I februar 2026 henvendte jeg mig til Fynske Bank via netbank for at høre om muligheden for et billån. Efter lidt mails frem og tilbage med Rådgiverteamet blev forespørgslen videresendt til min a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Efter 38 år hos først Vestfyns Bank ( Assens ) nu Fynske Bank ( stadig Assens ) havde jeg i går møde med min daglige rådgiver, Raphael og formuerådgiver Per - det var en usædvanlig god oplevelse. J... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har haft den bedste oplevelse med Signe i forbindelse med rådgivning om lån til nybyggeri. Fra start til slut har Signe været utroligt professionel, imødekommende og grundig i sin vejledning.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lone fra afd. Fredericia har gjort det endnu en gang. Overflytning, sammensætning af lån og rådgivning. Netbank i fynske er nem og overskuelig, altid mulighed for hjælp over tlf. Imødekommende ved... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er en bank for alle typer kunder – unge, ældre, lønmodtagere, selvstændige, små foreninger, store virksomheder og mange andre, der søger en nærværende og lyttende bank. Vi tror ikke på standardløsninger og kundeprogrammer, men på den personlige rådgivning. Vi går ind i alle kundeforhold med et åbent sind og ambitionen om at finde den individuelle løsning, der opfylder kundens ønsker og behov. Derfor gør vi os umage for at være tilgængelige, nemme at snakke med og hurtige til at svare. Du kan naturligvis forvente professionel rådgivning om dine pengesager, men du kan også forvente, at vi ser mennesket bag økonomien. Penge er vigtige, men trods alt kun et middel til at opnå det, man vil. Det hele handler om balance. Om at tage hensyn til kunder, medarbejdere og lokalsamfund. Og om at bygge videre på vores 155-årige historie ved at drive en sund, stabil og langsigtet forretning.
Cortex Park Vest 4, 1. sal, 5230, Odense, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Vi skiftede fra en 100% Netbank til Fynske Bank, for at få personlig rådgivning.
Og det har været en særdeles god oplevelse.
Tak til Pia i Assens afdelingen for den kompetente rådgivning!

Odpowiedź od Fynske Bank
Denne bank behandler ikke sine kunder ordentligt.

Odpowiedź od Fynske Bank
Vi var vidt omkring mine muligheder efter min mands død, nogle ting havde jeg intet kendskab til, så jeg blev oplyst.

Odpowiedź od Fynske Bank
Vi har for nylig skiftet til Fynske Bank i forbindelse med salg og køb af hus, og det har været en virkelig god oplevelse fra start til slut. Vi blev mødt med imødekommenhed og en oprigtig interesse i at finde den bedste løsning for os.
Alt er foregået i øjenhøjde, og vi har hele tiden følt os trygge og godt hjulpet gennem processen. En særlig tak til rådgiveren i Børkop-afdelingen for hendes store engagement og tålmodighed , hun har gjort en ellers stressende proces både tryg og overskuelig.
Vi kan varmt anbefale Fynske Bank i Børkop til alle, der ønsker en lokal bank med personlig og professionel rådgivning.

Odpowiedź od Fynske Bank
Har været til et rigtig godt og venligt møde og syntes det er en rigtig god bank når man har brug for hjælp

Odpowiedź od Fynske Bank
Vi har været ved Fynske Bank angående vores pension, vi har fået en god rådgivning, og er meget tilfreds.

Odpowiedź od Fynske Bank
Fantastisk jordnære ansatte som oprigtigt har en interesse i vores liv, de føles mere som samarbejdspartnere i vores huskøb end at man skal spørge “mor og far” om lov.

Odpowiedź od Fynske Bank
Blandet oplevelse som kunde gennem 15 år. Nogle gange får man fat i en person der absolut ikke bør have dét job, andre gange fungerer alt som det skal.

Odpowiedź od Fynske Bank
Vildt at man ikke kan få et svar på et klagebrev. Føler det her forum er den eneste mulighed for at lufte sin frustration. Dårlig kundeservice er en ting, men når man ligefrem ignoreret, og samtidig føler sig fuppet for en renteindtægt, synes jeg det mindste kunne være en kvittering for modtagelse af klagen.

Odpowiedź od Fynske Bank
En grundig gennemgang af min pension med mere.
Gav sig tid til at gennemgå alt og gjorder det let forklareligt.
4 stjerner, der skal altid være mulighed for forbedring, selvom den er sværd at se.
Kurt

Odpowiedź od Fynske Bank
God og forståelig rådgivning som tager udgangspunkt i vores liv og fremtids ønsker. Maria Bonde Pedersen er så dygtig.

Odpowiedź od Fynske Bank
Personlig betjening hvor man får en oplevelse af at du har den gamledags personlige bankrådgivning.

Odpowiedź od Fynske Bank
Jeg har været kunde i mange år, og hver gang jeg har haft brug for hjælp, har jeg fået personlig og professionel rådgivning. Jeg kan altid stole på deres vejledning, og de har en ægte interesse i mit velbefindende. Det er en bank, der forstår mig som kunde.

Odpowiedź od Fynske Bank
Imødekommende og dygtige medarbejdere.
Føler sig i trygge hænder.

Odpowiedź od Fynske Bank
Min kone og jeg valgte i forbindelse med køb af lejlighed, at skifte til Fynske Bank.
Vi har ikke fortrudt et sekund og følt os godt vejledt af vores personlige rådgiver Birgitte Thalund i hele forløbet, hun har gjort alt og mere til i forbindelse med vores lejlighedskøb. Fra tidlig morgen til sen aften :-)
En stor og varm anbefaling herfra.

Absolutely disappointed with Fynske Bank’s service
Their online banking access has been disabled from certain international locations — without any prior warning or notice to customers.
After two weeks of frustrating back-and-forth with customer service (if you can even call it that — their level of English is embarrassingly poor and makes it hard to even understand what they’re saying), they finally bothered to ask us where we were trying to log in from.
Mind you: our location is still within the EU, not some remote island.
For two weeks they kept telling us to “restart the app,” and only then did they admit that we cannot access the app from abroad — for an unspecified amount of time — and told us to “send an email.”
We sent the email as instructed. Naturally, no reply. Not even an automated confirmation of receipt.
No system in place to assist their own clients.
No clear communication.
No proper support in English (which is frankly shocking in the banking industry).
It’s already difficult enough to understand their advisors, let alone get any useful advice on how to simply make a payment from abroad when you’re not physically in Denmark.
This is absolutely unacceptable in the 21st century — no warning, no help, no solutions.
We are now considering filing a formal complaint with the appropriate authorities.
Avoid this bank. Utterly disappointing and unprofessional.

Odpowiedź od Fynske Bank
Den behandling man får når man er kommet op i årene og beder om et lille lån, det aroante afslag der bliver giver efter man som aktionær og kunde gennem 40 år har overholdt

Odpowiedź od Fynske Bank
Stor ros til Kasper Borchmann, som yder en rådgivning som er tilpasset den situation vi som kunde står i og er ikke bange for at udfordre den ide, man selv tænkte var den rigtige.
Meget tilfreds kunde hos Fynske Bank og Kasper :)

Odpowiedź od Fynske Bank
Nok den værste rådgivning man kan få.
Banken lyver om at skulle godkendes med afdrag på totalkredit lån hos dem!

Kasper Borchmann
Fynske Bank Børkop afd. har hjulpet mig med gode råd og vejledning i forbindelse med køb af anden bil. Har fået hurtig og kompetent rådgivning.
Jeg kan varmt anbefale Kasper hvis man søger en kompetent og personlig rådgivning. Tak