Nooit meer. De producten die ik had besteld vielen erg klein uit. Ik ruil niet voor een grotere maat, want als die ook te klein zijn betaal ik heel veel verzendkosten. Hier betaal je de verzendkost... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Al een geruime tijd draag ik met veel plezier de boxershorts van RJ-Bodywear. Ik heb inmiddels al verschillende in mijn garderobe liggen. De boxershorts zitten zeer comfortabel en eigenlijk voel... Zobacz więcej
De kwaliteit van RJ tshirts is werkelijk van inferieure kwaliteit. Bedroevend!! Ik heb een 4 pack gekocht 4 maand geleden, alle 4 zijn ze al kapot. Voor de V Hals scheurt in, de oksels slijten allemaa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rj Bodywear reageerde direct op klacht dat de pijpjes wel omkrulde door een ander exemplaar te sturen. Goede service Qua pasvorm zoals gebruikelijk zeer goed. Ook na wassen blijft de pasvorm goed.
Ontdek hoe comfortabel ondergoed kan zijn bij RJ Bodywear! Uitgebreid assortiment ondergoed voor dames en heren.
Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Odpowiedź od RJ Bodywear
Prima levering zonder problemen.Erg fijne slips met gulp, goede pasvorm.
Toffe onderlijfjes.aangenaam om dragen en heel fijn die diepe uitgesneden hals. Il wil geen andere.

Odpowiedź od RJ Bodywear
Snelle levering, goed product, passende maat.
Snelle afhandeling, ook toen ik een vraag had over de verzending werd ik snel en goed geholpen. Het product is naar behoren. Helemaal te vreden.

Odpowiedź od RJ Bodywear
Product beantwoordde aan de verwachting. Keurig verpakt en snel bezorgd.

Odpowiedź od RJ Bodywear
Kreeg een pakketje die niet voor mij bestemd was en een mailtje van jullie of ik die terug kon sturen en dat de kosten vergoed zouden worden
Heb ik gedaan kosten 6,95 ,deze zijn nooit vergoed ook geen antwoord meer gehad op mijn mail.
Dus bestel bij jullie niet weer wat!
Gr mw .v.spijker

Odpowiedź od RJ Bodywear
kwaliteits materiaal en aangenaam om dragen

Odpowiedź od RJ Bodywear
Simpelweg het beste en meest comfortabele ondergoed dat ik (man,38) ken! Op tijd geleverd en tegen een prima prijs.

Odpowiedź od RJ Bodywear
Ik had nog een vraag aan RJ Bodywear.
Er werd bijna direct op gereageerd.
Bestelling verliep vlot, overzichtelijke website.
Kom graag nog eens terug.
Bedankt RJ!

Odpowiedź od RJ Bodywear
De bestelling kwam mooi op tijd: na 2 dagen. Ook de kwaliteit lijkt goed.

Odpowiedź od RJ Bodywear
heerlijke bodywear, tijdige bezorging, perfecte maatvoering

Odpowiedź od RJ Bodywear
supersnelle levering en fantastisch product !!!!

Prima!
Niet een van de goedkoopste, maar
goede kwaliteit producten. Goede service!
Extra snel bezorgd!
Snelle levering, goede kwaliteit ondergoed. Goede retour regeling. Kortom geen gelul. Je krijgt waar voor je geld.
Supervlotte levering en ondergoed ziet er zeer goed uit
Ooit in een lingeriezaak een broekje gekocht van jullie, en dat zit erg prettig. Daarop online gaan zoeken en jullie outlet gevonden.
Super! Zulke kwaliteit voor een schappelijke prijs!