Oostendsebaan 24, 8470 Gistel, Vlaanderen, BE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden ! Zeer vriendelijk , deskundig en correct! Een echte aanrader voor plaatsing sauna, biosauna en infrarood ! Niet twijfelen…bij Gervi helpen ze je met de glimlach!

Oceniono na 5 z 5

Jacuzzi Hotspring Limelight + Covana coversysteem aangekocht bij Gervi. Proficiat aan het volledige team,zowel de plaatsers als de verkoper Brian hebben ons correct te woord gestaan en alle afspra... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Informacje dotyczące firmy

1. Centrum wellness

Napisane przez firmę

De exclusieve topmerken in het volledige wellness gamma maken een bezoek aan onze showrooms in Maasmechelen, Hasselt en Leuven beslist de moeite waard. Deskundig advies, correcte opvolging en een uitstekende service zijn de pijlers waar de onberispeli...

Dane kontaktowe

Zeer tevreden

10 lutego 2026

Bedankt voor de mooie woorden en 5 sterren! 😍

Oceniono na 5 z 5

Jacuzzi Hotspring Limelight + Covana…

Jacuzzi Hotspring Limelight + Covana coversysteem aangekocht bij Gervi.
Proficiat aan het volledige team,zowel de plaatsers als de verkoper Brian hebben ons correct te woord gestaan en alle afspraken en plaatsing tot op het uur nagekomen.
Deskundige uitleg over de producten en nuttige tips.👏👏👏👍
Eddy Vansteenkiste-Mus Ann

20 stycznia 2026

Bedankt Eddy voor de mooie woorden. Veel plezier met jullie aankoop! 😍

Oceniono na 5 z 5

Bedankt voor de goede ontvangst in…

Bedankt voor de goede ontvangst in Gistel bij Wesley en de goede service
Groeten
Pol Steen

9 lutego 2024

Hartelijk dank voor je fijne waardering, Pol! Altijd welkom! gr, Team Gervi

Positieve feedback

Onlangs een jacuzzi gekocht bij Gervi in Gistel. Vriendelijke ontvangst door Brian die zeer behulpzaam was bij het uitkiezen van het voor mij meest geschikte type en goede voorstellen deed om het electriciteitsverbruik te beperken. Tevens zeer tevreden over de plaatsing en uitleg bij de ingebruikname van het toestel en het verwijderen van de oude jacuzzi, waarbij de afspraken ondanks enkele praktische problemen volledig gerespecteerd werden. Yves

8 lutego 2024

Odpowiedź od Gervi - Gistel

Hartelijk dank om jouw ervaring te willen delen Yves. Het doet ons oprecht veel plezier te zien dat je tevreden bent over jullie beslissing om voor Gervi te kiezen. Heel veel ontspannende en leuke momenten gewenst met jullie nieuwe HotSpring Spa, en altijd welkom voor vragen en advies. Gr, Team Gervi

Jaccuzi

Top producten maar ook top service nadien!
Heel blij met onze jaccuzi! Je krijgt waar voor je geld! Heel weinig onderhoud, zeer gemakkelijk in gebruik.
Als ik een vraag heb over het onderhoud of probleem met jaccuzi ben ik steeds heel snel en super goed geholpen door Brian!

8 lipca 2023

Odpowiedź od Gervi - Gistel

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent, Goedele! En super bedankt om die ervaring te willen delen. Heel veel plezier gewenst met jullie HotSpring! Mvg, Team Gervi.

Oceniono na 1 z 5

Een infraroodcabine en barrel gekocht…

Een infraroodcabine en barrel gekocht augustus 2022, veel mankementen stuntelige installateurs tot januari 2023 iemand met betere kennis kwam. De barrel is in orde maar de rugleuningen zijn nog niet geleverd. De infrarood is niet in orde: er zotten onder en rond de verdamper rare plekjes in het hout en de regelaar van het infraroodelement werkte niet en is nog steeds niet vervangen, daardoor wordt het direct veel te warm in deze infraroodkabine. Het ergste is dat er sinds januari geen communicatie is over deze sauna daardoor voelen we ons enorm in de steek gelaten. Ik heb de indruk dat bij de verkoop heel vriendelijk wordt gedaan en daarna het Gervi niet meer interesseert. Jammer! Ann

1 czerwca 2023

Geachte heer Boey
Beste Dirk en Ann

Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring met Gervi. We willen graag reageren op de feedback en de situatie enigszins kaderen en verduidelijken.

Er stelden zich inderdaad problemen met een onderdeel die – omwille van toeleveringsproblemen bij de fabrikant en 100% buiten onze wil om – een tijdlang hebben aangesleept. Onze oprechte excuses hiervoor.

Desalniettemin heeft de fabrikant ons bij hun bezoek vorige week verzekerd dat de desbetreffende onderdelen binnen de 2 weken zullen worden aangeleverd en we deze dus op zeer korte termijn bij u kunnen vervangen.
Om het hierdoor ontstane leed enigszins te verzachten zal door de fabrikant dan ook een gepaste compensatie worden voorzien.

Wat betreft de andere opmerking over het element zal de herstelling ervan eveneens samen met bovengenoemde kunnen worden uitgevoerd.

We streven ernaar om al onze klanten tevreden te stellen – om en bij de 700 klantbeoordelingen spreken voor zich – en we betreuren het ten zeerste dat we niet aan jullie verwachtingen hebben voldaan.
We willen benadrukken dat we altijd open hebben gestaan voor communicatie om tot een adequate oplossing te komen en dat we u steeds correcte en snelle antwoorden hebben gegeven en ter plekke hebben ingegrepen. En dit uiteraard ook zullen blijven doen.

We verontschuldigen ons nogmaals voor het ongemak dat hierdoor is veroorzaakt en hopen dat u begrijpt dat we ons uiterste best hebben gedaan om het probleem op te lossen. Wij stellen jullie feedback zeer op prijs en zullen deze gebruiken om onze dienstverlening verder te blijven verbeteren.

Team Gervi

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej