Oceniono na 3 z 5

Jeg meldte mig ind i Evenas univers for at modtage en 10 procents rabatkode. E-mailen kom dog ikke. Da jeg ikke ville vente længere bestilte jeg mit ønskede smykke, men heller ikke ordrebekræft... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min datters øreringe gik i stykker, formentlig gr. for stram en lås, men så skrev jeg til Evena, og de sendte straks et par nye og ekstra gummi-låse med. Nu bruger min datter de medsendte gummilåse.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Evena kan helt klart anbefales 🤍 De sælger de smukkeste smykker med et enkelt look. Jeg havde for en lille uge siden lagt en stor ordre og 10 minutter efter får jeg en rabatkode med 30% så de går nat... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Handlen gik igennem uden problemer og jeg fik min vare hurtigt. Så det super. Den taske jeg har købt, ligner præcis den de reklamere med, så det er jo dejligt, MEN - guld hardware på tasken fremstå... Zobacz więcej

1. Sklep jubilerski

Napisane przez firmę

Hos Evena finder du smykker og accessories til kvinder i moderne designs.

3,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

God Kundeservice

Jeg havde købt en taske der efterfølgende gik en del i stykker… jeg kontaktede Kundeservice, de var super søde og har sendt mig en ny taske. Klar anbefaling

15 grudnia 2021

Hej Sille,

Først og fremmest beklager jeg, at din taske gik i stykker. Vi er dog glade for, du tog kontakt til os, så vi kunne finde den bedste løsning, og du kunne få ombyttet tasken. Hvor er det bare dejligt at læse, at du gerne vil anbefale os til andre ✨

Jeg håber, du bliver glad for din nye taske.

Så dejligt nemt!

Så dejligt nemt. God oversigt og søgefunktion på hjemmesiden. Smukke produkter og fin kvalitet. Fik gaven et pr dage efter bestilling. Kan godt anbefale stedet.

9 grudnia 2021

Hej Sussie,

Tak for din anmeldelse og de flotte stjerner.

Det betyder meget for os, at du synes vores hjemmeside er nem og overskuelig, da vi stræber efter at give en god købsoplevelse. Samtidig glæder det os, at du synes, produkterne er smukke og i god kvalitet ✨

Skønt du blev glad for gaven - Du skal være mere end velkommen på vores hjemmeside igen.

Oceniono na 5 z 5

Fin service og hurtig levering og…

Fin service og hurtig levering og flotte øreringe

8 grudnia 2021

Hej Henriette,

Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glade for.

Hvor er det bare dejligt, at du har været fuldt tilfreds med vores service og levering, og samtidig er glad for dine øreringe. Det betyder nemlig meget for os, at vores kunder har haft en god oplevelse ✨

Oceniono na 5 z 5

Hurtig ekspedition og god hjemmeside.

6 grudnia 2021

Hej Stine,

Mange tak for din anmeldelse 🌟

Det glæder os utrolig meget at læse, at du synes, vores hjemmeside er god og tilfredsstillende, og samtidig har fået hurtig ekspedition.

Du skal være mere end velkommen på webshoppen en anden gang.

Oceniono na 4 z 5

Hurtig og super levering af det…

Hurtig og super levering af det bestilte.
Min vare så ud som på foto.
Fuld tilfredshed

2 grudnia 2021

Hej Heidi,

Hvor er det skønt at læse, at du er fuldt tilfreds med din vare og samtidig fik leveret den hurtigt. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse, så derfor sætter vi stor pris på din anmeldelse ✨

Super smukke øreringe

Super smukke øreringe, pænt og forsvarligt indpakket.
Hurtig levering.

1 grudnia 2021

Hej Lene,

Tusind tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner 🌟

Det betyder meget for os, at du synes, øreringene er smukke og forsvarligt indpakket. Skønt at ordren også nåede hurtigt frem.

Vi håber på at se dig på webshoppen en anden gang.

Oceniono na 2 z 5

Besvarer ikke mails

Jeg bestilte Maya tasken, den ligner præcis en taske man kan få fra SHEIN til 100 kr. og kvaliteten føles heller ikke bedre. Derudover svarer de ikke på mails. Jeg har sendt ordren retur for 50 kr.

30 listopada 2021

Hej Isabella,

Vi er kede af at høre, at tasken ikke levede op til forventningerne, og du har måtte returnere din ordre.

Jeg kan se, din anmeldelse er skrevet kort efter Black Friday. Vi har haft rigtig travlt hele november måned, og vi er naturligvis kede af, hvis din henvendelse ikke skulle være blevet besvaret. Det er vigtigt for os at yde en god service, og du skal være mere end velkommen til at kontakte os igen på kontakt@evena.dk.

Oceniono na 5 z 5

Super smukke øreringe som ankom få dage…

Super smukke øreringe som ankom få dage efter jeg havde bestilt. De ankom sirligt pakket ind og lå i en smuk æske.

24 listopada 2021

Hej Anne,

Tak for din utrolig flotte anmeldelse.

Vi er virkelig glade for at læse, at du synes dine øreringe er super smukke, og lå i en smuk smykkeæske. Hvor dejligt, at pakken også ankom hurtigt uden problemer ✨

Du skal være mere end velkommen på vores webshop igen.

Oceniono na 5 z 5

Super flot service og hurtig levering

Super flot service og hurtig levering. Og er vild med tasken :-)

22 listopada 2021

Hej Anette,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på ✨

Hvor er det bare skønt, at du modtog din ordre hurtigt, og er vild med din taske. Vi gør alt hvad vi kan for at yde den bedste service.

Du skal være mere end velkommen på webshoppen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk og hurtig hjælp i kundeservice

Levering gik hurtigt, og kundeservice er både nemme at få fat i og virkelig interesseret i at hjælpe med diverse spørgsmål.

17 listopada 2021

Hej Helle,

Mange tak for din meget flotte anmeldelse og 5 stjerner 🌟

Vi er utrolig glade for, at du har haft en så god oplevelse med vores kundeservice, og fik hurtigt svar på dine spørgsmål - Det betyder meget for os.

Flotte øreringe

Flotte øreringe, der levede helt op til forventningerne, og hurtig og problemfri levering.

10 listopada 2021

Hej Helle,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at læse, du synes øreringene er flotte og levede helt op til forventningerne. Hvor dejligt, at din ordre blev leveret hurtigt og uden problemer 🌟

Vi håber på at se dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service og hurtig levering…

Rigtig god service og hurtig levering rigtig flotte smykker og hurtig svar på mine spørgsmål

8 listopada 2021

Hej Willy,

Tak for din fine anmeldelse 🌟

Det betyder meget for os, at du er glad og tilfreds med vores service, samt oplevede hurtig levering ved dit køb.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og smuk vare

Hurtig levering, varen var som vist på billedet, og pakken ind i en smuk indpakning. Meget tilfreds og kan ikke klage over noget

8 listopada 2021

Hej Maria,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse ✨

Hvor er vi bare glade for, at du har haft en god oplevelse med os. Det glæder os især at høre, at du synes varen er smuk, og pakket pænt ind.

Du skal være mere end velkommen hos os igen.

Hej Jeanet,

Mange tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glad for.

Hvor er det bare dejligt at høre, du synes tasken er fin, samt havde en hurtig ekspedition af din ordre 🌟

Vi håber at se dig på webshoppen igen en anden gang.

Hej Brian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Hvor er det skønt at høre, du synes godt om produktet, og har oplevet hurtig levering ✨

1 listopada 2021

Hej Wendy,

Tak for din anmeldelse og de flotte stjerner 🌟

Jeg er glad for at læse, du har været tilfreds med dit køb samt leveringsprocessen.

Vi håber at se dig på webshoppen igen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Flot taske og super service

Jeg købte en taske fredag middag, og allerede lørdag blev den leveret til mit valgte udleveringssted. Tasken var super fint pakket ind og selve tasken er flot, funktionel og lige som forventet.
Kan klart anbefale at handle på evena.dk :-)

1 października 2021

Hej Lise,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er vigtigt for os, kunden har en god oplevelse hele vejen igennem, og det glæder mig derfor, at du synes både levering, indpakning og tasken var i top ✨

Vi håber på at se dig på shoppen en anden gang.

Rigtig god weekend!

Oceniono na 1 z 5

Dårlig service

Tasken lever ikke op til de mål de selv har opgivet på deres hjemmeside. Og nu skal jeg selv betale 50kr for at sende en taske tilbage som ikke ser ud som den der er taget billeder af, og når man skriver til kundeservice får man intet svar.
Udover det er følelses selve tasken meget billig, og meget ubehagligt at rører ved.

1 października 2021

Hej Sara,

Jeg er ked af at høre, du har været utilfreds med din oplevelse hos os. Jeg kan se, din anmeldelse er skrevet dagen efter du har spurgt, om du kunne få gratis retur. Vi er en lille virksomhed, og i travle perioder kan der forventes en svartid på et par hverdage.

Vi har reageret hurtigst muligt, og du har tidligere på ugen fået tilsendt et returlabel, som du har valgt at bruge ✨

Kan anbefales

Lækre og fine smykker kom til tiden hurtig levering alt ok

20 września 2021

Hej Kim,

Vi er glade for at høre, du har været tilfreds med din oplevelse hos Evena! Tusind tak for de 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på ✨

Jeg er tilfreds og med mit køb

Jeg er tilfreds og med mit køb
De er flotte øreringe

9 września 2021

Hej Anette,

Tak for de 5 stjerner og din meget fine anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb og dine nye øreringe ✨

Vi håber på at se dig på shoppen en anden gang.

Evena

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej