Fynske Bank Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

I februar 2026 henvendte jeg mig til Fynske Bank via netbank for at høre om muligheden for et billån. Efter lidt mails frem og tilbage med Rådgiverteamet blev forespørgslen videresendt til min a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter 38 år hos først Vestfyns Bank ( Assens ) nu Fynske Bank ( stadig Assens ) havde jeg i går møde med min daglige rådgiver, Raphael og formuerådgiver Per - det var en usædvanlig god oplevelse. J... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft den bedste oplevelse med Signe i forbindelse med rådgivning om lån til nybyggeri. Fra start til slut har Signe været utroligt professionel, imødekommende og grundig i sin vejledning.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lone fra afd. Fredericia har gjort det endnu en gang. Overflytning, sammensætning af lån og rådgivning. Netbank i fynske er nem og overskuelig, altid mulighed for hjælp over tlf. Imødekommende ved... Zobacz więcej

1. Bank

Napisane przez firmę

Vi er en bank for alle typer kunder – unge, ældre, lønmodtagere, selvstændige, små foreninger, store virksomheder og mange andre, der søger en nærværende og lyttende bank. Vi tror ikke på standardløsninger og kundeprogrammer, men på den personlige rådgivning. Vi går ind i alle kundeforhold med et åbent sind og ambitionen om at finde den individuelle løsning, der opfylder kundens ønsker og behov. Derfor gør vi os umage for at være tilgængelige, nemme at snakke med og hurtige til at svare. Du kan naturligvis forvente professionel rådgivning om dine pengesager, men du kan også forvente, at vi ser mennesket bag økonomien. Penge er vigtige, men trods alt kun et middel til at opnå det, man vil. Det hele handler om balance. Om at tage hensyn til kunder, medarbejdere og lokalsamfund. Og om at bygge videre på vores 155-årige historie ved at drive en sund, stabil og langsigtet forretning.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

190 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 53

Napisz recenzję

Fantastisk rådgivning

Fantastisk rådgivning
Jeg er rigtig glad for at være kunde i Fynske bank. Jeg flyttede for et par år, siden. Efter anbefaling, faldt valget på Fredericia afdelingen. Og med Jytte Jørgensen som rådgiver. Det har jeg bestemt ikke et øjeblik fortrudt. Jytte er en fantastisk rådgiver, som meget gerne, byder ind, til en kop kaffe og en snak, om økonomien. Så man kan sidde stille og roligt, og følge med på skærmen, hvad der er at gøre med. Og hvordan vi kan formidle, økonomien bedst for mig som kunde. Kæmpe stor ros til Jytte Jørgensen.
Jeg er en glad og tilfreds kunde i Fynske bank.

31 lipca 2024

Hej Annitta

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner. Det sætter vi stor pris på, og vi er glade for, at du har haft en fantastisk oplevelse af at blive kunde i Fynske Bank. Vi sætter en ære i at yde en personlig og nærværende rådgivning, hvor man som kunde kan være tryg, og vi glæder os til det videre samarbejde.

Vi vil sende Jytte på weekend med dine 5 stjerner - dem bliver hun helt sikkert glad for.

Trine, Fynske Bank

Nærhed og forståelse

Tilgængelig, nærværende og grundig rådgivning!
Som førstegangshuskøber er alt nyt og overvældende, vi flyttede straks hele molevitten til Fynske Bank da vi fandt Christian.
Med ro, åbenhed og forståelse ser (og måske vigtigere forstår) Christian vores behov og ønsker. Det er trygt!

26 września 2024

Hej Lars

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner.
Det kan være en stor mundfuld at få overblik over sin økonomi, når man køber sin første bolig. Derfor er vi også rigtig glade for, at vi har gjort det til en god og tryg oplevelse for dig at være kunde i Fynske Bank.

Vi sender Christian på weekend med alle stjernerne.

Trine, Fynske Bank

Oceniono na 1 z 5

Smidt ud efter 40 år i banken, uden melding eller begrundelse.

Hvis man kunne give nul stjerner, så ville jeg gøre det.

Min kæreste har været medlem af fynske bank i 40 år og har en rigtig fin økonomi, han har aldrig haft problemer med gæld til banken eller andet.

Da han kigger på at tage et lån, får han sig en snak med en rådgiver. Han indsender diverse dokumenter og hun siger at alt ser rigtigt fint ud.

I dag får han så et opkald fra rådgiveren om at han er blevet smidt ud af banken, så de kan ikke hjælpe ham.

Han har INTET modtaget om at være blevet smidt ud af fynske bank, han kender hverken til begrundelsen eller hvornår det er sket.

Spild af hans og rådgiverens tid. Denne bank går ikke op i sine kunder og har ingen kundeservice der er behjælpelig, som andre herinde også skriver.

Så vi vil skifte bank og tage et lån andetsteds.

Tænk at man kan behandle en kunde igennem 40 år, med en god økonomi på denne måde

23 lipca 2024

Lokalt når det er bedst

God kundeservice

14 lipca 2024

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse. Kort og god. Dejligt at du er tilfreds med Fynske Bank og vores kundeservice.

God sommer.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk bank med rigtig god service

Vi har i familien haft Fynske Bank de seneste par år, og vi er alle meget tilfredse med servicen og produkterne som vi får hos Dem.
Der har intet være at sætte fingeren på, og vi forbliver helt sikkert som kunder mange år ud i fremtiden.
Keep up the good work!

28 czerwca 2024

Hej Dan

Fantastik med fuldt hus i antal stjerner. Vi vil gøre alt for at leve op til hver og en. Dejligt med gode og loyale kunder.

Mange tak for anmeldelsen og god sommer.

Oceniono na 1 z 5

SLUT med en arrogant lille bank

Øj øj hvor sørgeligt.
Da jeg for en del år siden blev kunde i Fynske Bank, var det en levende, kundevenlig bank.
Her kunne du gå ind til kasser og tale med personale, ja, føle nærkontakt, føle dig velkommen. De havde noget så simpelt som en hæveautomat.

Ved I hvad?
Tiderne er skiftet, og absolut IKKE til den almindelige, lille kundes fordel.
Ikke noget med at komme ind længere. Ingen kasser eller mulighed for, face to face, at tale med en rådgiver.
Ikke engang en sølle hæveautomat forefindes længere.

Jeg skrev og spurgte hvem banken egentlig var til for længere. Aktionærer? Investorer?
Tjooooh, svar har de også sparet væk, i hvert fald fik jeg ikke noget, men nu er jeg jo også bare en småkunde, så hvorfor dog bruge tid på det?

SLUT med en arrogant lille bank, som opfører sig som var de større end de er, og SLUT med en bank, som i bund og grund bare burde skifte titel til online bank.
En skændsel.

24 maja 2024

Hej Kim

Vi er kede af din oplevelse med Fynske Bank. Vi medgiver, at tiderne er skiftet, men vi oplever også, at mange foretrækker og benytter sig af vores digitale muligheder. Når der er brug for en snak om økonomi, står vores rådgivere altid klar til et møde.

Jeg beklager, at du ikke har fået svar på din henvendelse.
Det vil jeg gerne følge op på. Skriv gerne en mail til mig på hl@fynskebank.dk.

Oceniono na 1 z 5

Hold jer fra denne bank!

Har været kunde hos denne bank i langt over 20 år. Og kan kun sige en ting...
Hold jer fra denne "bank"!
De lyver og gør lige hvad de har lyst til.
Det ene øjeblik kan man det hele og ugen efter kan man intet.
En bank skal man kunne stole på og dette er ikke tilfældet.

12 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Ville have en bank hvor man var tæt med…

Ville have en bank hvor man var tæt med sin bankrådgiver og blev lovet at det var der, min oplevelse er dog noget anderledes efter at have skiftet Bank havde jeg så en rådgiver i 3 md. Som så blev syg og senere måtte stoppe med at arbejdede er hvad der kan ske men jeg måtte vente et år før jeg fik en ny og da jeg så endelig fik en ny gik der 3 md skulle vedkommende på barsel og havde igen ingen rådgiver så nu har jeg skiftet bank da jeg ikke havde nogen rådgiver i 1,5 år synes det er en rigtig dårlig måde at behandle sine kunder på og må sige at de tager sig godt betalt i gebyrer og har manglende omsorg for deres kunder kan på ingen måde anbefale denne bank

3 stycznia 2024

Kære Jan

Vores kerneopgave er at være i tæt dialog med vores kunder, så vi kan hjælpe dem bedst muligt. Når en rådgiver af forskellige årsager stopper hos os, bestræber vi os derfor altid på at finde en ny hurtigst muligt.

Det, du beskriver, er meget langt fra den standard, vi praktiserer i dagligdagen. Jeg tillader mig at tænke, at der måske kan være sket en misforståelse eller to undervejs, men da jeg kun kan se dit fornavn her i anmeldelsen, har jeg ikke det fulde overblik over din tid hos os.

Hvis du ønsker det, er du velkommen til at kontakte mig på hl@fynskebank.dk, så vi sammen kan komme til bunds i sagen.

Jeg håber på at modtage en mail fra dig.

Oceniono na 1 z 5

Jeg fik at vide at man ikke tager imod…

Jeg fik at vide at man ikke tager imod restauratør til en erhvervskonto og det tænker jeg er simpelthen uacceptabelt at man vælger som bank at sige sådan noget og gå imod lovgivning i er påkrævet at åbne en erhvervskonto til enhver ifølge loven og i følger ikke loven jeg har anmeldt jer til Finanstilsynet

4 marca 2024
Oceniono na 4 z 5

Særdeles god og hurtig service

Vores oplevelser med Fynske Bank er rigtig gode. Vi oplever en en god og hurtig service og sagsbehandling og god sparring i forhold til at efterkomme de behov vi måtte have. I i alt fremstår Fynske Bank som en god og serviceminded bank

29 lutego 2024

Hej Tommy

Tak for den fine anmeldelse.

I Fynske Bank gør vi hos altid umage med at rådgive og hjælpe vores kunder, så derfor sætter vi stor pris på, at det også er det du oplever og er glad for at være kunde hos os.

God sommer.

Oceniono na 5 z 5

Jeg oplever god og hurtig kundeservice…

Jeg oplever god og hurtig kundeservice hos Fynske Bank, de få gange hvor jeg har haft brug for at ringe ind. Jeg har aldrig skulle stå længe i telefonkø. Ifm. boligkøb følte jeg mig også hurtigt og godt vejledt, selvom vi dog ikke valgte at købe.

24 listopada 2023

Hej Thilde

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Oceniono na 2 z 5

højt gebyr

Jeg kan ikke anbefale at skifte til fynske bank hvor jeg betaler 65 kr. hver måned barefor at have en lønkonto og ikke andet

1 listopada 2023

Kære Frank

Hos Fynske Bank er alle private kunder omfattet af konceptet ‘Fynske Bank Hverdag’, som har en pris på 65 kr. om måneden. Det gør, at vi kan levere en lang række produkter og services gratis. Det tæller for eksempel lønkonto, NemKonto, VisaDankort/MasterCard, netbank, valutabestilling, hævninger i automat m.m. Med 'Fynske Bank Hverdag' slipper du med andre ord for en række gebyrer til gengæld for det ene, som gør det nemt og enkelt at være kunde hos os.

Jeg er naturligvis ked af, hvis du ikke har lyst til at anbefale os til andre - men forhåbentlig giver svaret her lidt perspektiv. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din afdeling.

Villighed og god service

Jeg har kun oplevet god service og velvillighed i forhold til både finansiering af hus og nu senest bil. Her har Morten fra Fynske bank i Børkop, endnu engang vejledt mig på fornemmeste vis.

15 maja 2023

Kære Mark

Tak for den gode anmeldelser af vores kollega i Børkop. Vi er glade for at læse, at du oplever en god service i forhold til finansiering af hus og bil. I Fynske Bank gør vi hos altid umage med at rådgive og hjælpe vores kunder, så derfor sætter vi også stor pris på, at du er glad for at være kunde hos os.

Vi sender naturligvis også de rosende ord videre til Morten i Børkop.

Skiftet til fynskebank rudkøbing

Skiftet til fynskebank rudkøbing. Hvor vi blev taget fantastisk imod af Tina, som satte os grundig ind i alt da det er 1.gang vi skifter. Nu knap og nap et år efter. Blev vi inviteret til "kaffe møde " hvad vi er SÅ glade for. Det er yderst betryggende for os at talt ansigt til ansigt med Tina som er vores dygtige og godt vejledere rådgiver.

4 maja 2023

Kære Henriette

Tusinde tak for din anmeldelse og hvor er det dejligt, at I er glade for at være kunder hos os. Roserne er straks sendt videre til Tina.

Oceniono na 1 z 5

Skriver til Nyborg afdelingen om at jeg…

Skriver til Nyborg afdelingen om at jeg vil åbne en konto hos dem.
Får en mail om hvorfor jeg vil skifte bank til dem.
Skriver retur hvorfor jeg vil åbne en konto hos dem.
Høre så ikke mere fra dem.
Det kalder jeg ikke kundeservice.
Vælger nu en anden bank

13 kwietnia 2023

Hej Jan

Vi er kede af at læse om din oplevelse med Fynske Bank.
Vi bestræber os altid på en god, høflig og hurtig betjening af vores kunder og potentielle nye kunder. Det er dog ikke altid muligt for vores rådgivere, at nå at vende tilbage med et svar samme dag, som de bliver kontaktet.

Fremragende kundeservice

Skiftede til Fynske Bank, idet jeg var lidt træt af en af de større bankers "tast-selv kuneservice".

Hos Fynske Bank oplever jeg at få en person i røret hver gang uden lang ventetid og uden at skulle taste mig igennem adskillige menuer for til sidst at få læst en standardmeddelelse op.

Samtidig oplever jeg, at rådgiverne indenfor deres respektive områder, som skat, pension, aktiehandel og huskøb ved, hvad de taler om. Det har resulteret i adskillige besparelser og gevinster. Den service og rådgivning har jeg ikke oplevet i andre banker.

Fynske Banks personale formår, at lytte og rådgive mig med udgangspunkt i min situation. Altså ingen ubrugelige standardsvar, som jeg selv kunne have fundet på nettet.

Sidst men ikke mindst, så er det ikke kun min egen rådgiver, der yder den service. Uanset, hvilken rådgiver jeg har talt med, så har de hurtigt kunne give mig et svar eller stille mig om eller har sørget for at jeg er blevet ringet op hurtigt.

Fysnke Bank er som en bank bør være for privatkunder, der ikke gider være et cpr nummer i et system.

22 marca 2023

Kære Leon

Tusinde tak for din fantastiske anmeldelse - og for at du vil bruge din tid på at fortælle om dine oplevelser med Fynske Bank. Vi vil bestræbe os på fortsat at være en god bank for dig!

God og personlig rådgivning

God og personlig rådgivning, med kendskab til det lokale. Skønt at komme i en mindre afdeling, hvor man møder et velkendt ansigt med et smil. Samt en bank der vil hjælpe en, i livets mindre gode perioder (afd. Rudkøbing)

17 marca 2023

Kære du

Mange tak for din fine anmeldelse. Roserne er sendt videre til Langeland.

Oceniono na 5 z 5

Fynske Bank har været en kæmpe hjælp !

Fynske Bank, Kolding har været en kæmpe hjælp !
Min fantastiske bankrådgiver hjalp med sparring og gode råd, både i forbindelse med huskøb, min privatøkonomi og min enkeltmandsvirksomhed. Jeg har fået opbakning og støtte LANGT bedre end i nogen anden bank jeg har været i. Jeg vil til enhver tid anbefale denne bank til alle der søger en god, nærværende bank der er i øjenhøjde med sine kunder.

10 marca 2023

Hej Jonas

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du har fået den hjælp og sparring du havde behov for. Jeg har sendt dine stjerner videre til Kolding afdeling :-)

Oceniono na 5 z 5

Super effektiv og hurtig service

Super effektiv og hurtig service. Altid smilende medarbejder,der møder kunden i øjenhøjde. Varmeste anbefaling til afd. Rudkøbing.

10 marca 2023

Kære kunde

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg har straks sendt stjernerne videre til vores afdeling i Rudkøbing.

Mvh
Helle, Fynske Bank

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej