We hebben van meerdere merken de anti-zweet shirtjes, maar deze zijn echt het fijnst omdat ze als ondershirt gedragen worden en deze het zachtst en dunst zijn. Dat laatste doet overigens niks aan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
AMAZING The confidence these shirts give me is great. Can safely wear delicate and unwashable fabrics or blazers now without worry that they will get stained or smelly. Thin, high quality... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tshirt werkt perfect. Klein nadeel is dat een extra laag wel warmer is en dat hij bij bepaalde kleding zichtbaar is. De top voor vrouwen is helemaal niks. Die blijft niet goed op de plek zitten, waar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De zwarte korte mouw shirts zijn super fijn, het verdikte oksel gedeelte valt nauwelijks op en ze werken erg goed. Eindelijk mijn armen weer omhoog kunnen doen zonder zweetplekken. De witte zijn helaa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
100% Bescherming tegen gênante momenten en gele zweetplekken! Ontdek onze T-shirts met speciaal ingenaaide okselpads tegen zweetplekken. Meer zelfvertrouwen? Kies voor Fibershirts!
Sterkenburg 26, 3401HS, IJsselstein, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Goede shirts, maat goed en kwaliteit goed. Prijs wat aan de hoge kant

Fantastisch zittend shirt
Aangesloten en zeer comfortabel

Odpowiedź od Fibershirts
Flot pakket ind og godt beskyttet. T-shirts virker i max lækker kvalitet og virker kølende at have på hvilket er super rart.
Jeg har nu testet t-shirt af i nogle dage og jeg må bare sige. Wauw. Jeg har døjet så meget med sved hele mit liv og trods flere skift om dagen så var det aldrig godt nok. Men med de her t-shirt så er jeg tør, lugt fri og kan endelig endelig endelig føle mig tryg og have selvtillid til at gå i det tøj jeg kan li. Uden at føle mig ulækker eller klam.
Dette produkt er livs ændrede for mig og gør virkelig mit liv meget bedre. Utroligt en t-shirt kan gøre så meget.
Er super taknemmelig og kan kun anbefale det videre til alle der døjer med sved.
Jeg kan kun sige Tak tak tak.
Lidt lang leverings tid, men ok.

Odpowiedź od Fibershirts
Uitstekende kwaliteit shirts. Doen wat het beloofd. Erg blij mee. Kan het iedereen aanraden.

Odpowiedź od Fibershirts
Ik kon me eigenlijk niet voorstellen dat dit echt zou werken, maar ik ben supertevreden. Zelfs na twee tegen-de-wind-in-fietsritten zag je nog steeds geen plekken in de strakke longsleeve die ik eroverheen droeg. En ook geen geurtjes. Zo blij met deze ontdekking!

Odpowiedź od Fibershirts
Ik ben ontzettend tevreden over mijn aankoop! De levering was snel en verliep zonder problemen. Ik heb twee fibershirts aangeschaft om ze eerst uit te proberen, en mijn ervaring is zeer positief. De shirts zorgen ervoor dat ik niet dagelijks meerdere shirts en truien hoef te wisselen, wat zowel praktisch als comfortabel is. In gezelschap voel ik me zelfverzekerder, en bovendien gaan mijn kledingstukken langer mee, wat ook flink scheelt in de was. In het begin was het even wennen aan de okselpads in de shirts, maar inmiddels merk ik ze niet eens meer. Ik ben zo tevreden dat ik binnenkort zeker een nieuwe bestelling ga plaatsen!

Odpowiedź od Fibershirts
3 verschillende shirts ontvangen en gedragen. Tevreden over de zwarte en huidskleurige versies. De witte viel iets tegen en kon ik na 1 dag wassen.

Odpowiedź od Fibershirts
Goede kwaliteit shirt, 'werkt' zoals aangegeven, prima prijs, snelle levering, duidelijke communicatie. Ik ben tevreden!

Odpowiedź od Fibershirts
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van Fibershirts. Na eerder al enkele items te hebben aangeschaft, heb ik nu ook het damesshirt in het wit besteld. De shirts zijn comfortabel en dragen heerlijk. Zeker een aanrader!

Odpowiedź od Fibershirts
steeds een snelle levering. Zit heel goed qua pasvorm. Gewoon de maat bestellen die je als t shirt hebt. En het belangrijkste, het werkt ook effectief. Heb er intussen al verschillende bestellingen van gedaan.

Odpowiedź od Fibershirts
De levering met Post NL is slecht, de levering stond na een week op ‘bezorgd’ maar ik heb na 1,5 week nog niets ontvangen…. Drama!
Mooi shirt besteld, niets ontvangen….

Odpowiedź od Fibershirts
Het klopt niet… het bedrijf heeft een mooie website. Producten zijn gemaakt in prc = China . Op de verpakking staat een referentie naar mijn commerce bv. Hoge zand 39, unit 1.01 wat een “virtueel kantoor of flexwerplek” zou moeten zijn . de verpakking vermeld 100% plastic free maar vervolgens wordt het shirt verzonden in een plastic zak en zitten de labels met plastic aan de shirts bevestigd.
Als afsluiter vermeld het label dat de stof is gemaakt van berkenhout vezels uit Oostenrijk. Kortom een mooie marketing schil maar in realiteit zeer zeer bedenkelijk. Volgende aankoop doe ik weer bij een echt geverifieerd bedrijf.

Odpowiedź od Fibershirts
Mijn go to ondershirt. =) Dit jaar opnieuw aangeschaft omdat er black Friday deals waren. Echt een must voor mijn overhemden. Die blijven nu schoon bij de oksels!

Odpowiedź od Fibershirts
Shirt geeft zelfvertrouwen! Erg fijn materiaal en vangt zweet uitstekend op. De shirts hebben uit de fabriek wel een beetje een onaangename geur, maar dit is er na een paar wasbeurten wel uit.

Odpowiedź od Fibershirts
Super blij met het shirt! Ik was wat sceptisch maar de recensies hadden me overtuigd en gelukkig maar! Ik heb echt last van het zweten en ook de geurtjes die daarbij horen. Nu zweet ik alsnog en moest ik heel even wennen aan het gevoel daarvan, maar er was niks te zien en niks te ruiken! Wat een verademing, ik ga er zeker meer kopen!

Odpowiedź od Fibershirts
Shirts dragen zeer comfortabel. Aanbieding van 3 stuks gekocht in huidskleur. Uberhaupt geen transpiratie plekken meer zichtbaar. Nog beter dan verwacht!

Odpowiedź od Fibershirts
Eerste indruk is verbluffend. Ik heb al jaren meerdere merken geprobeerd echter niet tot tevredenheid. Het lijkt dat deze kwaliteit hetgeen is wat ik zoek. Ben benieuwd of dit na een aantal x wassen nog zo is

Odpowiedź od Fibershirts
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.