Fynske Bank Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

I februar 2026 henvendte jeg mig til Fynske Bank via netbank for at høre om muligheden for et billån. Efter lidt mails frem og tilbage med Rådgiverteamet blev forespørgslen videresendt til min a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter 38 år hos først Vestfyns Bank ( Assens ) nu Fynske Bank ( stadig Assens ) havde jeg i går møde med min daglige rådgiver, Raphael og formuerådgiver Per - det var en usædvanlig god oplevelse. J... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft den bedste oplevelse med Signe i forbindelse med rådgivning om lån til nybyggeri. Fra start til slut har Signe været utroligt professionel, imødekommende og grundig i sin vejledning.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lone fra afd. Fredericia har gjort det endnu en gang. Overflytning, sammensætning af lån og rådgivning. Netbank i fynske er nem og overskuelig, altid mulighed for hjælp over tlf. Imødekommende ved... Zobacz więcej

1. Bank

Napisane przez firmę

Vi er en bank for alle typer kunder – unge, ældre, lønmodtagere, selvstændige, små foreninger, store virksomheder og mange andre, der søger en nærværende og lyttende bank. Vi tror ikke på standardløsninger og kundeprogrammer, men på den personlige rådgivning. Vi går ind i alle kundeforhold med et åbent sind og ambitionen om at finde den individuelle løsning, der opfylder kundens ønsker og behov. Derfor gør vi os umage for at være tilgængelige, nemme at snakke med og hurtige til at svare. Du kan naturligvis forvente professionel rådgivning om dine pengesager, men du kan også forvente, at vi ser mennesket bag økonomien. Penge er vigtige, men trods alt kun et middel til at opnå det, man vil. Det hele handler om balance. Om at tage hensyn til kunder, medarbejdere og lokalsamfund. Og om at bygge videre på vores 155-årige historie ved at drive en sund, stabil og langsigtet forretning.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

190 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 53

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Altid hurtig og kompetent rådgivning

Vi har været kunder hos Fynske Banks afdeling i Kolding i 10 år og har altid fået hurtig og kompetent rådgivning. Det gælder såvel private bankforhold, erhverv, investering, hushandler, pension. Det er altid en fornøjelse at tale med en rådgiver, og jeg har anbefalet banken til flere familiemedlemmer og bekendte, og de har alle samme positive opfattelse.

17 czerwca 2025

Hej Torben

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner. Det er dejligt at høre, at du igennem mange år har oplevet vores rådgivning som kompetent og hurtig, uanset hvad det har handlet om, og at det samme er tilfældet for dem, du har anbefalet os til.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet.

God rådgivning

Gitte Gandrup i Fynske Bank Nyborg har gjort en stor indsats for at hjælpe og rådgive os. Hun har været opsøgende i at skabe tæt personlig betjening, været imødekommende og grundig i sin vejledning. Der har været plads til at søge rådgivning der imødekommer ens fremtidige drømme og planer.
Kan kun anbefales herfra. '

26 maja 2025

Hej Linton

Tusind tak for din flotte anbefaling og de pæne ord om Gitte.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet en nærværende og grundig rådgivning, og at der har været plads til både spørgsmål, drømme og fremtidsplaner.

Vi giver naturligvis rosen videre til Gitte.

Blev smidt ud af banken

Blev smidt ud af banken. Føj, hold jer væk.

28 maja 2024

Hej Morten

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Det er heldigvis sjældent, vi er nødt til at opsige et kundeforhold.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en uddybende forklaring.

Pension rådgivning

Pension rådgivning
Fantastisk god service og personlig
Rådgivning
Super personale og hjælpsom.

29 kwietnia 2025

Hej Kihn.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores pensionsrådgivning og føler dig godt hjulpet af vores personale. Det betyder meget for os, at du oplever både god service og personlig rådgivning – det er netop dét, vi stræber efter hver dag.

Varme anbefalinger

Vi giver vores bankrådgiver, Kasper Borchmann hos Fynske Bank i Børkop, vores varmeste anbefalinger! Foruden at få relevant rådgivning i øjenhøjde oplever vi, at Kasper søger at finde de bedst mulige løsninger for os ud fra vores drømme og ønsker.

16 kwietnia 2025

Hej David.

Tusind tak for de pæne ord, de fem stjerner og for at dele jeres oplevelse med Kasper Borchmann i Børkop. Vi er glade for at høre, at I føler jer set, hørt og godt rådgivet på en måde, der tager udgangspunkt i jeres ønsker og drømme. Vi giver straks rosen videre til Kasper.

Hej Jack.

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du oplever både tryghed og gennemsigtighed i rådgivningen, og at du føler dig hørt og forstået. Vi arbejder hver dag for at skabe netop det, så vi sætter stor pris på din kommentar og de fem stjerner.

Hej Mogens

Mange tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner. Vi er glade for, at du altid har en god oplevelse, når du er i kontakt med os. Vi sender rosen videre til Karin Vester og resten af holdet i Rudkøbing.

dyrt at veksle penge

Fra 1. Marts af skal du give 125kr. i fynske bank for at få vekslet dine mønter.

Nu kan man jo måske bære over med dem hvis de ingen penge tjente.

Meeeen::

Fynske Bank får næstbedste resultat nogensinde trods store forandringer. Fynske Bank kommer ud af 2024 med et overskud på 164 millioner kroner før skat. Det er det næstbedste resultat i bankens.
Det er jo også en måde at komme af med kontanterne på, ved at gøre det besværligt og DYRT for folk.

21 marca 2025

Hej Poul-Erik

Tak for din feedback.

Vi forstår godt, at gebyrer kan være frustrerende. Håndtering af kontanter – især mønter – kræver både tid og ressourcer, og derfor har vi et gebyr på én procent af beløbet, dog minimum 125 kroner.

Selve gebyret er ikke nyt, men det er nyt, at det nu opkræves automatisk.
Optælling af børns sparegrise og konfirmationspenge er fortsat gratis for kunder i Fynske Bank.

Har du spørgsmål eller brug for en alternativ løsning, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Oceniono na 5 z 5

Pia Kondrup er en fantastisk rådgiver

Fynske Bank i Nyborg er helt fantastiske. Særligt Pia Kondrup har gjort min oplevelse med banken virkelig god.
Hun har hjulpet os med gode råd og vejledning, som er nærværende og nem at gå til. Rådgivning, som vi har oplevet i andre store banker ikke er til rådighed lokalt.
Her får vi en bank der kender vores lokalområde, kender os og kan yde rådgivning på et fabelagtigt og ærligt niveau.

Vi kan kun anbefale Fynske Bank hvis du står overfor en at livets store beslutninger, eller bare gerne vil have mest muligt ud af din formue.

25 marca 2025

Hej Morten

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at du har haft en rigtig god oplevelse med Pia Kondrup og vores afdeling i Nyborg.
Vi går op i at være nærværende og kompetente, og det betyder meget for os, at det også er sådan, du har oplevet os.
Vi sender roserne videre til Pia og takker for din anbefaling.

Fremragende rådgivning

Vi har altid den mest kompetente rådgiver i bankens Assens afdeling, nemlig Jacob Rasmussen, vi har haft
"Fynske Bank" siden det hed "Vestfyns Bank", og som vores kunderådgiver er Jacob altid velforberedt og imødekommende. Vi har stor tillid til Jacob Rasmussen.

25 marca 2025

Hej Preben

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du gennem årene har haft så god en oplevelse med både banken og vores dygtige rådgiver Jacob Rasmussen. Vi sætter stor pris på din tillid og på, at du nævner Jacobs forberedelse og imødekommenhed – det er lige præcis sådan, vi gerne vil møde vores kunder.

Tak for godt samarbejde lige siden Vestfyns Bank-tiden. Vi glæder os til at fortsætte i samme spor.

God rådgivning snak der kan forstås

God rådgivning snak der kan forstås

7 marca 2025

Hej Tinna

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er vigtigt for os, at vores rådgivning er til at forstå, så vi er glade for, at det er sådan, du oplever samarbejdet med os.

Kompetent og personlig rådgivning

Signe tog sig tid til at forklare alle muligheder og sikre, at vi følte os trygge i hele processen. Alle spørgsmål blev besvaret hurtigt og forståeligt, og vi har følt os i gode hænder hele vejen.

Vi kan varmt anbefale Fynske bank og især Signe, hvis man søger en kompetent og personlig rådgivning.

4 marca 2025

Hej Silvija

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner.

Vi er meget glade for, at I har haft en rigtig god oplevelse med Signe i forbindelse med jeres nybyggeri. Det er en stor beslutning og et stort projekt at bygge nyt. Derfor er det vigtigt for os, at vores rådgivning både er professionel og grundig, og at I samtidig føler jer trygge i processen.

Vi sender straks rosen videre til Signe og ønsker jer god fornøjelse med byggeprocessen.

Et møde

Et møde, hvor rådgiver var velforberedt og professionel og velovervejet i samtalen.
Tak til Signe

20 lutego 2025

Hej Marianne

Mange tak for de fine ord og de fem stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har følt dig godt rådgivet, og vi sender straks roserne videre til Signe.

Oceniono na 5 z 5

Skøn bank at være kunde i

Skøn bank at være kunde i. Vores rådgiver er altid forberedt på møder og er god til at se 360 grader på hele familiens økonomi.

18 lutego 2025

Hej Anders

Tak for din anmeldelse og de fem fine stjerner. Dem er vi meget glade for.

Det er dejligt at høre, at vi lever op til dine forventninger og kommer godt rundt om alle aspekter af hele familiens økonomi.

Vi glæder os til vores fortsatte samarbejde.

Pensionsoverblik

Sød,venlig og forståelig kunderådgiver.😀

17 lutego 2025

Hej Leif

Tak for din fine anmeldelse. Kort og god. Vi gør os umage for, at det skal være en god oplevelse at mødes med sin bankrådgiver, og det er dejligt, at det også er din oplevelse.

Helle, Fynske Bank

Rådgivning om pension

Sød, venlig og forståelig kunderådgiver 😉🥰

17 lutego 2025

Hej Lilli

Tak for de fine ord og de fem stjerner. Det sætter vi stor pris på og vi glæder os over, at du har haft en god oplevelse i mødet med din rådgiver her hos os.

Helle, Fynske Bank

Godt kundemøde

Vi giver Alice Pedersen i Assens afdelingen 5 stjerner for et godt og velforberedt møde i går, hvor alle aspekter i vores økonomi blev grundigt belyst på betryggende vis.

13 lutego 2025

Hej Jytte

Tusind tak for de fine ord og alle stjernerne.

Vi er glade for, at I er kommet hele vejen rundt om jeres økonomi, og at det er sket på en måde, der gør jer trygge. Det er sådan, vi bestræber os på at være, og vi sørger for at Alice i Assens får roserne.

Oceniono na 5 z 5

I forbindelse med hussalg og huskøb har…

I forbindelse med hussalg og huskøb har vi modtaget professionel, men også nærværende rådgivning af vores rådgiver Jeanette Lodstrup.

13 lutego 2025

Hej Rasmus

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet en god kombination af faglighed og nærvær. Det er sådan, vi gerne vil opfattes, og vi sender straks rosen og de fem stjerner videre til Jeanette.

Fremragende og effektiv kundeservice

Vi har haft Lone Lindkvist som rådgiver tidligere. Stor indlevelse i den enkelte kunde/ par, som vi er.
Lone er virkelig god med ovennævnte udgangspunkt i rådgivningen af os. Hele overførslen fra vores tidligere bank gik rigtig smooth og vi er fint på plads i Fynske Bank nu og glæder os over dét.
Vi glæder os til det fremadrettede samarbejde med Lone.

6 stycznia 2025

Hej Michael

Tusind tak for de fem stjerner og de fine ord. Det skal være nemt og overskueligt at skifte til Fynske Bank. Samtidig bestræber vi os altid på, at du hos os møder rådgivere, der er nærværende og kompetente i deres rådgivning. Derfor er vi også meget glade for, at det er sådan, du har oplevet skiftet til Fynske Bank.
Vi sender fluks stjernerne videre til Lone i Fredericia afdeling.

Mvh

Meget tilfreds

Vi rykkede med vores gamle rådgiver og det har vi overhovedet ikke fortrudt.
Vi føler os set og hørt - vi har oplevelsen af, at de knokler for at, vi kommer i mål med vores projekter og drømme🤩🏆

3 lutego 2025

Hej Gregers

Sikke en dejlig besked. Tak for den og de fem flotte stjerner. Det skal gerne være en god oplevelse at skifte til Fynske Bank, og vi er meget glade for, at I føler jer set og hørt i forhold til jeres drømme og projekter. Vi glæder os til det videre samarbejde.

Trine, Fynske Bank

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej