Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Min handicappede kørestolsbruger bror har ofte brug for flexkørsel. Vi har oplevet, han ikke bliver afhentet som aftalt, så vi selv måtte fragte ham hjem. Vi har også oplevet, han bliver sat af uden... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Flextrafik pa[ fyn jeg er Melina Danielsen / jeg faldt I et gulvtaeppe og slog hovedet ind I dorkarmen og braekkede min skulder 4 steder Jeg var helt rystet / der kom en flextrafik og hentede... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Klagede den 1/4.26 til FlextrafikMidt over en utryg oplevelse i forbindelse med en kørsel til genoptræningssted. Jeg var nyopereret. FlexTrafik nægtede ved en kundeservicemedarbejder at modtage k... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Simpelthen den værste oplevelse nogensinde! Min veinde får opkald ved 21.30 tiden, og bliver fortalt de er der nu, men den var ikke bestilt til før om en time. Taxichaufføren siger “det gider jeg ik v... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,4

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 61

Napisz recenzję

Blæser på deres kunder

Det er et frygteligt firma, der blæser på deres kunder. Jeg er behandler og har flere patienter der skal køres med flex. Der er altid problemer og flere gange kommer mine patienter ikke grundet forsinkelser. Og hvis det ikke er forsinkelser så er det ubehøvlede chauffører eller chauffører man ikke kan kommunikerer med.

25 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Ingen chauffør og ingen service

Min mor som er terminal patient bestilte FlexTrafik i mandags. Til sin øjenlæge. Chaufføren ud påstod hårdnakket at bestemmelsesstedet var nr 25 i stedet for nr 10. Og ændrede hjemtransporten. Men chaufføren hjem kunne hverken finde nr 25 el nr 10. Da min mor ringede til centralen for at spørge til forsinkelsen fik hun bare oplyst at chaufføren var fra Sønderjylland og at der ville gå yderlige 45 min før nogen kunne hente hende. Og da hun fik at vide at min mor var meget syg og skulle sidde udenfor og vente fordi klinikken var ved at lukkede fik hun et mundtligt skuldertræk som reaktion. Som resultat måtte hun bestille en taxa som kostede 600% mere af hendes pension.
Fy fynbus og FlexTrafik

10 lutego 2025

Uflexible afhentningstidspunkter

Jeg oplever ikke, at Flextrafik er et særligt fleksibelt transportsystem. Jeg har netop bestilt en billet fra Aarhus færgehavn til midtbyen. Min færge kommer ind kl. 12.00. Jeg ringede til Midt Trafik og fik at vide, at jeg nok skulle skrive 12.20 på for at være sikker på, at chaufføren ikke er kørt, når jeg kommer fra færgen. Da jeg efterfølgende bestilte til dette tidspunkt, kunne jeg kun få en tur enten 12.05 eller 13.15. Da jeg ikke har lyst til at vente i fem kvarter - og skal nå en anden færge - blev jeg nødt til at bestille til 12.05, vel vidende at bilen måske er kørt, når jeg kommer fra færgen.
Jeg troede, at man etablerede Flextrafik som et alternativ til almindelig kollektiv trafik de steder, hvor der ikke er nok passagerer til, at det kan betale sig at have en stor bus kørende. Jeg har fuld forståelse for, at man ikke kan regne med, at Flextrafik kommer til et helt specifikt tidspunkt, men at man må påregne at vente fem kvarter, synes jeg er temmelig dårlig service. Der skal lige tilføjes, at jeg bestilte fire dage før min ønskede tur.

10 lutego 2025

Ubehøvlet chauffør

Chaufføren der kørte min gamle mor på 92 havde noget svært ved at ramme den køreplade hvor kørestolen skulle køre på, da han kom ud i rallen og ikke kunne få stolen fri, kaldte han gentagne gange min mor for "Mor er for tyk,Mor er for tyk" men selvfølgelig gør ledelsen ved midttrafik ikke noget.

2 lutego 2025

Det kunne være sjovt

Det kunne være sjovt, når man bestiller tidelig morgen hentning, at Flextrafik engang imellem kommer til tiden.

Jeg bestiller hentningen ud fra, vi ikke skal ende i morgen trafikken

6 lutego 2025

Chaufferen var ikke proffesionelt

Chaufferen var ikke proffesionelt. Han skriver til mig at hvis betalingen kommer ikke igennem så anmelde ham mig til politiet. For det første han har ikke ret til at truer nogen og for det anden har betalt for det beløb og har kvittering for det. Og beløb står reserveret til det næste dag bliver trukket fra min konto. Har forklar på tlf. og sms men han forsætte at ringe og skriver sms til mig som han har ikke forstå min forklaring. Træls at høre på når jeg står på jobbet og han bliver ved at ringe mange gange med forskellige tlf#.

5 lutego 2025

Ikke acceptabelt

Min kæreste er nødt til at bruge plustur til og fra arbejde da der ikke kører mange busser hvor vi bor. Da han skulle hentes ved bus stoppestedet på vej hjem. Ringer chaufføren og siger han ikke kan finde stedet og er en halv time væk. Han beder om adresse og god tager ikke navnet på stoppestedet. Det ligger ude midt i ingenting og min kæreste kender ikke området. Min kæreste er så nødt til at ringe til flextrafik om få dem til at sende en nu bil. Og har nu ventet en time på at komme hjem kl 21 om aftenen.

2 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Min 16 årige datter blev sexuel…

Min 16 årige datter blev sexuel antastet og verbalt krænket af hendes flexchauffør, der sagde, at han ville have fotos af hende, at han ville have hende på restaurant og at hun var sexy.
Min datter var utrolig bange og følte sig nødsaget til at ringe på hans telefonnummer, da han sagde at han ville have hendes nummer, så hun skulle ringe på hans - nu. Herefter sagde han, at han ville køre tur med hende.
Hun var skræmt fra vid og sans, da han satte hende af på Nordbanen 5 i Vejle.
Vi har selvfølgelig anmeldt hændelsen til politiet.
Jeg opfordre andre der oplever lignende at kontakte politiet.

28 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Ser mange dårlige anmeldelser

Ser mange dårlige anmeldelser
Og kan selvfølgelig være det ikke fungerer lige godt alle steder
I Midtjylland må jeg sige der er styr på tingene
Virkelig nice service som jeg kun begyndte og bruge inden for de sidste 1-2 måneder
Jeg bryder mig ikke meget om og køre i offentligt transport med mange mennesker, så det her er virkelig god løsning
Og priserne er helt fair
Meget billigt
Vær opmærksom på du skal bestille 1-2 timer før, og du godt kan forvente tiden bliver 15 minutter før eller efter det du bestiller til
Hvis du er afklaret med det, så funker det bare

26 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Tusinde tak Flex Handicap (Amager)

Tusinde tak Flex Handicap (Amager), en dejlig Ø
Jeg havde selv bestilt en tur den 19-1, til mit barnebarns Fødselsdag. Åhh Ve Ååhh klage, Jeg havde sat datoen forkert, hun har fødselsdag den 18. Ringede den 18 til Kontoret den 18 (samme dag). Ham på kontoret var mega flink og fik mig presset ind, så jeg kunne komme til fødselsdag, lidt forsinket, Jubiii for Flex Handicap. Tusinde, tusinde Tak og god dag fra en presset og taknemmlig Farmooaarr.

18 stycznia 2025

Mange vognmænd underbetaler…

Mange vognmænd underbetaler chaufførerne, der foregår løndumping.

Når man søger arbejde, hos de vognmænd som kører for Flextrafik. Vil cirka 90% ikke betale løn efter overenskomsten desværre.

Mange tilbyder kun ren provisionsløn.

Synes det er uacceptable forhold, at så mange vognmænd prøver at underbetale chaufførerne.

Det bliver desværre kun til en enkelt stjerne, fra mig af.

Hvis I får løst problemet med løndumping, vil jeg meget gerne give jer 5 stjerner.

4 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Min mor skulle hjem fra fysioterapi som…

Min mor skulle hjem fra fysioterapi som hun går til 2 gange om ugen. der var en anden kvindelig passager med. Chafføren havde travlt med at tale i telefon på et sprog min mor ikke forstod, formodentlig arabisk, så travlt at han kørte forbi den anden passagers adresse. hun forsøgte at sige til chaufføren at hab var kørt for langt 2 gange uden resultat, så det endte med at min mor fik råbt til ham at han var kørt for langt, hvorefter han måtte vende rundt og sætte den anden kvindelige passager af. turen gik derefter til min mors adresse. Da hun ankom til adressen sagde chaufføren ikke et ord og min mor måtte selv sørge for at komme op af sædet og få åbnet døren og komme ud for chaufføren rørte ikke på sig. min mor er 87 år og meget dårligt gående og at sætte hende af på den måde på en parkeringsplads kunne lige godt have resulteret i et fald på asfalten med skader til følge. jeg hører ofte om chauffører der taler telefon og SMS under kørslen men det her er dog den mest respektløse adfærd jeg har hørt om længe. det kan da ikke passe at man har sådanne typer til at transportere vores ældre borgere? Min mor var grædefærdig da hun fortalte om den respektløse og ydmygende behandling hun blev budt. i går. Hvad værre er, hun tør ikke klage over disse ting da hun er bange for at blive behandlet endnu ringere hvis nogen får nys om at hun har klaget, I skulle skamme jer.

19 grudnia 2024

Ventetid

Jeg får besked på at bilen kommer 21.02 og klokken 21.25 ringer jeg og svaret er at de kommer om 12 minutter. Det er simpelthen ikke godt nok!

9 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Flextrafik evner ikke at sige at det er…

Flextrafik evner ikke at sige at det er en kantsten til kantsten tur fordi at man bestiller privat i modsætning til hvis sygehuset bestilte til en. Så nu har jeg mistet en tandlægetid pga idioterne i flextrafik. Tak for ingenting og for manglende information og yderst flabet behandling efterfølgende.

13 listopada 2024

Verdens dyreste chauffør

Verdens mest skod tur. Hende jeres chauffør havde hvertfald haft en mega dårlig dag. Vi stoppede undervejs og nogle skulle af og vi skiftede så plads min veninde og jeg. Og stod og ryddet op efter dem som sad der før os. Så blev hun sur over vi ikke havde sat os ned... Da vi ankommer til Århus spørger min veninde om hun må tisse inden hun står af det afviser jeres chauffør. Hvis hun ikke kan lide sit job så fyr hende dog....flexbus taget fra Odense parking syd kl. 21:15 ankomst kl. 23:10... Håber i lærer hende nogle maner over for jeres kunder.... Mvh Anders

8 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Brug flextaxa, hvis du elsker at komme for sent

Jeg oplever endnu engang en forsinket flextaxa, når jeg skal på tur med min borger. Denne gang var det 35+ minutters forsinkelse og jeg synes det er forkasteligt, at man skal betale fuld pris for noget, der er så enormt ringe. Det er langt fra en engangforestilling, og det mig en gåde, hvordan flextaxa endnu ikke har gjort sin debut i programmet “kontant”. Da jeg ringede til FlexTrafik for at høre, hvor langt taxaen er, får jeg en halvmuggen medarbejder i røret og hverken han, eller chaufføren har professionalisme nok til som minium at beklage den enorme forsinkelse. Efter de MANGE minutters forsinkelse bliver vi heldigvis hentet af en bus, der stinker så voldsomt af parfume, at jeg er lige ved at blive svimmel.

9 października 2024

BONDEFANGERI

Flextrafik Midt kan bedst beskrives som bondefangeri!

"Standardprisen er 7 kroner pr. kilometer, minimum 38 kr.

Prisen kan komme helt ned på 3 kroner pr. kilometer, minimum 24 kr., hvis turen går til eller fra et knudepunkt. Prisen er 7 kr. pr. kilometer efter 20 km.

Hvis din tur starter eller slutter på en adresse (der ikke er et knudepunkt) i en byzone, er prisen 15 kr. pr. kilometer, minimum 110 kr. Det koster også 15 kr. pr. kilometer, minimum 110 kr., når din tur er mellem to knudepunkter i byzoner. På kortet nedenfor kan du se, hvilke byer der er defineret som byzoner".

Man skal virkelig nærlæse sidste afsnit!

2,8 kilometer takseres til 220 kr for 2 personer.

Det skal nævnes, at målet for "rejsen", Viborg Domkirke, som er et af Midttrafiks "knudepunkter" er EKSTREMT vanskeligt at finde som "knudepunkt" i Flextrafik-appen.
Flextrafik-appen er øjensynligt konstrueret for, at det skal være så vanskeligt som muligt at finde "knude-punkterne".
Desuden er det umuligt at finde en mailadresse hvor man kan påpege urimelighederne.
Derfor prædikatet "Bondefangeri".

11 października 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej