I februar 2026 henvendte jeg mig til Fynske Bank via netbank for at høre om muligheden for et billån. Efter lidt mails frem og tilbage med Rådgiverteamet blev forespørgslen videresendt til min a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Efter 38 år hos først Vestfyns Bank ( Assens ) nu Fynske Bank ( stadig Assens ) havde jeg i går møde med min daglige rådgiver, Raphael og formuerådgiver Per - det var en usædvanlig god oplevelse. J... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har haft den bedste oplevelse med Signe i forbindelse med rådgivning om lån til nybyggeri. Fra start til slut har Signe været utroligt professionel, imødekommende og grundig i sin vejledning.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lone fra afd. Fredericia har gjort det endnu en gang. Overflytning, sammensætning af lån og rådgivning. Netbank i fynske er nem og overskuelig, altid mulighed for hjælp over tlf. Imødekommende ved... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er en bank for alle typer kunder – unge, ældre, lønmodtagere, selvstændige, små foreninger, store virksomheder og mange andre, der søger en nærværende og lyttende bank. Vi tror ikke på standardløsninger og kundeprogrammer, men på den personlige rådgivning. Vi går ind i alle kundeforhold med et åbent sind og ambitionen om at finde den individuelle løsning, der opfylder kundens ønsker og behov. Derfor gør vi os umage for at være tilgængelige, nemme at snakke med og hurtige til at svare. Du kan naturligvis forvente professionel rådgivning om dine pengesager, men du kan også forvente, at vi ser mennesket bag økonomien. Penge er vigtige, men trods alt kun et middel til at opnå det, man vil. Det hele handler om balance. Om at tage hensyn til kunder, medarbejdere og lokalsamfund. Og om at bygge videre på vores 155-årige historie ved at drive en sund, stabil og langsigtet forretning.
Cortex Park Vest 4, 1. sal, 5230, Odense, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Sad i Odense klokken 0230 om lørdagen og skulle hjem, manglede brændstof, skulle tanke benzin "Den ønskede funktion er ikke tilgængelig", "kort afvist". Ventede i en times tid og Den ønskede funktion er ikke tilgængelig", "kort afvist". Ventede yderligere en times tid og "Den ønskede funktion er ikke tilgængelig", "kort afvist". Sad indtil klokken 0530 og "Den ønskede funktion er ikke tilgængelig", "kort afvist".
Jeg blev så vred at jeg sad og slog i rattet og råbte for mig selv i bilen. Ikke at det hjalp noget, naturligvis. Heller ingen steder at henvende sig da alle telefoner var lukkede, havde 16.000kr. på min løn konto.
Forsøgte at hæve i en automat, "Den ønskede funktion er ikke tilgængelig", "kort afvist".
Nu ved jeg at jeg altid skal have kontanter på mig, kan ikke forvente noget fra bankens side.
Jeg har haft mange dårlige oplevelser med Fynske Bank men nu er det simpelthen for meget, vil indhente et par tilbud fra andre banker i løbet af ugen, opfordrer andre til at holde sig væk.
"Den ønskede funktion er ikke tilgængelig", "kort afvist".

Odpowiedź od Fynske Bank
Dårlig rådgivning /( ingen ). ingen forståelse over for sine kunder . lukker en master card som ikke kan gå i minus , bare ved en sms .
en Butik trækker på et gammel kort man ikke har haft i lang tid og som skulle være lukket . så der godt kan komme minus på en master card ??? hvad er der galt med den bank ?. så nu kan man få en hæve kort ?? totalt barnlig bank der åbenbart er lige glade med sine kunder ?? hvis de da stadig har nogen ?

Odpowiedź od Fynske Bank
En dejlig og personlig bank. Der er altid en god stemning, når jeg besøger banken og min kunderådgiver er meget hjælpsom :-)
Mine største og varmeste anbefalinger til Fynske Bank i Svendborg, og særligt til min kunderådgiver Conni Pilegaard Løgtholdt, for en fuldholden fantastisk rådgivning, hjælp og opfølgning!
Jeg fik selv anbefalet Fynske Bank og Conni som rådgiver, og det viste sig at være en af mine livs bedste beslutninger. Ikke nok med vi har fået et skønt hus ud af at skifte bank, så jeg personligt aldrig haft mere ro i sjælen over min økonomiske situation. Jeg kom meget fortvivlet ned til Connie for ca. et år siden med rod i økonomien samt manglende overblik og var sikker på at jeg ville få af vide, (fra erfaringer i min tidligere bank) at de ikke kunne hjælpe mig. Dette var IKKE tilfældet, Conni tog mig med det samme under hendes vinger og vi fik hurtigt fuldstændig styr på det hele. Jeg havde inden en stor drøm om at starte på min uddannelse, men blev ved med at udskyde det da jeg ikke kunne se hvordan det skulle kunne løbe rundt økonomisk, men med hjælp og rådgivning fra Conni har jeg nu været igang med uddannelsen i et år, og som nævnt, har jeg aldrig haft mere kontrol og overblik over min økonomi som jeg har nu!
Jeg henvender mig stadig til Conni hvis der sker forandringer, hvis jeg har spørgsmål eller bare godt kunne bruge hendes gode rådgivning, og jeg bliver altid mødt med stort smil og en besked om at selvfølgelig vil hun hjælpe.
Jeg skylder Connie mine aller største anbefalinger og en kæmpe tak for at have mig hjulpet mig på vejen til et virkelig skønt liv.
Venlig hilsen Penille
Fynske Bank Odense afd:
Vi er 2 generationer som valgte at skifte til en mindre bank samtidigt, for at få en bedre og mere personlig rådgivning
I forvejen havde vi 2 af Danmarks største banker, men følte nok at det var blevet for upersonligt
Efter råd fra revisoren skiftede vi til Fynske Bank og det har vi ikke fortrudt, hele processen med overflytning af konti og en del værdipapirer kørte gnidningsløst og vi kunne bare læne os tilbage og se på
Jeg har netop været til pensionsmøde for at få sammenlagt pensioner , de var placeret så mange steder og med store omkostninger til følge
Ikke noget "pres" for at alt skulle overflyttes til Fynske Bank, det viste sig faktisk at nogle enkelte var med nogle garantier tilknyttet, så der blev jeg rådet til at lade dem blive stående i pågældende pensionsselskab
Kan varmt anbefale Fynske Bank, hvis du vil være tættere på din bank
Stor ros til Bettina og Søren
Mvh
Jesper Clement
Jeg har egentlig altid været glad for Fynske Bank, men jeg kan se nu efter at have haft en ny rådgiver i noget tid, at det var min gamle rådgiver som jeg var glad for og ikke Banken.
På det seneste har jeg oplevet sløseri, ubehøvlet adfærd og svar på mine spørgsmål når jeg har spurgt til ekspeditionstiden.
Dertil har jeg oplevet gebyrer på overførsler og oprettelse af konti, som ikke var blevet kommunikeret før handlingen igangsattes.
Hver gang bliver man blot henvist til deres priser som kan findes ved enten at skrive en specifik søgning, eller ved at gå gennem flere undersider, for at finde frem til en PDF med en lang liste af priser.
Som jeg har skrevet til Fynske Bank, så det fair at ting koster penge, MEN kommunikerer da dette ud inden en handling sættes igang, således man som kunde har mulighed for at undersøge eventuelle alternativer. Det andet er altså bondefangeri.
Servicen, tonen og adfærden er faldet drastisk henover det seneste år og fra at jeg førhen anbefalede Fynske Bank, så kunne jeg ikke drømme om at gøre det i dag. Det er virkelig trist og jeg kan kun undre mig over hvorfor..

Odpowiedź od Fynske Bank
I would like to recommend Jan Hansen at the Odense branch of Fynske Bank. Jan spent a great deal of time helping my husband and I set up our accounts and purchase a house. He was very organized, professional and friendly. He answered all of our questions and was patient.
Jude Pedersen
Super til at sætte sig kundens sted.
Kan på det varmeste kun anbefale Fynske Bank.
Har kun stor ros til jer
Har aldrig talt med så usympatisk mennesker som nogle at de gimper der sidder i denne bank, Ligeså er deres vejledning til kunder helt ude i hampen, man skal ikke forvente nogen for for råd og vejledning af dem. Kan kun sige hvis man vil behandles som et menneske og have en ligeværdig dialog, samt forvente deres råd og vejledning er det ikke Fynske Bank man skal vælge. Så kan kun sige gå uden om denne bank.
Der findes få banker i dag som lytter og tager ens tanker og drømme seriøst, fynske bank er bestemt en af dem
Jeg vil gerne starte med at sige at jeg tror på at opskriften på en god bank oplevelse er samarbejde.
Samarbejde kræver at både kunden og banken viser hinanden respekt og vilje til samarbejde med en positiv indstilling. Og sidst, men ikke mindst ærlighed.
Nogle banker og kunder er ikke et godt match. Det har noget at gøre med temperament, personlig og meget andet. Det har jeg oplevet i andre banker, og var bl.a. årsagen til vi valgte at skifte bank.
Vi tog kontakt til flere banker, både de store (ingen nævnt, ingen glemt), og de lidt mindre. Der var en verden til forskel på måden man blev modtaget.
Hos Fynske bank var det fra starten bare en afslappet, positiv og samtidig professionel behandling vi fik.
Ingen tvivl om at Fynske bank og vores lille familie var et rigtig godt match.
Så vi valgte fynske bank og det er nu et år siden. Et valg som vi på ingen måder har fortrudt. Når vi har haft brug for assistance, så hjælper de hurtigt og effektivt og ikke mindst personligt.
Man bliver ikke stillet i en tlf. kø eller sendt til et call center. Man bliver derimod betjent personligt og af de samme glade mennesker hver gang.
Det er dejligt, men stiller også krav til dig som kunde. Du skal have orden i sagerne, for du bliver genkendt og hilst på i Brugsen. Din bankrådgiver handler der nemlig også.
Jeg kan kun give Fynske bank mine varmeste anbefalinger. Deres priser er fair og for os har de bare været et rigtig godt match.
Mvh.
Lasse
Hjælper Internetsvindlere med deres forretninger.
Afviser at hjælpe private i sager hvor der er fejl overført penge til en forkert konto. Føj for en bank..
Blev tvangflyttet til FynskeBank da min afdeling fra en anden bank blev overtaget af FynskeBank. Det er et elendigt styret amatøragtigt forløb med sen mangelfuld information. Banken skriver: "Vi har efter bedste evne forsøgt at gøre overgangen så smertefri og behagelig som overhovedet mulig….. hele processen er fyldt med gode intentioner."
Farvel til Fynske Bank
Ville skifte bank så jeg gik ned i fynsk bank og snakkede med dem. Jeg fik at vide at det så godt ud, det hele men de skulle ud og vurdere mit hus og det var ok. Efter 3 uger havde jeg stadig intet hørt fra dem og jeg prøvede at ringe der ned igen, det havde de glemt og det måtte rådgiveren tage på sin kappe, det var ok. Så de kom en uge efter og så på huset og alt var ok, hun ville give rådgiveren besked 2dage efter så det var ok, efter en uge havde jeg stadig intet hørt fra dem, så jeg ringede ned og fortalte at jeg ikke ønskede at skifte bank til dem.
Det har taget over 1 mdr. og jeg høre intet fra den. De skulle SKAMME sig og bruge over en mdr. og stadig intet høre fra dem.
Ville ikke kunne anbefale Fynske Bank!! Især ikke fra Svendborg.
Bliv IKKE kunde i denne bank.
Jeg har kun positive ting at sige om Fynske Bank filialen i Assens, hvor jeg fra dag ét har følt mig velkommen af bankrådgiver Kirsten Thygesen. Hun har ydet en personlig, kompetent og tillidsfuld rådgivning med god proaktiv sparring. Derudover har vi altid været i øjenhøjde, således at vi hurtigt fik lagt den professionelle afstand på hylden.
Banken bærer præg af at være til for kunderne - også uden for Fyn! :-)
Har oplevet alt for mange gange dårlige ting med denne her bank. F.eks. i dag er mit kort blevet lukket .. Af sig selv, selvom jeg har 53 kroner på min konto, og alligevel kunne ikke få lov til at lave en bankoverførsel på 38 kroner .. Den sagde at beløbet var for stort. Jeg har altid kunne bruge ALLE mine penge på min konto, men nu kan jeg åbenbart ikke. Jeg er allerede igang med at skifte bank! Ville ikke kunne anbefale Fynske Bank!! Især ikke fra Svendborg. Min rådgiver har kaldt mig uansvarlig for at have et minus på min konto på et tidspunkt, fordi jeg skulle betale julegaver, fødselsdagsgave, husleje osv.. Hun blev overrasket over at hører at jeg som 18 årig skulle betale husleje hos mine forældre.
Bliv IKKE kunde af denne bank, med mindre i ikke har noget imod en masse besvær! :)
Jeg har nu været kunde i nogle måneder og fået tilpas med rådgivning og hjælp til, at forstå de ting som jeg ikke har styr på, som almindelig bankkunde.
De har forstået ordet "bankrådgiver"