Oceniono na 3 z 5

Jeg meldte mig ind i Evenas univers for at modtage en 10 procents rabatkode. E-mailen kom dog ikke. Da jeg ikke ville vente længere bestilte jeg mit ønskede smykke, men heller ikke ordrebekræft... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min datters øreringe gik i stykker, formentlig gr. for stram en lås, men så skrev jeg til Evena, og de sendte straks et par nye og ekstra gummi-låse med. Nu bruger min datter de medsendte gummilåse.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Evena kan helt klart anbefales 🤍 De sælger de smukkeste smykker med et enkelt look. Jeg havde for en lille uge siden lagt en stor ordre og 10 minutter efter får jeg en rabatkode med 30% så de går nat... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Handlen gik igennem uden problemer og jeg fik min vare hurtigt. Så det super. Den taske jeg har købt, ligner præcis den de reklamere med, så det er jo dejligt, MEN - guld hardware på tasken fremstå... Zobacz więcej

1. Sklep jubilerski

Napisane przez firmę

Hos Evena finder du smykker og accessories til kvinder i moderne designs.

3,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Varm anbefaling herfra

Lækre og smukke smykker. God pris og hurtig levering.

15 kwietnia 2022

Hej Heidi,

Tak for din anbefaling og de meget flotte ord.

Det glæder mig, at du synes vores smykker er smukke og til en god pris. Skønt at leveringen også var hurtig ✨

Jeg håber, du får stor glæde af dine nye smykker.

Du må have en dejlig weekend.

God service!

Jeg har modtaget en fin Olivia taske, som
jeg er meget tilfreds med. Derudover har jeg modtaget en god service under mit køb!

13 kwietnia 2022

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på 🌟

Det glæder mig at læse, at du er glad for din nye Olivia taske. Hvor skønt, at du også har modtaget en god service i forbindelse med dit køb.

Vi håber på at se dig på shoppen en anden gang.

God weekend!

Fantastisk service

29 marca 2022

Hej Kenneth,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder mig at læse, at du synes, vi har givet en fantastisk service - det er nemlig rigtig vigtigt for os ✨

Nem og hurtig handel.

Nem og hurtig handel.
Varen kom hurtigt, så alt i alt en super god oplevelse.

17 marca 2022

Hej Jeanette,

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt, at du har haft en rigtig god oplevelse hos Evena - det glæder os meget at høre.

Du skal være velkommen på shoppen en anden gang ✨

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet og hurtig levering

God kvalitet og hurtig levering.

Ville dog anbefale at de tilføjer muglighed for at skrive anmeldelser på deres hjemmeside. Hermed kan kunderne være mere trygge i at købe derfra. Det ville også være bedre med flere billeder i nogle af tilfældene.

Har givet 5 stjerner da jeg virkelig er glad for den taske jeg har købt, og selvom 500 kr er mange penge for mig synes jeg at det er fair. (Pakken kom 2 eller 3 dage efter bestilling)

12 marca 2022

Hej,

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder mig at høre, at du er rigtig glad for din nye taske - og at kvalitet og levering har levet op til forventningerne.

Mange tak for din feedback til vores hjemmeside - den er hermed noteret ✨

Rigtig god weekend.

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering og øreringene er…

Super hurtig levering og øreringene er helt hvad jeg forventede! Er super glad for dem 🤩

11 marca 2022

Hej Sara,

Tak for din meget flotte anmeldelse.

Det glæder mig at læse, at levering og øreringe var som forventet. Jeg håber du får stor glæde af dit nye smykke 🌟

God weekend!

Hurtig levering, perfekt

10 marca 2022

Hej Sonja,

Tak for din flotte anmeldelse - den er vi rigtig glad for.

Hvor skønt, at du havde en god oplevelse og levering var hurtigt ✨

Rigtig god weekend!

Fuld tilfredshed

Hurtig levering og god hjemmeside. Jeg købte et par øreringe som så ud som på billedet. De ankom få dage efter jeg havde bestilt og kom i en pæn lille æske.

9 marca 2022

Hej Jette,

Tusind tak for din anmeldelse 🌟

Hvor er jeg glad for at høre, at købsoplevelse og smykket levede op til forventningerne.

Rigtig god weekend.

Oceniono na 5 z 5

Super service og lynhurtig levering…

Super service og lynhurtig levering 👍👍😊

8 marca 2022

Hej Steen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner. Skønt du har været tilfreds med vores service og levering 🌟

Rigtig god weekend!

Oceniono na 1 z 5

Dårlig kvalitet

Jeg fik en Olivia taske i julegave og efter den var taget i brug i en uge, knækker hanken af, da syningen går op og der kommer en flænge i kunstlæderet. Jeg kontakter Evena kundeservice og jeg skal sende tasken retur, så de kan reparere den, hvilket jeg synes er en dårlig løsning, da kunstlæderet decideret er i stykker. Jeg vælger dog at sende tasken alligevel, da jeg håber de kommer til at se, at det ikke kan repareres. Jeg får en mail knap en uge senere om tasken er repareret og sendt til mig. Jeg hentede den i lørdags og taget den i brug 1 (!!!) gang og den er allerede i stykker igen. Synes på ingen måde det er iorden - jeres tasker er rigtig flotte og havde tænkt mig at købe nogen andre af jer, men når det er kvaliteten på tasken den ikke skal kunne holde mere end under en måned, så er det ikke noget jeg har lyst til at bruge penge på.

3 marca 2022

Hej Anja,

Jeg beklager meget, at tasken er gået i stykker af to omgange. Det er selvfølgelig ikke i orden.

Som vi har forklaret dig i mailen skyldes det en fejl ved selve hængslet, som vi netop har ændret. Jeg er helt enig i, at tasken skal holde meget længere end en måned, og kan også se, at du er blevet tilbudt en ny taske. Jeg er glad for, du trods alt synes vores tasker er flotte, og jeg håber, du kommer til at blive glad for den nye ✨

Rigtig god dag.

Bedste service…

Jeg har simpelthen fået den bedste service ved Evena.
Jeg kom i kontakt med Cecilie fra Evena og hun gik virkelig den ekstra mil, for at imødekomme mine ønsker.
Tusind tak til Evena og Cecilie.
Jeg glæder mig til at modtage min pakke!

18 lutego 2022

Hej Alberte,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Hvor er det skønt at læse, at du synes, du har fået den bedste service hos os ✨

Jeg håber, at gavemodtager blev glad for gaven.

Du skal være velkommen på shoppen en anden gang.

Fuld tilfredshed.

Købte en halskæde som til fulde lever op til billedet og forventningerne.
Bestilte mandag aften, og fik den leveret fredag.
Benytter gerne denne hjemmeside en anden gang.

10 lutego 2022

Hej Camilla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner 🌟 Hvor er det dejligt, at halskæden levede op til dine forventninger, og du gerne vil benytte os en anden gang.

Vi håber at se dig på hjemmesiden igen.

Oceniono na 4 z 5

Super oplevelse

Super fin halskæde. Dog meget tynd, men rigtig fin til prisen. Meget fin indpakning og hurtig levering. Intet at klage over:)

7 lutego 2022

Hej Line,

Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi glade for ✨

God weekend.

Hej Bo,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på 🌟

Du ønskes en dejlig dag.

Oceniono na 2 z 5

Har fået tilsendt en forkert farve og…

Har fået tilsendt en forkert farve og det er svært og endnu ikke lykkes at få svar fra kundeservice.

7 lutego 2022

Hej Henriette,

Jeg beklager, du har fået tilsendt en forkert farve, men jeg kan se, der er rettet op på fejlen og fundet en løsning.

Jeg er ked af at læse, du synes, det har været svært at få fat i kundeservice. Din mail er sendt lørdag, og er blevet besvaret mandag. På vores hjemmeside gør vi opmærksom på, at kundeservice kun har åbent i hverdagene, og derfor har det desværre ikke været muligt at vende tilbage på din henvendelse tidligere ✨

Jeg håber, du har lyst til at besøge Evena en anden gang.

Oceniono na 1 z 5

Øv jeg kan desværre ikke dele en god…

Øv jeg kan desværre ikke dele en god oplevelse😔jeg har prøvet at skrive til dem flere gange men hører intet?

24 stycznia 2022

Hej Linda,

Det er rigtigt, du har sendt os en mail fredag og mandag. Da vi har været på messe i samme periode, har kundeservice desværre holdt lukket, hvilket jeg beklager. Vi er kede af den lange svartid, men har besvaret dine henvendelser hurtigst muligt og inden for 2 hverdage ✨

Jeg håber, du ellers har været tilfreds med din oplevelse hos Evena, og at gavemodtager bliver glad for gaven.

Nemt og hurtigt!!

9 stycznia 2022

Hej Line,

Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os meget at læse, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os, og derfor giver topkarakter ✨

Vi håber på at se dig på hjemmesiden en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde set nogle øreringe der var…

Jeg havde set nogle øreringe der var helt perfekt til mit Bryllup og da jeg så skulle købe dem var de udsolgt! Jeg tog den chance og skrev til dem på Instagram og de tilbød at forsøge at få dem hjem til mig! Jeg er ovenud lykkelig for deres forståelse og hjælp til at jeg kunne få de øreringe hjem som forresten er lige så smukke som på billederne.
Derudover så købte jeg 2 andre par og en ring og alt sammen er så fint og behageligt at have på.
KÆMPE anbefaling 😍

6 stycznia 2022

Hej Mathilde,

Tusind tak for din utrolig flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på 🌟

Vi stræber altid efter at yde en god service, og derfor betyder det meget, at du er så tilfreds med din oplevelse hos os. Hvor er det bare skønt, at øreringene kunne nå at blive bestilt hjem, så du kan have dem på til dit bryllup, og du samtidig synes de er smukke. Det glæder os, at du synes de andre smykker, du også bestilte, er fine og gerne vil anbefale os til andre.

Vi håber I får et dejligt bryllup 🥰

Oceniono na 4 z 5

Fine varer og nemt og hurtigt ift

Fine varer og nemt og hurtigt ift. bestilling/levering

5 stycznia 2022

Hej Annika,

Tak for din fine anmeldelse 🌟

Hvor er det dejligt at læse, du synes vores varer er fine, og oplevede god og hurtig ekspedition. Det betyder meget for os.

Evena

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej