Jeg meldte mig ind i Evenas univers for at modtage en 10 procents rabatkode. E-mailen kom dog ikke. Da jeg ikke ville vente længere bestilte jeg mit ønskede smykke, men heller ikke ordrebekræft... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Min datters øreringe gik i stykker, formentlig gr. for stram en lås, men så skrev jeg til Evena, og de sendte straks et par nye og ekstra gummi-låse med. Nu bruger min datter de medsendte gummilåse.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Evena kan helt klart anbefales 🤍 De sælger de smukkeste smykker med et enkelt look. Jeg havde for en lille uge siden lagt en stor ordre og 10 minutter efter får jeg en rabatkode med 30% så de går nat... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Handlen gik igennem uden problemer og jeg fik min vare hurtigt. Så det super. Den taske jeg har købt, ligner præcis den de reklamere med, så det er jo dejligt, MEN - guld hardware på tasken fremstå... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Evena finder du smykker og accessories til kvinder i moderne designs.
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Virkelig ringe kvalitet og dårlig service. Jeg købte er armbånd som efter 1,5 mdr allerede var falmet så meget i farven. Jeg skrev en mail til dem og de kunne intet gøre. De tilbød intet til gengæld. Armebåndet skulle være guldbelagt endda.
Handler ikke fra dem mere.

Odpowiedź od Evena
Fik 2 ens smykke. Men havde bestil armbånd og ørering. Fik heller ikke nogen ordre/faktura så jeg kan ikke se om jeg har trykket forkert eller Evena har sendt forkert. Suk
Svært at sende retur da jeg ikke har en ordrenummer.

Odpowiedź od Evena
Havde læst anmeldelser af stedet, så var lidt spændt på at bestille (men da det var en gave og det var det ønskede, tog jeg chancen). Der var ingen slinger i valsen - det bestilte kom hurtigt og det var det rigtige der kom. Ville ikke være bange for at bestille der fra en anden gang.

Købte 2 tasker.
Den ene blank sort. Da jeg modtager min pakke er den mat sort (slet ikke sammenlignelig med den blanke udgave). Tænker jeg tjekker lige hjemmesiden - er det mig der har taget fejl måske??
Men nej.. jeg havde taget screenshot af tasken på hjemmesiden før jeg bestilte, og billederne på denne model var nu ændret efter jeg havde modtaget tasken - fra billeder af en blank taske til en mat taske. Jeg ønskede ikke tasken i mat, men jeg er heller ikke typen der orker returnering. Så nu ligger jeg inde med en taske der ser helt anderledes ud end jeg bestilte (599,-).
Den anden taske jeg modtog var absolut heller ikke prisen værd (499,-). Virkelig billige at se på - matcher ikke prisen, selvom den ikke er høj.
De ligger i skabet og skal med på loppemarked i næste uge - jeg får nok max 100,- pr. taske selvom de er ubrugte.
Fin, effektiv service. Hurtig ekspedition fra bestilling til modtagelse af varer

Odpowiedź od Evena
Er desværre skuffet over min ordre. Jeg købte for et halvt års tid siden en Olivia taske. Da jeg modtog tasken lugtede den af billigt plastisk, men valgte dog at beholde den grundet det flotte design, og håbe på kvaliteten var bedre end lugten indikerede. Jeg har nu brugt tasken max 6 gange og der ses allerede tydelige brugsspor (i forhold til jeg har brugt den så lidt). Synes ikke på nogen måde prisen og kvaliteten stemmer overens.....
OPDATERING:
Jeg kontaktede deres gode og professionelle kundeservice og fik et tilgodebevis. Virkelig god stil.

Odpowiedź od Evena
Købte i september 2021 en sort Olivia-taske. Tasken blev leveret hurtigt, kom i rigtig fin indpakning, og den blev hurtigt en favorit!
I juni i år knækkede hanken desværre, og jeg skyndte mig at skrive til Evenas kundeservice. Jeg kom i kontakt med Cecilie, som tog pænt imod min reklamation og har været meget hjælpsom, og nu sender de en ny taske, da min ikke kan repareres - det er dælme god service! :)

Odpowiedź od Evena
Jeg fik en taske fra Evena i julegave (2021), men karabinhagen på den ene strop knækkede desværre. Jeg kontaktede dem for at høre, hvad der var af muligheder, da selve tasken jo ikke fejlede noget. De svarede hurtigt, og sendte mig en ny rem til tasken uden beregning. Det er god service.

Odpowiedź od Evena
Hurtig levering, fin indpakning og god kvalitet. Alt i alt er jeg en meget tilfreds kunde.

Odpowiedź od Evena
Tak for rigtig god og hurtig service.
Rigtig flotte øreringe. Min datter er rigtig glade for dem.

Odpowiedź od Evena
Købte i efteråret en maya taske, og ih hvor jeg ærger mig. Kvaliteten af tasken er dårlig, kunstlæderet er revnet og hængslen til remmen faldt af.
Super fin service at de tilbød at få hanken fikset. Har så haft tasken i minimal brug efter jeg fik den retur og endnu mere af kunstlæderet er revnet.
Så alt i alt 500 kroner ud af vinduet.
Tasken er bestemt ikke pengene værd.
De skal dog have den ros, at de har været hurtige og professionelle til at svare på mails, og var behjælpelige ift at få fikset hængslet. Jeg er dog ærgerlig over de tilskriver det ødelagte kunstlæder slitage, når tasken kun er et halvt år gammel.
Så fin nok service, flot produkt, men forvent en dårlig kvalitet.

Odpowiedź od Evena
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.