Nooit meer. De producten die ik had besteld vielen erg klein uit. Ik ruil niet voor een grotere maat, want als die ook te klein zijn betaal ik heel veel verzendkosten. Hier betaal je de verzendkost... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Al een geruime tijd draag ik met veel plezier de boxershorts van RJ-Bodywear. Ik heb inmiddels al verschillende in mijn garderobe liggen. De boxershorts zitten zeer comfortabel en eigenlijk voel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rj Bodywear reageerde direct op klacht dat de pijpjes wel omkrulde door een ander exemplaar te sturen. Goede service Qua pasvorm zoals gebruikelijk zeer goed. Ook na wassen blijft de pasvorm goed.
Ontdek hoe comfortabel ondergoed kan zijn bij RJ Bodywear! Uitgebreid assortiment ondergoed voor dames en heren.
Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Nooit meer.
Hier betaal je de verzendkosten kosten voor bezorgen en retourneren en kosten voor Klarna. Ik ben nu bijna 14 euro en heb er niets voor.
Voor mij nooit meer iets bestellen hier

Odpowiedź od RJ Bodywear
Minder blij na mijn afgelopen bestelling.
De hemden zijn vernieuwd maar niet ten goede.
Ze zijn korter en ook de pasvorm vind ik echt minder.
Voor mijn man een x een boxer besteld, die werd snel lelijk door pillen.
Ligt al in de vuilnisbak.
Het pillen heb ik ook soms na een tijdje bij de taileslips voor dames.

Odpowiedź od RJ Bodywear
Al jaren een trouwe klant. Onder het motto het kost wat maar dan heb je ook wat. De shorts die ik heb gekocht vier jaar geleden zijn ondanks frequent wassen nog steeds helemaal goed. Vrijwel als nieuw.
Bij de bestelling van wat nieuwe kleuren, waren er twee die kleiner uitvallen dan de andere. Na een mailtje direct bericht terug, ze hebben het ook gemeten in het magazijn. Raar dat ze zo afwijken, we sturen u twee nieuwe. Super service!.
Ze hebben ook heel fijn thermo ondergoed en microvezel hemden.

Odpowiedź od RJ Bodywear
Snelle levering van de T-shirts. En art. Madrid draagt perfect bij warm en koel weer.

Odpowiedź od RJ Bodywear
De boxershorts zitten zeer comfortabel en eigenlijk voel ik niet of ik er één aan heb.
Het continue herstellen van de pijpjes is door de fijne pasvorm niet nodig bij RJ-bodywear en ik kan hun boxershorts ook aan iedereen aanraden.
Ze hebben voor mij voldoende keus, door hun afwisselend ontwerp en kleuren.
De Pure Color is mijn favoriet en draag ik het liefst.
Hele prettige en snelle service!
Ik had mijn bestelling snel in huis! Sweatproof shirts werken perfect voor mij, geen natte plekken in mijn shirts.
Goede kwaliteit, stoffen voelen erg prettig aan en blijven ook mooi.
Mooie kleuren en prints!
Perfecte kwaliteit en wat zien ze er mooi uit! Zit top en voelt goed aan.
Oók na het wassen blijven ze heel goed van kwaliteit. Gister besteld en vandaag weer nieuwe in huis.
Echt een aanrader!
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de artikelen en de snelle levering.
De volgende keer bestel ik hier weer, mijn nieuwe favoriet is het ondergoed van de Allure lijn!
Sinds langere tijd draag ik de shorts van RJ Bodywear, en eerlijk gezegd wil ik niet anders meer. De pasvorm is prima en de stof slijtvast. Afwisselend design maken de shorts ook nog leuk om te zien. Een echte aanrader die op meer verkoopplekken beschikbaar zou moeten zijn
De site is klantvriendelijk en maakt het makkelijk een bestelling te plaatsen.
Er wordt snel geleverd.
RJ ondergoed is van enorme goede kwaliteit. Het blijft mooi ook na het drogen in de droogtrommel.
Het materiaal draagt prima en voelt zeer comfortabel.
Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat het ook modieus is. De nieuwste trends vwb kleur en design worden bij RJ gebruikt.
Een uiterst tevreden klant.
Heerlijke hemden met mooie kleuren. Toen ik weer 3 bestelde waarbij in 1 de bies niet helemaal goed was zonder problemen direct een nieuwe toegestuurd gekregen. En ook heel snel. Binnenkort ook eens naar een boxer of onderbroek kijken

Odpowiedź od RJ Bodywear
Fijne topjes en ondergoed gekocht, wat ik wel een minpunt vindt is dat het retourneren op eigen kosten moet, de prijzen zijn niet goedkoop, dat houdt mij wel tegen om weer kleding aan te schaffen als ik twijfel over de maat of pasvorm
Al eens eerder een review geschreven, maar de lange dameshemden van RJ bodywear blijven ontzettend lang mooi.
Recent nog van hetzelfde merk twee onderjurken besteld, zitten ook prachtig!

Odpowiedź od RJ Bodywear
De kwaliteit van RJ tshirts is werkelijk van inferieure kwaliteit. Bedroevend!! Ik heb een 4 pack gekocht 4 maand geleden, alle 4 zijn ze al kapot. Voor de V Hals scheurt in, de oksels slijten allemaal kapot. ERG slecht. Dikke afrader!!!!!

Houten, 7 december 2020
Nadat ik een mankement (na een maand in bezit) aan twee boxershorts had gerapporteerd kreeg ik linea recta twee nieuwe opgestuurd.
Dat geeft vertrouwen!
Nu al 4 keer deze thermoshirts gekocht.
Ze zijn echt fantastisch. Hoop dat ze nog lang in het assortiment blijven.
Snelle levering. Enige leverancier waar ik thermisch ondergoed voor babies vond. Over de kwaliteit van het artikel kan ik nog niets kwijt, wordt pas in december gebruikt
Vlot, duidelijk, nemen contact op indien iets niet in orde, duurzaam, goed zittend en mooi materiaal. Uitermate tevreden. Eindelijk gevonden wat ik lang zocht.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.