En stol, der lever op til alle forventninger både i udseende og siddekomfort. Nem at betjene, ryger bare direkte i brug. Leveret hurtigt til døren. Et ekstra plus er, at der ikke er overflødig emba... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg Susanne Soto har købt min Dynamostol og fået den sendt til Spanien hvor jeg nu bor efter mange år ansat i Tandlægeforeningen og brugte Dynamostol gennem mange år. Min nye stol gør min hverdag le... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Udmærket og en rigtig fin lille stol, der kan placeres mange steder
Reakcja na opinię
Vi sidder på en fantastisk idé Vi designer elegante stole, der gør dig stærk mens du sidder ned. Hos os betyder det meget at holde kroppen fysisk aktiv, for vi kan mærke, hvor stor betydning det har i vores hverdag og arbejdsliv. For mange år siden gentænkte vi konceptet “at sidde ned” - hvorfor ikke være i bevægelse mens man sidder ned? Med en kultur, hvor vi sidder mere og bevæger os mindre, er det vigtigt, at vi tænker over, hvordan vi kan bruge den siddende stilling til at være aktiv og styrke kroppen. Det handler om, hvordan du sidder og hvilken stol du sidder på. Vores mission er at ændre opfattelsen og oplevelse af “at sidde”. Derfor er vores motto “Sit strong”, for når du sidder på vores stole så styrker du din core muskulatur. Vi vil gerne skabe en kultur hvor der lægges vægt på gode fysiske arbejdsrammer, som kan understøtte en aktiv livsstil og et godt arbejdsmiljø på klinikken, skolen, ledelsesgangen, daginstitutionen, hjemmekontoret eller hospitalet.
Industrivej 38C, 4000, Roskilde, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
En stol, der lever op til alle forventninger både i udseende og siddekomfort.
Nem at betjene, ryger bare direkte i brug. Leveret hurtigt til døren. Et ekstra plus er, at der ikke er overflødig emballage.
Hjælper virkelig til god holdning. Det var dog godt at der var advarsel med om at der er en tilvænningsperiode, for heg var godt nok øm i nogle muskler de første dage!

Odpowiedź od Dynamostol ApS.
Alt var som det skulle være, fra bestilling til leverace - af et virkeligt godt produkt.
Altså tilfredshed over hele linjen@
Min nye stol gør min hverdag lettere da jeg kan komme rundt i hele min lejlighed pga af dårlig knæ og altid sidder med ret ryg
Venligst Susanne Soto Rouco

Odpowiedź od Dynamostol ApS.
Jeg har en dynamostol hjem og jeg har fået en på arbejde. Jeg vil nødig undvære en. Min ryg bliver aflastet og hjælper mig mod smerter. Den er altid i brug 🥰
Jeg har oplevet ekstremt god service. God dialog og rådgivning inden køb. Jeg fik mulighed for at prøve flere stole og var ikke i tvivl om den ene skulle blive her og den bliver brugt dagligt. Selv da jeg ønskede et andet sæde på den stol jeg ønskede at beholde skete det med et smil og det blev klaret indenfor få dage. Kun de bedste anbefalinger herfra til både stol og shop.

Odpowiedź od Dynamostol ApS.
Jeg har siden 2004 haft en Dynamostol i min zoneterapiklinik - den er for mig uundværlig - den fungerer optimalt og har kun måttet skifte sædebetræk 1 gang - faktisk mest pga farve, men det var selvfølgelig brugt men ikke slidt op (ekstra nu)

Odpowiedź od Dynamostol ApS.
Super service og kompetent vejledning. Blev anbefalet at få 2 forskellige stole til gratis afprøvning. Er tidligere rygopereret, så jeg valgte InCharge Flex pga muligheden for at træne min core imens jeg sidder og arbejder.

Odpowiedź od Dynamostol ApS.
God service, hurtig levering og vare der lever op til forventning.

Odpowiedź od Dynamostol ApS.
Glæder mig til at modtage min stol på prøve i 14 dage . Bedste service jeg har prøvet før noget sted.
Tak Jacob🌸
Jag kan varmt rekommendera. Superbra service. Jag fick prova flera stolar utan kostnad. De svarade på frågor och var väldigt hjälpsamma. Jag är väldigt nöjd med mitt köp.
Først: Flot service, som Dynamostol tilbyder; at man kvit og frit må prøve en stol i 14 dage. Jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg skulle have en stol med eller uden Flex-sæde, og en god telefonsamtale med Jacob fra Dynamostol førte til, at jeg simpelthen fik begge stole hjem på prøve. Der skete så det pudsige, at jeg forelskede mig i begge stole! De var begge umådeligt komfortable at sidde på. Og… da jeg både manglede en stol ved mit klaver og ved mit skrivebord, blev det til, at begge skønne stole nu er er flyttet permanent ind hos mig :-) Den løsning havde jeg ikke lige set komme, men det er en fornøjelse at have så gode stole at sidde på i min hverdag, og både æstetikken, komforten og funktionaliteten er for mig i topklasse.

Odpowiedź od Dynamostol ApS.
Jeg elsker min Dynamostol med bøjle! Den styrker min ryg, er god, fleksibel og dynamisk at sidde på - og så er den flot. Elsker at man kan træne sin ryg og lænd mens man sidder!

Odpowiedź od Dynamostol ApS.
Jeg har nu siddet på en Incharge Dynamostol de seneste 3 måneder og kan varmt anbefale alle at prøve den. Jeg sidder på kontor fra morgen til sen eftermiddag og jeg kan mærke at mine arbejdsdage ikke er nær så tunge henover middag, da jeg hele tiden er i en smule bevægelse og i ret stilling.
Den er rigtig god i kombination med et hæve-sænke-bord, da man ubevidst ændrer på sin siddestilling flere gange dagligt.
De varmeste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Dynamostol ApS.
Det er bare en god stol. Men lad være med at stalke for en kommentar på trust pilot. Det er så irriterende.

Odpowiedź od Dynamostol ApS.
Dejlig stol med fantastisk god siddestilling når man sidder op mod 10-12 timer hver dag

Odpowiedź od Dynamostol ApS.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.