Fynske Bank Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

I februar 2026 henvendte jeg mig til Fynske Bank via netbank for at høre om muligheden for et billån. Efter lidt mails frem og tilbage med Rådgiverteamet blev forespørgslen videresendt til min a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter 38 år hos først Vestfyns Bank ( Assens ) nu Fynske Bank ( stadig Assens ) havde jeg i går møde med min daglige rådgiver, Raphael og formuerådgiver Per - det var en usædvanlig god oplevelse. J... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft den bedste oplevelse med Signe i forbindelse med rådgivning om lån til nybyggeri. Fra start til slut har Signe været utroligt professionel, imødekommende og grundig i sin vejledning.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lone fra afd. Fredericia har gjort det endnu en gang. Overflytning, sammensætning af lån og rådgivning. Netbank i fynske er nem og overskuelig, altid mulighed for hjælp over tlf. Imødekommende ved... Zobacz więcej

1. Bank

Napisane przez firmę

Vi er en bank for alle typer kunder – unge, ældre, lønmodtagere, selvstændige, små foreninger, store virksomheder og mange andre, der søger en nærværende og lyttende bank. Vi tror ikke på standardløsninger og kundeprogrammer, men på den personlige rådgivning. Vi går ind i alle kundeforhold med et åbent sind og ambitionen om at finde den individuelle løsning, der opfylder kundens ønsker og behov. Derfor gør vi os umage for at være tilgængelige, nemme at snakke med og hurtige til at svare. Du kan naturligvis forvente professionel rådgivning om dine pengesager, men du kan også forvente, at vi ser mennesket bag økonomien. Penge er vigtige, men trods alt kun et middel til at opnå det, man vil. Det hele handler om balance. Om at tage hensyn til kunder, medarbejdere og lokalsamfund. Og om at bygge videre på vores 155-årige historie ved at drive en sund, stabil og langsigtet forretning.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

190 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 53

Napisz recenzję

Dårligste bank

Dårligste bank, jeg havde både erhverv og privat bankforretning ved Fynske Bank Hunderupvej.
Til at starte med super flink, men vender lige på en tallerken efter kort tid. Ringeste kundeservice jeg har oplevet!

23 lutego 2023

Hej Matias

Vi er kede af din opfattelse af os og vores kundeservice. I Fynske Bank bestræber vi os altid på at give en god og høflig betjening af vores kunder.

Oceniono na 1 z 5

Banken er som helhed ikke særlig kundevenlig

Banken er som helhed ikke særlig kunde venlig,
Jeg kan ikke anbefale at man skifter til denne bank
da servicen er ikke eksisteren i Svendborg afd derfor er jeg ved at skifte Bank jeg mangler at få overflyttet mine kontoer/penge til den nye bank men det lader også vente på sig da Fynske Bank ikke har godkendt forespørgelse fra den nye bank endnu men de har lukket mine kontoer så jeg må bare afvente (ca 9 dage )

21 lutego 2023

Hej Jimmy

Vi er kede af din oplevelse af vores service i Svendborg. I Fynske Bank bestræber vi os altid på en god, høflig og hurtig betjening af vores kunder. Vi hverken kan eller må gå konkret ind i personlige enkeltsager i et offentligt fora, men vi kan helt generelt sige, at vi ikke spærrer konti uden grund.

Oceniono na 1 z 5

Vel nok Danmarks dårligste bank.

Vel nok Danmarks dårligste bank.
Det eneste de er gode til er at opkræve gebyr og minus renter.
Er heldigvis endelig sluppet af med dem nu (Nyborg afdelingen) - det kostede da også 'kun' knap 1200 kr. at få flyttet mit depot til en anden bank og det tog da kun en måneds tid.
Pengene på min konto flyttede jeg selv over.

15 lutego 2023

Hej Annette

Vi er kede af din opfattelse af os som bank. I Fynske Bank bestræber vi os altid på at give en god og høflig betjening af vores kunder.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har en ratepension som en tidligere…

Jeg har en ratepension som en tidligere arbejdsgiver har indgået, hvilket betyder at jeg ikke kan hæve pengene. Fynske bank har de seneste år haft beløbet til at investere for og jeg har naturligvis fået en del af overskuddet og lønnet banken for indsatsen. Det seneste år har Fynske bank evnet at lave underskud på dette, men stadig tage sig betaling her for. Hvornår er det blevet kutyme at skulle betale for en vare man ikke modtager, uden selv at kunne fravælge den?

14 stycznia 2023

Hej Peter

Generelt har 2022 desværre været et dårligt investerings-år for de fleste. Både i gode og i dårlige investerings-år, tager vi os betalt for det arbejde vi udfører. Jeg kan forstå, at du har været i kontakt med din rådgiver og sammen har I lavet en plan for 2023. Jeg håber, at du har fået den hjælp og vejledning du havde behov for.

Oceniono na 1 z 5

Aldrig vælge fynske bank i Kolding

Aldrig vælge fynske bank i Kolding! Jeg giver dem udelukkende 1 stjerne fordi man skal.. Hvis du skal købe hus eller lign, skal du ikke vælge fynske bank som rådgiver. De vil dig ikke det bedste, og tænker kun på at tjene på dine renter. De hjælper ikke med af ligge et budget, det skal man selv stå for. Da vi så vælger at skifte bank, tager det næsten 2 måneder før de vil frigive vores penge. Når vi så ringer og rykker for det, bliver de ubehøvlet og giver den nye bank skylden for det hele.
Tak for ingenting fynske bank!!!

10 stycznia 2023

Hej Pernille!

Vi er rigtig ærgerlige over, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi bestræber os selvsagt altid på at yde vores kunder en både god og seriøs kunderådgivning.

Vi hverken kan eller må gå konkret ind gå ind i personlige enkeltsager i et offentligt fora. Men jeg vil gerne opfordre dig til at benytte dig af vores klagemulighed via https://www.fynskebank.dk/klageadgang/, hvis du ikke mener, at vi har håndteret dit kundeforhold korrekt.

De har 2 gange sendt hævekort til forkert konto

Jeg har som alle andre ønsket at dele mine kontoer op og have en Madkonto med dertilhørende hævekort.
Men 2 gange har de sendt et hævekort til min NemKonto istedet. Det er jo direkte inkompetent.
Jeg har været kunde hos dem i over 14 år og det er jeg ihverfald kommet til at fortryde de sidste par år.
Servicen er elendig, gebyrerne høje, netbanken er dårlig og viser fx. ikke reserverede beløb.
Når man ringer til dem tager de ikke telefonen før andet opkald og når man klager over de ovenstående problemer siger de bare "nå sådan er det med gebyrerne" og spørger om jeg vil have dem til at sende et kort til. Og det gider man jo ikke, hvis de ikke kunne finde ud af det de første 2 gange. Jeg har besluttet mig for at flytte bank. Fynske bank og særligt Svendborg filialen kan ikke anbefales. De er ikke besværet værd.

Derudover følte jeg mig ofte dømt og ikke hjulpet af personalet som ung kunde.

16 listopada 2022

Hej Kathrine

Tak for din anmeldelse og dine mange år i Fynske Bank.
Vi har bestemt ikke til hensigt at dømme vores kunder og er kede af, at du opfatter os på den måde. I Fynske Bank betaler du kun for det, du bruger banken til, og vi forsøger altid at hjælpe vores kunder bedst muligt.

Oceniono na 1 z 5

De er ikke til meget hjælp

De er ikke til meget hjælp, blev snydt for 8000 kr på nette, troede at når man hade lave en straks overførelse, var man sikker på hjælp hvis der sket noget.
Der blev jeg da godt nok skuffes. De ville ikke engang hjælpe med at finde ud sf hvem manden var, eller tá kontak til mandens bank, næ der har du midste din 8000 kr…. Tro det på tide at finde en anden bank, selv om jeg har haft dem i 30 år….
Er godt nok skuffe over den hjælp jeg fik😡😡😡😡 det var afd i Assens

26 września 2022

Hej Majbrit
Vi er rigtigt kede af at høre om din ærgerlige situation.

Hvis en af vores kunder bliver snydt af en anden part til at lave en bankoverførsel til en privatperson, så er det en sag, som skal politianmeldes.

Hvis du er utilfreds med, hvordan vi har håndteret sagen, så vil jeg gerne henvise til vores klageansvarlige: https://www.fynskebank.dk/klageadgang/

Lukket for netbank…

Banken vil ikke lade mig tilgå min netbank fordi jeg ikke har MITidé (som jo er frivilligt). De har presset meget på for at jeg skal have MITidé, og nu har de lukket for Netbank. De vil have et gebyr på 75kr. for at oplyse mig hvad der står på min konto i telefonen. Men som en medarbejder sagde, så var det ikke sikkert at alle filialer ville hjælpe med det, for de har mere vigtige ting at lave end at oplyse folk om deres konto-indstående. Men det er de da nød til når de har lukket for adgangen til netbanken.

12 sierpnia 2022

Hej Ken

Vi har forståelse for, at indførslen af MitID kan give udfordringer for nogle, men i Fynske Bank vægter vi sikkerheden højt. Derfor skal du benytte MitID, når du skal logge på netbank. Det skyldes, at MitID lever op til de nyeste standarder for sikkerhed, så vi og vores kunder kan færdes trygt på nettet. MitID bruges i øvrigt også, når du skal tjekke årsopgørelse fra SKAT, logge på borgerservice eller underskrive dokumenter digitalt.
Du har ret i, at MitID er frivilligt, men uden MitID har du ikke adgang til netbank, SKAT, forsikringer og offentlige myndigheder.

Vi oplyser dig gerne om saldo pr. telefon. For det tager vi et gebyr.

Oceniono na 5 z 5

Stor ros skal lyde til Fynske bank…

Stor ros skal lyde til Fynske bank Middelfart og en speciel stor tak til verdens bedste bank dame Iben Laen

3 czerwca 2022

Odpowiedź od Fynske Bank

Tusinde tak Gitte, rosen er sendt videre til Iben. Hun blev meget glad!

Oceniono na 1 z 5

Umoralsk og usmagelig højt gebyr ved dødsfald

Hvis man kunne give 0 stjerner, men det kan man jo desværre ikke, så var det da her den skulle gives. Magen til dårlig og for nogle af medarbejderne overlegen og nedladende holdning skal man da lede længe efter. I forbindelse med et dødsfald møder jeg op med skifteretsattes, og øvrige papirer, og får at vide at beløbet vil blive overført asap. Det var i mandags og efter flere henvendelser er pengene så overført fredag. Minus et gebyr på kr. 1.500,- som var for deres arbejde med at meddele skifteretten saldoen, + et gebyr i den forbindelse på kr. 45,- går jeg ud fra, minus et gebyr for at sende et kontoudtog på papir til kr. 75,- i dag som jeg ikke har noget at bruge til. Det er blot en skam at der ikke er mere de kan tage gebyrer for, det skulle da lige være fordi de nu har mistet en kunde der har tilladt sig at afgår ved døden !!! - Har lige set længere ned i anmeldelserne om et identisk tilfælde, gebyr ved dødsfald - i feb. 2021 hvor det var på kr. 500,- !!! - det er da noget af en stigning på lidt over et år, usmagelig og umoralsk over for mennesker der står i en i forvejen svær tid, føj for den, Fynske Bank, at I vil være jer selv bekendt.

6 maja 2022

Hej Anita

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med Fynske Bank. Vi har bestemt aldrig til hensigt at være hverken overlegne eller nedladende overfor vores kunder.

Som bank er vi pålagt nogle forpligtelser, som vi er nødt til at opfylde i forbindelse med bobehandling ved dødsfald. For det administrative arbejde tager vi et gebyr.

Du er meget velkommen til at kontakte filialdirektøren i den filial, det drejer sig om, hvis du har brug for at få uddybet noget.

Behandler folk som kriminelle

Hvis du vil have en bank med ubehøvlede og medarbejdere med decideret skræmmende adfærd, så bliv endelig kunde her!

Jeg har været kunde i banken i 3 år og jeg har aldrig været så meget som 100kr i minus. Ej heller skylder jeg en krone til banken. Og alle aftaler har altid været overholdt til punkt og prikke.

Jeg havde ved en fejl ikke fået indbetalt til min budget konto, da jeg ikke havde opdaget det ikke var gået igennem. (MIN FEJL). Det drejede sig om 1.075kr. Og da jeg pt ligger meget syg med influenza, tænkte jeg at det måtte kunne vente til i morgen. Der skal jeg da lige love at jeg tog fejl.

Jeg vågner til en besked under 24 timer efter med trussel om at de vil afmelde alle mine PBS aftaler.
Kontakter min rådgiver og fortæller det selvfølgelig var en fejl, som meget ubehøvlet forklarer mig at det er der absolut ingen undskyldning for. (Igen vi er under 24 timer efter kontoen er gået i minus). Og begynder at blive meget belærende og nedladende.

Aldrig vil jeg turde at kontakte min rådgiver hvis der opstod noget uventet efter den behandling. Kan sagtens forstå indholdet af hendes beskeder, men hendes tone var meget uberettiget og nedladende.

Derfor giver Fynske Bank mig ikke andre muligheder end at skifte bank hurtigst muligt. Jeg vil slet ikke turde tænke på konsekvenserne hvis jeg var udenfor kontakt i mere end 48 timer fx ved rejse eller andet.

3 maja 2022

Hej Cecilie

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med Fynske Bank. Vi hverken kan eller må gå ind i personlige enkeltsager i offentlige fora. Helt generelt kan vi sige, at vi gerne går i dialog med vores kunder om betalingsaftaler, som lever op til den obligatoriske kreditvurdering, vi laver af enhver kunde.

Du er velkommen til at kontakte vores klageansvarlige på klage@fynskebank.dk

Dårlig kundeservice i Fynske Bank

En bank der er utrolig træg at arbejde med. Beslutningsprocesser er meget langsommelige og man venter på svar i evigheder. Har selv i mindst 3 tilfælde oplevet hvor lang tid det kunne tage for banken at regne tilbud ud i forbindelse med køb af ny bil (2 gange) og andelsbolig (1 gang). Kan på ingen måde anbefale denne bank til trods for 12 år som kunde i den.

24 marca 2022

Hej Claus

Vi er kede af at læse, du har haft en dårlig oplevelse med Fynske Bank. Vi vil derfor gerne opfordre dig til at tage kontakt til filialchefen i den filial, du er tilknyttet, så han eller hun forhåbentlig kan hjælpe dig videre.

Med venlig hilsen Helle, Fynske Bank

Oceniono na 1 z 5

Fynske bank er den værste bank der…

Fynske bank er den værste bank der findes.
Min nu afdøde far var kunde der hele sit liv og blev tvunget ud i at optager dyre lån og sælge alle sine aktier i banken. Han blev behandlet som skidt og der blev ikke taget hensyn til at han var livstruende syg.

Så når du bliver gammel og syg så er der ingen hjælp at hente i banken. Kun når der skal deles sponsorater ud i ugeavisen Svendborg.

16 marca 2022

Hej Niels Christian

Vi er kede af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse af Fynske Bank. Vi hverken kan eller må kommentere på enkeltsager i offentlige fora, men helt generelt kan vi sige, at vores rådgivning aldrig bygger på tvang.

Fynske Bank Svendborg

Det er en sand fornøjelse at være kunde i Fynske Bank, Svendborg.
Vi har den store fornøjelse at have Conni som bankrådgiver.
Hun er super professionel, grundig og ikke mindst så er hun ekstrem god til personlig rådgivning. Vi har været til møde med hende og da vi gik derfra, var det med en følelse af, at hun har fuldstændig styr på det!
Hun står altid til rådighed og så er hun super behagelig.
Tusind tak for alt 🙂

Vh Jonas & Carina

9 lutego 2022

Hej Jonas og Carina

Mange tak for de flotte ord, som jeg har sendt videre til Conni. Jeg skulle hilse og sige, at hun blev rigtig glad :-)

Oceniono na 1 z 5

Jeg har flere gange bedt Fynske Bank om…

Jeg har flere gange bedt Fynske Bank om at besvare mine anmeldelser af Fynske Bank her på Trustpilot.
Fynske Bank besvare ikke mine anmeldelser, men anmoder Trustpilot om at få mine anmeldelser slettet.

Hvad er årsagen til Fynske Bank ikke besvarer mine anmeldelser ?!
Hvad er årsagen til Fynske Bank ønsker mine anmeldelser bliver slettet ?!

20 stycznia 2022

Jeg har egen virksomhed

Jeg har egen virksomhed.
Jeg har lige været i gang med at købe bolig, hvor jeg skulle bruge det meste af boligen til min virksomhed.

Det er dog stadig et privat køb, når en virksomhed skal godkendes til køb af bolig, så skal ens regnskaber kigges igennem. (Det kan åbenbart godt være svært for flere banker/rådgivere)

Rådgiverne i fynske bank ved Fredericia gjorde dette til perfektion og med en rigtig god dialog og sparing. Efter jeg havde sendt papirerne og de havde regnet på det, så hæv de mig ind til en samtale, hvor jeg selv kunne være med til at få de rigtige tal ind i deres "beregner".

Det betød at jeg kunne få lov til at låne penge ved Fynske bank, selvom at jeg er en nyopstartet virksomhed, som ikke har flere årsregnskaber som de kunne kigge igennem. De kunne sagtens bruge mit regnskab for dette år, selvom regnskabsåret ikke var færdigt i nu.

Efter 35 timer, så havde jeg lavet en aftale med Fynske bank. Det gik hurtigt og nemt! Hvilket var super vigtigt, da jeg havde skrevet under på hus købet - Danske bank havde sagt ja, og efter 3 dage - så sagde de nej. Så der var ingen tid at spilde.

3 grudnia 2021

Hej Sune

Tak for de pæne ord som jeg skynder mig at give videre til mine kolleger i Fredericia.

Ingen Reaktion

i anledning af, at BasisBank lukker, har jeg været på ud kig efter en ny Bank, Gik ind på hjemmeside for Fynske Bank, og prøvede deres "Bliv Kunde Online" ... Virkede ikke ... Skrev derfor på en mail 1 oktober at de havde fejl på deres hjemmeside, samt mine personlige oplysninger, for oprettelse af en simpel lønkonto.

For det første .. Alle profesionelle aktører skriver en "Reply" mail vi har modtaget din mail ... osv. men ingenting ... Har ikke hørt en lyd endnu .. Kan se på andre anmeldelser at det åbenbart ikke er noget særsyn.

8 października 2021

Ikke fortrudt

Jeg fortryder ikke at have skiftet bank, til Fynske Bank afd. Assens.
Har fået rigtig god behandling, og de er altid hjælpsomme.

24 sierpnia 2021

Hej Bente

Mange tak for de pæne ord, som jeg skynder mig at give videre til afdelingen.

Helle, Fynske Bank

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej