Brian is een geboren verkoper, maar vooral ook iemand met een groot hart. Hij is steeds bereid om te helpen en zoekt actief naar oplossingen of antwoorden, zelfs tijdens zijn verlofmomenten. Brian is... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vorige week is de jacuzzi geplaatst. Netjes en heel correct zijn de medewerkers. De uitleg was super en duidelijk. Vooraf werd er ook meegedacht over plaatsing en de mogelijkheden. Het contact in de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Verkopen doen ze goed, ze weten waar ze het over hebben. Kat komt op de koord bij defect. Onze spa is defect, vastgesteld midden juni. Toestel zal pas eind augustus opgehaald worden en in oktober t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een sauna barrel in de tuin leek mij fantastisch! Ik kwam terecht bij Brian van Gervi Gent en kreeg de nodige technische uitleg. De sauna barrel werd geleverd met alle bijhorende accessoires en geuren... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De exclusieve topmerken in het volledige wellness gamma maken een bezoek aan onze showrooms in Maasmechelen, Hasselt en Leuven beslist de moeite waard. Deskundig advies, correcte opvolging en een uitstekende service zijn de pijlers waar de onberispeli...
Rijksweg 539, 3630, Maasmechelen, Belgia
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Ik was aangenaam verrast door de ontspannen vorm van onderhandelen. Brian is hulpvaardig en zeer goed op de hoogte van de technische kant vant zijn producten. Ik ontvang ook alle producten nodig om mijn eerste jaar te kunnen genieten van mijn spa jetsetter.

Odpowiedź od Gervi
We have experienced an excellent, extraordinary, all inclusive service when choosing, buying, and having installed our sauna. Mme Frooninckx and her team have always been available, transparent in dealings, adaptive to our needs and availabilities, and they have done a phantastic job. Their service matches the highest quality of the product. I my 20 years of living in Belgium I have never experienced a service of this high quality. THANKS

Odpowiedź od Gervi
Vriendelijk met de nodige moeite om de verkoop van onze jacuzzi envoy tot stand te brengen.
Helaas constateren wij na een goed jaar en zo'n 10 beurten dat het toch niet echt ons ding is. Geen probleem, verkopen dan maar denken wij...
Maar wat blijkt, de garantie van 2, 5 en 7jaar vervalt bij verkoop, resultaat :
Wij verliezen niet enkel 1000 euro per beurt (daar kunnen zij niets aan doen) maar... doordat er geen garantie meer is word deze jacuzzi onverkoopbaar!!
Antwoord van Gervi hierop is "normaal verkoop je je jacuzzi niet na 1,5 jaar. M.a.w. ik MOET hem houden, ook al boeit het ons niet! Kandidaten haken gewoon af wanneer ze horen dat er geen garantie op is, beter een nieuwe kopen zeggen ze dan, terecht, dat is de opzet van gervi, 2 vliegen in 1 klap! Niet serieus!👍
Den uitleg is alles natuurlijk! Accepteren doe ik dit evenwel niet!
Bij ons zeggen ze ;
Ze zijn met hun kontje in de boter gevallen! Nooit geen slechte tijden gekend, dan reageer je zo niet.
Maar aan mij zullen jullie evenwel geen klant meer hebben. Zodra mijn jacuzzi verkocht is (als hij tenminste verkoopbaar is onder deze omstandigheden) gaan we ons terras verfraaien met mooie terrasmeubelen, die evenwel niét van bij gervi zullen komen.

Odpowiedź od Gervi
Een fijn uitstraling van het bedrijf en vakkundige medewerkers die weten wat ze doen.Verkoper Lucien die alles tot in de puntjes uitlegt. Mede dankzij hem hebben wij onze jacuzzi gekocht. Lucien kwam bij ons thuis alles goed inmeten en gekeken wat de beste plek was om de jacuzzi te plaatsen. Na de plaatsing is hij nog eens gekomen om te controleren of alles in orde was en hij nam alle technische details/onderhoud met ons door. De monteurs namen zich ook de tijd om uitleg te geven over alle bijbehorende producten. De plaatsing verliep soepel en perfect.

Odpowiedź od Gervi
Top producten maar ook top service nadien!
Heel blij met onze jaccuzi! Je krijgt waar voor je geld! Heel weinig onderhoud, zeer gemakkelijk in gebruik.
Als ik een vraag heb over het onderhoud of probleem met jaccuzi ben ik steeds heel snel en super goed geholpen door Brian!

Odpowiedź od Gervi
Dankzij een zeer gedetailleerde uitleg van de verkoper in Hasselt onze 2de hotspring ( bij Gervi) aangekocht in mei ( Hotspring Jetsetter). Zeer vlugge en vlotte plaatsing door vriendelijke techniekers.Dankzij het Fresh Water Salt System hebben we nu een prima waterbehandeling. Nu genieten we van de nodige verkoeling ( water 26gr) bij deze warme zomerdagen!

Odpowiedź od Gervi
Een infraroodcabine en barrel gekocht augustus 2022, veel mankementen stuntelige installateurs tot januari 2023 iemand met betere kennis kwam. De barrel is in orde maar de rugleuningen zijn nog niet geleverd. De infrarood is niet in orde: er zotten onder en rond de verdamper rare plekjes in het hout en de regelaar van het infraroodelement werkte niet en is nog steeds niet vervangen, daardoor wordt het direct veel te warm in deze infraroodkabine. Het ergste is dat er sinds januari geen communicatie is over deze sauna daardoor voelen we ons enorm in de steek gelaten. Ik heb de indruk dat bij de verkoop heel vriendelijk wordt gedaan en daarna het Gervi niet meer interesseert. Jammer! Ann

Odpowiedź od Gervi
We hebben een jacuzzi in Gent gekocht . Het product werd in oktober 2022 geïnstalleerd. super uitleg en zeer proper hebben ze gewerkt. Na december is de scimmer van de jacuzzi defect gegaan. De technieker vermeldde in januari 2023dat het onder garantie was. Na maanden assertief mailen krijg ik geen reactie op mijn E-mail. Het is jammer dat dienst na verkoop in Gent ons in de steek laat.
2 snelle, propere medewerkers die heel professioneel de infraroodcabine plaatsen. Alles meegenomen van plastic en karton. Fijne uitleg over de werking van de cabine en Gervi Gent is altijd beschikbaar voor extra uitleg of info! Gelukkige klant zowel naar product als service toe!

Odpowiedź od Gervi
We zijn heel tevreden over het advies en de behulpzaamheid van Gervi. We hebben er even op moeten wachten ( ook nog op de hovenier die de vlonder moest bouwen) maar hij staat sinds 20 januari on onze tuin. Er was een storing maar die werd snel opgelost. Eerst dachten ze de warmte sensoren. Die werden vernieuwd, maar er zat een waterkabel dubbel waardoor het rode lampje ging branden. We genieten nu regelmatig van onze hotspring. Een extra dankjewel voor Lucien Hendriks die altijd dezelfde dag reageerd op onze vragen, al zijn het de kleinste.

Odpowiedź od Gervi
In juli vorig jaar hebben wij ons een jacuzzi van hot spring aangeschaft bij Gervi Gent, na deskundig advies van Isabelle DeVos. Levering en plaatsing zijn professioneel uitgevoerd. Omdat het onderhoud hiervan voor ons toch wat wennen was, hadden we toch nog enkele vraagjes hierover. Hiervoor konden we steeds terecht bij Isabelle die ons op een zeer vriendelijke,vlotte manier en met kennis van zaken telkens heeft geholpen. We zijn heel tevreden over onze aankoop en zeker ook over de na service die voor ons even belangrijk is.We genieten vooral van het therapeutisch effect van de jaccuzi.

Odpowiedź od Gervi
hallo bij deze wil ik jullie bedanken voor de goede service die we steeds krijgen zowel via telefoon als in de winkel bij deze in gervi gistel het is ook een top zaak de vriendelijkheid staat bovenaan
We hebben enkele jaren geleden een peperdure Hotspring aangekocht (editie Ilse Demeulemeester) We hebben nu een lek die ze niet kunnen traceren en waardoor de buitenbekleding volledig aangetast is. Het advies dat we van Gervi kregen was dat we beter een nieuwe zouden kopen.

Odpowiedź od Gervi
BBQ, infrarood sauna en jacuzzi gekocht
Willy was zeer oplossingsgericht! Super betrokken om tot oplossingen te komen. Geweldige service.
Andy en Gerrie, wat een vakmensen! Super gemotiveerd, aardig, behulpzaam ondersteunend, meedenkend. Geweldig wat een vakmensen!
Groeten Lodewijk en Rick

Odpowiedź od Gervi
Bij Gervi de duurste versie hotspring jacuzzi gekocht,er werd veel reclame door hen gemaakt over hun uitstekende klantenservice maar een jaar geleden hebben wij gebeld en gemaild dat onze afdekzeil doorscheurde , er ging iemand langs komen maar een jaar verder zitten wij met een volledig kapot afdekzeil en geen reactie

Odpowiedź od Gervi
De geinstalleerde sauna "Sera" beantwoord volledig aan onze verwachtingen.
De levering was niet simpel vanwege de CORONA problematieken , doch dankzij de fijne service en contacten met mevrouw De Vos Isabelle werd alles in de juiste banen geleid.
Zij is een persoon met gevoel voor haar klanten.
Ook de installatie werd goed uitgevoerd onder niet evidente omstandigheden.
Ik vindt dat Gervi , dankzij de kwaliteit van hun oplossingen en vooral vanwege de service een warme aanbevling waard is.
Met vriendelijke groeten,
Koenraad Raport

Odpowiedź od Gervi
De dure elektroden van het zoutdesinfectieysteem van mij Hotspring spa hadden een te korte levensduur. Die bedroeg maar de helft van de voorzien werkingsperiode. De firma heeft na contactname beloofd om de oorzaak van dit probleem te bekijken en om in afwachting de schade te compenseren met nieuwe elektroden. Dit vind ik een aanvaardbare oplossing en een professionele houding.

Odpowiedź od Gervi
Fantastische producten, uitstekende service van begin tot einde !

Odpowiedź od Gervi
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.