Fynske Bank Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

I februar 2026 henvendte jeg mig til Fynske Bank via netbank for at høre om muligheden for et billån. Efter lidt mails frem og tilbage med Rådgiverteamet blev forespørgslen videresendt til min a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter 38 år hos først Vestfyns Bank ( Assens ) nu Fynske Bank ( stadig Assens ) havde jeg i går møde med min daglige rådgiver, Raphael og formuerådgiver Per - det var en usædvanlig god oplevelse. J... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft den bedste oplevelse med Signe i forbindelse med rådgivning om lån til nybyggeri. Fra start til slut har Signe været utroligt professionel, imødekommende og grundig i sin vejledning.... Zobacz więcej

1. Bank

Napisane przez firmę

Vi er en bank for alle typer kunder – unge, ældre, lønmodtagere, selvstændige, små foreninger, store virksomheder og mange andre, der søger en nærværende og lyttende bank. Vi tror ikke på standardløsninger og kundeprogrammer, men på den personlige rådgivning. Vi går ind i alle kundeforhold med et åbent sind og ambitionen om at finde den individuelle løsning, der opfylder kundens ønsker og behov. Derfor gør vi os umage for at være tilgængelige, nemme at snakke med og hurtige til at svare. Du kan naturligvis forvente professionel rådgivning om dine pengesager, men du kan også forvente, at vi ser mennesket bag økonomien. Penge er vigtige, men trods alt kun et middel til at opnå det, man vil. Det hele handler om balance. Om at tage hensyn til kunder, medarbejdere og lokalsamfund. Og om at bygge videre på vores 155-årige historie ved at drive en sund, stabil og langsigtet forretning.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

190 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 53

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

En fantastisk rådgiver der tager udgangspunkt i mennesket

Lone Lindkvist fra afd. Fredericia har gjort det endnu en gang. Overflytning, som gik så nemt og den rådgivning hun giver er så menneskelig og imødekommende. Netbank i Fynske Bank er nem og overskuelig, altid mulighed for hjælp over tlf. Men det er ingen hemlighed vi flyttede bank fordi Lone klart er en eminent bankrådgiver, med en fantastisk viden, kunde tække og evne til at skabe relationer… den findes der ikke så mange af mere. Tak til Lone og Fynske bank.

5 stycznia 2025

Hej Gregers

Sikke en dejlig besked. Tak for den og de fem flotte stjerner. Det skal gerne være en god oplevelse at skifte til Fynske Bank, og vi er meget glade for, at I føler jer set og hørt i forhold til jeres drømme og projekter. Vi glæder os til det videre samarbejde.

Oceniono na 5 z 5

En rådgiver der ser mennesket

Lone fra afd. Fredericia har gjort det endnu en gang. Overflytning, sammensætning af lån og rådgivning. Netbank i fynske er nem og overskuelig, altid mulighed for hjælp over tlf. Imødekommende ved fysisk besøg. Men det er ingen hemlighed vi flyttede bank fordi Lone er en eminent bankrådgiver, med en fantastisk viden, kunde tække og evne til at skabe relationer… den findes der ikke så mange af mere. Tak for samarbejdet til Lone og fynske bank.

Mark, Louise og Karla… (Agnes giver 5 stjerner hvis hun må få et hævekort siger hun)

23 grudnia 2024

Hej Mark, Louise og Agnes

Tusind tak for jeres fine ord. Vi er helt enige i jeres beskrivelse af Lone og er glade for, at I har valgt hende og os som jeres bank. Vi bestræber os altid på, at det skal være så overskueligt som muligt at skifte bank, og at vi glæder os over, at vi samtidig lykkes med at være nærværende og imødekommende i relationerne med vores kunder. Vi sender stjernerne videre til Lone i Fredericia og glæder os til at fortsætte samarbejdet med jer.

Oceniono na 5 z 5

Vil har Jacob som bankrådgiver igennem…

Vil har Jacob som bankrådgiver igennem de seneste ca. 15 år, og han har altid en professionel tilgang til vores spørgsmål og vi får altid gode råd med på vejen.

27 stycznia 2025

Odpowiedź od Fynske Bank

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner.

Vi sætter en ære i at yde kompetent og professionel rådgivning og samtidig skabe tætte og langvarige relationer. Derfor er vi meget glade for, at det også er den oplevelse, du har af os. Vi sender straks rosen videre til Jakob.

Oceniono na 1 z 5

Dyr og dårlig bank der kun er…

Dyr og dårlig bank der kun er interesseret i at fylde lommerne ingen service overhovedet de tænker kun på gebyrer og gevinst for dem selv har været kunde der i 35 år og de har aldrig ville låne mig så meget som en bøjet 25 øre slet ingen renter og ingen sevice for småkunder men de store holder de døren for

1 listopada 2024

Hej Thomas

Tak for din feedback, selvom det er ærgerligt at læse, at vi ikke har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du har været kunde hos os i så mange år, og det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal opleve os.

Vi bestræber os altid på at yde god service og kompetent rådgivning til alle – uanset om man er en stor eller lille kunde.

Oceniono na 5 z 5

En varm anbefaling af Fynske Bank…

Altid rigtig fornuftig og realistisk rådgivning vedrørende vores økonomi. Man føler sig godt tilpas som kunde. Vi kan altid tale om tingene og der ses som regel altid muligheder frem for begrænsninger.
Er meget meget tilfreds med Fynske Bank afdeling i Odense (Hunderupvej) gennem de sidste 8 år.

21 stycznia 2025

Hej Jakob

Tusind tak for din anbefaling af Fynske Bank og de fem stjerner.

Vi er meget glade for den oplevelse, du har og har haft hos os i Fynske Bank, og vi sender straks rosen videre til vores afdeling på Hunderupvej i Odense.

Oceniono na 5 z 5

Nærværende og yderst kompetent…

Nærværende og yderst kompetent personale!

17 stycznia 2025

Hej Line

Mange tak for de fem flotte stjerner og din anmeldelse.
Vi bestræber os netop på at være nærværende og kompetente, og derfor er vi glade for, at det er den oplevelse, du har hos os.

Oceniono na 5 z 5

Har altid følt os godt vejledt

Har altid følt os godt vejledt og der bliver talt i et sprog så man forstår hvad der bliver sagt. Der er god tid ved de enkelt møder til drøftelser og refleksion.
Derfor 5 stjerner herfra.

17 stycznia 2025

Hej Rikke

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner.
Dem er vi meget glade for, men vi er mindst lige så glade for, at du har haft en oplevelse af at blive mødt i øjenhøjde, og at der har været god tid til dialog og overvejelser.

Oceniono na 5 z 5

Simpelthen den bedste bank!

Simpelthen den bedste bank!
Vi har lige haft et super konstruktiv og hyggeligt møde med vores bankrådgiver. ( Harriet Sørensen ) hvor vi gik vores muligheder for lån/opsparing igennem og fandt sammen en rigtig god løsning på vores ønske

9 stycznia 2025

Hej Rene.

Tusind tak for din flotte anmeldelser og de fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at I har haft et konstruktivt møde med Harriet, og at I sammen har fundet en god løsning, der passer til jeres ønsker. Det er præcis sådan, vi ønsker, at vores kunder oplever mødet med os – som en samarbejdspartner, der lytter og hjælper jer videre.

Tak fordi, du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi sender roserne videre til Harriet.

Oceniono na 1 z 5

Amatør som en lille bank, arrogant som en stor

De seneste år, er det gået ned ad bakke, og jeg har bl.a. oplevet, at blive kontaktet af deres ansatte, som ikke selv kender de produkter de har solgt, og fx ringer for at drøfte muligheder inden renteændringer på fastforrentede erhvervslån.

Hertil skalter og valter de med personoplysninger, ligesom de laver overførsler uden samtykke hertil.

Når man prøver at gå i dialog med dem, så møder man arrogance, som jeg ikke havde forventet i en mindre bank, og den næste mur af inkompetence i deres centrale afdelinger.
Deres mangel på ordenlighed, viden om deres kunder og manglende procederer kom også til udtryk ifm. finanstilsynets rapport fra juni 2024, hvor de modtog flere påbud.

30 października 2024

Kære Simon.

Vi er selvfølgelig ærgerlige over at høre om din oplevelse med os. Vi bestræber os altid på at give vores kunder en professionel, kompetent og imødekommende rådgivning og service, og det er tydeligt, at vi ikke har levet op til dine forventninger. Det tager vi meget seriøst.

Din feedback omkring vores rådgivning og håndtering af personoplysninger er særlig vigtig for os at undersøge nærmere. Vi vil derfor meget gerne i direkte dialog med dig, så vi kan få uddybet dine oplevelser og sikre, at vi får rettet op på de forhold, du har oplevet.

Du må derfor meget gerne den afdeling du har været i kontakt med. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at finde en løsning, og det er vigtigt for os at rette op på og lære af eventuelle fejl.

Stor anbefaling til Fynske Bank

Stor anbefaling til Fynske Bank.

Vores rådgiver sidder i deres afdeling i Børkop, Jan Borup Jensen er altig meget hjælpsom, lige meget om det gælder huskøb eller små ting med kort og betalinger.

9 grudnia 2024

Hej Anne Dorte

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse som kunde i Fynske Bank – både når det gælder de store beslutninger som huskøb og de mindre ting, der også skal være styr på.

Vi sender straks de fem stjerner videre til Jan i Børkop.

Mvh. Trine, Fynske Bank

Den bedste bankrådgiver.

Jeg har skiftet til Fynske Bank fordi jeg har valgt at følge min bankrådgiver.
Lone kom fra en anden bank og havde mig som kunde.
Og da hun fortalte hun skiftede til anden bank var jeg ikke i tvivl om jeg også gjorde.
Den service hun giver vil jeg ikke undvære.🤗 Hun er den bedste bankrådgiver jeg har haft i 46 år😉
Har kun gode ord om hende💐🌹💐

30 października 2024

Hej Alex

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner.

Vi er meget glade for, at både du og Lone er skiftet til Fynske Bank, og vi vil meget gerne kendes på netop den gode service, som du har oplevet at få.

Vi sender straks de rosende ord videre.

Oceniono na 5 z 5

Vi flyttede fra Danske bank til Fynske…

Vi flyttede fra Danske bank til Fynske bank i Fredericia, da vi havde et ikke eksisterende samarbejde eller gensidig tillid. Det må man sige at vi har fået i Fynske bank. Vi er blevet rigtig godt modtaget. Vi har fået god og professionel behandling og vejledning. Og bare det at vi bliver behandlet som ligeværdige individer gør en verden til forskel. Det var desværre rigtig mange år på dårlige betingelser i Danske bank. Så jeg går stadig i banken med ondt i maven. Men vores nye rådgiver i fynske bank er bare så lydhør og imødekommende så hun hjælper både på økonomisk rådgivning men også psyken 😄👌🏻

8 listopada 2024

Hej Elly

Der er ingen, der skal gå i banken med ondt i maven, for vi er her for at hjælpe vores kunder bedst muligt, og vi gør os hver dag umage for at være imødekommende og nærværende.

Derfor er vi meget glade for, at det har været en god oplevelse for dig at skifte til Fynske Bank. Det er vigtigt for os, at man hos os både bliver mødt som menneske og får en professionel og kompetent rådgivning.

Vi glæder os til det videre samarbejde og takker for de fine ord og stjernerne.

Oceniono na 5 z 5

Er lige flyttet over i Fynske bank i…

Er lige flyttet over i Fynske bank i Fredericia. Lone Lindkvist Pedersen har stået for overflytningen og hun har været helt fantastisk hele vejen igennem. Hendes kollegaer og hun selv har været klar med hjælp og vejledning når der har været behov for dette ,og jeg glæder mig meget til det gode samarbejde frem i tiden. Hvis man går og overvejer at skifte bank , er Fynske bank et rigtig godt valg. De varmeste anbefalinger herfra.
Med venlig hilsen Michael

29 października 2024

Hej Michael.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi gør altid vores bedste for, at det skal forløbe så gnidningsfrit som muligt at blive kunde i Fynske Bank, og vi glæder os over, at du har følt dig godt hjulpet af Lone og hendes kollegaer i Fredericia.

Vi sender straks de fem stjerner videre til dem.

Møde i Fynske Bank afd. Fredericia

Min mand og jeg har d.d været til møde i Banken afd. Fredericia.
Det var et hyggeligt og konstruktivt møde. Harriet Sørensen er altid velforberedt, smilende og imødekommende.
Vi kan varmt anbefale Fynske Bank.
Lene og Vagn

29 października 2024

Hej Lene og Vagn.

Tusind tak for jeres anmeldelse og de fem stjerner!

Vi bestræber os altid på at være venlige og imødekommende, og vi er glade for, at I har haft en god oplevelse af at møde os i banken.

Vi sørger for at sende roserne videre til Harriet og afdelingen i Fredericia med det samme.

Oceniono na 5 z 5

Harriet i Fynske Bank Fredericia er…

Harriet i Fynske Bank Fredericia er simpelthen alletiders, der er aldrig bøvl og altid en behagelig tone, og altid til en snak. Man følger sig velkommen både i banke og ved Harriet.
Kan kun anbefales herfra

17 października 2024

Hej Mette

Sikken en dejlig anmeldelse. Tusinde tak for den. I Fynske Bank gør vi hos altid umage med at rådgive og hjælpe vores kunder, så derfor sætter vi også stor pris på, at det er det du oplever og er glad for at være kunde hos os.

Jeg sender straks roserne videre mod Harriet og Fredericia afdeling.

Fynske Bank

Efter at have været kunde i samme bank i 40 år, så skiftede jeg Nordea ud med Fynske Bank i Fredericia.
Sikke en forskel, her fik jeg nok Danmarks bedste personlige bankrådgiver. Selv om jeg ikke kommer i filialen særligt ofte, så føler jeg mig som en værdsat kunde, når det endeligt sker. Jeg anbefaler Fynske Bank til enhver tid ☆☆☆☆☆

1 października 2024

Hej René

Tusind tak for de fem stjerner og de flotte ord.

Vi forsøger altid at være personlige i vores rådgivning, og vi er glade for, at det har været en god oplevelse for dig at skifte bank.

Vi glæder os til vores fremtidige samarbejde.

Oceniono na 5 z 5

Super tilfreds med min bankrådgiver

Super tilfreds med min bankrådgiver. Er altid klar til at svare på de spørgsmål jeg har

1 października 2024

Hej Raven

Tusinde tak for din fine anmeldelse og fuldt hus på stjernerne. Dejligt at høre, at du er tilfreds med din rådgiver - det har stor betydning, både for dig, men i høj grad også for os.

Oceniono na 5 z 5

Vi er rigtig glade for at være skiftet…

Vi er rigtig glade for at være skiftet til Fynske Bank! Vi har fået flere muligheder, bedre sparring, et større smil, bedre hjælp og en rigtig kompetent bankdame, som vi er glade for! Og som tilbyder sin hjælp ved det mindste.

27 września 2024

Hej Cecilie

Tak for den gode anmeldelse.

Fynske Bank Fredericia

Harriet i Fynske Bank Fredericia er simpelthen alletiders, der er aldrig bøvl og altid en behagelig tone.
Kan kun anbefales herfra!

2 stycznia 2024

Hej Emil

Fantastisk med fuldt hus på stjerner. Vi sender dem alle videre mod Fredericia og Harriet.

Tusinde tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Den var god god betjening og super…

Den var god god betjening og super rådgiver

20 września 2024

Hej Brian

Kort og god - tusinde tak for din anmeldelse. Fantastik med fuldt hus på stjerner. Vi vil gøre alt for at leve op til hver og en.

Helle, Fynske Bank

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej