet er lige som det skal være.
Sandet er lige som det skal være.
Chaufføren har sat varen af et rigtigt fornuftigt sted.
Det er dog hul på poserne, så hvis der var kommet regn, var sandet ikke tørt, som lovet.
I dette tilfælde havde det været godt med besked omkring leverings tidspunkt, så sandet kunne være blevet kørt ind.
Har bare været heldigt at det ikke har regnet.
NemtNemt, hurtigt, venlig betjening, og præcis som ønsket
Nemt, hurtigt, venlig betjening, og præcis som ønsket
Dejligt nemt at bestille og hurtig…
Dejligt nemt at bestille og hurtig levering, men fik bare ikke det jeg havde bestilt
Ventede over 3 uger på at få min…
Ventede over 3 uger på at få min rigtige levering. Den ene stjerne er for de søde chauffører. Adskillige opkald, venlig medarbejder, men følger ikke op på det der loves, desværre. Handlede et andet sted anden gang.

Odpowiedź od Grat.dk
Skulle ændre ordren et par gange og det…
Skulle ændre ordren et par gange og det gik fint igennem og leveret som ønsket og til tiden.
Helt igennem dårlig service
Helt igennem dårlig service. Vi har flere gange skrevet, at vi ønskede varen leveret på en bestemt dato, hvilket også blev bekræftet. Varerne blev derefter leveret 5 dage (!!) før til vores feriehus, hvor der var gæster. Derefter kom der hverken en undskyldning, en prisnedsættelse eller en leveringsbekræftelse. Efter gentagne henvendelser blev der ikke længere svaret, og pengene blev blot trukket – helt uforskammet! Aldrig igen!
Svar på kommentaren:
Vi har talt med Karina fra jeres kundeservice flere gange og har også været i kontakt via e-mail. Leveringsdatoen blev bekræftet af jer personligt, efter at vi havde spurgt efter den. Transportfirmaet har også meddelt os, at I havde reserveret tidspunktet. Det er fuldstændig uprofessionelt at skyde skylden over på andre i efterhånden. I burde derfor kunne finde mindst 5 e-mails vedrørende vores ordrenummer.

For lang leveringstid
I lovede 2 til 5 dages levering, sandheden er 5 til 10 dage. Det er ikke tilfredsstillende.

Odpowiedź od Grat.dk
Jeg bestilte belægning og grus
Herefter gik der over en uge, før jeg modtog det resterende grus. I mellemtiden blev jeg lovet levering tre dage i træk, uden at det faktisk blev leveret.
Forløbet har været præget af gentagne brud på aftaler, hvilket har gjort det svært at planlægge arbejdet.