Vriezer gekocht bij eldi schelle....was iedere verkoper maar zo behulpzaam en vriendelijk je voelde u direct thuis bij die mevrouw. Uiteindelijk ook nog afwasmachine gekocht daar omdat ze het verdiene... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Verkoper Koen filiaal heist op den Berghe verkoopt gold contracten aan bejaarde mensen. Vorm van oplichting, zelfs doos is niet uitgepakt. Death by arrival. Ook oude wasmachine werd niet meegeno... Zobacz więcej
Onze eerste aankoop in Eldi-Zedelgem. Heel vriendelijk ontvangen, geen enkele vraag was te veel gevraagd, proffessionele uitleg. Aankoop: diepvries Werd aan huis geleverd, juiste dag & uur volgen... Zobacz więcej
LISEZ BIEN CECI UNE SOCIETE ENDESOUS DE TOUT DES ILLETRES ET SOURD CAR ILS NE SAVENT PAS LIRE LEURS EMAILS ET SOURD CAR ILS N'ENTENDENT PAS LEURS TEL? ACHAT D'UN FOUR ET UNE ASSURANCE DE 5 ANS APRES E... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Eldi, uw Online en Lokale electro specialist. Groot en klein huishoudelectro – LED & LCD TV's – Telecom - Foto – GPS – Multimedia. Steeds de beste prijs! - https://www.facebook.com/pages/Eldi/229271027215969
Dane kontaktowe
Zone Industrielle de L'Europe, 7900, Leuze-en-Hainaut, Belgia
- eldi.be
Wasmachine en condensdroger gekocht
Wasmachine en condensdroger gekocht. Op tijd geleverd in Maastricht en alles aangesloten. Ook de oude machines meegenomen. We zijn er blij mee!!
Vriendelijk personeel in ELDI MAASMECHELEN.
Frigo komt maar niet
Op 1 augustus 2023 een frigo gekocht op de site. Hij zou geleverd worden door Eldi Asse op 9/8, wat niet binnen de 3 dagen leveringstermijn valt wat volgens hun site beweerd wordt. Op 9/8 telefoon gekregen dat er geen chauffeur beschikbaar is en dat de levering pas na 28/8 zal plaatsvinden. De arme verkoper uit Asse heeft de volle lading gekregen van mij, maar hij krijgt geen hulp van het hoofdkantoor. Dan maar naar daar gebeld. Na 25 pogingen zonder antwoord, dan maar mail gestuurd en ook hier geen reactie. Hoe is het mogelijk dat een bedrijf op deze manier werkt ... Als ik bij de concurrentie had gekocht, had de frigo hier al lang geweest, nu nog afwachten wanneer hij gaat komen. En dan verschieten ze ervan dat er faillissementen zijn. Als een bedrijf slechte of geen klantenservice geeft, verdienen ze niet beter. Mocht ik zo werken met mijn klanten, verlies ik ook mijn werk.
Slecht service na aankoop van Smart tv
In Maart 2021 heb ik een smart tv gekocht van 70 inch en 149 euro betaald voor een exstra garantie , wat nu blijk heb ik daar geen recht op ik moest na vele mailtjes ( zelf sturen want de verantwoordelijke van de Eldi winkel in Kortrijk zei mij dat het solden waren en dat het te druk was dat ik maar alles moest mailen ) 2 filmpjes opgestuurd na 1 uur aan de telefoon te hangen gingen ze mij een mail sturen waar in staat dat ik geen recht heb op garantie ( heb het bewijs dat ik 149 euro betaald heb voor 5 jaar ) dan moeten ze 323, 26 euro hebben voor ze komen als er wissel stukken in moeten komt dat erook nog bij en als het niet werk ben ik mijn geld kwijt alsook als hij vermaakt moest zijn en er treden nog problemen op zijn ze niet verantwoordelijk schrijven ( heb nog alles staan op mail )
Mensen ik raad jullie aan om niets te kopen in de Eldi .
Zo´n dure tv na 2 jaar en 3 maanden moet ik elke dag 10 minuten mikken om mijn stroomkabel aan de achterkant vd tv te steken als de stroomkabel half contact heeft met de tv speelt de tv, er brand geen rood lichtje meer en als ik hen uitschakel dan ik het de volgende dag terug het zelfde liedje .( Het probleem is zeker de stroomkabel niet ik heb er zelf al 2 gekocht )
Er stond ook in de mail dat ik de tv zou afgewassen hebben met water of dat het ook kan van een donderslag , dat is zeker geen waar ( want mijn tv dat is alkes voor mij ik alleen kuis hem af met een speciaal doekje voor het scherm DROOG )hoe zou hij dan nog kunnen spelen de tv en hoe weten ze wat er scheelt er is nog niemand komen kijken naar de tv .
Echt schandalig!!!!!!
Si il y avait une note je mettrais…
Si il y avait une note je mettrais 0/10.
Ne jamais prendre d'extension de garantie, grosse arnaque.
SAV inexistant, je dirais très nul.
Cafetière s’arrête automatiquement
J’avais vu en ligne une cafetière électrique
Friac KFf 126 la blanche il était indiqué arrêt automatique NON c’est ce que je recherchais je n’aime pas les cafetières qui s’arrêtent automatiquement avant ça existait,j’étais heureuse je me rends au magasin à Gembloux je dis encore bien au vendeur je l’essaye avec de l’eau si elle s’arrête automatiquement je vous la rapporte il ne me dit pas que c’est une erreur sur le site j’ai donc confiance et en fait elle s’éteind. Au bout sa 40 minutes j’ai tél et ce vendeur me dit elles s’arrêtent toute automatiquement
Je place un avis en ligne il n’est jamais apparu
La cafetière fait du café bien chaud ce qui est bien
Mais elle s’arrête automatiquement sile vendeur ne sait pas dommage
Nouveau Gérant depuis juin et à…
Nouveau Gérant depuis juin et à recommander 👍très bonnes explications 👍 gérant à l’écoute qui connaît son boulot , top 👍
Recommandation nouvelle gérance
Nouvel employé depuis début juin..très serviable et sympathique..à recommander
Si vous désirez perdre votre argent
Si vous désirez perdre votre argent, je vous conseille vivement d'acheter chez Eldi, Leur politique commerciale est complètement malhonnête et sans scrupule. En cas de problème, quelqu'il soit, vous ne récupérerez pas votre argent, et vous n'aurez aucune aide de la part ni du vendeur ou du service clientèle.
Behulpzame verkoper bij Eldi ASSE.
Langs geweest bij Eldi ASSE.
Heel vriendelijke, behulpzame verkoper.
Veel uitleg gekregen.
Zeker een aanrader !
Service après vente moyen.
Service après vente moyen.
Il faut appeler sois même pour régler les problème.
Achat lave vaisselle'' friac''.
Très mauvais produit.
Je déconseille ce magasin.
Pièces frigo
Pièces frigo, ventilateur et variateur mort au bout de 2 ans tout juste, ELDI vous explique en plus qu'il garantie 1 ans son matériel défectueux et de mauvaise qualité moralité, devis de presque 1300 euros pour réparation. Donc si vous souhaitez acheter chez eux, vous savez au moins à quoi vous en tenir. A fuir de toute URGENCE ...
livraison tres mauvaise livre dans le…
livraison tres mauvaise livre dans le couloir et fache parceque le vieux n'etait pas pret pour reprendre
Désastreux
Désastreux, le vendeur répond à peine a vos questions quand vous avez une demande. J'achète une hotte et pour la livraison on me dit 40 euros . Le livreur arrive et dit pour ce type de hotte c'est 70 euros. J'appelle le magasin qui dit c'est un sous traitant donc je ne peux rien faire et si il demande 70 alors il faut donner 70. Pourquoi ne pas m'avoir mis au courant lors de l'achat, le vendeur me répond je ne connaissais pas les nouveaux tarifs du livreur.C EST HONTEUX!!!!!j'ai dit que je ramenai le produit toujours emballé vu que l'on ne savait pas l'installer, ils ont refusé.
Slechtste service na verkoop die je kan bedenken
Heel, heel slechte service na verkoop. Begin januari melding gemaakt van de vaatwas die kapot is terwijl die nog 3 jaar in garantie is. Pas 10 dagen later kon er een technieker langskomen. Toen bleek dat hij onvoldoende aan de vaatwas kon, moest ik dit maar eerst oplossen en kijken om een nieuwe afspraak te maken. Het kostte mij uiteindelijk 1 minuut werk om de vaatwas vrij te maken. Pas een week later kon er opnieuw een afspraak ingepland worden, waar bleek dat de technieker het nodig stuk niet bij had.. Intussen nog een week later krijg ik na een 5-tal mails geen antwoord meer voor een nieuwe afspraak en de centrale klantendienst telefonisch bereiken, blijkt zo goed als onmogelijk te zijn. Als je een degelijk product wil met een goeie service na verkoop, blijf dan vooral ver weg van Eldi.
Slecht product
Waterkoker gekocht maar stinkt heel fel naar verhitte plastiek. We hebben hem omgeruild, maar opnieuw hetzelfde probleem. Water smaakt ook fel naar plastiekgeur. In Eldi Geel gekocht, omruilen was geen probleem. Vriendelijke man, we komen nogal in de winkel,maar onbruikbaar product.
Onze eerste aankoop in Eldi-Zedelgem.
Onze eerste aankoop in Eldi-Zedelgem.
Werd aan huis geleverd, juiste dag & uur volgens afspraak !
Na 24 uur mochten we hem uitpakken, we bemerkten dat er een kleine beschadiging was aan de deur, na verwittiging werd ons een te goed aangeboden.
Service = TOP !
Dank je wel !
Tv levering
Door een misverstand was mijn bestelling in het begin erg frustrerend. Daaropvolgend spontaan excuses gekregen via e-mail met uitleg waarom het fout liep. Daarna snelle afspraak en levering. 5 sterren omdat het toegeven van een fout zeer sterk is. Ook degelijk opgelost.
Eldi Schelle bracht mijn vriezer uitzonderlijk gratis naar huis.
Op 21 juli een diepvrieskist besteld en gingen hem zelf af halen en door omstandigheden was de zaak in 9130 beveren waar we gingen afhalen door omstandigheden gesloten en na mij te richten tot de klantendienst, dezelfde dag een mail terug met er gaat iemand van eldi Schelle contact met je opnemen en ze zullen hem nu uitzonderlijk leveren aan huis geheel gratis. Dat noem ik nou service en ELDI SCHELLE hartelijk dank!!
Heel slechte service
Heel slechte service. Ik heb een vaatwasser gekocht van Eldi Tongeren, na een paar maanden kreeg ik foutmelding E4. De vaatwasser is nog steeds in garantie. Ik heb naar Eldi gebeld, maar ik kreeg allen een nummer van het merk zelf,MEDION, om zelf naar daar te bellen en zelf op te lossen. Na bijna 1 jaar mijn probleem is nog steeds niet opgelost, bovendien de mensen van klantendienst Eldi zijn ook niet vriendelijk. Voor mij was een zeer slechte ervaring en als ik moet een product kopen die € 100 duurder is bij andere winkel dan bij Eldi ga ik liever betalen dan opnieuw deze miserie hebben.
koelkast gekocht in Eldi Herent…
koelkast gekocht in Eldi Herent dezelfde dag geleverd .
Ik moest 24 uur wachten om in te pluggen in stroom na transport .
De dag erna gedaan zoals afgesproken blijkt er al snel dat er iets fout is met het toestel .
Ik heb naar mijn winkel gebeld en Meneer kwaml direct met oplossing ik zorg dat je binnen het uur een nieuwe hebt en ja nog geen 30 minuten later was hij daar met een nieuwe .
Hij zei ook normaal moeten wij hersteller sturen maar ik ben van oordeel als een nieuw toestel niet onmiddelijk zijn werk doet krijg je van mij gewoon een nieuw toestel .
Het kan altijd zijn dat er door de massa productie een fabricage fout is en daar mag onze klant niet de dupe van zijn .
Daarom geven wij steeds onmiddelijk een nieuwe .
Dat noem ik nu echt service .
Al langer klant Bij Eldi in Herent steeds goed geholpen .
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.