Banner for Fibershirts

Fibershirts Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

AMAZING The confidence these shirts give me is great. Can safely wear delicate and unwashable fabrics or blazers now without worry that they will get stained or smelly. Thin, high quality... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De zwarte korte mouw shirts zijn super fijn, het verdikte oksel gedeelte valt nauwelijks op en ze werken erg goed. Eindelijk mijn armen weer omhoog kunnen doen zonder zweetplekken. De witte zijn helaa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We hebben van meerdere merken de anti-zweet shirtjes, maar deze zijn echt het fijnst omdat ze als ondershirt gedragen worden en deze het zachtst en dunst zijn. Dat laatste doet overigens niks aan... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ik wist niet zeker of de bestelling zou aankomen, omdat ik geen e-mail over de levering had ontvangen en het enkele dagen duurde voordat ik de bestelling kreeg. Maar het T-shirt is aangekomen, het zit... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. T-shirty
  2. Sklep z odzieżą męską
  3. Sklep z koszulkami
  4. Sklep z odzieżą damską

O Fibershirts

Napisane przez firmę

Fibershirts — geen zweetplekken, gegarandeerd

Geen zweetplekken. Gegarandeerd. Bij Fibershirts maken we een einde aan gênante momenten en gele zweetplekken onder je oksels — zodat jij weer met vol zelfvertrouwen door je dag gaat.

Ons anti-zweet ondershirt heeft speciaal ingenaaide, 3-laagse okselpads. De middelste laag is waterbestendig en houdt vocht 100% tegen, terwijl de zijdezachte buitenlagen comfortabel op je huid liggen. Zo blijven natte plekken onzichtbaar, onder elk overhemd of T-shirt.

En er is meer. Dankzij de SILVADUR™ zilvertechnologie wordt 99,9% van de geur-veroorzakende bacteriën gedood — dus je ruikt de hele dag fris. Het lichte, ademende MicroModal® materiaal voelt tot 3 keer zachter dan katoen en is 75% absorberender.

Naast onze anti-zweet shirts voor heren en dames vind je bij ons ook anti-zweet sokken, boxers, tops en wastabletten. Fibershirts geeft je je zekerheid terug, met persoonlijke service waarop je kunt rekenen. Bestel je vóór 21:30 (vr/zo 20:00)? Dan ligt je bestelling doorgaans binnen twee werkdagen op de mat. Gratis verzending vanaf €25 en 30 dagen bedenktijd.

Klaar voor meer zelfvertrouwen? Shop nu →

Waar Fibershirts voor staat

Napisane przez firmę

100% bescherming tegen zweetplekken
Ingenaaide, 3-laagse okselpads met een waterbestendige middenlaag houden vocht volledig tegen. Natte plekken blijven onzichtbaar.
De hele dag fris
De SILVADUR™ zilvertechnologie in het materiaal doodt 99,9% van de geur-veroorzakende bacteriën. Geen zweetgeur, de hele dag.
Onzichtbaar draagcomfort
Het ademende MicroModal® materiaal voelt tot 3x zachter dan katoen, is 75% absorberender en sluit perfect aan op je lichaam.
Jouw zekerheid terug
Fibershirts is er om je zelfvertrouwen terug te geven, met persoonlijke service via chat en e-mail. We staan voor je klaar.

Onze bezorgbelofte

Snel in huis, gratis verzending vanaf €25

Besteld vóór 21:30 (vr/zo 20:00)? Dan ligt je bestelling doorgaans binnen 2 werkdagen op de mat. Verzending is gratis vanaf €25.

Dane kontaktowe

Promotion box for Fibershirts

Geen zweetplekken. Gegarandeerd.

Anti-zweet shirts met ingenaaide okselpads. Ruik de hele dag fris.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

534 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Great product- fair prices

Great product- fair prices - good service. I will be back 😉

11 lipca 2024

Hi there,

Thank you very much for your positive review! We're delighted to hear that you're satisfied with our product, prices, and service. We look forward to serving you again in the future.

Best regards,

Oceniono na 1 z 5

Non funzionano il sudore si vede lo…

Non funzionano il sudore si vede lo stesso. Pessimo investimento visto il costo elevato.

25 kwietnia 2024

Hi Flavio,
Grazie per il tuo feedback. Ci dispiace sapere che il prodotto non ha soddisfatto le tue aspettative e che non ha impedito la sudorazione come previsto. Ci impegniamo a fornire prodotti di alta qualità e apprezziamo il tuo contributo per aiutarci a migliorare. Ti preghiamo di contattare il nostro servizio clienti all'indirizzo support@mijncommerce.nl in modo da poter affrontare le tue preoccupazioni e trovare una soluzione adeguata per te. Vogliamo che i nostri clienti siano felici e soddisfatti dei nostri prodotti.

Oceniono na 4 z 5

Product werd niet geleverd, maar probleem toch opgelost

Product werd niet geleverd. Contact via whatsapp gezocht. Werd me beloofd dat als het de volgende dag niet bezorgd werd, ze met spoed een nieuwe zending zouden opsturen omdat ik 2 dagen later, op vakantie zou gaan. De volgende dag werd weer niet geleverd. Dus om 11.18 uur geappt dat ik niets heb ontvangen. Ik kreeg pas om 18.43 uur antwoord. Er kon niets meer verstuurd worden.

Het geld zou terug gestort worden. Nu 4 dagen later nog niets ontvangen

UPDATE:
Inmiddels privé contact gehad met fibershirts. Ondanks dat ik de bestelling niet meer tijdig kon ontvangen, heeft de klantenservice toch het probleem zo goed als mogelijk opgelost. Daarop mijn review aangepast. Hier werd overigens NIET om verzocht door Fibershirt.

Dankjewel voor de service

10 lipca 2024

Hi Patrick,

Bedankt voor je bericht. We begrijpen je frustratie volledig. Het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad met onze service. We willen je laten weten dat het geld inmiddels is teruggestort op je rekening.

Om dit verder op te lossen en je beter van dienst te zijn, zullen we rechtstreeks privé contact met je opnemen. Dit is niet de service die wij normaal bieden en we willen ervoor zorgen dat alles naar tevredenheid wordt afgehandeld.

Met vriendelijke groeten,

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product! De shirts doen wat ze beloven. Ik ben een flinke zweter en krijg altijd binnen een uur zweetplekken ongeacht wat ik doe, maar met de shirts blijven de oksels van mijn kleding de hele dag droog. Zelfs na een uur lang hard fietsen op een warme dag nagenoeg geen zweetplekken. Ik kan de shirts (net als de kleding die ik erover draag) meerdere dagen aan, ze blijven fris ruiken. De shirts in dat geval wel 's nachts even binnenstebuiten laten drogen. Ik heb er gelijk nog een paar besteld.

11 lipca 2024

Hoi Klant,

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze shirts! We zijn blij dat ze zo goed werken en je dagelijkse activiteiten comfortabeler maken, zelfs op warme dagen en tijdens intensieve fysieke inspanning. Het is fantastisch om te weten dat de shirts je helpen om droog te blijven en fris te ruiken gedurende de hele dag.

Bedankt voor je positieve feedback en het vertrouwen dat je nog meer shirts hebt besteld. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Oceniono na 2 z 5

Wel plastic en super slimfit

Op de verpakking staat dat er geen plastic gebruikt wordt.. maar het wordt geleverd in een plastic zwarte tas.. ook zou ik adviseren het 2 maten groter te bestellen..

4 lipca 2024

Hoi Peter,

Hartelijk dank voor je feedback. We betreuren het te horen dat de verpakking niet aan je verwachtingen voldeed en dat de maat van het shirt niet passend was. Bij FiberShirts streven we ernaar om onze klanten altijd tevreden te stellen, en daarom nemen we je opmerkingen zeer serieus.

We willen graag samen met jou een passende oplossing vinden voor de problemen die je hebt ervaren. Neem alstublieft contact met ons op via contact@fibershirts.nl. Ons team staat klaar om je verder te helpen en ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop.

Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring. We waarderen je geduld en vertrouwen in onze producten.

EXCELLENT

Op een dag zocht ik naar spierwitte t shirt.Toevalig kwam ik Fibershirts tegen,ik vond het prachtig.Dus ik dacht bij mij zelf,ik bestel er eentje.Ik wachtte niet lang.Levering was opzich extreem snel.Fibershirt doet niet onder dure merken zoals Dolce @Gabana,Gucci,Brunello Gucinnello.Verpakking opengemamaakt en direct gedragen.Wat een t shirt is dat Fibershirt.Het geeft verkoeling,het is als ik zeer lichtgewicht airco draag.Zo heerlijk gevoel is dat.Na de vakantie ga ik zeker er drie bijbestellen.Draagcomfort is uitstekend,kwaliteit product is uitmuntend te noemen.Ik heb niks anders dan lof.Mijn complimenten aan jullie.Ik ben zeer dankbaar daarvoor dat jullie zo'n Fibershirts verkopen.Echt klasse.Ik vind het zeer extreem geweldig om te dragen.Het is zeer geschikt als ondershirt.Dat wat het dan,tot de volgende keer met review.

30 czerwca 2024

Hoi Metin,

Wat een fantastische review, hartelijk dank daarvoor! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met je Fibershirt. Het is altijd ons doel om producten van topkwaliteit te leveren, en het doet ons goed te weten dat je dat zo ervaart.

We kijken ernaar uit om je na de vakantie weer te mogen verwelkomen voor je volgende bestelling. Mocht je in de tussentijd vragen of suggesties hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals hartelijk dank voor je lovende woorden en je steun. We wensen je veel draagplezier met je Fibershirt!

Ongelooflijk!

Ik heb voor de eerste keer een t-shirt besteld tegen zweetplekken in mijn kleding. Eigenlijk alleen maar voor onder bepaalde blousjes. Maar ik sta perplex! Hoe goed deze t-shirts werken! Het helpt niet alleen tegen vlekken maar ook tegen de geur! Ik kan de meest synthetische blousjes dragen zonder aan het einde van de dag maar iets te ruiken! Ongelooflijk! Ik ben om!

3 lipca 2024

Hi Anja,

Wat geweldig om te horen dat onze anti-zweet t-shirts zo goed voor je werken! We zijn blij dat je nu zonder zorgen je favoriete blouses kunt dragen. Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

kwaliteit

kwaliteit! goede klantenservice
helpt echt, bij het zweten blijft je kledij toch fris

27 czerwca 2024

Hoi David,

Bedankt voor je positieve feedback, dit waarderen we enorm!
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze shirts.
Mocht je nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan helpen we je graag.
Nogmaals bedankt!

Top! Geen zweetplekken!

Top! Sinds ik fibershirts heb ontdekt durf ik al m’n leuke blouses weer aan te trekken, zonder zweetplekken!

12 czerwca 2024

Hej Marielle,

Wat geweldig om te horen dat onze fibershirts je zo goed bevallen en wat fijn dat je nu weer al je favoriete blouses kunt dragen zonder je zorgen te hoeven maken over zweetplekken. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen op Trustpilot. We waarderen je feedback!

Meer dan waard!

In het begin was ik heel sceptisch, omdat ik al andere T-shirts van andere merken geprobeerd had en de lagere prijs. Maar bleek uiteindelijk het beste anti-zweet T-shirt wat er te vinden is. Na een hele warme trouwdag er mee te lopen was er geen zweetvlek te vinden op mijn pak. Het deed precies wat hij moest doen. Daarnaast fantastische bezorgservice, heel snel en goed gecommuniceerd.

17 czerwca 2024

Hej Arie,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! We zijn blij om te horen dat ons anti-zweet T-shirt aan je verwachtingen heeft voldaan, vooral op zo'n belangrijke dag als een trouwdag.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Esta todo bien

Esta todo bien. Gracias.

14 czerwca 2024

Hola Galinia

Nos alegra saber que todo está bien con su pedido. Si tiene alguna otra pregunta o necesita asistencia, no dude en contactarnos.

Saludos,

Good quality

The size I bought was correct with their size guide, the shirt was thin enough to go unnoticed under a tight top, the best thing is the confidence it gives I wish I’d known about this sooner!

14 czerwca 2024

Hej Jessica,

Thank you for your review! We're glad to hear that the size guide was accurate and that the shirt fits well under your top. It's great to know it has boosted your confidence.

If you have any other questions or need assistance, please feel free to contact us.

Best regards,

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en fijne shirts

Snelle levering en fijne shirts. Zitten goed en zijn zo goed als onzichtbaar onder een wit overhemd

6 czerwca 2024

Hoi Eeltje,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze shirts. Het is geweldig om te weten dat ze goed zitten en bijna onzichtbaar zijn onder een wit overhemd. Als je iets nodig hebt, neem gerust contact met ons op.
We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Absorbeert goed

Ik kom op vier sterren uit, omdat het product (de bolero) persoonlijk als topje fijner was geweest.
Waar de pas zit wordt het vocht goed opgevangen. Maar het model verschuift een beetje naar achter.
Voor mij houdt het 90 % van de vlek tegen. Waardoor het nauwelijks zichtbaar is.

7 czerwca 2024

Hoi Anke,

Bedankt voor je gedetailleerde feedback!
We waarderen je opmerking over het model en het feit dat je de bolero liever als een topje had gezien. We nemen je suggestie zeker mee in onze overwegingen voor toekomstige ontwerpen. Misschien zou het ook helpen om een andere maat te proberen, zodat de top niet verschuift.

Mocht je nog verdere opmerkingen of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen 😊.

Happy with shirts

Good quality shirts that block sweat stains. Great customer communication/service. Delivers on time. However, they are not always in stock when you need them and can take a couple of months to come back.

8 czerwca 2024

Hi Sezi,

Thank you for your positive feedback on our shirts and our customer service!
We apologize for any inconvenience caused by occasional stock shortages. We're working hard to improve our inventory management to ensure our products are available when you need them. We appreciate your patience and understanding. If you have any other questions or need further assistance, please feel free to reach out!

Thanks again! 😊

Oceniono na 2 z 5

Houdt alléén vocht onder oksels tegen

Waarschijnlijk prima wanneer je alleen onder je oksels transpireert. De rest van de stof gaf binnen een uur wandelen toch natte plekken, waar ik hoopte dat het net als de Labfresh shirts behandeld zou zijn om geen vocht op te nemen / door te laten.

6 czerwca 2024

Hoi Jeroen,

Bedankt voor je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten hoe ons product presteert.

Het spijt ons te horen dat je problemen ondervond met vochtplekken op andere delen van het shirt tijdens het wandelen.

Je feedback is zeer waardevol en helpt ons te begrijpen waar we verbeteringen kunnen aanbrengen. We nemen dit zeker mee in onze toekomstige productontwikkeling.

We zullen je een e-mail sturen om een passende oplossing te bieden. We willen er zeker van zijn dat onze klanten tevreden zijn met zowel onze shirts als onze service.

Nogmaals bedankt voor je feedback. We hopen dat je ons in de toekomst nog een kans wilt geven.

Snel bezorgd

Vreselijk veel last van PostNL gehad die telkens zei dat mijn pakje bezorgd was maar dat was niet zo.
Gelukkig hielden jullie vertrouwen in mij en is het pakje alsnog bezorgd.
Zonder de Post had ik het pakje de volgende dag al in huis kunnen hebben want jullie hebben het gelijk bezorgd.Fijne shirts,goede kwaliteit en fijne klantenservice.Raad het iedereen die last van zweet heeft aan

4 czerwca 2024

Hoi Lieke,

Beste [Naam],

Dank je wel voor je geweldige review!
We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met de shirts en onze klantenservice. Jouw positieve woorden betekenen veel voor ons en geven ons extra motivatie om door te gaan met het leveren van de beste kwaliteit en service.

We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn en danken je hartelijk voor je aanbeveling!

Tevreden klant :-)

Goede en snelle levering. Ik heb een t-shirt en topje besteld, zeer tevreden over beiden. De producten werken precies zoals ze bedoeld zijn. Geen natte zweetplekken en geuren meer op mijn kleding :-)

31 maja 2024

Hi Chantal,

Hartelijk dank voor je enthousiaste review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je t-shirt en topje. Het is fijn om te weten dat onze producten goed werken en bijdragen aan jouw comfort. Mocht je nog vragen hebben of iets anders nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Top after sales

Na een verkeerde levering is het perfect en snel opgelost!

24 maja 2024

Hi ramon,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat het probleem snel en naar tevredenheid is opgelost. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar.

Excellent quality undershirts

Very happy with my purchase. Good quality and perfect for my needs.

17 maja 2024

Hi Stephen,

So glad to hear you're happy with your purchase. It's great to know it's exactly what you needed. Thanks a lot for taking the time to share your experience.

Feel free to reach out if you need anything else in the future.

Kind regards,

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej