Reakcja na opinię
Efter 38 år hos først Vestfyns Bank ( Assens ) nu Fynske Bank ( stadig Assens ) havde jeg i går møde med min daglige rådgiver, Raphael og formuerådgiver Per - det var en usædvanlig god oplevelse. J... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har haft den bedste oplevelse med Signe i forbindelse med rådgivning om lån til nybyggeri. Fra start til slut har Signe været utroligt professionel, imødekommende og grundig i sin vejledning.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lone fra afd. Fredericia har gjort det endnu en gang. Overflytning, sammensætning af lån og rådgivning. Netbank i fynske er nem og overskuelig, altid mulighed for hjælp over tlf. Imødekommende ved... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er en bank for alle typer kunder – unge, ældre, lønmodtagere, selvstændige, små foreninger, store virksomheder og mange andre, der søger en nærværende og lyttende bank. Vi tror ikke på standardløsninger og kundeprogrammer, men på den personlige rådgivning. Vi går ind i alle kundeforhold med et åbent sind og ambitionen om at finde den individuelle løsning, der opfylder kundens ønsker og behov. Derfor gør vi os umage for at være tilgængelige, nemme at snakke med og hurtige til at svare. Du kan naturligvis forvente professionel rådgivning om dine pengesager, men du kan også forvente, at vi ser mennesket bag økonomien. Penge er vigtige, men trods alt kun et middel til at opnå det, man vil. Det hele handler om balance. Om at tage hensyn til kunder, medarbejdere og lokalsamfund. Og om at bygge videre på vores 155-årige historie ved at drive en sund, stabil og langsigtet forretning.
Cortex Park Vest 4, 1. sal, 5230, Odense, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jeg er yderst tilfreds med mit skift til Fynske Bank i Horsens. Fra start til slut har processen været præget af høj professionalisme, personlig service og stor imødekommenhed. En særlig tak til Thomas og Marc, som har ydet en helt ekstraordinær indsats og virkelig gjort en forskel. Jeg kan varmt anbefale Fynske Bank i Horsens!
Fynske Bank er den bedste bankforbindelse jeg har haft og jeg forbliver at være kunde i Fynske Bank

Odpowiedź od Fynske Bank
Det var en kunderådgiver som var god til at formidle, så vi kunne forstå det, og var smilende og venlig.

Odpowiedź od Fynske Bank
Det var en hyggelig og rolig atmosfære, jeg oplevede kompetente medarbejdere, der oplyste, fortalte og rådede ud fra mine behov og forventninger 😊

Odpowiedź od Fynske Bank
I februar 2026 henvendte jeg mig til Fynske Bank via netbank for at høre om muligheden for et billån. Efter lidt mails frem og tilbage med Rådgiverteamet blev forespørgslen videresendt til min afdeling slut februar.
I marts rykker jeg, og får af Rådgiverteamet at vide at de vil undersøge hvorfor min afdeling ikke er vendt tilbage. Intet svar.
I maj og juni rykker jeg igen - og først 29/6 får jeg svar fra Rådgiverteamet om et boliglån (det var et billån jeg ønskede) samt at "vi desværre ikke fået kommunikeret videre til dig, da denne er "faldet ned mellem 2 stole" samtidig med travlhed og sygdom".
Fuldstændig uacceptable svartider og kundeservice. Jeg kan på ingen måde anbefale Fynske Bank.

Odpowiedź od Fynske Bank
Virkelig god behandling og rar atmosfære i banken i Horsens. Man føler sig virkelig velkommen som kunde.
Særligt Anne-Mette var virkelig behagelig at snakke med ifm. bankskifte. Vi er sikre på at det bliver et godt samarbejde i fremtiden.

Odpowiedź od Fynske Bank
Kompetent og meget menneskelig og imødekommende rådgiver. Meget anderledes end vores nuværende midlertidige rådgiver i eksisterende bank. Moderne måde at regne kreditvurdering på, ikke så rigid og gammeldags som i andre banker.

Odpowiedź od Fynske Bank
Vi havde indledt et bankskifte for både vores virksomheder, og vores private arrangementer.
Men de lange svartider på mail og forgæves opkald til Thomas Homann, gjorde vi har valgt en anden løsning.
Vi må blot erfarer at nye kunder, ikke har særlig høj prioritet i Fynske Bank
Det virker ganske enkelt for useriøst.

Odpowiedź od Fynske Bank
Efter at have skiftet til Fynske Bank har jeg fået præcis den personlige og professionelle rådgivning, jeg havde savnet. Min bankrådgiver Christian (Assens) er utrolig hjælpsom, kompetent og nem at komme i kontakt med.
Stor anbefaling til både Fynske Bank og Christian!

Odpowiedź od Fynske Bank
Jeg og vi er meget glade for vores helt private bankrådgiver EMB, som virkelig er god til at lytte, være nærværende og samtidig være super proaktiv til, at opfylde de behov som vi efterspørger - det er bare SÅ FEDT 🤗

Odpowiedź od Fynske Bank
Jeg føler mig mødt, set og hørt.
Tina har været sød og imødekommende, hurtig, service orienteret og kompetent.
Jeg føler at jeg har fået en lovende bank og en dygtig rådgiver

Odpowiedź od Fynske Bank
Jeg er i gang med at skifte til Fynske Bank og har fra start fået en rigtig god oplevelse. Jeg har løbende været i dialog med Lone fra Fredericia-afdelingen, som har været utrolig rar og hjælpsom hele vejen. 5 store stjerner herfra

Odpowiedź od Fynske Bank
Mit første møde med Fynske Bank gik helt perfekt. Rådgiveren var Tobias Qwist fra min gamle bank, så oplevelser blev kun bedre af det. Han kendte i forvejen til vores tidligere arrangement.
Så det at skifte er ikke noget problem.

Odpowiedź od Fynske Bank
Altid dejligt at snakke med Christian bankrådgivere. Stille rolig altid tid til at lytte og rigtig god til at forklare tingene
TAK

Odpowiedź od Fynske Bank
Jamen der er ikke så meget at sige. Person fra kundeservice direkte lyver, og er utrolig arrogant. så når de hæver deres gebyr og deres grundlag for det er at de kan opretholde den gode service, hænger ikke sammen, med mindre de selvfølgelig mener at god service er lig med at lyve over for deres kunder.

Odpowiedź od Fynske Bank
Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse med Fynske bank. Det er tydeligt, at de prioriterer nærvær og personlig service, og det gør en stor forskel i hverdagen som kunde.
Min rådgiver har været utrolig hjælpsom, professionel og nem at komme i kontakt med. Jeg sætter især pris på, at tingene bliver forklaret på en enkel og forståelig måde, så man føler sig godt klædt på til at træffe de rigtige beslutninger.
Jeg oplever også banken som fleksibel og engageret, hvor der bliver tænkt i løsninger frem for begrænsninger også når det ikke er helt standard. Det giver en tryghed, som betyder meget.
Alt i alt en bank, jeg kun kan anbefale, hvis man ønsker en mere personlig og seriøs rådgivning.
Og en særlig ros til Tobias fra Fynske bank, afdeling Vejle. 5 ud af 5 stjerner 🤩
Han er både dygtig, imødekommende og virkelig til at stole på. Her er man i gode & trygge hænder hele vejen.

Odpowiedź od Fynske Bank
Altid god behandling. En meget nærværende bank. Kan varmt anbefale at snakke med dem.

Urimelig gebyrer
De tager 2500 for at lukke en konto i forbindelse med dødsbo.
Jeg synes det er usmageligt at de tager sådan en overpris og udnytter andres ulykke

Odpowiedź od Fynske Bank
Enormt dårlig oplevelse og kundeservice
Min ældre mor, som har været loyal kunde hos Fynske Bank i mere end ti år, har i dag fået spærret sine konti som følge af manglende besvarelse af et spørgeskema. Jeg hjalp hende personligt med at udfylde spørgeskemaet, da hun første gang modtog det, og vi havde derfor en klar forventning om, at oplysningerne var registreret korrekt.
Det viser sig imidlertid, at banken tilsyneladende ikke har modtaget eller registreret svarene, hvilket efterfølgende har ført til spærring af hendes konti – uden yderligere varsel, trods hendes mangeårige kundeforhold og sårbare situation. Dette har skabt både unødvendig frustration og betydelige praktiske problemer for hende.
Jeg finder det dybt bekymrende, at en administrativ misforståelse kan føre til så vidtrækkende konsekvenser, især for ældre kunder, der i forvejen kan være udfordrede af digitale krav. En mere grundig opfølgning eller dialog fra bankens side ville i høj grad have kunnet forhindre denne situation.