We hebben van meerdere merken de anti-zweet shirtjes, maar deze zijn echt het fijnst omdat ze als ondershirt gedragen worden en deze het zachtst en dunst zijn. Dat laatste doet overigens niks aan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
AMAZING The confidence these shirts give me is great. Can safely wear delicate and unwashable fabrics or blazers now without worry that they will get stained or smelly. Thin, high quality... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tshirt werkt perfect. Klein nadeel is dat een extra laag wel warmer is en dat hij bij bepaalde kleding zichtbaar is. De top voor vrouwen is helemaal niks. Die blijft niet goed op de plek zitten, waar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De zwarte korte mouw shirts zijn super fijn, het verdikte oksel gedeelte valt nauwelijks op en ze werken erg goed. Eindelijk mijn armen weer omhoog kunnen doen zonder zweetplekken. De witte zijn helaa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
100% Bescherming tegen gênante momenten en gele zweetplekken! Ontdek onze T-shirts met speciaal ingenaaide okselpads tegen zweetplekken. Meer zelfvertrouwen? Kies voor Fibershirts!
Sterkenburg 26, 3401HS, IJsselstein, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Overzichtelijke website en snelle levering. De ondershirts zijn van zeer mooie kwaliteit. Voelen fijn aan en sluiten perfect aan. De maat klopt ook met de normale maat die ik draag (de Fibershirts dragen wel op de huid).
Ze helpen perfect met het vermijden van zweetvlekken in je overhemd. Dus heel tevreden met deze shirts. Gekocht met V-hals en O-hals.

Odpowiedź od Fibershirts
als je iets strak aandoet kan je het 'topje' zien zitten aan de mouwen. het houd niet al het zweet tegen als je zoals mij overmatig zweet. als ik een strakke t-shirt aandoe kan je het topje aan de mouwen zien, het is dus langer dan een normaal t-shirt

Odpowiedź od Fibershirts
Werkt 100%, nooit meer zweetvlekken ergens in. Echt ideaal, dankjewel dat jullie mijn onzekerheid weg hebben gehaald

Odpowiedź od Fibershirts
De shirts zijn top. Na een probleem met de bestelling gelijk een reactie gehad en een nieuw shirt toegestuurd gekregen.

Odpowiedź od Fibershirts
De sokken absorberen het zweet goed, alleen €14 per stuk is wat aan de hoge kant. Verder geen klachten erover en ze zitten erg lekker!

Odpowiedź od Fibershirts
De okselpad is veel groter dan bij andere merken en houdt inderdaad vocht beter tegen. Tevens geen vervelende geur na het dragen. Wel kraken de okselpads wat waardoor het soms onhandig is. Maar voor een (verwachte) zenuwslopende moment zijn ze voor mij door de test. De overige stof van de shirt houdt je warm dus voor zomer is het minder geschikt. Dan zou ik meer een collegtop willen, maar die verkopen ze helaas niet (meer?). Laatste verbeterpunt: dezelfde maten van verschillende kleuren kloppen niet altijd met elkaar, dus dat moet je dan even goed uitzoeken.

Odpowiedź od Fibershirts
Door alle goede reviews een fibertopje besteld om te dragen onder een jurkje naar een spannende speciale gelegenheid. Nooit eerder durfde ik een lichtgekleurd jurkje aan, maar het is helemaal goed gekomen door het topje. Jullie gaan veel mensen een hoop onzekerheid besparen. Dank jullie wel!
En, ik had mijn bestelling de volgende dag in huis.

Odpowiedź od Fibershirts
Hele fijne shirts, daarom wil ik er graag meer bestellen, maar ze zijn al weken (maanden) uitverkocht. Hier valt veel winst te behalen voor dit bedrijf.

Odpowiedź od Fibershirts
Zeer nette en snelle levering. Belangrijkste is natuurlijk het product zelf. Voor mij (en mijn partner) echt een life changer, deze shirts! Echt enorm boven verwachting en het voelt bijna verdrietig dat ik hier niet een groter deel van mijn leven van heb kunnen genieten.
Ik heb altijd last van "zwoksels" wat me erg onzeker maakt en mijn kledingkeuze beperkt. Tevens voelt het gewoon nooit fijn, dat geplak. Sinds ik deze shirts heb geprobeerd (eerst 1 besteld en getest en nadien meteen meerdere besteld, haha), ben ik oprecht zeer onder de indruk en kan het iedereen aanraden.
Ik heb een shirt "getest" door hem (ja, klinkt niet fris, maar was echt ter test) 3 volle dagen achter elkaar te dragen met o.a. autorijden (dan heb ik standaard zwoksels), een langere wandeling en een buurtfeest op een warme dag (ook zwoksel activiteiten voor mij). En werkelijk: geen vies plakkerig gevoel, geen zweetplekken (ik durfde zelfs een grijs strakker shirt aan: daar zie je natuurlijk snel zweetplekken) en géén nare geurtjes.
Lovender kan ik het niet maken. Het is werkelijk een fantastisch product. Wondermiddelen bestaan niet, maar deze shirts vind ik dus wel met recht een wondermiddel!
Tevens zijn de wasvoorschriften gewoon lekker zonder teveel gedoe/beperkingen.
O ja, en de pasvorm was voor mij echt perfect! Gewoon mijn eigen maat (M) besteld en hij sluit fantastisch aan zonder strak te voelen. Komt denk ik ook door de fijne stof. Tevens een top lengte, dus niet zo'n kort vallend model.

Odpowiedź od Fibershirts
Dit is echt een uitvinding ben echt blij mee .De shirts zijn wel wat prijzig maar ik zou niet meer zonder kunnen ideaal geen natte zweet plekken meer 👍🏻service is goed volgende dag in huis 💯%betrouwbaar 👌🏻

Odpowiedź od Fibershirts
Al menig jaar Fibershirt-gebruiker en ambassadeur. Al veel vrienden en kennissen de weg nr Fibershirt getoond. Ik ben fan !

Odpowiedź od Fibershirts
antizweet shirt perfect. extra oksel pads doen hun werk zeer goed, want zelfs na een wandeling van 2 uur bij warm weer (23 C) zie je niet dat ik onder de armen zweet. shirt is ook lekker lang, wat ik zelf erg fijn vind.

Odpowiedź od Fibershirts
Al jaren gebruiken we antizweet shirts.
Daardoor blijft de bovenkleding langer fris en geen rare kringen meer in de kleding.

Odpowiedź od Fibershirts
Goede kwaliteit, snel geleverd en kloppende maatvoering.

Odpowiedź od Fibershirts
De Fibershirts werken echt perfect! Jaloers makend zelfs voor de mensen die mij kennen. Moment op vakantie is Spanje en daad zweet je extreem veel vooral in bij mijn okels waardoor je binnen 5 à 10min al zweet plekken ziet. Toevallig gisteren wandeling in Girona gemaakt en veel bezienswaardigheden gezien met heel veel trappen. Aan het einde van de wandeling waren mij oksels wonder boven wonder helemaal droog. Je voelt wel dat je zweet alleen komt dit er niet doorheen.
Echt veel fijn! Ik zal binnenkort nog meer bestellen.

Odpowiedź od Fibershirts
Top product. Zitten heel goed maar vallen een beetje klein, dus bestel een maatje groter.

Odpowiedź od Fibershirts
Goedenmiddag mooie onderbroek MAAR voor al nu heel erg warm is gaat het overal kleven en dat voelt niet lekker..miss in de winter tijd anders aan voelt..vr gr arj

Great product- fair prices - good service. I will be back 😉

Odpowiedź od Fibershirts
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.